(©Starsport)
(©Starsport)

Partizan u akciji: Nastasić rešenje za komandanta odbrane

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 13:28

Pregovori intenzivirani poslednjih dana

Sve se samo crta: Partizanu je potreban štoper, iskusan, da bude novi komandant odbrane. I da igra levom nogom. A rešenje je pred nosem – Matija Nastasić (30).

Dete Partizana, trenutno bez kluba, sa ogromnim iskustvom iz Italije, Engleske, Nemačke, Španije. I svakako reprezentacije Srbije. Prvih „čačkanja“ je bilo kada je letnji prelazni rok završen. Ali poslednjih dana su pregovori dve strane intenzivirani.

Izabrane vesti

Čelnici crno-belih su zaigrali „presing“ na štopera, koji bi im legao kao „kec na deset“, jer bi svojim kvalitetima i iskustvom nosio poslednju liniju Parnog valjka. Bila bi to ujedno i prilika za Nastasića da se fudbalski vrati u život posle teške poslednje sezone u kojoj se nije naigrao ni u početku za Fjorentinu, niti kasnije za Majorku, mada je tamo uspeo da skupi 18 nastupa na dva fronta. Ali je od kraja marta samo jednom bio na terenu.

Ostala je i kod Nastasića želja da se vrati u Partizan, klub u kojem je fudbalski prohodao, ali nije ostavio traga u prvom timu, pošto ga je tadašnja klupska uprava prodala Fjorentini pre nego što je stigao da odigra jednu jedinu utakmicu za A sastav. Ni navijači crno-belih nisu uspeli da ga upoznaju, osim kroz nastupe u reprezentaciji i Fjorentini, Mančester sitiju, Šalkeu, Majorki.

Partizanu je svakako potreban još jedan štoper. I po kvalitetu i po kvantitetu, jer Igor Duljaj trenutno na raspolaganju ima Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina i mladog Mihajla Ilića. Premalo, u svakom smislu te reči. Dolazak Matije Nastasića bi bio „bingo“. Pomogao bi školovanju mladog i talentovanog Ilića, kao nekada kada su uz povratnika Mladena Krstajića stasavali Stefan Savić i Marko Jovanović.

Akcija u Humskoj je u toku, čeka se konačna odluka Nastasića... 

 


tagovi

Matija NastasićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara