Komentari na vest

Partizanov džekpot na Kipru za „all in“ na derbiju

Gvs

pre preko 2 godine

Gledano objektivno sigurno ce biti neizvesno mada retko kad i nije bilo ipak je to derbi pogotovo sto se igra na nasem stadionu a tu je tradicija na nasoj strani cak i kada smo po timu i kvalitetu na papiru bili autsajderi kao u prvom mandatu Rikarda imali smo velike sanse da pobedim.
g

gost Kussta

pre preko 2 godine

Mali Terzić /od 50 kg./,više pokazao za 10 min.od pola tima. Dva zicera namestio /kako je samo majstorski "podbo" onu loptu za Jovića/. Kako se samo /mali Mesi/ "bezobrazno" šunja, ubacuje i nabacuje. Kukamo kako nemamo krilo.... pa evo Vam krilo! Bolji je i od Lutovca, Holendera, Markovića....Uz malo više iskustva i minuta, eto nama krilo ! Manekena Jojića neću ni da komentarišem...on kao da je u nekoj sekti,... kao da ga neko na silu tera da igra...što me dirate, ja bih da čitam neku knjigu! Bez zalaganja, bez trčanja, pogrešni pasovi...itd,itd. Jojiću lolo,...nebi ti kod meni igrao skoro / ili nikad / !
h

humska__pfc

pre preko 2 godine

Razumes se u fudbal ko marica.. Jojic maneken, e gluperdo nosi video stadion, a lupetas ovde po tastaturi.. Terzic je mlad igrac i kad nema pritisak protivnika pokazuje da zna da odigra, al je jos mlad i neiskusan, cim ga pritisnu ne zna gde udara..
g

gost član biblioteke

pre preko 2 godine

Zeko,Zeko...nešto bih reko ! Ti si momentalno najnepopularniji igrač u našoj ligi. Miljković, Holender, Obradović...Gobeljić, Pankov, Rodić....oni su za tebe male mace ! Takva nonšalantnost, prepotentnost, bez trunke žara, borbenosti i trčanja....To se zove otaljavanje /grač manje u timu/. Čudan lik ! Pita ga Biljana nešto /u skorašnjem razgovoru/...on uopšte ne reaguje, niti odgovara, niti da nešto kaže...bar da se našali ! Ne on čita knjigu ! On kao da nije član ekipe....on je član biblioteke ! Što je najgore, Stanojević ima da ga stavi u tim protiv zvezde /zbog stare slave/...Tuga, jad, čemer !
A

Al u Fr

pre preko 2 godine

"...I onda je mrmot..." Śalu na stranu, u nedelju tačan rezultat 1:3. Napred Zvezdo...
K

Kraljević23

pre preko 2 godine

Da bi imao posed lopte moraš da imaš igrače koji se non stop otvaraju i trče a mi trenutno imamo Natka,Markovića i još par njih koji nisu fizički u najboljem stanju mada su korisni u drugim stvarima naravno.Svašta može biti u derbiju.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Kako je to kombinovan tim. Koja je prva postava i ko to nije igrao?
m

milos333

pre preko 2 godine

Kao da su pobedili Bajern u gostima,tako pisete hvalospeve...
r

re;pedja pfc

pre preko 2 godine

Mi najbolje znamo da Kairat igra fudbal. Dobili smo ih sa 6:2, a oni su recimo bolji od Socija. A vi ste na srecu eliminisali Soci. E sad sta mislis sta ti to govori.
a

as13

pre preko 2 godine

Kairat bolji od Socija.Kad ljudi pisu svasta a nemaju pojma o fudbalu.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

"Derbi se ne DERBI SE POBEDJUJE"!Zoze Murinjo,zavrsen citat.

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

Au koliko botova iz najdubljeg stadiona na svetu na nasim vestima??? Analiza, brojilo i ostali rade punom parom! 🥪🥪🥪
9

951357

pre preko 2 godine

Izašao Kalča iz rupe :D
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Eto koliko znači kad platiš igrača da ga dovedeš(Mening),nije odigrao sjajno ali je završio posao sa postignutim golom i praktično sam sebe isplatio u jednoj utakmici!!!
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Tako je bilo i kod nas sa Mateo Garsijom, pa se ispostavio kao promasaj… bar po mom misljenju! Nije vredeo toliko love!
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Daj faul ....kod Zvezde je ili loš skauting ili peru pare,trećeg nema.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Bice 0:0..misevi su oni za ozbiljan fudbal..plus svi zadovoljni..50:50 su i sanse..Partizan ima boljeg napadaca, kojeg Zvezda nema..ali Zvezda ima Kataia i Ivanica..kojeg komsije nemaju..ne vidim da je neko bolji od timova. Anortozis nije merilo, krš tim..protiv Socija je bilo gusto..cak srecno..kao i Klare..ne zanosite se komsije da ste Čelsi..nismo ni mi neka sila..ali tu smo negde..da imamo 9-ku ..bili bi i jači..
i

iz 1 u x

pre preko 2 godine

možda ima smisla to sto govoriš, ja samo jedva čekam sudar desnih bekova Miljka i Gobelje, predlažem deci da ne gledaju ovaj meč, bataliće fudbal svi
G

Gost11111

pre preko 2 godine

Duplo golo i jedni i drugi, mora to mnogo ozbiljnije da bismo bili konkurentniji u Evropi... A LL namestena, kao i poslednjih 30 godina, unapred se zna redosled na tabeli, moze da se omane a za jednu ili eventualno dve ekipe na kom ce mestu zavrsiti
R

Ris

pre preko 2 godine

Zvezda ima bolji vezni red ali za nijansu umorniji. Sam Ivanić je rekao nakon utakmice da nije imao u karijeri teži meč. Mali Jović će igrati zbog bonusa, a nije sinoć igrao puno kao ni Holender. Mening će imati dosta motiva nakon datog gola, a Pantić i Suma nisu ni putovali tako da je moguće da će početi utakmicu. Imam osećaj da Stanoje folira sa njihovim povredama? Partizan mozda ipak malo blizi pobedi.
B

Boxi

pre preko 2 godine

Partizan je dobio mec, uzeo 3boda, sto je bio cilj; za dublju analizu, strucni stab i igraci ce odraditi; Samo zelim da kazem da: "sve sto je uradjeno u Partizanu, iskljucivo je trenerska Ruka", dakle, nemam ni najmanju dilemu, Stanoje ce uciniti sve da dobiji "derbi", i verujem da ce uspeti, pozdrav Grobari 👍
S

Salezmaj

pre preko 2 godine

Jel moguce da vi pricate o evropskom prolecu kao da je to neki uspeh sa florom iz talina I anortizisom ako ne budu prvi u ovoj intertoto grupu to je sramota ovde bi tsc proso dalje a ne Partizan sta se sprdate sa ljudima
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Pa kad smo u kvalifikacijama izbacili Slovake,Ruse i Portugalce umesto da je obrnuto,da su oni sada u grupi a da smo izbacili Kiprane i Estonce.Ali hvala Lakovicu na prolecu u Evropi i na kvalifikacijama za LS na leto 2023 godine.SAMO JEDNO IME ZNAM LAKOVIC PEDJA OOOOO LAKOVIC PEDJA.....
G

Gost123456

pre preko 2 godine

Druze i Partizanu i Zvezdi su ovakve ekipe po meri, Flora, Anortozis, Kluz, Red Imps, mnogo se mi zanosimo da svo velesila u fudbalu a realnost nam je Liga Konferencija
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Pa, sto ne igraju ako bi i oni u toj grupi bili prvi? Eno, neke godine je Radnicki izasao u Evropu i pukao od Flore. Daj cuti, covjece, kad vec nemas nista pametno da kazes. Proljece u Evropi je proljece u Evropi. Kome je ispod casti da igra na proljece u Evropi, ne mora da igra i gotova prica. Dzaba se prosipas ovde u komentarima.
G

Gost ali pravi

pre preko 2 godine

Ne postoje nerealniji navijači od grobara kada je njihov tim u pitanju. Govorli su da su bolji od Zvezde kada su bili na minus 20, a ove sezone kada su malo bolji nego prethodnoh, to je gotovo, za klasu bolji, osvojiće sve... A razlika je i dalje u korist Zvezde i to velika.
G

Gostivar

pre preko 2 godine

Ubiće ih Rikardo...Priča se da Degenek danima pričvršćuje kičmu...😁
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

@Gostivar Pa realno je da je pričvršćuje, kao i noge od umora, čovek godinama već igra Lige Šampiona i Evrope, sa ozbiljnim klubovima koje ste vi videli samo na PES-u i kada pratite Zvezdu. Dok se taj Rikardo posle 10 godina vratio da u partizanu igra ligu konfekcija.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Navijacu za evro derbi, za utakmicu koja ce da se prepricava. Jer u zadnje vreme derbi je ispod prosecna utakmica. Nadam se da ce igraci uci malo rastereceniji posle ovih pobeda u Evropi, i odigrati jedan lep derbi.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Opet ce biti igra pod rucnom i mucenje! Pritisak je toliki da je najvaznije da se ne primi gol, a napred sta se uradi. A u tom slucaju fudbal ne lici ni na sta…
9

951357

pre preko 2 godine

Bunkerica od strane Partizana, a oprezna dominacija Zvezde. Golovi padaju isključivo na kontru i prekid, ako ih bude uopšte.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Sve osim golmana Popovića, i štopera Vujačića je na Partizanovoj strani, bukvalno sve. Na svakoj poziciji smo za klasu bolji, a negde su nam i duplirane pozicije. Ali ova dvojica pomenutih su garant da moramo dati vise golova posto nasa mreza mirovati nece.
r

re>blajvco

pre preko 2 godine

Ha,ha ha ha ha ah aha. Da li si ti covece normalan? Jojic, Lazar Marković, Vujačić, Šćekić, mesar Zdjelar, Obradović, Urošević, penzioner Natko, Živković, Urošević, Ostojić. Da lisi ti svestan koliko je vaša ekipa slaba. Zašto niko u lice od novinara ne napiše realnost da je ovo najslabiji Partizan možda čak i od onog Ječićevog sa Zajićem, Marinkovićem i kompanijom. Pa iz Zvezde su otišli samo Milunović i Falčineli realno, a došli Dragović , Dioni, Živković plus Ohi na zimu. Znači protiv gore navedenih fudbalera igraće Kanga, Ivanić, Katai, možda Ben, Pavkov, odlični Borjan i Degenek, tim koji vas prethodne 4 sezone ostavlja na minus 20. Kod Vas su došli Pantić, koji je bio među lošijim u Čukaričkom, Saničanin, Rikardo i Menig koji još uvek ništa nije pokazao a onaj gol sinoć je posledica sreće. Dioni je dao golove i Kairatu i Šerifu, vi ste se smejali. Na čemu vi gradite optimizam. Neće vam ni 100 Vučića pomoći da budete prvaci ove godine. Mrtav konj se ne rita. To što je Bjeković naredio superligašima da ne zapinju protiv vas, ne bojte se Zvezda svakog u ovoj ligi i sa rezervama može da pobedi sa gol, dva razlike, tako da samo vi živite u vašoj shizofreniji da imate neki tim. Vi nećete više nijedan bod izgubiti od drugih timova u ligi, to je jasno, ove godine ste zaštićeni kao beli medvedi, ali ima tri derbija i to će odlučiti. Mi imamo mnogo više iskustva u Evropi sa jakim rivalima i to će u ta tri derbija odneti prevagu. Samo što znam da one sekunde kada mi u ovom šampionatu izbijemo na prvo mesto, odmah će krenuti priče o nameštaljkama i sklanjalicama. Po principu Željka Pantića, dok smo prvi sve je pošteno i regularno, a onda preko noći igramo lopovsko prvenstvo.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Kao sto rekoh, Partizan za tri klase kvalitetniji u igrackom smislu. Ova zvezda nema u prvih 11 igrače kakvi kod nas sede na klupi ili tribinama. Bice demoliranje.
G

Gost00

pre preko 2 godine

Dobija to Stanoje mnogo je bolji trener od MisterA
K

Kondorov let

pre preko 2 godine

Partizan je klasična preslikana Kairat ekipa, zvezda ako udje u utakmicu kako treba dobija Partizan bez ikakvih problema
P

PedjaPFCCCC

pre preko 2 godine

Izvinite vi ste Real nismo vas prepoznali. Hvala bogu i Kairat igra Fudbal a to vi naj bolje znate. Hehe
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ova zvezda ni na koji nacin ne moze da dobije derbi. Jednostavno, razlika u klasi u korist Partizana je prevelika. Kao Čelzi i Totenhem, oba su dobri, ali je Čelzi za klasu bolji. E Partizan je Čelzi za zvezdu.
n

noleeeeeeeeee

pre preko 2 godine

Kondore ne moze sreca da vas prati citav zivot. Sutnu dva puta u okvir gola i dva gola. Mada sudi elvis tako da bice penala za mezimicu
Z

ZzzRrr

pre preko 2 godine

Očekuje se nikad neizvesniji derbi jer su ekipe baš slične i u odličnoj formi
k

kekekeke

pre preko 2 godine

zvezdas sam ali odvalice nas rikardo, on je za sve ostale igrace u srbiji messi licno.
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Си као што је Жекс Пантић звездаш!
c

czv123

pre preko 2 godine

Ti ako si Zvezdaš, ja sam astronaut
ž

željko ®

pre preko 2 godine

Ti si Zvezdas koliko sam ja Marsovac
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

@kekek Ma nece sta ti je. 😂
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ona roda?Tako bar kaze njihov bivsi predsednik.
r

re:kekekke

pre preko 2 godine

Upamti šta sam ti rekao. ovaj Dioni koga vi grobari jezivo potcenjujete će vam zakucati ekser u sve vase nade ove sezone.