Srđan Mijailović (©MN Press)
Srđan Mijailović (©MN Press)

Partizan završava posao, Stanojević odigrao ključnu ulogu - Mijailović pristao

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.01.22. | 08:53

Novi vezista na pragu Humske

Još od kraja kalendarske 2021. godine u Humskoj 1 krčka se dolazak Srđana Mijailovića. Partizanova želja da nadogradi vezni red tokom zimske pauze, kao i želja da baš Mijailovića vidi u crno-beloj opremi nijednog trenutka nije bila sporna. Ipak, činjenica da je prošao omladinsku školu i nosio dres večitog rivala bila je kamen spoticanja za 28-godišnjeg vezistu iz Požege, ali prema saznanjima Sportskog žurnala i ta prepreka je prevaziđena!

Žurnal tvrdi da je Mijailović ipak pristao da ovog januara zaduži opremu prvoplasiranog tima Superlige Srbije, a ključnu ulogu u velikom preokretu imao je Aleksandar Stanojević. Ističe se da je Stanojević "argumentovano" objasnio šta ga čeka u Partizanu i kakvu mu je ulogu namenio, što je na kraju ohrabrilo Mijailovića da prelomi i kaže "DA" Parnom valjku.

Izabrane vesti

No, tu nije kraj. U daljem tekstu navodi se da je sledeća Partizanova prepreka Čukarički. Naime, dve strane nikako da postignu konačni dogovor oko Mijailovićevog transfera, a pregovori se sada vrte oko visine obeštećenja. Dodatno i perioda isplate novca za ovaj transfer. Na Banovom brdu žele da kompletan novac za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde i Samare dobiju odmah, dok bi Partizan posao ipak da podeli u rate.

20.45: (3,35) Arsenal (3,45) Liverpul (2,15)

Ekspedicija Čukaričkog u petak putuje na pripreme u Antaliju, a u avionu za poznato tursko letovalište trebalo bi da se nađe i Mijailović. No, to ne bi trebalo da predstavlja prepreku za realizaciju transfera, s obzirom na to da Partizan stiže na istu destinaciju nešto kasnije. Televizija Arenasport prenosiće pripremne utakmice večitih rivala iz Turske , kao i Čukaričkog, Vojvodine, TSC-a, Radnika, Metalca, Grafičara...

Podsetimo, ranije se pisalo da je Aleksandar Šćekić dobio zeleno svetlo da napusti Partizan, dok bi u slučaju dobre ponude to mogao da uradi i Saša Zdjelar.



tagovi

Srđan MijailovićZimski prelazni rok 2022FK PartizanČukarički

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara