(Star sport)
(Star sport)

Partizan tražio, Zajednica odobrila: Novi termin meča sa Napretkom

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.03.24. | 13:43

Crno-beli se u sredu vraćaju na teren

Naredni meč Partizana u Mozzart Bet Superligi će početi 25 minuta kasnije od probitnog planiranog termina. Trebalo je crno-beli da sačekaju Napredak iz Kruševca u sredu od 16.30, međutim, to se neće desiti.

Dan ostaje isti, samo je početak utakmice drugačiji. Zakazan je za 16.55, kad će izabranici Igora Duljaja pojuriti petu pobedu u prolećnom delu prvenstva i tako pokušati da ostanu na čelu tabele.

Izabrane vesti

Na molbu FK Partizan, utakmica 25. kola Mozzart Bet Super lige Srbije, Partizan – Napredak će se odigrati u novom terminu, od 16.55, u sredu, 13. marta. Partizan se zahvaljuje Zajednici Super lige Srbije i medijskoj kući Arena sport“, stoji u informaciji kluba iz Humske.

Podsetimo, ulaz na tribine će biti besplatan, jer su čelnici rešili da časte navijače zbog podrške ekipi u 172. večitom derbiju.

Partizan je odlučio da ulaz bude besplatan, s tim da svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu. One se mogu preuzeti od utorka od 12 časova na prodajnom mestuTicketline Shop Novi Beograd - Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, radno vreme od 10 do 18 časova). Jedna osoba može preuzeti najviše četiri ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u sredu od 10 časova i trajaće do početka utakmice“, pojasnili su crno-beli.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara