Komentari na vest

Partizan u akciji: Nastasić rešenje za komandanta odbrane

A

Astoria

pre 10 meseci

Dobar, ali staklen igrač. Povrede su ga urnisale.
P

Pobeda je resenje

pre 10 meseci

Sto je najace Nastasic bi za ovakav Partizan i bio pojacanje.
G

Gost...

pre 10 meseci

Ako ne bude povredjen (a to je jedno ogromno ako), top posao za Partizan. Od Vidica nismo imali boljeg stopera po meni, ako gledamo iskljucivo talenat. Covek je kao vrlo mlad igrac bio jedan od najboljih stopera u Fiorentini, igrao prvu postavu u Sitiju i uzeo titulu pre nego sto se povredio.Kasnije u Salkeu imao sjajnih meceva u LS pre svega ali se takodje mucio sa povredama. Cak je i u Majorki imao zapazenih nastupa protiv Reala i Barse, ali opet, povrede. Da nije bilo povreda ubedjen sam da bi imao sjajnu karijeru...
S

Salamander

pre 10 meseci

Kada sam pitao pre par nedelja o ovom transferu i transferu još jednog napadača, svi se pravi blesavi. Ovaj sa jednom nogom bolji od svih Partizanovih štopera. A što se povreda tiče, gde je garancija nama za Spajića? Spajić u Zvezdi i Nastasić u Partizanu da odigraju dobru sezonu, pakuju se i idu dalje, ipak su oni viša klasa. Ili, ima i toga da Beograd, porodica i dobar ugovor može da ih zadrži tu gde jesu. Intenzitet naše lige je takav da teško mogu da se povrede. E sad, za napadača afričkog porekla izgleda pukla tova, i to za sitnu lovu. Nama Degenek i Sow dolaze. Kanga pravi problem.
B

Banence

pre 10 meseci

DOBAR POTEZ MOMAK JE BIO POTENCIJAL IGRAO JE I U JAKIM LIGAMA SADA DODUSE DUGO NIJE I ZBOG POVREDA IGRAO I U REPREZENTACIJI. .MOZE DA POMOGNE..JOS DESNI BEK NAJBOLNIJA TACKA ODBRANE..NAPAD I SREDNJI RED DOBRO JE TO REKAO BIH..
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Kada vas ne može da se kaže ko poslednji izadje neka ugasi svetlo, nego ko poslednji izadje neka ugasi sveću 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
D

Daktilografi sever

pre 10 meseci

Jel to trebalo da bude smesno? Pominje struju i mrak neko ciji je klub promovisao Lalatovica u mrklom mraku. Ne secas se toga?
G

GostRadan

pre 10 meseci

Ovo je dokaz da je Ramadani i dalje glavni u Partizanu. Nastasic, ako dodje, bice gori od Fejse. Ocigledno je da on vise ne moze da prodje lekarske preglede nigde, tako da mu je jedino Partizan preostao. Odgovorno tvrdim da je trenutno Sanicanin na vecem nivou nego on. A svi navijaci imamo slicno misljenje o Sanicaninu. Partizan je pustio Subotica i Djordjevica, a dovodi poluinvalide.
A

Ajde od Delije

pre 10 meseci

Uozbiljite se malo, treba nam veci klub od TSC a i Cukarickog za takmaca uz svo duzno postovanje, bar Vosa ili Radnicki Nis, ali najveci posle zvezde ste vi. Tako da valjao bi vam ovaj Maldini je za Svetu i Sanicanina, a Erak Nastasa, veci talenat Nastasic, Erakovic ce biti bolji igrac, ovaj jr najbolji fudbal igraonsa 20 godina i idao dole, Erak ide gore, polako ali sigurno. SporCki pozdrav.
G

Gorandenhaag91

pre 10 meseci

Meni ga je iskreno jako zao. Nzm igraca koji je vise bio povredjen od njega. I da dodje u Partizan, opet bi bio vecinu sezone povredjen i ne bi pomogao timu nista.
B

Bar Kohba

pre 10 meseci

I njemu a i Partizanu bi ovo bilo extra. On da se malo rehabilituje i mozda posle nabaci jos jedan ok transfer jer ima 31g., a Partizanu bi itekako prijalo njegovo iskustvo. Kad je u formi on je igrac za repku dosta bolji od Milenkovica i Pavlovica, zajedno sa Spajicem je mnogo falio u Kataru. Uz Vidica je igrao i razvijao se u repki i prosao je dobre timove.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Samo njemu bi bilo ekstra, partizan bi imao samo stetu
K

KostaX

pre 10 meseci

Evo kao Zvezdaš mislim da je to super pojačanje,ne zbog toga što će faliti pola sezone,želim mu stvarno da izgura zdravo celu sezonu nego zbog toga što smatram da će zbog lakšeg tempa naše lige uspeti da se vrati u staru formu koja je doduše mnogo godina unazad.
E

Esex

pre 10 meseci

Ostajem pri stavu da ne komentarisem fk partizan jer je besmisleno bilo sta raditi dok ova uprava ne ode..jedino sto mogu da kazem je da od srca zelim nastasicu da se vise nikad ne povredi,da ostane zdrav..

Немања Земун

pre 10 meseci

Gde je sta radi Taribo West mozda moze da igra ?
Z

Zvlat BG

pre 10 meseci

Pa nije blesav!
с

стари гробар

pre 10 meseci

Неспорно је да би за овај и овакав тим Партизана био појачање, али му се треба захвалити и пожелети срећу негде другде...био је највећи таленат у својој генерацији и одбио да потпише професионални уговор, отишао и оставио клуб без обештећења...маните ме његове љубави
@

@Drman83

pre 10 meseci

Nastasić nije otišao za džabe..Plaćen je 2.5M a da nije zaigrao za prvi tim..
@

@@drman

pre 10 meseci

Nije otisao za dzabe, ali nije ni placen 2,5 miliona
z

zastava 35.8

pre 10 meseci

Da, Fiorentina ga je platila Partizanu 2.5 miliona. Što je današnjih 10mil.
@

@zastava

pre 10 meseci

Ma tih imaginarnih 2,5 je danasnjih 25 miliona, minimum 😂
P

Proficap

pre 10 meseci

Ajde bre ne lupetajte, Nastasic je vrhunski igrac, osvojio PL sa Man City i igrao mnogo utakmica te sezone. Odlican stoper, kao i nas Spajic iz Zvezde, samo da ih obojicu zaobidju povrede. Plus je Nastasic levonogi stoper, sto se veoma ceni.
B

Blaki

pre 10 meseci

Bio nekad, verovatno bi Vidić sigurniji štoper bio sad kad bi zaigrao od Nastaćića. A druga stvar što reče neko u prethodnom komentaru nije hteo da potpiše ugovor, otišao je za džabe u Fiorentinu.
@

@blaki

pre 10 meseci

Kao Zvezdas ti kazem da to nije istina... Nije odbio ugovor, vec je bila kombina uprave sa Ramadanijem. Da je debitovao za prvi tim cena bi mu skocila i imale bi obe strane (uprava i Ramadani) manji tal da podele. Samo iz tog razloga su ga brze-bolje prodali.
1

1982Mz

pre 10 meseci

Kao prvo- ovi sto pisu da je Nastasic los igrac ne znaju nista o fudbalu a kao drugo- levonogi stoper je deficitarna pozicija i vredi kao suvo zlato. Treba upamtiti da dolazi u najgorem trenutku za klub i to postovati. Ovi sto likuju sto nema struje i para ce videti da to ide i na stetu Zvezde, nece biti bodova, koeficijenta i Ls, polako samo
k

kao prvo

pre 10 meseci

Nastasic nije levonogi vec jednonogi stoper jer je stalno povredjen .
G

Gola Istina

pre 10 meseci

To nisi pricao za vreme Toleta, a taj i jeste los igrac, pa valjda si procitao tekst ? Trom i spor, takav odgovara za Mitrovica , Bukarija, Olanika
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Jedva cekam da vidim kako ce Bukari u derbiju da mu namesta kicmu,kukove i ta staklena kolena 😂😂😂
N

