Komentari na vest

Partizan slavi Uroševića: Dobili smo najtežu utakmicu u finišu jeseni (VIDEO)

Sasa Ljubic

pre preko 1 godinu

Ne treba da slave Uroševića i Natha, nego bivšeg igrača Partizana iz juniorskog tima koga je Krstajić doveo U Tsc Ifeta Djakovca, koji je kod drugog gola Partizana sam neometan niodkoga namerno, jednu čistu i laku loptu vratio u peterac medju nekoliko igrača Partizana.
S

Soko

pre preko 1 godinu

Partzan nije igrao nesto TSC je dobra ekipa ali ni u kom slucaju Partizan nije bio losi pogledaj statistiku a ne svoje zelje.
V

Vuc

pre preko 1 godinu

Alooo Srbija, penal za TSC! Jel ste svi novinari od 1990 namesteni njihovi pa se ne oglasavate? Gde je penal za TSC? U derbiju je sudjen manji za Partizan.
G

Gost766

pre preko 1 godinu

ponovo je Grobar cokot iz Var sobe odradio svoj neposteni deo posla
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Mogu i sudiju da slave, cist penal nije svirao za TSC na 1:0 vidim cuti se o tome
D

Dzo Black

pre preko 1 godinu

Ahahahahaha kme, kme,kme.
z

zare 123

pre preko 1 godinu

Sve u svemu, izgubio je mnogo bolji tim
B

BRAVO

pre preko 1 godinu

Za TSC. Bili su daleko bolji danas i zasluzili barem minimum x,zašto ne i pobedu. Partizan je pokazao da je ipak od krvi i mesa i da je klon kiksu. To isto to je nemoguce kod vanzemaljskih bića sa druge strane Topčidera,koji iz godine u godinu obaraju rekorde nepobedivosti,i sto treba napomenuti,obaraju rekorde u CELOJ EVROPI po broju izvodjenih penala unazad nekoliko sezona. Pročačkaj po netu,izaći će ti na početnoj strani Googla npr sve vesti o JEDNOM klubu. Bilo bi tek bahaćenja da nema VARa,padanje u prazno Rodića kad se setim,pa Bena a da ih niko nije dotakao,pa golovi iz auta na derbiju,pa penali van kaznenog npr protiv Indjije.O da,i moj tim je zaštićeni beli medved u ovoj ligi,ali u poređenju sa navedenim klubom je mrav naspram SLONA. Prijatno,doviđenja.