Komentari na vest

Crvena zvezda putuje u Novi Sad sa "malim problemima"

D

Delija penzioner

pre 12 dana

Ako niste čuli , u Srbiji su Koreanci počeli da otvaraju pekare , šalju po burek svaki dan ...
D

Darko1101993

pre 12 dana

Milojević je los covek Bog ce ga kazniti ali ne treba ga zaliti on je to zasluzio
P

Pedjast3

pre 12 dana

Nema opustanja,Zvezda mora,mora,da dobije Vojvodinu i TSC i da proslavimo titulu.Sad jos jace gas do daske jos 6 utakmica,mozemo mi to,ali ove 2 sledece su najbitnije,nije sve u brojevima.'Ajde obradujte nas sutra ,dokazite da ste istinski sampioni!!!
N

NDCZ@Pedjast3

pre 12 dana

@Pedjast3 – u ovom tvom motivacionom tekstu su se pojavile rupe! Kažeš: “Sad jos jace gas do daske jos 6 utakmica,mozemo mi to,ali ove 2 sledece su najbitnije,nije sve u brojevima”! Nažalost, ti ne shvataš, da su biologija i matematika dve najvažnije stvari u životu, a ti kažeš: “nije sve u brojevima”! Sve u našim životima je matematika, ali pre nje nastupa biologija! Što se tiče Zvezde, nemoj da se brineš, sve je unapred obezbeđeno, sjajni igrači iz Afrike i naravno logistika.
m

milisav kekez

pre 12 dana

jel ovaj izpao od velež iz kvalifikaciju sa ajekom ahahaha ahahaha a njega zovu majstor kvalifikacije ahahaha sada će izpadne i sa zvezdu u kvalifikacijame za ligu od šampijona ćeih napunu neka ekipa nema da vidu ligu od šampijona ahahaha tamo nema da im pomožu sudije dase im sviraju penali na dvaes metri od gola i da im priznavaju golovi iz opsajd ovde da nemaju pomoć sudija bilibi peti mesto na tabelo to svi znaju a kada dodžu promene ima da imse oduzmu sve bodovi i da ih izbacu u četvrti ligu
R

ReformatorJezikaMK

pre 11 dana

Milisava,ti jos trajes tako nepismen...pozitivno jedino što ne brenujes ni dositeja ni vuka,već imas svoju glagoljicu i padeze.Bravo za tebe, nastavi, kada ti je lepo.Podršku moju imas,ali steta sto su škola i prosveta pogresile u tvom slucaju.
9

95

pre 12 dana

Napred Zvezdo! Ne obazirite se na grobarske botove, ostalo im je samo da lupetaju po forumima, zgazio ih Miloje 2 puta za pet dana. Sutra igraju najbolji i sutra samo pobeda! I tako do kraja prvenstva!
M

Manche

pre 12 dana

Svaka cast Vojvodini ali sutra ce ih Zvezda pregaziti.
J

Ja sam retard

pre 12 dana

Izvinjavam se svim Zvezdašima zato što duže od godinu dana svaki Božiji dan kradem Zvezdaške nikove i prozivam Milojevića i pogotovo Afrikanace. Na teškim sam terapijama, a i od kada znam za sebe imam traume, komplekse i frustracije do neba od Zvezde. Šta da radim kada sam navijač malog kluba, ne mogu da prebolim što mi je komšija Evropski i Svetski šampion, i ubedljivo najveći klub u ovom delu Evrope.
N

Neće 7

pre 12 dana

Proći više mahinacije i uzurpacija berzana prema Vojvodini koje traju već 11 godina ko ni sabotira je Vojvodine lažnim vestima. Dobar loš zao.. Znamo kraj Legendarnog filma.. A Klint Istvuda je uživao 69 na Petrovaradinskoj Tvrđavi dok su se na Fruškoj Gori snimali Kelijevi Heroji ili Ratnici kako se tad po bioskopima u NS prikazivao drugi kultni film Klint Istvuda koji je sa 94 g malo mlađi drugar 110 g Vojvodine
C

Chiske1

pre 12 dana

Ja sam navijač male Vojvodine ali u zadnje vreme spavam na vestima o Zvezdi. Još imam traume od kada su nam Delije u sred Novog Sada ugasili navijačku grupu Firma, i oduzeli nam 10ak glavnih zastava.
Г

Горан Гоги

pre 12 dana

Мени све личи да ће сутра пустити Војводину...њима треба за европу ако то не ураде сутра даће им куп...
C

Chiske1

pre 12 dana

To bi tako islo da je Vosa zapravo filijala i da su u dobrim odnosima sa crvenim blizancem a posto to nije tako onda ce svim silama probati da pred utakmicu destsabilizuju klub kao sto vec rade po medijima i naravno sudije i ostala dodatna pomoc!

gemathegreat

pre 12 dana

Znači presvučenih grobara ko skavaca i naravno jaaako duhovitih autošovinista. Prava cirkuska menažerija.
D

Dario1104

pre 12 dana

Sviđa mi se što je Milojević čovek od reči i integriteta! Na prijateljskoj utakmici protiv Zenita, najbolji pojedinac je bio mladi Nikola Knežević i Milojević je zaista iskreno izjavio za Mocartsport, kako je ponosan na dobru igru Kneževića! Posle toga je Zvezda odigrala 8 utakmica (računajući i Kup), i Knežević je zaista dobio pristojnu šansu, čak je zavredio 6 minuta u zaustavnom vremenu na jednoj utakmici, na dve je bio u protokolu, ali nije ulazio u igru. Na ostalih pet utakmica Knežević nije bio ni u protokolu. Ali i ovih šest minuta je izvestan pomak. Ipak je dobio šansu! Sada neka se ne predaje, neka odmah zatraži ispisnicu!
D

Don Vito Corleone*

pre 12 dana

Miloje ne brini! Sutra će se Zvezda prošetati Novim Sadom! Znam da si poslednje 4,5 godine sa uspehom radio u inostranstvu, pa si zbog odsustva iz Srbije, prevideo neke činjenice! Ne znam da li su te obavestili da će Vojvodina sutra praktično izaći sa belom zastavom protiv Zvezde, jer u njima se uvukao neki iracionalni strah od afričkih “kapitalaca” u Zvezdi. Dovoljno je samo da se pomenu imena Kange, Đige, Olanjike, Bukarija, Krasoa i fenomenalnog Nedaje, pa će fudbaleri Voše da se unerede u šorcevima, od straha! Zato poslušaj glas naroda i u prvi tim postavi svih šest naših “kapitalaca” i uspeh je zagarantovan! Treba ići na sigurno! Verujem da će sa sudijama biti sve O.K.! Nemojte dozvoliti da nam sudi onaj Jovanović!
C

Chiske1

pre 12 dana

Obozavam tvoje komentare hahah

gemathegreat

pre 12 dana

Kratko 🌳 stranjka i pomozi i sebi i nama.
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Pilule za lilule, pod hitno!!!!
D

DSCZ

pre 12 dana

Ovo je onaj psiho što svaki dan krade Zvezdaške nikove i proziva Milojevića i pogotovo Afrikanace.
6

687

pre 12 dana

Apelujem na Milojevića da ne podleže pritiscima raznih dušebrižnika i internet analitičara, koji se zalažu za pružanje većeg broja prilika Zvezdinim mladim igračima! Ovo kako je Milojević zategao Zvezdu, sa starijim iskusnijim igračima uz sadejstvo sve boljih Afrikanaca, donosi rezultate. Nama ne treba ništa bolje u ovom trenutku, a mladi igrači neka sede na klupi, neka upijaju i kradu znanje od sjajnih Afrikanaca, pa će jednog dana i oni postati iskusni.
6

687

pre 12 dana

Koliko ti voliš Afrikance! Imaš dobra iskustva sa njima?
C

Chiske1

pre 12 dana

Najbolji nacin da se borimo protiv mutirane azdaje i njenih lazi koje su se plasirale po medijima zadnjih dana je da ih sutra nakantamo! Slaninari, svi na stadion! Pokazali su da ih ne zovu za dzabe cigani!

NovosadjaninizMacve

pre 12 dana

Милоје, не брини. Звезда од када је СНС на власти од Сланинара није у Новом Саду ни играла нерешено, а камоли изгубила. Биће то сутра (још једна) једна склањалица, тако да Павле Илић неће бити потребан. Нема бриге Милоје, док је: Оскара, Недимовића, Џаје, ако још увек има пуну пословну способност, Др Мађије, Игора Дуљаја и осталих пиона. После тога, а ни једно зло не може до века трајати, катанац ццц
S

SRETA NUMERA

pre 12 dana

Partizanovci, sve što imam da vam jažem je : 3 : 2 2 : 0 😝😝😝😝😝😝😝😝😝 Ajd' sad malo šetnja.
D

Dragooo

pre 12 dana

A najezde grabara na vijestima o Zvezdi ....auuuu jest to mukica.. al ovi su najjaci nek igraju mladi bla bla..igrace kad budu imali kvalitet....TACKA! Istog tog Petrovica i Radulovica su dizali u nebesa pa gdje su sad? U Vojvodini....kao i Gavric i mnogi...djaba nekog gurati ako nema kvalitet.

Kalčopolista®

pre 12 dana

neki novi hibridni ratovi?
L

LK1962

pre 12 dana

Problemi ne sudi Pavle Ilic

Bojank91

pre 12 dana

Problem.ne igramo protiv Partizana
6

687

pre 12 dana

Ne razumem kako neko nema pametnija posla nego da svaki dan piše iste komentare? Afrikanci, mladi,sudije... Koliko su to nesrećni životi?
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

Zašto se čudiš zato što krade Nikove i proziva Milojevića i pogotovo Afrikanace. To radi više od godinu dana, svaki Božiji dan. Na svakoj vesti o Zvezdi ostavi po 10ak istih komentara. A ja ću ti reći zašto to radi, zato što mu se Zvezda u.rala u život, zato što ceo život ima traume od Zvezde. Dok to radi on je još i koliko toliko ok, a da vidiš kada za koji godinu počne na rukama da hoda po ulici.
C

Chiske1

pre 12 dana

Crveni blizanac nam se svima u. u zivot! Celoj zemlji, unistila ligu, pokrala klubove, siri dezinformacije po medijima, ciganise se svakim danom, svakog minuta!
D

Don Vito Corleone*

pre 12 dana

Samo da igraju Nedaje, Olanjika i Brukari! Oni će im uzeti meru! Svi su poznati kao veoma dobro tehnički potkovani. Ne znam kako da ih Voša zaustavi?! Možda pomoću trikova! Neka naši mladi igrači i dalje sede na klupi i neka kradu znanje od ovih veličina!
P

Pudlica TV

pre 12 dana

Tu su glavni arbitar i pomoćnici zajedno sa VAR sobom iz Pazove. Nema brige.
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Voliš Afrikanace, imaš vlažne snove???
D

Don Vito Corleone'

pre 12 dana

@Mali kradljivac mog Nika. Voliš Afrikanace, imao si lepa iskustva sa njima ahahaha ahahaha. Još uvek te boli donji trap ahahaha ahahaha. Lepo a boli ahahaha ahahaha.
G

Gnjatara

pre 12 dana

Nista ne brini Miloj. Kartoni su spremni a ako ne pomognu, stavicemo loptu na kreč. Tako da ti je ovo rešeno. Komotan si.
B

BokiUSA

pre 12 dana

Druze mi komotno mozemo koju da odigramo nereseno ili izgubimo. 99 procenata smo sampioni za ovu sezonu. Bolje vi vidite sta radite. Da vas TSC ne preskoci. Pa opet kriv FBI, CIA, KGB I sveta stolica, trece oko...
P

Pancevac992.

pre 12 dana

Umesto sada kada imamo titulu, da Miloje gura mlade igrače, a on gura drugorazredne Afrikance. Svake godine mi dovodimo pun vagon Afrikanaca, ne znam gde ih samo nalaze, na nekom bauštelu.
e

evo

pre 12 dana

kao sto sam najavio evo botova, sendvic se mora zasluziti
N

Nenad1246

pre 12 dana

A koga to od mladih igrača gura Miloje? Da nema bonus pravila ne bi ni taj jedan igrao. Miloje bi najradije igrao sa svih 11 Afrikanaca galaktikosa u startnoj postavi. Umesto da razigravamo naše igrače, mi igramo sa Afrikancima koji ni u našoj ligi ne mogu da donesu kvalitet.
J

Jelenko P

pre 12 dana

NEMA tog problema koji SUDIJE nemogu rijesiti. Barem je to jasno kao dan, kada je CZ-a u pitanju.
S

S.T.A.L.K.E.R

pre 12 dana

Ako hoćemo u ligu šampiona, moramo na leto da se otarasimo svih Afrikanaca, i da dovedemo novog trenera. Mi svake sezone promašimo sa 5-6 igrača iz Afrike. Dovodimo trećerazredne Afrikance pa se čudimo zašto smo zauzeli odlično 32 mesto u ligi šampiona.
e

evo

pre 12 dana

sad gledajte botove , one fore sa afrikancima, kako ne daje mladjima da igraju, bunkeras i ostale nebuloze
р

рндуљо бре

pre 12 dana

Пусти бре све клинце нек играју до краја сезоне осим у финалу купа и не глупирај се Милоје, кад ако не сад.
p

palii

pre 12 dana

titula nije osvojena jos smaracu
S

Sikiriti nervoza

pre 12 dana

Ma kakvi problemi. Ko vama sme da napravi problem? Napravio je Marko Nikolić jedini i sada ga više nema u srpskom fudbalu.
1

123456!!!

pre 12 dana

AHAHAHAHHAHAHAHA
J

Jshsjsg

pre 12 dana

Marko Nikolic je 2014. godine izgubio titulu sa Partizanom, kada je imao prednost na polusezoni. Onda je 2017. osvojio titulu, nakon sto je Zvezda imala prednost. Na kraju krajeva, svaki Zvezdas je srecan zbog te izgubljene titule, jer su onda doveli Vladana Milojevica koji je imao 12/12 u kvalifikacijama, pobedjivao Liverpul, osvajao titule, itd... Hocu reci, smesni ste sa tom pricon kako je Nikolic strasan trener, kako ga se iz Zvezde boje, a onda shvatis da je trener na nivou Cokne iz Zvezde, jer rade u istoj ligi UAE, samo je Cokna bolje plasiran i ima bolji mesjusobni skor.
G

Gostpoipoi

pre 12 dana

I pritom Cokna ima tim sredine tabele sa kojim ce da osvoji titulu, a Nikolic jedan od najvecih klubova u drzavi, i sa njim ima kup arapskih gradova. 🤣
p

pedantni strucnjak iz Ar

pre 12 dana

uh, sav sam se najezio, izdrzi Miloje