Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA SABAH: Saldanja na poznatoj teritoriji, postoji opcija za Kalulua

P

Popsi

pre 9 meseci

Kanda ste malo primašili sastav?!
F

Ffgghh

pre 9 meseci

Dodje covek da pogleda komentare, da vidi da neko nije mozda dao svoje misljenje o taktici, igracima, samoj utakmici. Neki konstruktivan komentar. A ono ovde kao da niko nema preko 9 godina, ove glupe decije prozivke i rasprave. Oglupis dok citas ove komentare. Da mi je znati ko su ovi likovi sto pisu ove gluposti
G

GostRadan

pre 9 meseci

Ko su ovi likovi? Botovi koji rade za novac. Ovima na sajtu je bitan broj komentara, tako da se svima uklopilo. Sto se taktike tice, postoji stara izreka "Izadjes na teren i pobedis". Salu na stranu, za neki jaci rezultat Partizana, potrebna je jaka odbrana koju nemamo, dobar trener koga nemamo i bolja Uprava, koju takodje nemamo.
M

MegaBot

pre 9 meseci

Partizan ima nikada lošiju odbranu, ova trojica ne mogu sačuvati nijednog iole ozbiljnijeg napadača, prošle godine Vujačić takođe limitiran ali je itekako imao čvrstinu, ovi danas ništa. Natko iako je bio dobar igrač mislim da danas može da šeta samo po našim terenima. Imaće dosta problema
B

Braćo Srbi

pre 9 meseci

jadno je to što se pljujemo,gložimo i mrzimo zbog bilo čega,a posebno zbog sporta koji bi trebao da nas spaja!Mislite o tome...
l

lim

pre 9 meseci

kako će nas koeficijent ove godine propadne ne možete ni da Zamislite pazite ovako kada bi Crvena Zvezda pobedila u Ligi šampiona to je Tsc u Ligi Evrope Čukarički Partizan u Ligi konferencija naša država bi osvojila 1,6 bodova prošle godine smo osvojili šest bodova dakle Trebaju nam po četiri pobede svih timova koji se takmiče u grupama da bi stigli prošlogodišnji nivo. od 2025 ponovo prvak države u kvalifikacije za ligu šampiona od treće kolo
s

south

pre 9 meseci

tako i treba da bude
B

Bane15

pre 9 meseci

Kakav spektakl u najavi
d

dumrete

pre 9 meseci

...svi grobljari
F

FkPartizaniTirana

pre 9 meseci

Mi voljimo naš bratski Partizan. Mi smo jedan klub.
i

igor muljaj

pre 9 meseci

Nema nista bolje od bakljava i tuljumbi to je deo moje tradicije
A

Albanija jsd

pre 9 meseci

vokri,bobek,valok,duljaj,ramadani,prekazi,franjo,salihovic..itd nase najvece legende kluba!
d

dr.Zvezdan

pre 9 meseci

Kupio sam novu jahtu,posaljite mi sladjanu i severinu da snimamo filmove....
M

Mile led

pre 9 meseci

bolje da muljaj pravi bakljave i burek u tome bi bio mnogo uspesniji....
Z

Zeder

pre 9 meseci

Puni klub iz regiona za koji navijaju hrvati i bosnjaci
Z

Zeder

pre 9 meseci

Sabah mozemo pobediti jedino ako nam sudija i protiv njih pokloni opet penal ko protiv tsc-a nikako drugacije!
O

Ognjen Drinski

pre 9 meseci

Jel igra Dijabate?
A

Aljosa Lakatus

pre 9 meseci

Mene iskreno sramota da navijam za klub koga sudija mora da spasava sa nepostojecim penalom da ne izgubi od malog TSCa!
B

Batistuta1

pre 9 meseci

Nemas ti sramote,ti si zadojen mrznjom.Menjaj se covece.
A

Aljoša Lakatus

pre 9 meseci

A najveća sramota me je poraza na stadionu Jugoslovenske Narodne Armije od amatera Mladost Gat 0:4 Ceo Svet nam se smejao. Svake noći sanjam titulu, a kada se probudim bude mi loše.
R

RodovnikCeo

pre 9 meseci

Vam uvenuo.
Z

Za zvezdasice

pre 9 meseci

Na vest o partizanu Samo komentari zeljnih navijacica Zvezde koje kulen nisu videle jos od Arene pa Im mrak pada na oci. Prosto kidisu. Polako djevojke bice mesa za sve. Suse gazda Zeljko i gazda Igor mesinu.
k

kk.Decenija

pre 9 meseci

Rece navijac kluba iz laktasa koji titule i EL video nije vise od pune DECENIJE!
i

i tvoja vake...

pre 9 meseci

...voli salamu i kulen ali onaj donji
J

JA.

pre 9 meseci

SEKU ti u mesari na šnicle meso.
B

Bane15

pre 9 meseci

Jel vidis po minusima da nisi pametan?
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Partizan ima dve mane Svetu stetu, i Filipovica kome je prirodna strana leva a ne desna. Partizan vec decenijama nema dobru odbranu. Nemogu da nadju 2 valjana stopera i 2 beka. Od Hamruna prime tri gola, od TSC-a tri gola, od Slovackog takodje 3 gola.

Usput

pre 9 meseci

GG sigurica :)
G

G.O.R.O.S.T.A.S

pre 9 meseci

Belica odmah u reprezentaciju. Zadnji vezni je valjda rezervisan za parrizanovce, od Gulana preko Race Petrovica do Sase Lukica. Nije u redu sad Belic da ne igra.
L

Luja

pre 9 meseci

Dobar kasapin a i često dobija crvene.
M

Mauro Tasoti

pre 9 meseci

Kada bi se postojala pravila o objavljivanju komentara od ovih šezdesetak bilo bi objavljeno 5-6 koji imaju veze s mozgom,ostalonsu uvrede na nacionalnoj osnovi,prikriveni šovinizam i uvrede najgore vrste.Kako napisati nesto sto ima veze sa utakmicom i sa Partizanom u moru ovih malomoznih škrabotina.Ali nije kriv vo koji je komisiji pojeo kupus nego njegov gazda.E moji stručnjaci sa Mocarta.Postali ste istureno odeljenje Laze Lazarevića.
A

Aljosa Lakatus

pre 9 meseci

Iskreno se nadam da ce nase legende Nebojsa Sone Covic i Zvezdan Zveki Terzic jos dugo i dobro da skidaju gaće tamo gde treba. Da nastavimo našu dominaciju u Surdulici i Ivanjici. Ziveo predsednik!!!
@

@Aljosa

pre 9 meseci

Kalcopolista...pozdravio te TSC sa 3 komada za -2 vec u prvom kolu i gubljenje i 7-me titule za redom a o LS i da ne pricam,nju videli niste jos od kako ste iz zg prebaceni u beograd,toliko je to davno bilo!
G

G.O.R.O.S.T.A.S

pre 9 meseci

Samo zbog tebe navijam da izgubi Partizan, zato sto si priglup i siris mrznju vec deset godina.
P

Poraz

pre 9 meseci

Nažalost toliko smo jadni da sigurno gubimo.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@DaKitolograf. Ko ti drma kavez. Jel te mnogo boli, jel te kida, jel te peče, znam nije ti lako. Hoćeš da pukneš. KADA ĆE NEKA TITULA U SRBIJI, FUDBAL, KOŠARKA???? Pre ćeš dočekati penziju nego titulu. Venite lagano.
B

BunkerBezStruje

pre 9 meseci

Zamisli koje su to neizdržive muke, zamisli koja je to bol, zamisli koje su to frustracije, kada ne znaš šta je to biti šampion Srbije 6 godina, ali zato znaš da nećeš još narednih 10 godina. Zamisli tu muku da skoro 15 godina nisi video ligu šampiona. Zamisli tu muku da gledaš Zvezdu 3 puta u 5 godina u ligi šampiona. Žive duše nije ni njima lako. "Ja imam tugu 6 godina dugu, 2200 noći živim u samoći" idemoooo veseloooo.
K

Kalčopolista®.

pre 9 meseci

Tako je,Bravo za kom!👌
G

Gost11112

pre 9 meseci

Zamisli tek tvoju muku kad pises ovo
0

011

pre 9 meseci

Ti to iz iskustva govoriš 🤣
K

Kalčopolista®.

pre 9 meseci

Cela Srbija uz Sabah do pobede!👍
L

Lazar Cetnik

pre 9 meseci

Cela Hrvatska u Partizai

klipsch

pre 9 meseci

Sta je poenta tvoje price? Da pobijes ili iselis 30% Srbije? Pa neka nikada ni u cemu ne osvijimo nista, neka nas drzava ugasi. Ni tada za vas crvene nijedan Grobar ne bi navijao. Ja ne znam sta vi zelite? I da nema Partizana, morala bi drzava nekog drugog da vam izmisli i napravi, koga bi ste mrzeli.
v

ved

pre 9 meseci

Grobari ako ne pobjede ove sabane iz nedodije ne pustajte ih u Srbiju...ako ste navijaci i volite klub drzite do sebe dajte im do znanja ljudi...da moraju pobediti...kako...bilokako...ne vracajte se bez pobede i tacka
Z

Zeder

pre 9 meseci

Evo ga veliki govornih I motivator Ved za sve neupucene. On zna kako “nekako” I onda kaze “ ne dajte da se vrate bez pobede”. Say no more. A Sta cemo I ako njima tamo neki veliki govornik kaze “ ako ne pobedite one sabane iz srbije ne vracajte se” moje pitanje je Sta cemo onda Ved-e?
S

Sima Aruho

pre 9 meseci

Puni klub iz regiona za koji navijaju hrvati i bosnjaci
Z

Zeder

pre 9 meseci

Tako je brate . Sa tobom, hrvatima I bosancima ima nas 10 miliona. Napred partizan
O

Ogi Srbija

pre 9 meseci

Sabah(udin) muljaj...
M

Muljaj...

pre 9 meseci

...bolje da mesi koljace i bakljave nego sto se bavi fudbalom
Z

Zeder

pre 9 meseci

Muljaj mesi i dobro je placen za to. A Sta ti radis pobratime osim sto imas devojku severinu sto je bele boje ,hoda na 4 noge I mekece.
b

bv

pre 9 meseci

Ako vi ne prodete u grupnu fazu konferencijske lige ja bih ukiinu klub...ako jad Vojvodina...cemer TSC...za Cuku cemo vidjeti...pa pobogu niste vi takva bijeda..pobjeda u obje utakmice vam nije imperativ nego naredba...
L

Lalat

pre 9 meseci

Koji Saban?
G

GOROSTAS

pre 9 meseci

DACE BOG DA IZGUBI PARTIZAN.
G

Gall

pre 9 meseci

A zasto to… budimo ljudi iako smo ciganji… Pa nema sta sladje nego kada kazu igramo evropu a ono takmicenje u rangu fudbalice iz kraja
K

Kalčopolista®.

pre 9 meseci

Daj boze, i ja se slazem👍
Z

Zeder

pre 9 meseci

Ahahah mogu da vas zamislim kako milujete vase devojke sto hodaju na 4 noge i sto daju mleko i mekecu dok pisete ove komentare. Nova navijacka formacija na severu GOAT LOVERS. Sacinjena od navijaca zvezde sto komentarisu na mozzartu.
K

KRILA?