Nedeljko Kokot

pre 10 meseci

Mislis kao Sadik nasem Somiju Degeneku napaceni brate?
C

CrvenaAfrika

pre 10 meseci

Nastasic ima osvojenu Premier Ligu sa Sitijem i igrao je vecinu utakmica u toj sezoni a sta ima Bukari sem trka sa lavovima i antilopama po Africi.
D

Dragan VG

pre 10 meseci

@Nele 007 Moze samo sada u istu recenicu sa njim, posto je potonji imao milion operacija i povreda. U Erakovicevim godinama, Nastasic je bio mnogostruko bolji igrac. Visestruko talentovaniji. Smesno je to i pominjati. Uostalom klubovi gde je Nastasic igrao, govore o tome. Covek je izabran za najboljeg mladog igraca Sitija, bio je standardan stoper dok povrede nisu pocele da ga unistavaju. Sa 18 godina standardan u Violi. Kakav Erakovic. Smesne konstatacije. Ne razumem potrebu da samim tim sto si navijac rivalskog kluba, iskazes neistinu. Ja ne volim Partizan, ali volim da iznesem cinjenice i istinu.

Kalčopolista®

pre 10 meseci

Odlican igrac! Pa nisu dzabe eraku prozvali Nastasic za sirotinju!
G

Gost Djape

pre 10 meseci

Posto ti gospodine uvek pitas odakle Zvezdi pare za dovodjenje pojacanja, i da ce to osetiti penzioneri itd. Sad nam lepo objasni odakle raspalom Partizanu pare za sva pojacanja koja dovode.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Erakovic je klasa za ovu prevaru

Delija

pre 10 meseci

Nikad niko nije poredio ERAKA sa ovim likom vec su ga poredili sa VELIKIM VIDICEM!!! Toliko o tvojim bajkama!
d

darkok

pre 10 meseci

Nemože se igrati ozbiljan fudbal a da ti dešnjak igra levog štopera toga nema više ni u zonskim ligama,zato je dovodjenje Matije Nastasića prioritet dečko možda nema u nogama zadnje 2-3 godine preko 25-30 utakmica po sezoni ima 15 ali i to je dovoljno jer je bio u ozbiljnim klubovima i ligama de su i sami treninzi dovoljni na tom nivou,pre toga čovek je odigrao 5-6 sezona u Bundesligi igrajući za Šalke bio kapiten igrao svake sezone Evropu,sa M.sitijem osvojio titulu i igrao dosta mečeva u paru sa Kompanijem itd...Matija nije zaboravio da igra fudbal kvalitet je tu znam da radi individualno sa Milutinovićem kod koga dolaze mnogi svetski igrači da ih trenira i spremi za sezonu naravno fizički, što je u današnjem fudbalu i naj bitnije i na kraju Nastasić ima samo 30g kada ako ne sada u najboljim godinama može fizički još 3 sezone da bude na vrhunskom nivou a po znanju sada je u najboljim godinama pozdravljam dolazak i navijam da potpiše.Ps ovo nemenja moje mišljenje Uprava napolje!!!!
O

Opa Miki

pre 10 meseci

Za ovog ne zaboravite da zakupite jedno krilo u kliničkom centru... Zadnjih godina je više po fizioterapeutima nego na terenu.
V

V. Bulatovic

pre 10 meseci

Po novim propisima svaki igrac iz EU i svaki igrac iz Afrike i Juzne Amerike sa pasosem EU je domaci igrac. Nema vise alibija "doveli bi ali imamo limit stranaca". A domacih igraca navodno nema kvalitetnih pa jurimo Osmajica iz Sutjeske koji je na nivou onoga Gigica. Stranci su sad jedino Scekic i Sanicanin, i njih treba otpustiti jer daju los primjer srpskoj omladini s obzirom na to za koje zemlje nastupaju u reprezentaciji.
7

78

pre 10 meseci

A za koga treba Šćekič da igra,za Rumuniju možda? Igra za svoju državu čovek!
G

GostGostuje

pre 10 meseci

O D A K L E P A R E ? ? ?
B

Best wishes

pre 10 meseci

A da se razmisli i o PVO Miljkovicu?
N

Nele 007

pre 10 meseci

Ima da ga vrte do besvesti Zvezdini majstori
O

Opaaa

pre 10 meseci

Idemooo! Sve smo jači! PARTIZANE NAPADAJ!!! Fudbal je ponovo u modi.
e

eeeee

pre 10 meseci

ponovo fudbal juuuhu🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
?

???

pre 10 meseci

Kakav je takav je, nastasic ima veliko iskustvo za partizan (lk i nasu ligu). Uprava jeste za teranje i ne moze ih ni mesi oprati, al ako dovedu nastasica mogu da dodju do grupne faze i da se od njih nesto ocekuje.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Hahahaha 😂🤣😂
T

Toto-ko-tunjo

pre 10 meseci

I da se opet zaćuti, je l' tako revolucionari? Pa ako krene po zlu, eto vas iza Strajnića. 😆
j

jos jedan

pre 10 meseci

Koji nema gde a kostace Partizan kao prva ljubav,poput Tosica,Markovica Fejse, Obradovica,Zeke milionera...Strasno.
O

OSTAVKE

pre 10 meseci

Ko je rešenje za "komandanta" kluba?
U

Ub ub ub

pre 10 meseci

Drugi Fejsa
R

Robin Food

pre 10 meseci

Nastasic i Spajic bi bili odlican tandem stopera za FK Hospital, Partizan neka pocne pregovore sa Ognjenom Gnjaticem ili Branislavom Jovanovicem.
Г

Гробар54

pre 10 meseci

Где игра Бранислав Јовановић
L

Logitech

pre 10 meseci

Nastasicu nije prioritet da se vraca u Srbiju. Doci ce stranac na mesto stopera najverovatnije, iako je moja zelja Milos Karisik.
N

No.1

pre 10 meseci

Njegov menadžer je pravi madjioničar!! Po kakvim gigantima je ovaj lik sedeo na klupi a vezara, to su samo nekom magijom izveli. Izgleda da je magija prestala da deluje!
G

Gost011

pre 10 meseci

Ta vezara je multimilioner
I

Inspektor

pre 10 meseci

Ni u jednom od tih klubova ne bi mogao ni travu da odrzavas. Zlobnik si najobicniji.
b

blablabla23

pre 10 meseci

ova sezona je za srpski fudbal najvaznija u proteklih 10. partizan mora da udje u grupnu fazu! i to ja kao ciganin kazem. mnogo ce nam lakse svima biti ako se imamo minimum 3 kluba u grupnoj fazi! da ne pricam sta bi bilo da imamo 4.
N

Nele 007

pre 10 meseci

Srpski fudbal ne sme da zavisi od crno belog zla...to zlo mora da se ugasi
D

Dzaba

pre 10 meseci

Srpski fudbal je dosao dotle da za devet dana pocinje prvenstvo a jos se nezna raspored utakmica (ko s"kim kad) Ovo nema nigde u svetu, samo kod nas. Tuga, cemer, jad od lige. Ocekujemo da nam sto vise klubova igra grupe evropskih takmicenja a nasu ligu "surucnjaci" nisu sposobni da vode. Treba UEFA da nas skine sa mape fudbala kad nam "strucnjaci" vode savez.
Г

Грдне ране

pre 10 meseci

Још Слободан Рајковић и Урош Ћосић и формиран је бедем
S

Stogod

pre 10 meseci

Cenim da su Nastašic i Spajic fazon sad na istom nivou cak je mozda i Spajic nesto malo bolji . Steta sto su ih povrede toliko unistile , pogotovo Nastasica ,jer je stvarno bio odlican u pirme-time-u
v

vreme je

pre 10 meseci

Matija vreme je😃
N

Nele 007

pre 10 meseci

Normalno vreme je da dozivi katastrofu u derbiju i da se dokaze da je prevara od igraca kojeg su gurali mendzeri
G

GrobarRS

pre 10 meseci

Odlično rešenje! Još klasičan napadač i to bi bilo to. Malo me zbunjuje vezni red, ali smatram da Kanute može da se dokaže kao ozbiljno pojačanje, još aku budu naša kostolomca Belić i Scekić na najvećem mogućem nivou bićemo najmanje drugi, sve ispod je zaista sramota. Za koju godinu da se vrati Nikolić i da se otera uprava vratili bi i dominaciju u srbiji.
+

+31

pre 10 meseci

Opa, izgleda je neko osvrnuo slavenu za FK, a završio za KK. 🤣🤣🤣
C

CRAZY NORTH

pre 10 meseci

dobar ovaj.... 10 utakmice za 2 godine----->komandant odbrane 🐧
N

Nele 007

pre 10 meseci

Ima nasa Zvezda da ih samelje
N

Nekoiznutra.

pre 10 meseci

Ovo je isti transfer kao Joica. Nastasic jeste nase dete ali je odigrao za 4 godina 50 utakmica od toga velika vecina nije bila 90 minuta. Prosek 13 utakmica godisnje. Izgubio je kontinuitet plus je povredjen, bez priprema za koje nemamo kompletiran roster a od komsije preko Banovog brda do topole i Novog Sada timovi su se poprilicno pojacali.
p

podržavam.

pre 10 meseci

Njega i obavezno Jovetica. Jedno brzo krilo pa šta bude bude.. Ali sa ovom upravom pre će biti vraćanje Nemanje Tomića i Rnića.
z

zastava 35.8

pre 10 meseci

Bojan Ostojić je napravio Strahinju Pavlovića i Nikolu Milenkovića, dva ubedljivo najbolja srpska štopera trenutno. Šteta što nije imao prilike da radi sa Svetom Markovićem, možda bi čak i od njega nešto bilo, i ne bi ostao drvo javorovo i rupčaga neopevana.
T

Toole

pre 10 meseci

Videli smo Milenkovica u Kataru.
h

hahahahhahahaha

pre 10 meseci

ovo je nesto najgluplje sto sam procitao za 39 godina zivota :) Bojan Ostojic samo zbog propasti partizana je uspeo i da zaigra tu,Bojan Ostojic pre 15-20 godina ne bi mogao da gleda Partizan,a ne da Igra. ovo je samo Bojan Ostojic mogao napisati

MILAN1989

pre 10 meseci

Milenkovic i Pavlovic najbolji stoperi? Kako je tebi dobro...
u

uf

pre 10 meseci

Bojan Ostojic prvo od sebe nije napravio stopera
D

DSPN22

pre 10 meseci

Koga je Bojan Ostojic napravio na igraca? Nemoj da lupas gluposti, Bojan Ostojic igrac koji je u karijeri postigao mnogo, najveci uspeh mu je to sto je igrao za Partizan i ti kazes da je on nekog napravio na igraca? Momci su mladi i talentovani i svojim radom i zalaganjem su se napravili na igrace, a ne da ih je Bojan "poducavao". A i to da su dva nasa najbolja stopera ne bih rekao videlo se sve inace na SP-u kako su najbolji stoperi.
Г

ГОШЋА

pre 10 meseci

Видимо док чувеног Блекија какав је био на СП и у Катару и у Русији. И како га селе сваке године у Наполи и Манчестер Јунајтед, а даље од Фјорентине не може
@

@zastava

pre 10 meseci

Kad je toliko dobar, zasto od sebe nije napravio dobrog stopera??? 😂😂😂😂😂😂😂
B

Baltika

pre 10 meseci

Sve super ali zna se da nece sastaviti 10 utakmica za redom, bolje za te pare dovesti Rubezica recimo
b

boze boze..

pre 10 meseci

Za struju i porez nema para za nastasica ima...
G

Grajkula

pre 10 meseci

Covek ima 30 god, nije sastavio sezonu u cugu. Za moj ukus izvikan igrac, mozda kad je u top formi, moze da se kaze da je imao to nesto. Ovako, nazalost, prosek....
N

