Komentari na vest

Partizan pokisao do gole kože: Sramotna igra u Talinu i istorijski podvig Flore (VIDEO)

c

cebinac

pre preko 2 godine

Kod nas se istina vesto sakriva a ona je u ovome slucaju jasna.Partizan ima limitirane igrace i zato tako i prolazi.Neko je valjda odgovoran za nakaradnu selekciju igraca.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Uvek ste brukali Srbiju!
G

Gist 123

pre preko 2 godine

Gospodo gani, vi ste pre neku godinu izgbili od njihivog vecitog rivala Levadije 2-1 primili gol sa centra a u Bg prosi sa presmesnog penala. Gubili ste od kairata, Ararat i Tirana vas oducili od fudbala, Omonija izbacila i vi se ovde sprdate sa Florom koja, realno nije los tim, i legija i Gent su jedva izasli na kraj sa njima, imaju 8 reprezentativaca Estonije u timu,
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Estonije, mojne da pricas!!! Sledeci put, pretpostavljam gubite od mocnog Vaduza, sa cak 9 reprezentativaca Lihtenstajna? Vidim ucili ste od majstora spina i lazi koji vam poklanja titulu ove godine, kao da je njegova svojina pa moze da poklanja kome hoce... Svi ti timovi koje si nabrojao su klasa za Floru, a neki bogme i za vas. Pritom, od svih njih izgubili smo samo od Kairata, a ostalo je plod tvoje maste. Pa si onda majstorski izbegao da nabrojis koga smo sve pobedili u tom periodu: Liverpul, Olimpijakos, Bragu, pa po dva puta Ludogorec, Spartu, Keln i Gent koji vas je upravo oducio od fudbala. Pa egal dvomece sa Arsenalom, Milanom, CSKA iz Moskve. Pa izbacivanje Salcburga, YB-a, Kopenhagena, Krasnodara. To kad vi poredite sebe sa nama, isto je kao kad bi mi poredili sebe sa Barselonom. Vas najveci uspeh poslednje decenije je eliminacija Santa Klare, za koju iskreno nisam ni cuo pre vaseg meca sa njom.

Kale

pre preko 2 godine

Vi se hvatate za nase neuspehe a kad mi vama spomenemo vase onda se okrecete sta ste uspeli u zadnjih 4,5 godina bravo super smejete nam se za Soci naprimer sto smo prosli na penale zahvaljujuci ukidanju pravila gola u gostima a vi ste zbog tog gola u gostima mnoge na nereseno prosli pogotovo sa Milojevicem i iz iste zemlje Estonije izgubili ste od Levadije i provukli se samo zahvaljujuci golu u gostima nisam video kako ali ako je onako kako je gore opisano da li je to mnogo manja bruka nego izgubiti neki mec u momentu kad se imala velika prednost u grupi i cinilo sve reseno za prolazak ali to ostaje velika bruka i opomena za neke igrace i trenera samog.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Ckode, promasio si temu tragicno. Nije ovde tema nikakva Levadija, jer mi kada smo igrali sa njima, mi smo bedno igrali i nase prvenstvo, zahvaljujuci Toletu i vama i vasim pokusajima da nas potpuno unistite kao klub. Nismo mi ovde pokidali sve timove po 5:0 a onda igrali jadno sa Levadijom. Mi kada smo jaki kuci jaki smo i napolju, kad smo losi napolju losi smo i kuci. A vasa prevara od tima izgleda potpuno drugacije kada igra takmicarske meceve i kada igra sklanjalice, u tome je problem. Ne rugam se ja vasim porazima, porazi su sastavni deo sporta. Rugam se namestenim pobedama, toga treba da vas bude sramota a ne Flore.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

Nemogu da verujem sta pricaju ovi ljudi u komentarima izgubili pa sta pa Real je izgubio od Serifa i to kod kuće pa nista to je fudbal svi danas igraju i ulazu u fudbal to je sasvim normalno prošlo je vreme kad smo ovakvim protinicima davali po pet komada a to da se PARTIZANU neko sklanja to su obične gluposti samo da se Partizan unizi a to ko treba da ode iz Partizana to je uprava koja ne da pare za pojačanja neće da plati 200hiljada za Vlakulina šta onda da pričamo Stanoje je dovodio ono što je mogao i što je bilo bez ugovora daj šta daš nismo mi ovi crveni da možemo da uložimo 5m pa ako nam se igrač ne pokaže kako treba da ga pustimo posle šest meseci. Samo mi nije jasno ako ima neko kao što se prestavlja kao navijač Partizana da ovako sramno komentarise Partzanu treba podrška a ne da se samo kritikuje i omalovazava a i prvi smo na tabeli posle mnogo godina pa makar malo da uživamo negde do proleća posle kreće hajka a tad ce da se vidi kako se kome i ko sklanja a i od ovog tima što mi imamo ovo je maksimum solidan za našu ligu ali mislim da nije dorastao crvenima mnogo su crveni uložili u tim tako da ostavite se zlobni komentara i podržite nas Partizan i kad izgubi.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Prvo, Serifu i Flori nije mesto u istoj recenici. Serif nije dobio Real, vec je nanizao Zvezdu, Dinamo, Sahtjor i Real Madrid, sto samo slabouman covek moze nazvati slucajnoscu. Pritom, vec ima istoriju igranja u Evropi i pobedjivanja favorita. S druge strane, crevna Flora nije u celokupnoj istoriji svog postojanja zabelezila ni jednu jedinu pobedu u medjunarodnoj utakmici. Tesko da bi u Srbiji uopste bila prvoligas, a gotovo sigurno ne bi bila u gornjoj polovini nase lige. Ali i pored toga, niko ne kaze da je neverovatno i nemoguce da nekoga i pobedi, pa ni Partizana. Ono sto je neverovatno, je sto vi u domacoj ligi meljete sa 5 razlike i timove dvostruko kvalitetnije od te Flore. E, to je prava magija i misterija.
A

AHaha111

pre preko 2 godine

nyarlathotep- to sto je dobio raspade poput vas i Dinama nije nista cudno, a sa realnom je vec mutljavina posle kojeg su primili 10 a dali 0 golova. Totenhem ozugubi od Mure a nece Real od Serifa ili mi od Flore...
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Prvo, nisam ni rekao da je cudno izbaciti Zvezdu i Dinamo, vec da je dokaz da se radi o dobrom timu. Jer ova dva "raspada" jako retko gube od levih timova, za razliku od neraspada Partizaia. Drugo, preskocio si da objasnis Sahtjor, trece- "mutljavina" moze da bude objasnjenje samo do treceg osnovne ili do IQ 55. A cetvrto, slagao si za gol razliku. Posle meca sa Realom gol razlika im je 2:9 a ne 0:10. Na dve utakmice sa Interom i jednom sa Realom. Koja bi vasa gol razlika bila na te 3 utakmice? 1:15 otprilike.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

Opet ćemo se sutra rugati nekome što je primio 5-6 komada od par klubova koji su u TOP 5 u svetu. Ovaj poraz od Florentino Pereza je kao da od Bajerna ili PSG-a izgubiš po 15-0.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

I ne samo sto su top5 u svetu, nego sto uopste nije neuobicajeno da cak i medjusobno pune jedni druge sa po 5-6 razlike. Bajern maltene svaki put tuce Barsu toliko, a skoro joj je i 8 natrpao. Medjutim, nije smesno sto su Barsi dali 8, nego sto su Zvezdi dali 6.
T

The Nightwalker

pre preko 2 godine

Kada se ide ispred estonske skupstine? Zna li nesto? Sa kojom razlikom ce Vozdocac stradati sada za vikend, da galaktikosi dobiju buster dozu?
G

Gostza

pre preko 2 godine

Trazite opravdanje od estonskog doktora za utakmicu u nedelju, cuvajte tamo Lazara i ne vracajte se. Bruka!!! Tebi Stanojevicu neka igru organizuje Danilo Pantic, bas unosi dinamiku i ima jako lucidna dodavanja, doduse prema protivnickim igracima. Sram vas bilo.
G

Gost1389

pre preko 2 godine

Stanoje zvani Samrok, pardon - Flora
G

Gost123

pre preko 2 godine

Zar niste skapirali ljudi. Prevelika je bila kvota na Floru da bi se pobedilo. Haha... Smejurija...
T

Tegeltija Vlado

pre preko 2 godine

Sto bi rekao sportski direktor nikad teži žreb....
G

Gost123

pre preko 2 godine

Osramotili ste nas... Ovo je uslo u istoriju izucavace nas u skoli
M

MaxCZ

pre preko 2 godine

Partizan nije pobedio jer se Flora nije sklonila. Kasnila je urgencija predsednika FSS, jer je vremenska razlika Bg i Talina sat vremena. Izvinjavamo se navijacima FK Partizan. To cemo nadoknaditi u prvom sledecem mecu.. Vas FSS
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Izadji Kalčo, izadji Kalčo, izadji bar na čas.. Hoću da te vidim... Hoću da ti čujem glas..
F

Florafora

pre preko 2 godine

Ne znam sto Stanoje nije pustio Asana, bar poslednjih 20 minuta da ih gleda preko vibera hahahhaha
M

Manguparija

pre preko 2 godine

Ajde manite viceve, ovo je gromada odigrala tri za tri za narednu sezonu u ligi konferencije, kad bude zapelo tu je Flora da vraca usluge, sve u svemu jos jedna filijala pa vi vidite umesto sto zbijate sale.
B

Brko

pre preko 2 godine

Neko ima Tokio i Bari,neko Floru i Fljamuntari😉😉😉
Š

Šamrokinjo

pre preko 2 godine

Šamrok Floru petak Tikvu i Fljuamuntari
D

Dana

pre preko 2 godine

@Brko-- Neko ima Brisel i 1/8 finala LU,pobede u nokaut fazi, 10 LU i 2 LS, neko ugaseni CSKA-Kijev, fudbalske velikane; Cernomorec,Tromse,Zerminal i Omoniju i dug od 70 mil. (ev)
Г

Гокси 72

pre preko 2 godine

Каква рупа од голмана, центаршут са пола терена...лопта лети 5 секунди значи вечност, он брани гол на линији и размишља Боже пређи преко пречке...још нисам видео голмана да зна да излети у простор, тајминг кад како, да пресече нешто...само линија и линија ко пијан плот ужас
M

Mrvama

pre preko 2 godine

I onda izadje kapiten vojvodine ,i izjavi partizan melje
K

Kemp

pre preko 2 godine

Tako se ne ponasa jedan kapiten ekipe kao sto je Vosa. Slavoljub mu je trebao oduzeti traku i suspendovati ga za primjer..
a

abc

pre preko 2 godine

Uloga sporta je ista kao i uloga umetnosti, neograničeno otkrivanje istine, i to je jedina istina. Odmah u nedelju, posle utakmice partizana, napisao sam da Zvezda igra pošteno i kad loše brani gol Zvezda primi gol i tu nema greške, i kad je odigrala dobro u polju postigla je golove, da nije Dejan zamenio Živkovića dogodio bi se novi kiks, sigurno. Utakmica partizana, gde lopta zuji po šesnaestercu od prvog minuta, gde nema gram želje igrača Vojvodine da odigraju bilo šta, pokazuje jednu nerealnu sliku, foliranje fudbala koje traje od početka prvenstva...Skromni tim Flore, razotkrio je sve igrice partizana, nadigrao ih, nije im dao šansu da igraju, pretrčao ih, uništio svaki pokušaj nekog presinga, pokušaj da igraju visoko...Flora je uradila više nego Spartak, Voždovac, TSC zajedno.
0

0211

pre preko 2 godine

Sta?! Od pocetka prvenstva? Prijatelju, druze, rodjace, to traje cele godine. Seti se samo pocetak godine i onaj niz bez napadaca. Trajao niz dok ovde nije osvanuo clanak da su "utakmice" na radaru uefe. Sledecu utakmicu Partizan kiksa.
e

enab

pre preko 2 godine

Partizan je ocajno odigrao,zasluzeno izgubio i to je istina.A ti tvoji,preposteni crveni,neka pobede sve derbije do kraja i nema sta da brines.
B

Bre

pre preko 2 godine

Kako poraz, valjda pobeda Partizana od 0:1. I Suma provukao kroz noge Megvajeru. Niste videli?
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Lazaru Markoviću brz i uspjesan oporavak!!!!!!!!!
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Ljudi, Flora... 'Instituciju' srpskog fudbala, jesenjeg prvaka države Srbije, je ponizila ekipa koja je prvi put u istoriji evropskog takmičenja nekoga pobijedila!!! I, to koga!! Vi ste sramota koja se nikada oprati ne može!!
S

Smehotres

pre preko 2 godine

Pokazace vam Stanoje ko je ko u ling long ligi, ako samo ga vi zezajte, sledi serija petardi sirom Srbije.
0

0211

pre preko 2 godine

Nema problema. Sledeće kolo u LL dobijaju bar 5-0, da Stanoje ne ide ispred skupštine.
Д

Делија

pre preko 2 godine

Што се ложите....ово је све нормално :))))
K

Kakalu222

pre preko 2 godine

Aleksandar Stanojevic od oca Samroka I majke Flore
n

neshha

pre preko 2 godine

I tetke Sarloe!
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Tako bi i u prvenstvu prolazili da nije Bjekovic predsednik FSS.Igraju sve zatvorene utakmice..
T

Teosul

pre preko 2 godine

Samo da je Kokeze!
R

Rok masin

pre preko 2 godine

Kakvo god da je takmicenje LK ipak je ozbiljnije od toletove i bjekine lige. U evropi nema sklanjalica
G

Gost121

pre preko 2 godine

Ало Па њих је добила друга екипа Естоније😂😂😂
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

To sto je Partizan izgubio od Faune i nije tako strasno. Ono sto je u ovom trenutku najvažnije je da crni bik postane predsednik FSS i da se osvoji titula. Sad bilo bi Jos bolje kada bi recimo Curkovic mogao da se izgura za predsednika UEFA pa da se i utakmice u Evropi zatvaraju kao u Ling Longu. Sa ovim su se složili...
И

Илиј

pre preko 2 godine

САД ВЕРУЈЕМ ДА играју остали у линг лонг лиги склањалице против Партизана
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Ja ne znam postoji li neki trener u srpskom fudbalu koji je izgubio više utakmica od nekih anonimusa od ovog Stanoja.
n

neshha

pre preko 2 godine

Ne samo ti,niko ne zna.Zato sto ne postoji.Ovo je covek sa najvise poraza od anonimusa,definitivno!
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Ali zato niko u istoriji nema gol razliku +2352 u Linglongu, i to posle samo pola sezone. Totalna dominacija maestralnog Stanoja i nezaustavljive crno bele masine.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Jos jedna sklanjalica Flore samo 1:0...
a

asdfncndn

pre preko 2 godine

Stanojevicu ne leze ove zelene ekipe sa biljnom temom ili grbom,deteline ili flore i faune.
S

Samo iskreno

pre preko 2 godine

Ono kad Sakur prikriveni Pantelija i Kalcopolista dezura na ovim vestima i udara minuse.
G

Gostasas

pre preko 2 godine

Neka udara ali mi se dalje sprdamo sa njima.ahahahhah
G

Gost978

pre preko 2 godine

Sramotno, grozno. Odvratna igra i sve što je prati. Ong ko je doveo Meniga treba oterati odmah iz Partizana
D

Da,da,daa

pre preko 2 godine

Kada hocete da napravite istoriski rezultat ugostite partizan uspeh zagarantovan. Sramota,jad i beda. Stanoje ziheras koja taktika pa to je za udzbenike i predavanja nema sta,najbolji je u pljuckanju po terenu
Ж

Жоржо

pre preko 2 godine

Извињавам се Партизану,што сам данас рекао да су Аз и Аугзбург лично Бајерн и Реал за Флору и Анортозис.... Кад оно мућак...Флора за Партизан је Бајерн лично...
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Kako se vi lozite klinci to je strasno. Plus i vredjate,buducnost Srbije
F

Futsalista

pre preko 2 godine

Kazu da covek za zivot dobije jedan nadimak, al crno-beli strucnjak se potrudi da zaradi i drugi. :))) Fauna Stanoje.
B

Basketbalija

pre preko 2 godine

Zar on nije Florijan od Samroka?
Ј

Јован 84

pre preko 2 godine

Станоје одлази!Управа напље!!!
G

Gost0000

pre preko 2 godine

Dragi nas Samrok, Sarloa a od veceras Fauna stanoje
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Je l video Covic, kapiten Vose, kako moze da se igra protiv "galaktikosa", ali mora da se zeli!
T

TzT

pre preko 2 godine

Ili sme
D

Dingo

pre preko 2 godine

Bitno da su zatvorili sve utakmice u srbiji a po evropi se brukaju
U

Ultra srbIN

pre preko 2 godine

Eto vam vas koeficijent.Partizan se osramotio,Zvezda na staklenim nogama a ostali klubovi ni navijace nemaju a kamoli nesto drugo.Ling Long tranvaj jelen liga. Reprezentaciji svaka cast.Koji fenomen da idemo na SP a liga najgora moguca.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ostavi se ti Zvezde druze!!!!! Zvezda tri pobede, nereseno, i samo jedan poraz sa crvenim u petom minutu!!!! Pusti ti prijatelju Zvezdu, naaaaš........
0

0211

pre preko 2 godine

Mani ti Zvezdu. Gledaj bolje sto se Vama cela drzava smeje a saka zena u crnom i dalje misli da ste Vi galaktikosi, gromade sa najboljom transfer politikom u ovaj deo Evrope. Saberi se, u poslednjih par god TSC je veci od Vas. Anorthosis vodi 1-0, pa ti vidi.
S

Skeptik

pre preko 2 godine

"Tranvaj"??? Ko tebi dade da zavrsis skolu...
J

Jeste

pre preko 2 godine

Imaju ovi srece sto Flora i Fauna nije dobila oba meca protiv kiprana inace bi se tresle gace zadnje kolo,ali opet ovo je realnost partizaia,u ligi skanjalice u Evropi brukanje. Za vikend igraci Vozdovca ima da rasire noge i bice opet sve uredu,ako ovakva ekipa koja gubi od poluamatera kojima je ovo prvo ucesce u nekoj grupnoj fazi i kojima je ovo prva pobeda u grupi u istoriji,e ako ta ekipa bude sampion Srbije bice sramota za sport i treba ugasiti fudbal u Srbiji.
S

Samo da podsetim..

pre preko 2 godine

FLORA NECE DA SE SKLONI KO VOJVODINA,EVROPA NIJE PING PONG!
D

Drug clan

pre preko 2 godine

Zasto sudija nije svirao penale za partizane, pitam ja? Sramota. Da je dva penala svirao bilo bi malar nereseno
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Loženje grbavaca iz Tirane. Nebitna utakmica za Partizan, nebitna i igra. Nema tu ništa čudno. Bolje je Partizan odigrao protiv Faune nego Zvezda protiv bratskog kluba iz Tirane. Rezultat je nebitan. Ovo vam pokazujemo kolko ste jadni kad se uz sprdnji šetamo u prvenstvu.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ви сте у линг лонгу недодирљиви. Проблем је дерби. Остало је решено са Станојем или мојом бабом на клупи.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Koliko je nebitna tek ces vidis da posto je Anartozis dobio pa ce doci na vasu livadu da vas izbaci iz Evrope, jer im treba, jer im se moze. Onda cu da te pitam koliko vam je nebitna utakmica.
A

Ahaha1111

pre preko 2 godine

Problem jeste derbi, ali za nas. Jojic vas spasavao tri puta
G

Gosttt

pre preko 2 godine

Izgleda da ipak igramo nameštene utakmice u našoj ligi.. ovo se ne moze opisati, Flora odmara bitne neke igrace za prvenestvo i cak takvi nas pobede.. bruka
Д

Делија

pre preko 2 godine

Наравно да су склањалице...
T

Tamo neki

pre preko 2 godine

HahsjshgshahahahahahAhaHaJSJHAHHSHAAAAAHAAAHAHhahaha
д

д.г.

pre preko 2 godine

Данас пишете о уефа коефицијенту. Очекивали сте две победе. Партизан се мушки обрукао а Звезда прво полувреме максимално килави. Нама је и два представника у ле превише. Могу да замислим шта би Воша против Флоре урадила јер како рече Човић за њих је Партизан ван конкуренције.
d

dogi stajl

pre preko 2 godine

Kako je Terza samo zabalavio za opcijom da moze kao drugi do lige sampiona, a nikad laksa prodja pa pljuska od Serifa i sve je ok, teski su to prevaranti prijatelju moj zato se i koci, mnogo smo porasli ne odgovara to nikome onda bi morali i manji klubovi poput Vokvodine da porastu, a kome to treba? bolje ovako krs prvenstvo klubovi snesni a 30 miliona po recima buljavka se trosi svake godine za neznam sta, vazno je da procenti rastu ne koeficijent.
P

Poppaa

pre preko 2 godine

I Real je dobio pljusku od Šerifa.
G

Gostih

pre preko 2 godine

Nego hoće li Sadik dati još 3 gola da legnu pare?
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

jeste razocaranje ali kad pogledas nas tim Urosevic,Scekic, Zdjela, Pantic, Pavlovic, Lutovac, Miljkovic...toliko prosecnih igraca pa sa druge strane nije ni cudo
d

def

pre preko 2 godine

Ja samo ne znam sta vam krivi Lutovac i Pavlovic kad oni imaju malu minutazu a rakodje stice se utisak da je Partizan duplo bio bolji kad su oni usli nego kad su igrala 3 metra drva Pantic i Scekic.
R

RealNo1

pre preko 2 godine

To je taj Partizan sto melje, sto je 50% timski bolji od Zvezde.
D

Drug clan

pre preko 2 godine

Boli vas uvo, usli ste u istoriju estonskog fudbala, jos jedan istorijski uspeh partizana. Stanoje, sta kaze? Suma nije ulazio u igru? A da, on nije tu.
4

40+

pre preko 2 godine

PUSTITE NEKI KOMENTAR NAS PRAVIH PARTIZANOVACA,,OVO JE VEC HOROR,,IVICE OBJASNI NAM KAKO SMO IGRALI,,,SRAM VAS BILO SVE,,,,VELIKA BRUKA I SRAMOTA,,,
V

Voja Bg

pre preko 2 godine

Stanojevicu, hvali Pantića veštački da skines odgovornost sto si sikanirao najboljeg igrača Partizana Sumu. Ti si ga namestio zbog tvojih kombinacija sa Panticem i Meningom. Ceo Beograd ti se smeje za Pantića, koji nije ni igrao u Cukarickom dao 1 gol za celo prvenstvo, i gle čuda dodje u Partizan. To nema ni u jednom seoskom klubu a kamoli u Partizanu. A za Meninga ti i tvoj kum Podunavac ste se lepo rastalili. Oterao si jedinog pravog fudbalera u Patizanu Sumu. Odlazi više iz Partizana, stidi se i povedi Pantića sa sobom kada ti je tako dobar.
M

Mance 9

pre preko 2 godine

Da li može gore od ovoga.?!! Protivnik iz Estonije, lepe premije i parice, i ne stvorimo ni ozbiljan "zicer" !! Pa pratim Partizana od 1984 nekad izgubiš, nemaš sreće, protivnik je jednostavno bolji. Ali 97 minuta protiv bedne flore i da se ovako odigra. Jedan šut jojica sa 23 metara i to je to, ej za 97 minuta igre. Neverovatno!!
Š

Šta reći

pre preko 2 godine

Ovde ne govorim ni kao navijač Zvezde ni Partizana. Kada sam pre sve godine ostavio komentar da su u fudbalu svi, osim Srbije, napredovali i da nema unapred otpisanih, mnogi su mi se smejali. Zato su nam se i desili Šerifi, Flore, Sasuolo, Šamrok… i dešavaće se još. Ono što valja u srpskom fudbalu igra na Zapadu. Dok se ne sredi stanje u klupskom fudbalu Srbije, gde neće dva tima stalno dominirati, dok se ne uloži u infrastrukturu, u razvoj mladih, liga smanji na 10-12 klubova… ništa se neće popraviti. Naprotiv, biće i gore! Nažalost!
R

Rex

pre preko 2 godine

Cekaj legendo, poredis serif koji je pobedio real u madridu i sasuolo sa samrokom i florom....
G

Gost 94

pre preko 2 godine

Slažem se, i naša repka je valjda jednom izgubila od Estonije. Mislim da su tvrde te njihove ekipe sa Severa bivši Sssr blok.
M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Na poredjenje sa Sasuolom sam prestao da citam. Ne poredi babe i zabe, Zvezdi se dodaju Omonija i Serif , Serif koji bije Real u Madridu, kakve Flore i fazoni, konobari Samrok, ne dodaj Zvezdu tu... sto kaze jedan trener dobar, dokazi se u Evropi
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Dajte im titulu ako ih nije sramota. Dajte im sklanjalice po Srbiji jos. Ma jos im dajte. Prevaranti
m

musavci

pre preko 2 godine

Ako nije vas bilo 4 godine blam nije ni nas. cao zdravo
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Koje 4 godine? 4 godine u kojima smo igrali egal utakmice sa Arsenalom i Milanom, tukli Liverpul, Bragu, Olimpijakos, po 2 puta Ludogorec i ovaj vas Gent, izbacivali Salcburg, YB, Spartu, Krasnodar... Izvini druze, vi od 1966. na ovamo nemate toliko jakih rezultata u Evropi kao mi za zadnje 4 godine. Koliko lud moras biti da mislis da Surdulica pusta utakmicu timu koji pobedi Liverpul? Kako je to nama uopste bila potrebna ijedna sklanjalica u ligi gde smo deset puta jaci od svih ostalih zajedno? S druge strane, malo je cudno da nepobediva meljuca masina Linglonga u grupi sa Florom Anortozisom i Gentom ima patetican skor 2-1-2. I to bas pred izbore. Pa pogledaj realno covece, nase i vase partije u Evropi i protiv kojih timova, pa ce ti biti jasno ko je jednostavno prejak za Linglong, a kome se titula poklanja jer drugacije ne bi osvojio nikada.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Polako se kvalitet ove ekipe pokazuje. Nazalost, u onom pravom skroz ogoljenom smislu.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Ocajni smo, ali zaista ocajni! Aman Stankovicu, pa zar bas je ovako moralo, pa covece Bozji, Pankov doda, do Srna, on ne zna sta sa loptom, dodaje se Njegosu, jos gora varianta, Kanga kao uvek dosadan i spor ko puz, Gaja a jooj, muka ziva, pa Stankovicu ko ce da ti igra fudbal? Katai se kurci ko da je sam Maradona, mislim sve u svemu, vredjanje intelegencije, ne zna se koji je tim gori mi ili Partizan, znaci uzas. Zamislite da Ludogorec igra u kompletnom sastavu, pa ionako igraju tecno, brzo, lepo, a mi ko babe, neka nam je Bog na milost i pomoc!
Д

Делија

pre preko 2 godine

Глумиш.делију уместо да бринеш о својим падавичарима
K

Kad ja tamo..

pre preko 2 godine

Uzivo prenos Zvezde ti je na drugim vestima.
R

Ron Džeremi

pre preko 2 godine

Ovaj Miller što je dao gol.. sad sam saznao da je vanbračnu sin Gerda Millera tako da nije mala stvar izgubiti od nikad jače Flore
G

Gostuuu

pre preko 2 godine

ju,ju
G

Gott

pre preko 2 godine

Komšije, nije mi drago zbog vaseg poraza, naprotiv zao mi je. Ali pustiti Sumu sumarum i Milana Stankelu koji su vam bili skoro sve a ne naci adekvatne zamene to moze samo neko koga boli uvo za Partizan. Jalovo bre nekako igrate i trebate se dobro zapitatii sta i kako dalje. Srecno!
U

Unutra

pre preko 2 godine

Zasto je takav Partizan i dalje prvi u regularnom prvenstvu?

Banda

pre preko 2 godine

Banda iz uprave konacno povredom Natha niko nije ostao ovu dvojicu su oterali Sadika prodali za duplo manje pare skoro da nemamo mlade igrace koji mogu nesto svi su oterani i stavljeni u drugi plan.
G

Gott

pre preko 2 godine

Unutra, sve ja to vidim prvi ste trenutno ali daleko je kraj a konji za trku su vam stari i slabi. Morate se pojacati ako mislite osvojiti neki trofej. Pozdrav
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

@Unutra, vidiš li koga boljeg u domaćem prvenstvu i zašto?
K

Koma

pre preko 2 godine

Ja vidim jedno 5 boljih ekipa u prvenstvu od Partizana, a Zvezdu nisam ni računao, Zvezda je van konkurencije u Srbiji.
U

Unutra

pre preko 2 godine

Kontraudar@ vidim na primer Zvezdu, zato sto imamo Kangu, Ivanica, Kataija, Bena, Dragovica,Sanoga, koji su doktorirali fudbal u odnosu na ove vase padavicare koji samo zatvoreno prvenstvo mogu da osvoje, smesniji Partizan nisam gledao i to ce ti svako iskren reci, covece tek jedan remi u prvenstvu a onaj Savin Partizan kiksa a za ovaj Real Madrid licno, eto na primer zato.
G

Gost773

pre preko 2 godine

Flora i fauna a sada i fauna hahaha
L

Loke

pre preko 2 godine

I sad recite da je Vojvodina toliko losija od Flore pa da izgubi 4:1 i da ne izadje iz svog sesnaestreca. Ma ajde molim vas, tuga i jad srpskog fudbala.

Delija

pre preko 2 godine

Svi pišu istoriju nad nasim komsijama, do sada su bili poznati kao komsije Evropskog i Svetskog sampiona, a sada ..... flora, frula, samrok itd.. .
S

Samo iskreno

pre preko 2 godine

Očekujemo komentar kapitena Vojvodine.
N

Nidza1981

pre preko 2 godine

U spomenarima Samroka, Fljemuntarija, Flore i faune... Za vjek vjekova....
m

miladin1970

pre preko 2 godine

SRAM vas bilo ,sramotite naš Partizan gde god stignete osim u laznoj ling long ligi.ocekujem ostavke do sutra uprava napolje ilijev odlazi vise ,stanoje nije taj nivo,rikardo nevidljiv ko i uvek kad je tesko.samo napred partizan!!!!
P

Pajkan men

pre preko 2 godine

Ako nedaj boze budete treci u kom takmicenju nastavljate dalje?
d

def

pre preko 2 godine

Pantic,Scekic,Miljkovic sa Samrokom zajedno napolje!
H

Hladni

pre preko 2 godine

Misliš sa Šamrok Florom
@

@ssss

pre preko 2 godine

Pratim fudbal 40 godina. Toliko dugo navijam za Partizan. Realno nikada u fudbalu nismo imali nešto preterano dobre ekipe. Ali ovo sada je blagi užas. Imam utisak kada bi se skupilo 11 mojih drugara da bi ovaj Partizan obrijali na suvo. Jadan je ovaj naš fudbal sa ovakvim igračima. Ali i pored toga i dalje smo uz Partizan, jer Partizan se voli.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Ne preteruj. Da se skupi nas 11 stručnjaka na onom terenu i po onoj kiši, ne bismo uspeli jednu loptu da uštopujemo a kamoli nešto da odigramo. Partizan igra jezivo jer jedan po jedan igrač ispada iz rotacije, a i bez toga smo na ključnim pozicijama zavisni od par igrača koji nemaju zamene, i sad se cedi suva drenovina do zimske pauze. Bolji tim od ovoga nećemo dobiti jer nije dozvoljeno, dakle sve zavisi od toga šta Stanojević može da iscedi iz ove nesrećne družine.
P

Pravi jole

pre preko 2 godine

Veca sramota izgubiti 1-0 od Flore je poraz od 2-0.. Tako da dobro je ovo..
K

Kobeščak

pre preko 2 godine

Kako istorijski podvig kad su prije njih isto uradili Fljamurtari, Petah Tikva, Šamrok, Artmedija Petržalka, Šarlroa?
A

A...

pre preko 2 godine

... Kroacia? To se zaboravlja, prva petarda na ovim prostorima...
l

ltu

pre preko 2 godine

Što je najjače, Partizan će proći ovu grupu isključivo zato sto su 2 od 3 njegova protivnika do bola nesposobna. Pa nas bi Bode istorijski urnisao, potpisujem. Pročitah u knjizi Bojana Ljubenovića, u odeljku o finalu KEŠ-a sa Realom, "... kao nauk da se utakmica uvek igra do kraja i kao dug koji će Partizan kad-tad naplatiti". Iskren da budem, ne vidim i ne verujem da će se taj famozni dug naplatiti bar dok sam živ, a imam samo 19 godina. Jadan moj Partizan.

Banda

pre preko 2 godine

Da li smo mi ikada ni tada te davne 1966. nismo imali normalnu upravu nego su igraci bili rasprodati pre finala sada mozda i najgora ikada zabili nas u velike dugove rasprodali i oterali ono sto je vredelo svi su smenjivi osim njih.

Banda

pre preko 2 godine

Da li smo mi ikada ni tada te davne 1966. nismo imali normalnu upravu nego su igraci bili rasprodati pre finala sada mozda i najgora ikada zabili nas u velike dugove rasprodali i oterali ono sto je vredelo svi su smenjivi osim njih.
e

evo vam

pre preko 2 godine

šampioni, idemo do titule.
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Kalcopolista nam se javlja pod nikom Sakur.. Aj doje, samo neka si se javio dobri naš faunaš:)
Z

Zivela Flora

pre preko 2 godine

kalcopolista aka 'sakur' na respiratoru od muke!
R

Roqe

pre preko 2 godine

Fola je baš fora.
J

Jova1245

pre preko 2 godine

Ne mogu da opisem radost i srecu, jos da i zvezda izgubi veceras i to je to. Licemeri, kupuju po srbidtanu a onda bum bum Flora. xaxxaxa Vraca vam se licemeri za pljuvanje Radnickog koji je promenio ceo tim kada je ispao os Flore koja je tad i jaca bila nego sad. Objavite komentar ne stitite blizance i bolesne sto za njih navijaju
X

Xide

pre preko 2 godine

Jok Prike za Ivicu ce si navijamo...
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

Uvek neugodna Flora i fauna. Šta bi sada rekao onaj tzv. kapiten Vojvodine ?
T

Tanasije

pre preko 2 godine

U Evropi polako ponestaje klubova od kojih Partizan nije izgubio, pa moraju da izmišljaju i poturaju neka nova imena nepoznata javnosti. Pa, to je šou! Pazi, Flora! Ko su, bre, ti?! Gde je, bre, to?! Još fali Baba Kurana da osnuje fudbalski klub i Baba Kurana da ih isprati kući sa golom u mreži, što sam da budem iskren i njoj u lice rekao.
M

Ma ajde

pre preko 2 godine

Aaaaaaahaha bravoooo Stanoje. Ovo je Partizanov poraz ali je tvoja pobeda. Jedva čekam emisiju Željka Pantića. Zbog ovoga će morati vanredno izdanje.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Европа је мерило. Ту нема Воше и њиховог капитена.
N

Napolje

pre preko 2 godine

Kakvo sramno izdanje Partizana. Gubimo u trećerazrednom takmičenju od ekipe iz Estonije. Zašto se igrate s ugledom kluba? Zašto nemamo širu rotaciju kad je od početka sezone jasno da nam treba? Zašto su i dalje u Partizanu: Miljković, Brežančić, Smiljanić, Pavlović? Zašto u klubu imamo samo jednog ozbiljnog centarfora? Kakva je to selekcija? Zašto je Iliev opet u Partizanu? Zašto je Vazura u klubu i ko je uopšte taj lik? Uprava napolje!
F

FC SAMROK

pre preko 2 godine

Koju reputaciju? Hahaha koju reputaciju? Do sada ste samarali Reala Barsu PSG Bajern? Izgubili ste od nas iz Samroka! Kada ste pobedili zadnji put jedan jaci klub u Evropi navedi godinu i rezultat i shvatices o kakvoj reputaciji ti pricas!

rty

pre preko 2 godine

Koji ugled? Nemate pobedu protiv top 100klubova vise od decenije.
U

Unutra

pre preko 2 godine

Zasto ste i dalje prvi na tabeli u regularnom prvenstvu?
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Dugo nisam procitao tako dobar komentar!
R

Repac Plandiste

pre preko 2 godine

Izvanredna igra i zestok otpor protivniku sa visestruko vecim budzetom koji je projektovan za ligu šampiona. Sada se vidi da su sve one silne pobede Zvezde u Ling Longu zatvorene jer kako je Florijan Stanojević rekao Evropa je jedino merilo. Sa ovim su se složili krizni štab, kineski stručnjaci, brat Si, Ursula Van der Lajen, Vladimir Vladimirovič, Sebastijan Kurc, postovani cjenjeni i uvazeeni Vladan, Vuleta Popović iz Podgorice i Aleksandar iz Stare Pazove. Buda banana i Branko se nisu složili ali ce dati pare a Sima Spasic i neki Blajvca ce na megafon zapevati To je ljubav to je Partizan. Za dvajes evra normalno.
k

kkptz

pre preko 2 godine

što ovoliko minusa? čovek je sarkastičan ako neko nije skontao
O

Ovo je

pre preko 2 godine

SRAMOTA
c

c c c

pre preko 2 godine

Pa vi ste strucnjaci da se blamirate. Eeeej Flora jbteee ...
A

Avram Rosicki

pre preko 2 godine

kao sto reče babaroga: onaj pokidao odbranu. izdominirao ih. takodje bih voleo tekst o putu Partizana do finala ili eto može i polufinala. Hvala unapred
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Ops sta bi ovo,neka sada protiv Dubocice jedno 5kom.
D

Deljaj

pre preko 2 godine

PROCVETALA FLORA I FAUNA,NECE DA SE SKLONE PA TO TI JE HAHA
c

caspwr868686

pre preko 2 godine

Ako ništa drugo Šamrol Stanoje je dobio novi nadimak Fauna Stanoje
D

Dzimi2

pre preko 2 godine

Ko nikoga ne moze da pobedi u zivotu pobedi nas. Dokle bre vise Flore, Šamroci, Tikve, Fljamurtariji, Artmedije.. Izduvao sam na konkursu za posao, primili su lika preko veze umesto mene, devojka mi je danas dobila, dodjem kuci i doceka me ovo, nosite se bre.. Ovaj poraz je ponistio skoro sve pobede u prvenstvu jesenas a Stanoja ce uz zeleni Samrok pamtiti i po ovome.. Sada mora da uzme duplu krunu i da nas uvede barem u cetvrt-finael LK da bi se iskupio..Mala ostrascena digresija, vracanjem Miletica sa seoskim mentalitetom, koji je preko noci manje-vise istisnuo stenu Vujacica iz tima, opredelili smo se da ostanemo provincijski Partizan.. dokle vise da trpimo teror Kosovara..
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Brate zao mi je sto nisi dobio posao iskreno zelim ti svu srecu ovog sveta da se sto pre zaposlis na sto boljem radnom mestu! A sto ne mozes da ga umocis veceras gledaj to sa lepse strane, bar ga Flora umocila veceras :D
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Kako bi ih Galaktikosi petardirali da je ovo bila utakmica Ling Long super lige a onda bi kapiten Flore rekao kako su timski bolji od Zvezde...

ДинароидВојо

pre preko 2 godine

Звезда је крива! Е моји галактикоси...
J

Jfve

pre preko 2 godine

Lepšu sam utakmicu gledao prošlog vikenda u opštinskoj ligi
v

vosa filijala

pre preko 2 godine

KAKO ONO RECE ONAJ JSD KAPITEN VOJVODINE: ONI "MELJU" PROTIVNIKE HAHAHA....
D

Def

pre preko 2 godine

Ne mogu da docekam petak vece...joj sta ce da ti radi Zeljko crni Samroce...
l

linoleum

pre preko 2 godine

cist dokaz da su vam u ling longu skoro sve sklanjalice.obajvite mi komentar budimo ljudi,pristojni.ova igra je realnost partizana i ispod laznog nivoa podrazumeva se.bravo za floru i faunu
V

Volim fucu

pre preko 2 godine

Hahahaha, a nemaju poraza u Srbiji i trube o postenju, hahaha. Stanoje izdominirao u utesnom takmicenju.

07.08.16

pre preko 2 godine

Ser Florijan od Samroka sutra ide pred Skupstinu.

Sakur

pre preko 2 godine

Kad mister serif dolazi?
F

Fakur Pigluski

pre preko 2 godine

ne dolazi mister šerif. a i zašto bi? da ukrade flokiju šou?
S

Slepi Gost

pre preko 2 godine

ovo je vec tragikomicno, stanoje ide pred skupstinu sad?
M

Mile.

pre preko 2 godine

Lepa utakmica. Rodio se FLORIJAN Stanojevic
П

Пароло

pre preko 2 godine

Опуштено, сад ће да бију Спартак ЖК или Младост из Лучана 5:0 уз три гола Гомеза. И како оно би - узмите титулу ако вас није срамота.

Sakur

pre preko 2 godine

Uzecemo titulu i ta ce nam biti najdraza do sada ahahahahaha moze nam se jer smo tako u mogucnosti ahahahahahahahaha
M

Mene me zanima

pre preko 2 godine

Mene me zanima dar se izlazi ispred skupstine u Estoniji jel se zna nesto,jel ide neki lajv?
G

Gost222

pre preko 2 godine

Kad te isprasi flora i fauna. Hahahah.
A

Anunake

pre preko 2 godine

Bitno je da se protiv Vojvodine, za vikend, promoviše vakcinacija.
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Kalcopolista, molim te javi se.. Znam da citas komentare.. Samo hocu tvoj komentar, onako precizno hirurski.. Samo kako ti znas..
K

Koma

pre preko 2 godine

Javio se kao Sakur, to mu je drugi profil.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

To je taj parni valjak,velesila koja ne gubi u nasoj cirkus ligi...

Sascha Sascha

pre preko 2 godine

Pisete netacne komentare. Nema potrebe da dogovaramo utakimice u nasoj ligi kako kazete,zato sto su svi ostali mnogo slabi,osim Zvezda,to je istina,sta god vi mislili. Mislite da bi ovi ostali pobedili u Talinu,cisto sumnjam. Da smo smesni jesmo.zaista
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

U svakom slucaju vjerujem da bi prosli bolje nego vi. Mozda nisi primjetio da je u prilogu i podatak da je ovo prva evro-pobjeda Flore za tridesetak godina igranje u Evropi. Tak podatak ipak nosi veliku tezinu. I sada sto je najzalosnije velika vecina vas ceka da vam Ludogorec spasi vece. Zelim vam da ne docekate. Sa moje strane bi jos samo Markovicu pozelio brz oporavak. I da nadam
B

Bolek

pre preko 2 godine

Meni Ludogorec ništa ne znači niti može da mi bilo šta popravi. Ali znaš šta je najluđe? Najluđe je to što TEBI ništa ne znači, iako misliš da navijaš za Zvezdu. Sve tvoje želje i nadanja su ostvareni današnjim porazom Partizana i iz tvog ugla je potpuno nebitno šta će Zvezda večeras uraditi. Može da pobedi, može da izgubi, ne zanima te uopšte jer sve što te u životu zanima već se desilo danas.
n

neshha

pre preko 2 godine

@Bolek Nemoj ovde da tupis,nego potrazi Loleka i Florijana.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

@bolek mozes da mislis sta hoces.
G

Gost-PP

pre preko 2 godine

Sa kim da Partizan igra, od 11 igrača ima 3 koja nešto vrede, ostali bi mogli u Kolubari, Proleteru i takvim timovima da igraju. Nema ko da kreira akcije, celo pp se branimo od Flore ejjj bre čoveče, pa neka su nas dobili i treba, kad smo dozvoli da nam igraju razni Miljkovići, Šćekići, Lutovci. Ne zna se šta je tužnije, da li igra Partizana ili Strajnić kad komentariše. Uprava napolje sa Stanojem i ovim polu-igračima.
M

Makijan

pre preko 2 godine

Loš roster rekao bih neizbalansiran ono sto bode oci je da igra bez Natha nema ni glavu ni rep. Neverovatno da takav roster se pravi da pojedina mesta u timu nemaju zamenu i igra se raspada totalno a npr. levih bekova trojica. Sezona nije ni na polovini tek ce biti povreda.. Sta ce tek kada se preumorni Rikardo povredi mislim. Drugo, Stanojevic je šablon trener koji nema opcija previse. Ta igra sa dva zadnja vezna ibez zavrsnog pasa i sporo ne igra niko i nigde. To sto je nasa liga nikakva samo ograničenom je ona merilo. Evo Čovicu iz Vose tekma pa nek pogleda koliko je šupalj i prica o kolektivu
S

Sladjann

pre preko 2 godine

Ne ne ne....partizan je igrao svoj maksimum i utakmicu života!!!ali to je dovoljno za častan poraz!!!nije to domaća liga gde se sklanjaju protivnici da pobedi partizan!!!ovo je Talin svetska klasa Evrope ..ha ha gaa
F

FC SAMROK

pre preko 2 godine

Kao sto sam i napisao u Srbiji ne postoji derbi! Postoji jedan klub koji je bivsi sampion sveta i evrope Zvezda i ove male komsije koje sebe uzdizu i pokusavaju na sve moguce nacine da stave sebe u rang sa Zvezdom! Samo male i nebitne komsije u nista vise...
T

Titular

pre preko 2 godine

Šamrok Stanoje dodao titulu flore i faune... :)
G

Gost88888

pre preko 2 godine

Novo ime Samrok Flora Stanojevic kako ga nije Sramota. Da ima Malo casti otiso bi danas sam. Sta ce nama Titula da napadnemo Ligu Sampiona Sa tom Budalom
z

zosim

pre preko 2 godine

partizanovac sam, ali hvala bogu dragom što nisam gledao utakmicu, ne mogu da verujem koliko smo očajni. taman kad reprezentacija obraduje, ovi drugi moraju da uprskaju.
D

Dragan82

pre preko 2 godine

Pa ima li iko da ne pise istoriju protiv partizana... Samrok,Flora pa ko je sledeci da mi je znati ?
T

Titula ja naša

pre preko 2 godine

Anortozis 😂😂
W

Winnermax

pre preko 2 godine

Pa nije im ovo Ling long liga gde im se svi sklanjaju, tako moćan tim a jednu raspali Floru ne mogu pobediti !
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

A sto je raspala? Ko ju to razbija toliko razbija ove godine, pa da je raspala? Bice ipak da ti pratis fudbal samo na papiru.
G

Gostoprimljivi

pre preko 2 godine

Pa kako, ali i "Motorino" je igrao...
a

arroyo

pre preko 2 godine

to je ta flora i fauna sam krem evropskog fudbala hahahaha
C

CileMile123

pre preko 2 godine

Gromada posteno na prvom mjestu u ligi, skuplja bodove u evropi. Protest ispred skupstine u najavi…
z

zeka-bjeka

pre preko 2 godine

BJEKOVIC-KARADZIC superliga .... kapitenu vojvodine ovo je tvoj odgovor !
p

pa kako to sad

pre preko 2 godine

šta kaže Stanoje Raflo
G

Gost827

pre preko 2 godine

Saletovi botovi poceli da udaraju minuse po komentarima, pitanje je sad hoce li uspeti na svakom komentaru da udare :))))
G

Gost123

pre preko 2 godine

Kad će ta dva mjesta u LŠ već jednom? Zaslužili smo !!!
K

Koma

pre preko 2 godine

Jel ovo ona Flora koja je pobedila Radnički? Ako jeste, rekoše tada grobari da je Flora dokazala da je Radnički lažni vicešampion. Šta je večeras Flora dokazala i pokazala?

Pack

pre preko 2 godine

Koga je briga i pre ove utakmice 95% smo prosli dalje sanse da oni pobede Gent u gostima a mi izgubimo od Anortozisa kod kuce su skoro nikakve ,sramota je samo pristup igraca i sto se moglo nesto zaraditi od ovoga ali ne treba praviti katastrofu epskih razmera ali da ima igraca koji nisu za Partizan itekako ima kao i trener.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Pa isto.. da je Partizan lazni vice sampion....
K

Koma

pre preko 2 godine

Bilo bi i glupo da niste prošli dalje, ovo su klubovi u rangu naše druge lige, osim Genta. A i imate bar 10 puta veći budžet nego Radnički.
P

Pack

pre preko 2 godine

Neka igra onda Surdulica ili Metalac sa Florom garant bi ubedljivo izgubili Flora i takva kakva je izgubila od Genta minimalno dok su nasi klubovi letos primili 5,6 komada od klubova kao Gent i jos slabiji a mi ovde primili naivno kao i veceras,dok smo tamo remizirali sa Gentom.
S

Samo iskreno

pre preko 2 godine

Pack@ ako sam te dobro razumeo prevalili ste toliki put da se izblamirate? Usli ste u istoriju Estonskog fudbala, bicete upisani zlatnim slovima kao prvi evropski klub koji je Flora dobila u grupi i na tome vam svaka cast haha.
P

Pack

pre preko 2 godine

Neko mora da bude prvi mislim da je Gent za Anortozis isto prva pobeda i Slovenacka Mura pobedila vicesampiona Evrope od pre nekoliko godina Totenhem i njoj je to mozda prva pobeda tako je to kad se poklopi.
G

Gost ja sam ti si mi smo

pre preko 2 godine

Najnovije vesti. Aleksandar Stanojević, vitez od šamroka je vratio vitešku titulu i odlučio da živi život običnog čoveka. Kako saznajemo, trebalo bi da se zaposli u lokalnoj cvećari u talinu
P

Pravi jole

pre preko 2 godine

Iso na probni rad ali ne razlikuje ruzu od zumbula pa ga najurili..
9

951357

pre preko 2 godine

Kao sto sam rekao jos pre par nedelja, najveci uspeh Partizana u Evropi ove sezone je taj sto Flora nije pobedila Anortozis makar jednom, a narocito oba puta. Jer da jeste, sad bi bila druga u grupi i bod bi joj u Belgiji protiv nezainteresovanog Genta zavrsio posao, a Partizan bi ispao iz ove smesne grupe. Kad se samo setim koliko ste se smejali Radnickom kad je ispao od Flore, a sad vas ta Flora vratila na fabricka podesavanja. Sto biste vi rekli, razvalile vas flora i fauna. Najbolja i jedina sansa gromade je sut Jojica sa 30 metara. Malo za ekipu koja ima kandidata za Zlatnu kopacku i daje po 4 gola u proseku u nasoj ligi. Sve posteno i regularno, naravno. I vi biste da budete sampioni??? Da ste najbolji, lagao vas neko... Cestitajte lepo Flori na prvoj pobedi u istoriji u evropskim takmicenjima, pa se lepo okrenite Vozdovcu koji ce da primi 4-6 komada i da pokaze kako ipak sve redom "meljete", kako rece jedan "kapiten" jednog kluba. Pozdrav za Zufera, laznog Zvezdasa, vidis da mi se lepo javljalo da cete da puknete?
D

Djavolak

pre preko 2 godine

Ja sam se smejao Radničkom, a sada se smejem od muke. Nisu oni dobri, nego smo mi očajni. Drago mi je što ne pratim domaće prvenstvo jer, ako smo mi sa ovim timom i ovakvom prvi, ne smem ni da zamislim kakvi su ovi iz donjeg dela tabele...
P

Pajkec

pre preko 2 godine

Braco ne palite se na komentare gana nama je ova utakmica realno bila nebitna mi smo grupu prosli, gani bolje gledajte u svoje dvoriste visi vam plasman dalje,.. Igra realno nije bila bas najbolja, iako smo imali dosta sansi falilo nam je srece jer smo komotno mogli 2 3 gola da damo. Okrecemo se sad prvenstvu, tu smo svi potrebni momcima da pruzimo podrsku i uzmemo titulu, gani su krenuli svim silama na nas, ne damo titulu, ne damo PARTIZAN!
B

Bolek

pre preko 2 godine

Igrali smo jezivo i nema svrhe to poricati. Kada je teren težak onda svi limiti ovog tima idu na x3, i naravno nema šanse da se protiv bilo koga odigra 90 minuta bez kiksa. Šta Stanojević vidi u Joviću, to je verovatno samo njemu jasno. Mada dovoljno je pogledati ko nosi desetku i to je to. Ko god da nam dođe iz LE u baraž, ojadiće nas. Mora neki remont da se napravi tokom zimske pauze, do sada je moglo na o-ruk ali neće moći do kraja sezone.
L

Lord Lukan

pre preko 2 godine

Ma sta nam naprica?I Zvezda je posla grupu, obezbedila barem LK, a te price da vam je nebitna, oka i macku o rep,jel ako tebi nije bitna, bitna je za Srpski koeficijent, jer tezimo da imamo 2.tima u kvalifikacije za LS!I nemoj da spinujes ovde,nebitna tekma, visoka trava, los dan, padala kisaitd
d

def

pre preko 2 godine

Ja kao grobar gurnuo bih te iz voza
D

Direkno iz Estonije

pre preko 2 godine

Mozda smo izgubili ali to je zato sto ne znamo nista, samo namestamo tekme u domacoj ligu!
J

Jovo nanovo

pre preko 2 godine

Nikad jača flora i fauna itd... Presmešni su
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Polako aman, pa sta ako su izgubili, jedino mi zao koficijenta, inace nema sanse da Partizan ne ide u drugo kolo. Desi se slab dan, desi se poraz, ako moze Real da izgubi od Serifa sto ne moze Partizan/Zvezda da izgubi. Zao mi je Markeca, gotova sezona! Stanoje je dobar trener, dokazao se 100 puta, nemojte samo da kritikujete. Aman ljudi, primi se naivan gol, 50 metara leti lopta a Popovic statican, za bekove da ne pricam. ali desi se. Srecno Zvezdi protiv Lude sume, bez navijaca, bez Rodica, bice papreno tesko!
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Pa vodi Stanoja kući, ako ti je toliko dobar.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Nista grobari, ukljucite se na RTS1 u 18:45 da vidite kako igra jedna Evropska ekipa
S

Ser Šamrok

pre preko 2 godine

Rikardno sebičan, Zdjelar je OK, Asano oteran, Suma oteran, ovo ostalo niti ko šta zna niti je ikada znao!!!
f

floraaaa

pre preko 2 godine

hahahhaha prva poveda estonaca u istoriji grupne faze
G

Gostbre

pre preko 2 godine

stanoje uvek ima neki kiks..sreca da je ovaj u grupi...nista strasno idemo dalje...samo mi zao lazara covek zvani maler
Г

Гооост

pre preko 2 godine

Дефлорисање Салета Станојевића је било успешно.😂
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Bukvalno se pretvorio u biljku.Nema više vikanja na sudije.psovanja i sepurenja.Nije ti ovo Super liga Srbije pa da istresas gaće na sudije.Miran,sjedi,lezi.....hahahaahha
G

Gost ali pravi

pre preko 2 godine

Sram da vas bude svih pobeda u domaćem prvenstvu.
I

Ijaooooooo

pre preko 2 godine

Buahhahahhahahahhahah gde vam je sada Bjeka....
n

neshha

pre preko 2 godine

Da li onda poslednje kolo igrate protiv faune? Uuu, oni su baš opasni.
B

Bosniaaaa

pre preko 2 godine

ono kad te Amateri Iz Estonije bez ijednog Stranca u ekipi Spuste na Zemlju !
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Ova Flora je projektovana za finale Lige Evrope.
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Suvisno je dati bilo kakav komentar..... Ali bi voleo da cujem onog igraca vojvodine na komentar xaxaaxxaax
l

lol12

pre preko 2 godine

Trenerska gromada Ser Aleks ne moze da poprimi vise toliko nadimaka koliko je puta gubio od amaterskih ekipa.Pa ova Flora nije prva ni u Estoniji.Dokle vise da partizan bruka drzavu protiv ovakvih ekipa?Zar ne moze ni ovakve ekipe da pobedi dok mu se ne sklone?
B

BIh

pre preko 2 godine

Dokaz da je ova sesona Ling long lige namjestena da se Umire Navijaci partizana Pred izbore
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Ahahahha, sada nije vise Samrkok, sada je El Samrok Flora, gde ste botovi sada sto branite Stanojevica, da vas cujem, a da s njim smo vezali silne nizove u prvenstvu!🤣
K

Kokeza

pre preko 2 godine

Ugasiti fudbal u Srbiji i uložiti novac u streljaštvo, plivanje, atletiku.

rty

pre preko 2 godine

Ajmo ajmo glave gore lazni sampion ce sad petardirati Vozdovac na krovu uz izjavu kapitena Vozdovca kako igraju bolji fudbal od Zvezde i da se nisu ni nadali da mogu do iksa. Ali Evropa vecno merilo kvaliteta i ko krade u domacici.
O

Op op op

pre preko 2 godine

Ala se nasladjujem hahaha pa toplo mi oko srca!
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Naslađuj se, samo nemoj posle da bude dobiste i vi.
G

Gost 7

pre preko 2 godine

Kad igramo sa Faunom?
s

samojeB

pre preko 2 godine

E moj Stanoje,a ne valja ti Suma
G

Gost11

pre preko 2 godine

Nista novo , nista cudno. Partizanova realnost pa ovo je sve normlano..
G

GROMADA

pre preko 2 godine

Flora i fauna... ser flora
G

Gost e

pre preko 2 godine

Najviše je ovim porazom pogodjen Vozdovac,sada ce morati umesto jednog gola pustiti pet,da se opere ova bruka.
a

a5cz

pre preko 2 godine

A mi kukamo i trazimo 2 mesta u ls. Tuga
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Сад ће Вождовац морати да плати, а онда и остали из Линглонга, до дербија..
S

Sashki85

pre preko 2 godine

I? Šta kažu grobari? "i mi smo zasluženi za srpski koeficijent" Kud ih stavi poslednje na tiket, reko aj da mi podigne kvotu gore 🤦🏻‍♂️
G

Gostnnnn

pre preko 2 godine

Istorijska pobeda Flore i Faune 🤣🤣🤣
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Nikada jača Flora i nikada slabiji Ludogorec.
F

Flora i fauna

pre preko 2 godine

"Melje rivala!" Sportski pozdrav.
s

shone951

pre preko 2 godine

Jednom recju- Sramota!
G

Gost56890

pre preko 2 godine

Svake godine nas sramotite u Evropi... bolje da je ne igrate... Flore,Samroci,Fljamuntari i slicne gluparije od ekipa
S

Spajd005

pre preko 2 godine

Šta li će da vam uradi fauna, ako ste ovako prošli protiv flore...
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Voždovac je obrao bostan.
G

Gost4556

pre preko 2 godine

Sramotno je sto je flora ostavila 2 najbolja igraca na klupi i na kraju pobede. SRAMOTA BRE!
G

Gost gostuje

pre preko 2 godine

Kad je docek ispred skupstine? Cuj mene docek, protest
k

klempavi95

pre preko 2 godine

Flora dala jedan gol istali u bunker pozadi svi,imali srece samo i to je to.Partizan ih ubio,ali dzabe nema gde lopta da prodje.Toliko
G

Gostsamja

pre preko 2 godine

ma razvalili ste ih
C

Crvotočina

pre preko 2 godine

Pametno zboriš, baš bezobrazno s njihove strane
P

Pulicer

pre preko 2 godine

AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA MA DAJ BRE STA SAM JA OVO GLEDAO