pre 9 meseci

Imaju li Bijelović ili Čavrić kvalitet za Partizan?
B

Bingole

pre 9 meseci

Jedini navijaci koji pljuju TSC su navijaci Partizana.Nisu uspeli da budu drugi pa im sada krivi TSC i Cukaricki. I sada cekaju da ih neko napuni da bi oni rekli eto vam TSC a ne Partizan,eto vam bodovi od TSC-a za nas fudbal bla bla bla. Kao da bi se oni nesto bolje pokazali i kao da ne sme neka ekipa da napravi iznenadjenje u prvenstvu i izbori evropske kvalifikacije.Isto tako cekaju da Zvezdi padne Man.Siti ili opet Bajern da je nakantaju kako bi rekli kako samo oni skupljaju bodove iako je to svakom iole normalnom coveku smesno jer oni bodove i ako skupe,skupe ih u cirkuzantskom takmicenju. Lako je vikati iz lige konferencije trecu godinu za redom ako uspete do nje da dodjete. Petardiranje u ligi sampiona je postala normala. Mnogo bogatije ekipe primaju po 6-7 pa i osam golova u ligi sampiona.Zvezda kada je primila sest od Bajerna,tada je taj isti Bajern u sred Barselone Mesiju i kompaniji spakovao osam golova.Najsveziji primer je Man.Siti-Lajpcig 7:0. Hej ti,Lajpcig sa 440 miliona eura budzeta. A vi navijaci Partizana ste poslednji koji bi ste trebali nekoga da ismejavate nakon bruka od Bilbaoa,Tikve,Samroka,Fejenorda.Ekipa koja gubi od Santa Klare,Flore,Tuna,ispada od Zaglembja,drhti protiv Hamruna,Anortozisa,Slovackog,Rige i St.Djordja je u najmanju ruku najmanje merodavna da nekome nesto prigovara.
g

gosonja234

pre 9 meseci

Dobro veče dragi Bigonja. Mislim da nisi shvatio poentu priče oko drugog mesta TSCa. Evo pokušaću da ti objasnim na najjednostavniji nacin i ako verujem da nece biti lako. Ekipa koja osvoji drugo mesto ima obavezu pod broj jedan da donese bodove svojoj drzavi(Partizan je doneo najvise bodova od kad postoji Srbija kao nezavisna država), pod broj dva da se pojača i ne obruka se u Evropi. Svakako ne bi bilo isto, Partizan ima bolji koeficijent, dobio bi lakseg protivvnika. Nadam se da sam ti olakašao barem malo, uzivaj dok mozes u ovoj namestenoj priči od prvenstva i cuvaj obraze za Evropu. Sportski pozdrav.
B

Bingole

pre 9 meseci

TSC ti je duzan da protiv Brage uzme bodove za srpski fudbal ali zato tvoj Partizan nije bio duzan da uzme bodove u toj Portugaliji protiv poluamaterske Santa Klare ili Hamruna,Zaglembja,Slovackog,Samroka,St.Djordja,Rige,Flore i kompanije. Tako ste se smejali Radnickom sto je izgubio od Flore iako im je otislo devet standardnih igraca koji su osvojili drugo mesto a vi ste takodje od njih porazeni
M

Miloš 1970

pre 9 meseci

Ekipa zrela za najmanje polufinale LŠ !!
A

AsmoJaro

pre 9 meseci

Grobari.
A

AsmoKar

pre 9 meseci

Grobari.
C

CivsaNone

pre 9 meseci

Grobarima.
T

Tadija Cetnikk

pre 9 meseci

hahahahhah puni hrvate
S

Sima Aruho

pre 9 meseci

Kada će titula mukeeeee ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha ahahaha.
M

Mile led

pre 9 meseci

Ja sam osedeo čekajući titulu. Teško ćemo do titule narednih 15 godina.
M

Milojko Arsenić

pre 9 meseci

Nema šanse nikakve za titulu, Zvezda je bolja za tri klase od nas. Daj Bože da budemo treći na tabeli na kraju.
D

Daktilografi sever

pre 9 meseci

Auu Korleone batice, ala ti nije dobro, mislis da ne znam da ti trolujes grobarske nikove? Nije ti lako.
@

@Daktilografi

pre 9 meseci

Oces maramicu kalcopolista?
N

Ne znam ne znam

pre 9 meseci

Ovi Saldanja i Severina.... Ko je radio skauting, smešni igrači u smešnom klubu. 2012. Pevaju ja imam tugu 5 godina dugu, 2023 pred katancem
S

Severina

pre 9 meseci

nuje saldanja vec Sladjana....
R

Repac Plandiste

pre 9 meseci

Igor i Alfred su vratili osmeh na lice navijača Partizana. U toku je velika mobilizacija grobara. Iz Plandista su put Azerbejdzana jos jutros krenula tri autobusa tako da momci nece ostati uskraćeni za podršku sa tribina. Sa sobom nose zastavu od 115 metara sa natpisom grobari Plandiste i dvadesetak kilograma tartufa jer kazu da ih Azerbejdzanci dobro placaju pa kolko da isplate put. Sa ovim su se složili...
M

MileSrbin90

pre 9 meseci

Kakav bre partizan? 🤣 Iz keca u kec kao kuća.
L

Lazeta

pre 9 meseci

Puni klub iz regiona za koji navijaju hrvati i bosnjaci
S

SD

pre 9 meseci

Admini jel imate vi kakva pravila za objavljivanje ovakvih komentara? Jel to Mozzartsport podržava nacionalnu netrpeljivost?
@

@SD

pre 9 meseci

Sta je? Aplauz Hezoni jedan? Mario Hezonja jedan je od nas!
v

vroom

pre 9 meseci

Mene je iskreno sramota sto ti i ja (verovatno) navijamo za isti klub....

Bojank91

pre 9 meseci

I da se podsetimo kad je komentator protiv Vojvodine rekao "Severina je nezgodno PALA".
M

Mile led

pre 9 meseci

GAZI BORANIJU ,AJMO SABAH
S

Sascha 2010S

pre 9 meseci

Pa bice gazi boraniju,kupus i ostalo,samö sacekaj da krene LS
C

Che t

pre 9 meseci

Partizan bi sa krstenim stoperom,bar jednim dobrim bekom (i kreativnim vezistom eventualno) bio druga dimenzija... Saldanja se cini kao pun pogodak, Kanute je skroz OK... Partizan ume da kupi stranca
L

Lazeta

pre 9 meseci

Ajde Ilicu pokazi se da pa da te prodajemo isto i Belic!
l

limi mladji

pre 9 meseci

Odgovor zašto svaki delija... upravo zato što je delija-gazija a navija za najsrbski klub!
l

limičmaru

pre 9 meseci

Joooj mukice plačeš?
@

@limi

pre 9 meseci

Pa mi navijamo za Zvezdu pravi Srpski klub,a vi za klub osnovan u susednoj drzavi...Ps: Zagorska 32!
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

@@limi Ajd priznaj da nemas vise od 13 godina. Za Jugoslaviju znas samo iz knjiga istorije. A ako si stariji, pa se sjecas Jugoslavije i Partizana, Zvezde iz tog perioda, e onda je tek zalost ovo sto pises.
@

@limi mladji |

pre 9 meseci

treba promeniti imena partizanu i zvezdi u SFK Cetnik i SFK Kokarda, SFK=SrpskiFudbalskiKlub
i

imal struje?

pre 9 meseci

Muljaj : Opasni su - imaju struju!!
y

yui

pre 9 meseci

Sta muljaj kakve su ovo decije fore
ž

župan ban

pre 9 meseci

Umesto Natha da počne Nikolić, ima završni pas, kontrolu lopte, skok igra...
D

Djukela

pre 9 meseci

Nema nista, igraca manje
u

ue

pre 9 meseci

Teško,basssss tessskooooo

Delija

pre 9 meseci

Evropski put partizana pocinje ovde a zavrsava se za 7 dana u BGD.
Б

Бибарс

pre 9 meseci

Ako nam sudija opet ne pokloni penal ko protiv tsc-a nikad sabah proci necemo,to znaju svi!
V

Veljko9

pre 9 meseci

Prva dva kola, penali, crveni, treca postava, za sram ne znatee
P

Pogledaj se u ogledalu

pre 9 meseci

Bilans za 2 kola: za Zvezdu 2 penala, protiv 0, 1 crveni za protivnika. Za Partizan 1 penal, protiv 2 penala i 1 crveni igracu crno-belih pa se ti glupiraj i iznosi neistine statistika govori kome se stalno pomaze tek je pocelo a kakva ce sramna biti na kraju sezone naravno na stetu svih njenih protivnika!
S

Sladjana...

pre 9 meseci

...i Severina im najbolji stranci i pojacanja🤣🤣
N

Nekac035

pre 9 meseci

Zbog bodova, zbog Srbije, ajde grobari pobedite!!!
s

srka

pre 9 meseci

Napred Partizan!!!
s

srka

pre 9 meseci

Boljeg od ovog tima u ovom trenutku nemamo. Što se tiče Kalulua, on bi mogao da bude alternativa za Meniga, ali tek u finišu utakmice. Saldanja i Severina su se pokazali kao jako dobri igrači, barem na ovom nivou. Kanute i Belić su dobar tandem. Natho je uvek Natho. Neću biti puno pametan, ako kažem da nam je odbrana tanka. Ali treba podržati malog Ilića i naravno Svetu Markovića. Bekovi?! Šta reći?! Golmana, ne poznajem dovoljno, za bilo kakav komentar.
G

Grajkula

pre 9 meseci

Svidja mi se kod Duljaja, sto je donekle prepisao sistem iz Sahtjora. Golman i zadnja linija domaci igraci, a vec od srednje reda i napada igraju stranci..
Z

ZadnjaLinija

pre 9 meseci

Ovde je samo pitanje ko će prvi da dobije crveni. Ultrabrzi Sveta Šteta kako ga zove njegov veliki simpatizer Panta Zekaj ili borbeni kostolomci Belić i ovaj novi što je već crveneo u Bačkoj:)))Biće gadno, ako se nikad jači Sabah rastrči:))))
S

Savet za kladioničare

pre 9 meseci

Sabah će pobediti i u Azerbejdžanu i u Beogradu.
D

Dzo Black

pre 9 meseci

Filipovic... Nije mi stavrno jasno zasto?
p

podesen

pre 9 meseci

Desni bek rupa,Natko moze 60 min,stoper fali hitno.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Zato sto boljeg nemamo. Stojkovic mozda i bude bolje rjesenje za koji mjesec, ali trenutno nije za prvu postavu. O Zivkovicu da ni ne pricamo. Tako da, to je sto je. Bilo bi lijepo da imamo bolje rjesenje na tom desnom beku, ali ga trenutno nemamo.
D

Dzo Black

pre 9 meseci

@Grgo To je cudno sto ga godinama nemamo jos od Vulicevica, trebalo bi da im prioritet budu takve pozicije koje su najbitnije, stoper, desni bek, napadaca i zadjenjeg veznog smo doveli, i bitan je kreator da menja Natha, ali da budu krsteni igraci, mislim da bi smo za klasu bili bolja ekipa.
M

Mr007

pre 9 meseci

Ekipa vapi za dobrim stoperom,Ilic vam nikako ne sme biti starter u Evropi,desni bek je potreban i plej,obzirom da Natho nema snage za vise od 45-60 minuta fudbala jakog tempa. Ostatak ekipe je sasvim korektan. Proci ce Partizan Azere,a protiv Danaca bih rekao da su podjednake sanse,iskljucivo zbog revansa u Beogradu.
P

PFC

pre 9 meseci

Zasto svaki delija nije ovako normalan??
v

v1ad

pre 9 meseci

Partizan vapi za celom odbranom. Ova cetvorica pozadi ne zna se ko je gori. Napred i nekako, ako izuzmemo Belica.