Komentari na vest

Partizan prelomio: Natho dobija novi ugovor, kandiduje se za stranca sa najdužim rokom trajanja u Humskoj

L

Lolzies

pre oko 2 godine

Još samo Damir Čakar i pali se mašina
A

Aebre

pre oko 2 godine

Najnesposobnija uprava u istoriji Partizana!!!
G

GostNezvani

pre oko 2 godine

Realno, ne može Partizan da kupi ceo novi tim. Bio bih prezadovoljan kvalitetnim ofanzivnim veznim, desnim bekom i centralnim bekom. I da otkače barem 5-6 povratnika. Ostalo da bude naša škola.
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Mora neko da puca penale!
Y

Yui

pre oko 2 godine

Natho i Jojic mogu da se rotiraju iza napadaca ,na drugim pozicijama su bezkorisni
g

grobar11224

pre oko 2 godine

Ako samo tako neka nastavi uprava kad nema ko od grobara da digne glas protiv uprave zato im se i moze ovako nema dzabe Vazura Dupleks na Menhetnu u AMerici..Blago njima nit se ko Buni mogu Oni ovako jos 20 godina...Do tada ce nam igrati Lola MILJKON Urosevic Sanicanin Jojic i ostali
D

Duplex u NjuJorku

pre oko 2 godine

Verovatno imas pojma koliko kosta duplex u NjuJorku, pogotovo tom delu? Cuti bre i ne seri
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Ovo je tuzna vest, ne zato sto je Natho los, vec zato sto nam treba "sveza I mladja krv". Ocekujem nekog Brazilca, Portugalca od max 25-26 godina, pa makar ga platili milion, milion ipo evra... Ispustili smo Tokmaka, cija cena tada bila 400k, a sada je glavni igrac Ferencvarosa, koji je igrao grupu LS.
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Ocekujem da konacno dovedu Lukmana Harunu.
g

gost978

pre oko 2 godine

Kakve su vam misli, takve su vam ambicije a zatim i dela. A kada dela nisu dobra/kvalitetna, onda su rezultati (tj. život) loši ili osrednji. Za iskorak u svemu je potreba hrabrost ali i umeće tj. glava!
D

Daki...

pre oko 2 godine

dobar je on igrac,ali sam se nadao da partizan krene korak napred sl sezone, sa brzim igracima i mladjim,da mogu da igraju celu utakmicu istim ili slicnim intenzitetom...mozda i hoce a matorci da budu dzokeri na klupi da donesu prevagu kad ne ide

Kontraudar

pre oko 2 godine

Od kad je zbog korone zaživeo pravilo 5 izmena, kao da više niko nije sposoban da igra celu utakmicu. Svi su tu negde oko sat.
I

Igor78

pre oko 2 godine

I još sa Lolom Smiljanićem da produžite, i spreman tim za sledeću godinu. Ma može Lola tu poziciju da “pokrije”. Natho ima snage za 30 minuta, Lola može da trči 15 minuta, a naći će već nekog trećeg da igra prvo poluvreme u “malim” utakmicama. A očekuje se naravno “žestok napad” na Evropu sa ovakvim timom, jači sastav u novijoj istoriji nije bio, strepeće protivnici u kvalifikacijama kada se pročita ime Partizana. A tek kada vide Saničanina, Miletića i Miljkovića u zadnjoj liniji, predaće se bez borbe. A majstori Jevtović, Jojić i Fejsa u sredini - nije to što nikoga na terenu ne mogu da stignu, već što nikad ne znaš šta će uraditi sa loptom u nogama - što dodatno zbunjujuće deluje na protovnika. Eto, upakovan tim po zadatku, da se ne talasa previše i da se pobedi u “malim” utakmicama. A uVEKIKIM utakmicama - e pa tu će trener izjaviti nešto tipa “ne mogu da zamerim igračima, videli ste da nismo na tom nivou kvaliteta, primili smo 8 golova a mogli smo primiti 15, okrećemo se utakmici sa Metalcem”…
R

Realan 2

pre oko 2 godine

Nije mlad, povreda ima, ali njegov pas i brzinu razmisljanja nema niko u partizanu. Ne gresi kad dodaje. Bori se kao da je u najboljim godinama... Nije sjajno resenje ali bolje nemamo. A zeki se zahvaliti i ispratiti ga.... i lolu, obradovica, lutovca, holendera....
G

Gost81

pre oko 2 godine

Ovi definitivno rade Zvezdi u korist,u sezoni za koju se boris za direktno mesto u ligi Sampiona oni produzavaju Bibrasa i Jojica!!U sustini lakse ce biti nama Zvezdasima jer ce prodati i Rikarda zato sto nemaju beli dinar
F

Fakt

pre oko 2 godine

Razlog za produzavanje ugovora je taj zato sto nema PARA u kasi!Imaju velike rashode a malo su zaradili ove sezone pa je jeftinije ostaviti proverene snage i smanjiti im plate za 30% jer nove kvalitetne igrace nisu u mogucnosti da dovedu!To je politika kluba a grobari sto nisu u stanju da prepoznaju,njihov problem.U svakom slucaju odlicno za Zvezdu jer nece imati konkurenta u borbi za titulu sa ovakvim njihovim kadrom.
S

Sniper

pre oko 2 godine

Hahaha.. Bravvooo... Ovo sam priželjkivao pre par dana kad je Jojić produžio ugovor. Ovi iz uprave kao da me čuju, svaka čast. Još Miljković, Lazar, Saničanin, Obradović... Sve rade u interesu Zvezde, bravo za upravu. Ja bih imao još jednu želju, ali mislim da bi to bilo stvarno previše... L O L A !!!
G

GostRider

pre oko 2 godine

E sa Jojićem ste pogodili samo tako
Z

Zvezdaš76

pre oko 2 godine

Produžavate ugovor sa igračem koji ima 34 godine, a još je sklon povredama i vreme mu prolazi... Pa gde su vam ta deca iz čuvene partizanove škole?
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Igrali sinoc za repku protiv Danske, nabrojacu ti neke od njih: Milenkovic, Pavlovic, Mitrovic, Zivkovic, Lukic. Jel.si zadovoljan?
D

Daj faul

pre oko 2 godine

@Yumis… zato smo i prosli sinoc tako dobro!
Z

Znojko

pre oko 2 godine

Yumis@, i svi bili katastrofalni takoreci direktni krivci za poraz!
K

Kg

pre oko 2 godine

Decko Yumis ne pita te za bivse igrace. Pita te za sadasnjost. O cemu pricas. A i videli smo ih na delu , posebno Kalabu i Blekija dve rupe.
Y

Yumis

pre oko 2 godine

@Faul, @Znojko, @KG A kada su ti isti igraci pobedili Portugal i otisli na Mundijal, tada su ti nabrojani igraci bili dobri jel da? Drustvo, ono sinoc je bila prijateljska utakmica.
A

Alessandro

pre oko 2 godine

Zamislite situaciju da osvoje prvenstvo i sa ovim timom udju direktno u LŠ pa naidju na Bajern, Siti, PSŽ, zahuktalu Barsu, Liverpul… a njima i Fejenord bio neuhvatljiv…
Z

Zaratustra

pre oko 2 godine

A ti stavi prst na celo i shvati da se blizi kraj sezone i samim tim i prelazni rok koji traje do kraja avgusta. A ti nabrojani klubovi bi nas cekali od sredine septembra. Najbolje da nas u LS predstavljaju Sanogo, Falko, Picini, Ben, Kanga, Onomjaunfo, Katai, Srnic... koji se mucili sa Surdulicom, Proleterom i Napretkom.
b

bgcz

pre oko 2 godine

neće ti videti Liverpula ili Bajerna, njihove grupe za ligu šampiona su Braga, Sahtjor i Arsenal. Sad da uđu u lš to bi bila grupa verovatno ko ovo sad Lokomotiva, Galatasaraj i Marsej
A

Alessandro

pre oko 2 godine

@Zaratustra - Koji bre prelazni rok kad vidiš da oni osiguravaju Jojića i Natha koji su bivši fudbaleri. Budi realan pa reci ko bi iz prve postave Partizana imao mesta u prvoj postavi čak i ovakve Zvezde. Možda samo Zdjelar, eventualno Rikardo i možda Urošević kao zamena za Rodića. Svi ostali na nivou Srnića, Pankova i Gobeljića.

BojanCZ

pre oko 2 godine

Velika greska. Ne zato sto Bibras ne zna, vec zato sto vise ne moze. Zna vise fudbala od kompletne prve postave Partizana zajadno, ali nema snage za jaci tempo, cak ni za 90 minuta u ovim malim utakmicama. Jedino da igra ofanzivnog veznog, pa da druga dva veznjaka, trce umesto njega. Da ima ucinak kakav ima Katai, pa bi to imalo smisla, ali on vise ne pravi razliku ni da dobaci do polovine tog ucinka. Produzetak njega i Jojica je odlicna vest za nas, i dalje cete biti spor i fizicki nedorastao tim. Nadam se da ce ostati i Zdjelar.
B

Bera995

pre oko 2 godine

Navijam za Partizan od kad znam za sebe,ali ovo mi je mucenje gledati.Dusa me boli ljudi ko nam vodi klub.Ne znam sta treba jos da se desi da izadjemo i da proteramo ovo.Uzas sta nam radi od voljenog kluba.Place mi se majke mi.
G

Gostwekt

pre oko 2 godine

Sta vredi kad ga nude i Jojicu, koliko Natho zna pasovima da ubrzava i diktira igru, toliko Jojic zna da je udavi. Veratija da imamo pored Jojica na terenu ne bi vredelo.
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Mator je sta vam je!!!!umesto neke klince da istrpite par godina vama matorci igraju od 35god....
n

neko ko je daleko

pre oko 2 godine

Kakva greška uprave Partizana. Ništa se ne može zaraditi na njemu a sve ređe pravi razliku i na ovim našim terenima. Kuda ideš Partizane moj?