News

pre 10 meseci

Nazalost Nastasic je uvek povredjen
v

v1ad

pre 10 meseci

Pa zato bi i pristao da ide u Partizan
c

crz

pre 10 meseci

Dobro resenje
g

gott

pre 10 meseci

Znao je cesto bez ikakve potrebe, skriviti penal ,dobiti crveni i ukanaliti ekipu Zbog toga je i propao i nema od njega nista
e

exe

pre 10 meseci

Jos jedan dokaz kako ih unistava drzava...Ni bilzu one situacije kroz koje je zvezda prolazila 2009 ili 2014... Imaju para , placa im se licenca za za evropu daju masne plate, a licemeri spinuju i spinuju...
G

Gost ali pravi

pre 10 meseci

Potpisujem! I u fudbalu i u košarci imaju mnogo više para nego što je Zvezda imala pre 10-12 godina.
9

999

pre 10 meseci

Zvezdi doveli Gasprom u tom periodu, jedna od najjačih firmi na svijetu da im bude sponzor. Ali drzava unistavala. Partizan dovodi neke strance s kojima se svi sprdaju, drzava im pomaze.. Vrlo licemjerno cak i za vase standarde. Partizan se plasira u LS, od pojačanja dovede rezervnog golmana iz OFK za 30000 evra, ali država pomaze. Zvezda duguje 80 miliona, budzet u najboljem slucaju 40ak, i uredno dovodi igrace na kilo, ali drzava ne pomaže i nisu projekat😂😂

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Da I'ma para nebi sve slobodni igraci dolazili jedino za golmana Jovanovica placeno obestecenje.
N

Neksus

pre 10 meseci

Ajde ne lazi.Nisu svi rodjeni juce,niti imaju pamcenje ko zlatna ribica poput vas.
B

BEZ SRAMA

pre 10 meseci

Koliko koštaju obeštećenja za igrače koje vi dovodite, a koliko za ove koje dovodi Partizan? Kad će Partizan dobiti 50 miliona evra od države koliko je, kako reče Mali, Zvezda više dobila u odnosu na Partizan u prethodnih desetak godina? Kome su banke brisale dugove? Gde su bile ponoćne intervencije? Kome je dovođen šeik? Znate li vi šta je obraz?
G

GOST 510

pre 10 meseci

Koliko je on propao ako se u 30-oj godini vraća u ovu ligu posle takve karijere.
C

Cer

pre 10 meseci

koliko je propao dragovic ako je sa 30 dosao u ovakvu ligu?
Б

Белграно

pre 10 meseci

Па чекај, шта хоћемо ми онда? Јел ми хоћемо да имамо јаку лигу и јаке играче или само причамо у празно? Ако хоћемо, зашто онда исмевати играче који хоће да дођу у Србију да играју? Јел ми можеш рећи зашто је играње за 500-600К у Србији лошије од играња за исту цифру у Турској, Русији, Казахстану, Азербејџану?
A

Alex20

pre 10 meseci

GOST510@ Dragovic se nije busao niti je za Dragovica neko pisao da je bolji od Nemanje Vidica,a opet Drago ima mnogo bolju karijeru od njega.
a

a....

pre 10 meseci

Katai???
n

nms

pre 10 meseci

Dragović kapiten tima koji igra LIgu Šampiona, a ovaj šta će?
e

eh

pre 10 meseci

@Cer Dragović je došao zato što je imao sigurnu Evropu sa Zvezdom, pored dede. Dragović može sad da ide sigurno u svaku od L5, ali će ipak ostati u Zvezdi i biti kapiten u LŠ.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Znaci i Dragovic propao kad u 29 godine dosao u Zvezdu dobro ti razmisljanje i Marez,Neves,Sms,CR7 propali pa zato otisli u Saudijsku Arabiju
П

Петровград

pre 10 meseci

@цер Драговић дошао да испуни дечачки сан, да узме титулу са Звездом, да игра групну фазу ЛШ, што ће му се ове године испунити. А Матија ће да дође да седи под свећама са Светом и Пентахом.
@

@nms

pre 10 meseci

Kako sta ce? Pa da se povredi valjda...od 40-ak utakmica u sezoni nece odigrati ni 10...