Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA ŠERIF: Napokon Belić! Prinudne rokade u odbrani, Kolorado nije spreman

M

Miksea

pre oko 1 godinu

Vala baš napokon Belić, kao da je Kasemiro. Grobari u transu ga željno čekaju nazad u prvu postavu.
o

ojo

pre oko 1 godinu

3+ za domaće
R

Realisto

pre oko 1 godinu

Ovaj golman Popovic nije za Partizan, bukvalno bolje Lukac da brani a Popa prodati na bliski istok da obezbedi nekoliko stanova
И

И21

pre oko 1 godinu

Шта ли ти пишеш човече ... После 100 година, имамо правог, младог голмана који може да буде и кандидат за репрезентацију ... Ми боље Натха да дамо на Далеко истој него Попа
G

Gnjatic Paviljoni

pre oko 1 godinu

Realno najjaca postava. Pa da se porvemo. Petran da našpanuje momke a mogao bi i gospodin Vučelić da održi motivacioni govor kao dugogodisnji predsednik i clan sluzbe. Po mom nekom misljenju, sutra ovo treba da se zavrsi 0:0. Da bude tvrdo jer ipak je proleće u Evropi. Pa onda u revanšu da ih zgazimo. A onda nam je nebo granica. Ono protiv Maldosti GAT-a je bila samo takticka varka. Ako nam vec ne daju da uzmemo titulu, kao sto bi rekli: Evropa je merilo. O tome je i gospodin Vučelić govorio. Zato svi na stadion, u hram fudbala da podržimo momke, struku i upravu koja domaćinskim poslovanjem (ne troši mnogo, fokusirana na vraćanje dugova prethodne žute uprave) obezbedjuje istorijske uspehe (vidi i pod KK Partizan i gospodina Ostoju). Volim Partizan. I da dodam, gospodina Nedimovica za predsednika FSS-a, kad su vec Bjeku dirigovano sklonili.
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Dovedite Hezonju u Partizan, vratite Partizan korenima.
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

Budimo uz Partizan,ovo su teski trenuci za nas klub,drzava zeli da nas unisti.Ako bog da da ova uprava padne a pasce ako je mi oborimo i dodju Pedja Mijatovic,Jokanovic,Bata Mirkovic,Sava,Marko Nikolic,Stanoje bicemo redovni ucesnici Lige Šampiona.Idemo do pobede ma kakav serif mi smo PARTIZAN.
A

Alo bre

pre oko 1 godinu

Idemo do pobede⚫⚪⚫⚪⚫⚪
V

Vlada.

pre oko 1 godinu

zadto ste ga doveli ako nije spreman? kada ce da bude spreman, za zadnje kolo u prvenstvu?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

napokon Belic !!!! kolko smo mi pukliiiii auuuuuuu
p

pop.

pre oko 1 godinu

Leba ti?? Popović, da li ste normalni?? Bolje vratiti Stojketa sa 40 godina.
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

svaki godine vicemo kako nikad gori nismo bili al trenutno kad pogledas ...fejsa,zivkovic, belic,pantic, andrade, filipovic ...na kraju urosevic postade igrac pored svih ovih mucenika
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Pitam se zasto Natho ne igra ono sto igra i u reprezentaciji Izraela? A to je tacno tamo gde igra Fejsa. Belic i Natho bi mogli lako da igraju ta dva zadnja vezna gde je jedan trkac i batinas a drugi neko ko uzima loptu i gura napred. Neko ko moze da zadrzi posed nekoliko sekundi a ne da je panicno ritne pa gde ode. To bi opet oslobodilo mesto na kom sada igra Natho a tu bi mogao da dodje Bazdar. A mogao bi i Traore na zadnjeg veznog umesto Belica.
r

rea

pre oko 1 godinu

Zato je Izrael tako i uspešan poslednjih godina, jer im centralnog veznog, boksaru, igra Natko koji nema više 24, nego 35 godina, a ni sa 24 nije bio poznat po trkačkim i fizičkim sposobnostima.
N

Nenad B.

pre oko 1 godinu

Fejsa??? Šehović??? Napokon Belić??? Ko je ovde lud, a ko zbunjen? Ovom Petriću malo bila ona blamaža protiv GAT-a, hoće izgleda to da podeblja u Evropi.
R

Realni Arth

pre oko 1 godinu

Srecno sutra zelim Partizanu, ali plasim se da ovaj Belic je totalno bez iskustva igranja u evro tekmama, jer moze lako da ukanali ceo tim, ionako vec poluljano samopuzdanje igraca posle zadnjeg poraza. No, da vidimo, mozda i bude prekretnica je ni Šerif nije jak kao prosle godibe. Pisao neko da Zvezda ima Kangu pa ima bolji protok, prijatelju ima on neke zvezdane momente nekih ludackih suteva i golova, ali je isto i direktni krivac za eliminaciju od Makabija, i ne samo to, isto mi vodimo 1:0 protiv Ludogoreca on pravi glupost i dobije crveni karton na poluvremenu i onda desi se to sto se desilo. Znaci trenutno Partizan ima odlicnog Dijabatea, donekle Rikarda i Natka i nikog vise, za odbranu da ne pricamo, Fejsa katalizator za gresje, Markovic totalno van forme, onaj Sanicanin uzas, ma nek vam je Bog u pomoc, jer prosto nemate tim, nema sta! Da, za kraj, sta ovi pametnjakovici iz uprave rade, u cemu je problem da daju ostavke, pa kad Zvezdi nije islo, tri uprave su bile smemjene Den Tana, pa Spasojevi i na kraju Lukic, dok se nije Dzaja vratio, i posle Terzic (ne gotivim ga, ali ima rezultate iza sebe)samo preuzeo kormilo. Ovi vasi namju ni rezultata, ni pare a nazalost ni tim! Srecno sutra!
+

+++

pre oko 1 godinu

Marković, zločin koji traje
b

batabane

pre oko 1 godinu

Fejsa je krpa,krpetina od igrača.Fejsa je izvor nestabilnosti i nesigurnosti ekipe.Isprd Belica treba da igraju ,Natho i Bazdar,ili Andrade i Natho.Ovo sa Fejsom je zlocin koji traje.
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

andrade je zeeeeesca prevara
b

batabane

pre oko 1 godinu

Kod igre i forme nekog igrača i trener je jako jako bitan faktor,druze moj.Kako može da bude prevara od igrača, ako u jednoj čitavoj sezoni bude najbolji igrac lige ( na svojoj poziciji ),po UEFA ,u Ligi Konferencija.Ejde druže objasni mi ,majke ti.A to ne biva sa jednom dobrom partijom.
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Cirkus nije spreman-moguca je katastrofa@@ Gordana moze da iznenadi sa sastavom
e

epox76

pre oko 1 godinu

Ovi se sprdaju sa nama čuj konačno Belić kao da se posle duže vremena vraća Sale Ilić pa treba da se radujemo. Postali smo seoska ekipa za kratak period a zna se i ko je kriv zbog toga. Ko je doveo Vazuru i Vučelića u Partizan? Ime i prezime pa krivična prijava!
p

pppppp

pre oko 1 godinu

Zar je i jedan navijač lud pa da ih još i gleda kada oni sramote i klub i sebe. Bojkot
T

Toma Sojer

pre oko 1 godinu

Dokle Fejsa? Neka ide u penziju.
x

xd

pre oko 1 godinu

imaju kolorada i onog iz turske sto je doso a igraju im fejsla xD i cuveni belic start po nogama
K

Kuzman Babeuu

pre oko 1 godinu

Fejsa ,Markovic takvih ima da se nelazemo u zonskoj ligi kolko hoces mozda cak i boljih igraca ovo je sramota kakvi sve igraci igraju trenutno u Partizanu.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Zasto se izmislja? Koji to navijaci toliko prizeljkuju Belica u prvoj postavi? Kome se to on uvukao pod kozu i cime? Krljanjem bez ikakve kontrole? Trcanjem bez ikakvog smisla i stvarnog efekta? Zutim i crvenim kartonima skoro svaku utakmicu? Daj te, molim vas, pa da nije tuzno, bilo bi smijesno.
G

Gost456

pre oko 1 godinu

Koga sa stavi umesto bjele kad nema drugog i boljeg
М

М21

pre oko 1 godinu

Е мој ти, разумеш се у фудбал као мој пас Џеки
N

News

pre oko 1 godinu

Zna ce ko je Belicev menadzer. Darko Ristic je menadzer 5 fudbalera Partizana protiv koji se nikad nista ne pise lose u novinama. Markovic je kriv za 3 gola i nigde nije dobio kritiku. Pantic se nije video protiv Mladosti i nije dobio kritiku. Ostali Risticevi igraci nisu igrali protiv Mladosti ali u proslosti Sehovic nije dobiojao kritiku kao ni Belic koji ima najvise crveni kartona u evropskim takmicenjima u istoriji Partizana a ovo mu je tek prva sezona.
D

Dexaman

pre oko 1 godinu

@Grga Cvarak Apsolutno si u pravu. I nije samo Belić u pitanju, hvalospevi se pišu i za mnoge druge igrače koji ne vrede ni po jada...
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

@ news...hvala ti za informaciju , bas bitna stvar . Nisam znao da ova cetvorica duduka imaju istog menadzera . Znaci taj ristic se tali sa Vazurom jel je nemoguce da dovedes Sehovica, Pantica i Belica i da niko ne kapira koja je to sirovina za nas klub .Ajde markovic ok do ove zadnje utakmice . Ko je peti igrac ?
0

018

pre oko 1 godinu

mirise na kec u moldaviji, realno
P

Paco

pre oko 1 godinu

Ne da ce da bude kec,nego 3+ pp,sve u Partizanovoj mrezi. Katastrofa. A Vucelic I Vazura opusteni,njima je sve potaman.
д

дијабате

pre oko 1 godinu

Боље да је остао Лола него Фејса који мора сваки утакмицу да игра
r

rea

pre oko 1 godinu

Partizan je jedini klub na svetu kom je apsolutno svaka nova akvizicija nespremna za igranje fudbala prva 2-3 meseca po potpisu i uredno svaki prelazni rok te "glavne" zvezde prelaznog roka dovodi u minut do 12 kako isti ne bi prošli prireme. Što će reći da Partizan letnja pojačanja mora da dovodi u februaru, kako bi oni bili spremni za fudbal u julu.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

Фејса, Шеховић, Филиповић... биће кец...
J

Jojic

pre oko 1 godinu

Dokle više taj Fejsa
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Пресинг на Натху ко да износи лопту,Белић климач главом или Фејса који делује целу каријеру да ни не зна на који гол нападају његови. Ми ту имао Кангу па имамо проток.
G

GostRadan

pre oko 1 godinu

Prvo golman. Popovic nije za prvi tim. Nisu ni ostala dvojica, ali najmanje zlo je Lukac. Zatim Markovic. Do kraja sezone ne bi smeo dalje od klupe. Stavio bih Ilica pre Sanicanina. Stjepanovic umesto Fejse, koji vise ne bi smeo ni na klupi da bude. Ostalo stoji, nemamo bolje. Ovaj mec ima veliki znacaj za Partizan, jer ako ispadnemo, dugo se necemo oporaviti i veliko je pitanje mozemo li se izboriti za Evropu. Sto se Uprave tice, ocigledno je da u datim okolnostima nece otici. Jedino mozda smene opet trenera, ali ko da dodje umesto njega. Duljaj? Nadj?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

druze mi i ako prodjemo dugo se necemo oporaviti,vis da ovi istovaraju iz kluba kamionima
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Kolorado ce biti spreman u nebitnoj utakmici predposlednjeg kola protiv Surdulice tamo..
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

kolorado doputovao bez torbe ,otputovace sa dve
S

Sto Black

pre oko 1 godinu

Tim je manje vise bitan, vazno je da li je Gordan obukao dugacke gace?
O

Opp

pre oko 1 godinu

Ovaj tim u rangu Vuzdovca,Vojvodine da nema guranja lagana borba za Play-off izmedju osmog i petog mesta.

Dx

pre oko 1 godinu

Tom logikom da imamo kvaliteta za trenutnu poziciju onda bi mogli uzeti ligu konferencija ali kad nemamo tu smo gde smo jedva prezimili u Evropi zato neki Real sa Nišave koga niko negura u donacija ligi bude u predkolu Lk pociscen od nekih konobara.
O

Opp

pre oko 1 godinu

Ovaj tim u rangu Vuzdovca,Vojvodine da nema guranja lagana borba za Play-off izmedju osmog i petog mesta.
.

..??

pre oko 1 godinu

4-2-3-1
T

This

pre oko 1 godinu

Najzad krila!!
t

tviter.navijac

pre oko 1 godinu

Markovica umesto Pavlovica u reprezentaiciju, makar stoji na mestu stopera, ako vec mora igrac iz Partizana da igra.