Komentari na vest

Partizanov slom na Kipru: Crno-beli ne mogu da pobede ni kad povedu

П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Заиста се надам да ће нас следеће сезоне, уз Звезду, у Европи представљати други клубови. Раднички - капирам да су се избедачили због Митровића, али морало је много боље. Партизан већ годинама не зна ништа осим да сплеткари и док не промене став једини правац им је доле. Чука - клуб без навијача - ок за менаџерске шеме, али где то може да буде конкурентно у Европи?! Ове сезоне навијам да у Европу прођу Воша, ТСК, Напредак и 'ајде да дамо још једну шансу Сивићу.

RARITET

pre gotovo 2 godine

1/16 LE,1/8 LK i grupna faza jednom vise smo dali za koeficijent mi kao vicesampioni nego vi kao vicesampioni,cak i da nam oduzmes ovo ucesce u LK koje tada nije postojalo,opet smo vise doprineli.Vi ste ispadali u sezoni kupanja,Slovan,Cernomorec,Kairat..
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

Napredak??? Auuuu...!
F

FM

pre gotovo 2 godine

"Ilija Stolica je zapoceo svoju trenersku karijeru kao selektro U17 reprezentacije..." rece komentator, svima je jasno. Treba vama jedan jedan trener sa bicem u ruci, mrzitelj svega sto nije crno belo kao sto je bio Stanojevic, da je ostao 'ladno bi prosli, ovako bruka i sramota, raspad totalni.
H

Him

pre gotovo 2 godine

Isto kao sto prodjosmo Sarloa. Samo da te obavestim da sto je krckao u Partizanu krckao je...sledeca stanica premier liga BiH Nema vise para od Partizana
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Čitam komentare "realnih zvezdaša" koji ne žele da se "slade" njihovom mukom jer je i Zvezda bila u istoj situaciji?!?! Zvezda NIJE bila ni u dličnoj situaciji kada su se oni sladili!!!! Zvezda je na dresu nosila 2344, nije imala za šapone, nije imala za licencu, otimani su joj igrači.....Zvezda je jedino imala 40000 ljudi na stadionu!!! Tako da, ako ikada budu u istoj situaciji, možda se i sažalim na njih. Isto važi i za košarku.

Stara prica

pre gotovo 2 godine

Sirota Zvezda osim tog broja nista Gasporm se ne racuna dobili vise para i tada od svih klubova zajedno samo je to manje nego sada. Secam se neke 2011. u emisiji Dupli pas kako je prokomentarisao legendarni Dejan Patakovic kad su smenili jednog sa funkcije da li je bio skaut zato sto je masovno dovodio Brazilce pa je Zvezda postala Brazil u malom, nije bilo ni za struju ni vodu ali za njih jeste.
F

Fejnord x8

pre gotovo 2 godine

DOBRO STE PROSLI NA KIPRU,BAR NISTE OPET POPILI 5ARDU I 8.KOMADA KO PROTIV ONE DECE PIONIRA IZ FEJNORDA!
I

Ildzo

pre gotovo 2 godine

Kao sto je Ostoja rekao, svi iz uprave da podnesu ostavke I da se krene iz pocetka. Kao Zvezdas Vam zelim sto pre novu upravu I trenera, I da se sto pre vratite da budete Konkurentni.... Zvezda u ovom momentu ima izuzetno mocan tim, koji je gradjen dugi niz godina I bojim se da se Partizan iz ovog pada dugo nece vratiti. Ako Zvezda sada udje u LS, a sl god ulazi sigurno, to ce biti preko 50mio samo iz LS u klub... Sleduje Vam dug I mukotrpan povratak u vrh nas lige.
r

razlog propadanja

pre gotovo 2 godine

niko ne pominje prvi i pravi problem partizana. navijače. skoro svi navodni navijači partizana su 30-40 o godišnjaci koji su počeli da navijaju u vreme kada je taj tim u fudbalu i košarci,vaterpolu rukometu,odbojci bio guran od države,sportskih organizacija,sudija ,osvajao sve i svašta na lokalnom nivou ,pravio priču, jedna zemlja,jedan klub. svi ti navijači su u stvari navijali za pobednika.zato kod njih sada prolaze sve teorije zavere,cie,bie, Putin...misle da moraju biti najbolji. a oni koji dolaze na stadion su jasne interesne grupe,dileri. nemaju oni pojma šta je ljubav prema klubu. ta priča ,za ostale se navija ... ,je priča navijača koji sada imaju 60- 70 godina. da bi partizan imao bolju upravu,trenera ,igrače mora da promeni sadašnje i pridobije prave navijače.a nije jasno kako? uvlače se vlasti,glume opoziciju,nemaju veze sa srpstvom,nisu gradski tim,nemaju uspeha. zvezda je druga priča, zvezda je prvak Evrope i sveta, Srbija,tradicija.
ž

žoržVea

pre gotovo 2 godine

ako ste vi Srbija i neka tradicija, zasto se zovete Crvena Zvezda, a ne npr F.K. Kokarda?
K

Ko

pre gotovo 2 godine

Presudi cica Drazi?

RARITET

pre gotovo 2 godine

Ne lupaj gluposti!FK Partizan apsolutno ne pokusava da privuce navijace cak stavise radi na njihovom teranju sa stadiona ubacivanjem placenika na istok da biju ljude.I onda ti tako pametan meni objasni ko je normalan da na stadion dodje sa decom recimo?Ko ce da dodje na stadion posle haosa sa bunkerom?Na utakmice Partizana trenutno idu samo najzagrizeniji i oni koji su spremni da pevaju sta im je po volji i po cenu batina na sopstvenom stadionu.
B

BiceSmejnja

pre gotovo 2 godine

Jedva cekam utakmicu Gzira Partizan.
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Ne znam za vas ali ja jedva cekam derbi
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Ne nadaj se nikavom kantanju, posto se to nece desiti. Mada Zvezda bi im dala pet komada do 30 minuta. Nikakvo kantanje se nece dozvoliti zarad nekog vrazjeg mira u kuci.
B

Bane15@

pre gotovo 2 godine

Sto posto se slazem, tako je bilo tako ce i biti, nije dzabe Milun kiksara u derbiju vracen.
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Nebi me cudilo ni da izgubimo da se smanji razlika na tabeli. Cisto da ovi njihovi lopingeri ostanu u upravi.
S

Stojko Fudbalerski

pre gotovo 2 godine

Moram prokomentarisati ovo stanje u Srpskom fudbalu i ponoviti ono sto sam komentarisao prosle godine, kada su krenule price o koeficijentima i mogucnosti da cemo imati cak cetiri predstavnika u Evropi. Svako ko je htjeo da bude realan a ne ostrascen i sljep kod ociju, da ce nas realnost udariti u glavu i da ce mo se brze vratiti nego sto smo dosli u tu poziciju da imamo dva predstavnika u Ligi Sampiona. Vidjelo se da je Partizan sve slabiji iz sezone u sezonu, za razliku od Zvezde, i da poslije one ekipe u kojoj je igrao Suma, Asano, Sadik i svjeziji i mladji Natko, uprava je krenula sa Stanojevicem da rastura kostur ekipe i sklapa novi tim u vidu starih povratnika i igraca koji su bili daleko od forme i ozbiljne igre. Umjesto dopune i nadogradnje uslo se u eksperiment i totalnu rekonstrkciju a bez ideje kako na kraju treba da izgleda Partizan. Sada su ti isti otisli ojadivsi Partizan za velike novce a bez i jednog izlaznog transfera koji se dobro naplatio. Mladi su stagnirali i nisu skoro uopste razigravani...sto je jos pogubnije i bez prilike da zaradis neki iole ozbiljan novac. Rad uprave i pravljenje gresaka su sada dovele Partizan u bezizlaznu situaciju, koja prijeti da urusi kredibilitet i napravi provincijski klub kojeg se vise nece plasiti ni Novi Pazar i Surdulica. Cukaricki i Radnicki necu ni komentarisati jer su to filijale za razvoj igraca i tako i zive i prezivljavaju i tu nema ambicije da se ugrozi prije svega dvojac koji je stalno preplacen da osvaja domace titule. Samim tim se brzo vracamo u realnost i mozemo samo da ocekujemo da ce Zvezda sto vise gurati i prikupiti sto vise poena za nacionalni koeficijent i gurati ovu tuznu Evropsku baladu!!!
H

Hola

pre gotovo 2 godine

Sve tacno navedeno! Takodje onaj Maki Banjak je otjeran, mozda nije bio neki stoper, ali za Vujacica... Sanicanina, on je Kjelini licno!
G

Gost sad ozbiljno

pre gotovo 2 godine

Evo,ja kao zadrti zvezdaš koji sam sebe naziva ciganom (izv. se Romima) uopšte ne gledam blagonaklono na muku koja je Partizan zadesila.Oni su se smijali nama početkom prošle decenije i svom onom paklu u kojem smo bili.Ja neću da se naslađujem sa ničijom mukom jer to nije uspjeh mog kluba Uspjeh je uvaliti pet komada sinoć a uživanje je gledati one vesele Afrikance kako lete terenom.
B

Bane15

pre gotovo 2 godine

Evo ja kao Zvezdas gledam tako ravnodusno prema njima. Nasladivali su se za vreme Toleta, pjevali k gasi se, mahali Toletovim barjacima uzvikivajuci j Tole g cigane, Ilijev vristi " Zvezda ce da crkne" i sve to. Nije mi ih zao ni najmanje. Naprotiv, nek se ugase. Nece nedostajati nikome. Uostalom pravi srpski derbiji su je uvijek bili sa Radnickim, Vojvodinom...
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Bane15 Ti si stvarno jedna posebna vrsta umobolnika. Čovek (Iliev) je tada uzviknuo "Svi ga si...jte" jer su ga osporavali zbog transfera Ožegovića te jeseni kada je rekao da on garantuje za njega a na kraju ovaj deo gol za prezimljavanje. Ja bio na utakmici tik ispod lože na zapadu i kristalno jasno čuo. Takođe, zamolio bi komunistički klub da ne priča o nekakvom "SRBSTVU" i "SRBSKOM DERBIJU".
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

@Bane15… zato sto su tako razmisljali i pricali, zato su sada tu gde jesu! Mi i oni nikada necemo biti isti!
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Ако ове сезоне Звезда не освоји титулу са једно 25-30 бодова разлике у односу на остале, ево да ме је*е цео стадион! Раднички, Чукарички, партизан, то је све ниво Малте, Андоре, Фарских острва… Можда ова Војводина стане на ноге пошто имају снс управу, али и то тешко! Ово остало у лиги, па то је на нивоу српске лиге запад!

Sale

pre gotovo 2 godine

Nivo Malte je mozda ovaj Obilic iz Nisa koji je lepo sirio nogice kad je trebao protiv Zvezde a jos lepse pucao kad je trebao koeficijent domaci, vi razbili Pjunik kome je najveci uspeh reko komentator sto su stigli do 3 kola za ls do sada to nisu mogli nikad a Cuki za 3 takmicenje zapao Tvente.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Е мој српски фудбале. Држе нам предавања Малтежани и Кипрани а осредњи Холанђани се спрдају...
D

Daki...

pre gotovo 2 godine

nisi pratio pripremni period,baci pogled na tabelu holandije na kraju ove god i isprati transfere iz tventea pa ces videti kakva je to ekipa ove godine
S

Slaba odbrana

pre gotovo 2 godine

д.г.-Кипрани нам већ годинама држе лекције,осредњи Холанђани како их називаш су завршили као 4-у својој лиги,три бода мање од трећег места.Два пута добили АЗ Алкмар,нерешено са ПСВ и Ајаксом,нерешено и победа против Фејнорда,мало ли је....
M

Ma sta kazes bre

pre gotovo 2 godine

Znaci dokle god su ovi u foteljama Ilija ce biti na stolici.
M

Molim

pre gotovo 2 godine

Partizan je sada u rikvercu zbog velikog prometa igraca sto odlazaka sto dolazaka plus trener je novi i on treba da se upozna sa igracima koji su dosli i koji su ostali u klubu. Bolje bi resenje su doveli nadja iz teleottika i duljaja koji je radi sa pola ovih igraca. Nzzalost pokazuje se promasaj od zimus kada su doveli krseve imali 5 bodova prednosti i izgubili prvenstvo. Pao je moral kod igraca a uprava su bile neznalice tako da za njih nema resenja. Izgurati polusezonu saovom upravom trenerom i igracima i onda remont za sledece leto zakvalifikacije za ls
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Za koje kvalifikacije za LS? Pa polako, prvo trebate da osvojite drugo mesto. Ako sudije budu sudile normalno - da ne traju utakmice po 100 minuta, da ne sviraju penale za skok u bazen, tesko cete doci do tog cilja. A i da dodjete, pa koga vi da pobedite sa ovakvom igrom? I ovaj AEK je prejak.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

@Pedja108 Samo se vi iz FKCZ nemojte pozivati na sudije i suđenje. Da su te sudije sudile iole "normalno" u proteklih par godinra vi ne biste ni pola sadašnjih titula imali. "Ko o čemu k.... o poštenju."
G

Gost koji nešto pita

pre gotovo 2 godine

Da li je rukovodećoj strukturi u FK Partizan taj klub dedovina ili im ga je baba u miraz donijela onomad kad se udavala?Ljudi su toliko nedodirljivi da bi im pozavidjeli Arapi iz PSŽ i Sitija koji još svoje pare nemilice troše a ovi tuđe.
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Ovaj AEK je tako divlji tim da dugo nisam gledao takve Indijance. Mislim da groblje može dalje,ovi su smešni
V

Vidikovac

pre gotovo 2 godine

Ja stvarno ne razumem kako Grobari ne vide da nam sve ovo rade Bjeković, Ostoja i ekipa?! Dokle više laži i obmana?! Nama neprijatelji sa strane ( čitaj cigani) i ne trebaju!!!! Bjeković u Savezu i Ostoja u politici su udarne igle, a sve zbog vlasti u Partizanu!!!! Grobari osvestimo se!!!
D

Djooreza

pre gotovo 2 godine

Znači loši rezultati nisu zbog ove uprave nego zbog stranog faktora?Da im damo još 10 godina,možda se uhodaju...
i

istina

pre gotovo 2 godine

sta je avangardo, smejali ste se posle omonije, e zato vam ide katanac, zasluzujete samo to jer ste zavidni mali bedni klub sa vise kompleksa nego trofeja. Necete nikom nedostajati, laka vam noc
H

Hasselbaink

pre gotovo 2 godine

Tu si svojim komentarom pokazao tačno to da si mali, zavidan i bedan čovek. Stidi se svojih godina i roditelja.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

DA LI SE DEDA PROBUDIO?
2

2011

pre gotovo 2 godine

Se igrala liga šampiona a od tada. ?? Se gasimo
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 2 godine

tad ste se ugasili u basketu fudbal nemam pojma tu vam drzava pegla rupe
S

Samir pfc

pre gotovo 2 godine

PODRSKA ZA UPRAVU,ILIJEV JE U PRAVU!
G

Gost457

pre gotovo 2 godine

Da smo izgubili od Apolona,Apoela,Omonije ili Anortozisa pa hajde i nekako,ovi nisu ni u TOP 5 KIPARSKOG FUDBALA
D

Danac

pre gotovo 2 godine

Gost457 --- Naravno kolega da su Apoel,Apolon i Omonija veliki klubovi i za klasu su bolji od AEKA jer su upravo ova 3 kluba u blizoj proslosti izbacivali CZ iz evropskih takmicenja. Zato se evo citavu vece nerviram i ne mogu da objasnim sebi kako je ovaj Partizanov danasnji protivnik pre samo par dana uspeo da uzme 2 boda danskom sampionu Midtjyllandu i po sansama ih trebao izbaciti iz kvalifikacija LS pre penala a ti isti danci su pre 8-9 meseci oducili CZ od fudbala pobedili ih u Beogradu a kod kuce ih nadigrali ali je CZ uz veliku srecu uspela da na kraju spasi jedan bod i od 6 mogucih u tom duelu uzme samo 1 BOD a evo svedoci smo da je tim dancima ovaj kako rekoste petorazredni tim sa Kipra uzeo 2 BODA.
i

imbecilu

pre gotovo 2 godine

danac-ne postoje bodovi u kfalifikacijama.....
A

Alo bre

pre gotovo 2 godine

Danac, zbog takvih se radujem da se ugasite mada realno nebi bilo dobra da se to zaista i dogodi jer bila bi steta za Srpski fudbal da nestanete… ali zbog takvih navijaca zaista zelim da patite jer bolje ne zasluzujete… niko nije Zvezdu oducio jer je splet ranih gresaka i crvenog kartona doveo do takve igre i rezultata a ne nikakvo oducavanje… Zvezdi su u ledja gledali svi u toj grupi to sve govori a ti ces umreti od pakosti…
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Danac, neverovatno je koliko si gluposti naveo. Pokusacu da ti objasnim, ali ne verujem da ces biti u stanju. Prvo Danci nisu oducili Zvezdu od fudbala, oni su ti koji su spasili bod kod kuce. A u Beogradu su igrali maltene celu utakmicu sa igracem vise i samo zbog toga pobedili. A Zvezda je i sa tim gubitkom bodova bila prva u grupi, a samo bi imala jos vise da nije bilo iskljucenja. U isto vreme u trecerazrednom evropskom takmicenju, vi ni tu ne mozete da budete prvi. Gubite od neke Flore i faune, protiv Anortozisa sa zacelja kiparskog prvenstva igrate kod kuce bunker sa njima da bi izvukli nereseno. Takvi kao ti pricaju nesto o ispadanju Zvezde od Omonije, iako Zvezda nije izgubila utakmicu vec penale, iako se igrala samo ta jedna kod njih. Nastavi da zivis i dalje u ubedjenju da ste neka ekipa.
B

Bzvz

pre gotovo 2 godine

Nek se spremaju za Maltu.
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Da budem jasan u stav da Zvezda ostaje sama u Evropi podrazumevam LS i LE konferencija me ne interesuje i imao bi isti stav i da Zvezda treba to da igra
s

srbenda 777

pre gotovo 2 godine

95 minut,Urošević KAPITEN Partizana centrira u svom stilu desetak metara iznad gola,to je slika sadašnjeg tima ,jad,beda,očaj, VV SRAM vas bilo,imate li minimum ljudkosti i poštenja
k

kjsldh

pre gotovo 2 godine

Ode nam koeficijent u vraziju mater. Ne mogu da shvatim da se skoro svi klubovi u Srbiji sem Partizana bore da dovedu nova pojacanja i trose vise novca nego ranije, zato sto je ova sezona najvaznija i nece se vise ponoviti da dva kluba imaju zagarantovanu Evropu. Dzaba i da promenite trenera kada su vam igraci šnj klasa, bez volje i umeca.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Realno i ne zasluzujemo ovoliki koeficijent, kad Zvezda mora da odlaze utakmice prvenstva da bi igraci imali snage za "mocni" Pjunik koji je na nivou Kolubare.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Diabate, Andrade, Sveta, Filipović,......Pavlović??? Koliko još treba??
G

Gost443

pre gotovo 2 godine

dal si ti normalan pa partizan je isto odlozio?
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

Prvo kakve veze OPET ZVEZDA IMA SA OVOM UTAKMICOM.Drugo da Zvezda nije pravila takve rezultate sada vi cak nebi ni bili u kfalifikacijama za Ligu UEFA.Trece kada budes krenuo od nule kao Zvezda pa na tom putu ka stvaranju bodova pobedis ekipe jacine Krasnodara,Liverpula,Olimpijakosa,Kelna,Slazburga,pa osrednje ekipe poput Sparte Prag,Brage,Ludogoreca,Bate Borisova.a ove sitne poput Suduve i slicne ne racunamo.Igras nereseno sa Arsenalom,Napolijem,Milanom onda mozes da kazes dotle psttttt
R

Real

pre gotovo 2 godine

A što da ne odlože i jedni i drugi. U pitanju je veliki ulog a na nasim njivama mogu da igraju kad hoće

Ling long

pre gotovo 2 godine

Sila je Zvezda ima veci budzet nego ostatak lige zajedno hoce da ima bar 30 bodova vise na kraju od svih ostalih a odlaze utakmice protiv polu amaterskih domacih ekipa zbog jakih Evropskih utakmica sa Jermenskim timom. Zar nema Zvezda 2 ili 3 tima sta je problem, jedan od razloga zasto ni ne kiksa je bas taj timovi igraju u mnogo jacim ligama bez odlaganja i gube bodove. Da me pogresno ne razumete Partizan je unisten nije ovo alibi za njega ali Zvezda nema opravdanje ,prosle sezone se odlagale utakmice zbog dijareje tako nas fudbal nikada nece ici na bolje a nece ni doveka moci 1 ili 2 kluba da drze koeficijent.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

@Ab Svi zajedno koštaju kao Bukari i Kangva. Ako i toliko. O (ne)kvalitetu istih da i ne govorim.
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Partizan nema igru.Partizan nema želju.Partizan je nikada gori u zadnjih deset sezona.Ko to ne vidi definitivno je zaslepljen mržnjom (zna se prema kome) i ne želi to sebi da prizna.Neshvatljivo mi je da nema želje ni da se pokuša malo zapeti u finišu utakmice i da se pokuša uvaljati neki gol za izjednačenje već se čeka kraj i eventuano da se juri pobeda u revanšu a kako igraju upitno je šta će biti i tada.
N

Nenad B.

pre gotovo 2 godine

A sa kim i sa čim da napadne u finišu. Lutovcem, koji ne bi bio prvi igrač ni u Čajetini, IMT Terzićem koji je igrao samo zato što je bio bonus, Belićem rezervom Čukaričkog i Baždarom koji još nije dobio pravu šansu ni u domaćoj ligi? Tužna je klupa za rezerve, kao i čitav klub. P.S. Negde pročitah da se Pavlović povredio na prvom treningu. Zamislite profesionalnog igrača koji dođe toliko zapušten da se povredi na prvom treningu, a još više poluamatere koji takve igrače dovode, kao da se nisu dovoljno opekli sa Fejsom. Slika i prilika današnjeg Partizana. UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gile 88

pre gotovo 2 godine

Zvezda jedina ostaje u Evropi a u tom trenutku će biti tek 10. avgust
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Partizan je loš ali ima šanse da prođe dalje. Problem u Srbiji je struka i jedno 7-8 trenera koji se samo rotiraju kroz klubove. Partizan ima očajnu upravu a iz toga onda ide svo propadanje. Ovo što se dešava je samo vrh ledenog brega a bojim se da je stanje ravno katastrofi. Ako ostane bez Evrope Partizan može odma u beton ligu. Tužno ali istinito!!!
O

OrMe HundredFaces

pre gotovo 2 godine

nije FKP za mene,treba mi bolja ekipa.Radnicki,TSC,Vosa...tako nesto
D

Djooreza

pre gotovo 2 godine

CSKA iz Sofije,Sale je tu.Pokusavam da se sjetim gdje su nam jos igraci ali ki ne pada na pamet.Pretpostavljam da ce Djuric da im ppnudi kikiriki u klubu pa da cemo opet slusati nepismenu poluosobu koja se okruzila bivsim igracima i najavljuje pohod na polufinale LS a ispada od Slieme sa Malte...
4

40+

pre gotovo 2 godine

NISTA OD NAS BITI NECE,,NEMA TU SRECE,,DAL SU VUCELA I VAZURA ZADOVOLJNI,,
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

Aek malo jaci od kisele vode
D

Djooreza

pre gotovo 2 godine

Ništa braćo,pratimo CSKA iz Sofije. Meni samo nije jasno kako,posle ovoliko godina,ne prihvatam da političari i plaćene vođe tj. ništarije vode klub.Dno,dna.Bilo poslednjih 50 i biće sledećih 500 dok se ne privatizuje klub.
P

PirosiLeeCoper

pre gotovo 2 godine

Cekaj,ako izgube od Kiprana,tj.ispadnu da li igraju,nastavljaju Kup Konfekcije Beko - Kluz - Prvi maj Pirot,ili i odatle nestaju isto.
B

Bar Kohba

pre gotovo 2 godine

Nema tu mnogo filozofije, Partizan prosto nema tim i Stolica nije trener za velike domete. Prosle sezone je bio jaci strucnjak i iskusnija i bolja ekipa. Bice tesko ganjati gol zaostatka sa ovako zatvorenom i rovitom ekipom sa iskusnom i solidnom odbranom. Mozda sledecu tekmu krenuti sa Rikardom i Pavlovicem, jer ovaj put Rikardo i kad pokusa nesto ne moze sam. Valjda ce se i napuniti stadion, ipak prolaz donosi bar Ligu Konferencije, a poraz utakmicu sa Levskim koji je opet slicnog kalibra kao i Aek. Za sada ne mirise na dobro, ja sam se nadao neresenom ishodu, pa da na JNA Partizan prodje sa golom razlike.
T

Trt mrt japanska rec

pre gotovo 2 godine

Samo objasni sta je to tekma.Znam sta je utakmica ili reprezentacija ali tekma i repka.Nekada je bilo NA MLADIMA SVET OSTAJE a danas BOZE SPASI NAS OVE OMLADINE.
D

Da znate

pre gotovo 2 godine

vi sto žalite penaltizan presaberite se i razmislite kako se oni raduju svakom našem porazu, pamćenje vam je ribice
R

RealNo1

pre gotovo 2 godine

Hvala za poklon kvotu na AEK.
J

JehovaZeks

pre gotovo 2 godine

Kakav je bio Bazdar od 40 meleona, pitam zbog Jehove
B

Bojkot

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NAPOLJE NIJE VAM PARTIZAN DEDOVINA!
4

4p4040

pre gotovo 2 godine

Ne moze Zvezda osvojiti bodova koliko ovi mogu spiskati!
M

Mrkiii111

pre gotovo 2 godine

Au ljudi moji koliko ste losi. Vise me jad hvata, nema covek zelju ni da vas posteno navijacki zeza. -30 ove sezone, derbi ako prezivite bez 3-4 gola u mrezi milost. A vi i dalje slusajte onog bolesnika Pantica. Odose Zvezdini krvavo zaradjeni koeficijenti u k...
S

Shekymax

pre gotovo 2 godine

Šta će nam bodovi za koeficijent??? Ionako nam je namenjena sudbina hokejaškog i vaterpolo kluba tako da nam ni bodovi ne trebaju. Otišlo nam 14 igrača a koliko ih je stiglo (kvalitet da i ne pominjem)? Golmani, Saničanin, Urošević, Lutovac, Živković, Fejsa, Menig... tuga od igrača!!! A trener Flašica - mrak!
G

Gosthr

pre gotovo 2 godine

Poštovani,čitajući ovaj Text,da nisam gledao utakmicu ,mislio bih da je Partizan stvarno bio puno bolji,kontrolirao utakmicu a da je AEK samo slucajno iz kornera zabio 2 gola. Ali realnost Partizana je loša igra , slabo, sporo,baš loša dodavanja, kao bez komunikacija, loše korištenje praznih prostora, nema uigranih akcija, a vrlo lako je Partizan mogao ostati sa igračem manje-mislim da se momak zove Vujačić, ok bila je vratnica onog Rikarda ali sve u svemu ništa posebno. Upravo gladan ovaj Čukarički i iako gubi, više mi se dopada globalno njihova igra…Lp
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Lepo vam covek rekao. Njega iz Hrvatske zabolelo koliko ste loši

AvantiStellaRossa

pre gotovo 2 godine

E moji grobosi, malo mi krivo majke mi sta vam se desava, resavajte se Vazure i Vucelica presaberite se...
G

Gost77

pre gotovo 2 godine

sto krivo? oni se radovali kad smo bili pred gasenjem
K

Kojadinjo

pre gotovo 2 godine

Evropa je merilo naših klubova neke šanse Partizan i ima u revansu, al eno i Čuka igra ljudi 2 pasa ne mogu da sastave, tužan nas fudbal... Meni nije jasno, kako ne daju sve od sebe, nema veze izgubiš, al ovako je sramota
Ћ

Ћелави препотенко

pre gotovo 2 godine

Сад следи… катанац.

RARITET

pre gotovo 2 godine

Spremno 20 jaja B klase za cetvrtak,nadamo se nekom cudu i prolazu da se oprostimo od Evrope protiv Dnjipra na odredjeni period dok ne reorganizujemo klub.
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 2 godine

Sakure nesto si mi nervozan danas
V

Vlajkomi

pre gotovo 2 godine

Čak su vam i jaja treće klase, e muko...
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Одлично се борите заб национални коефицијент!

Sakur

pre gotovo 2 godine

Zahvali se vasem gazdi i njegovoj upravi u Partizanu
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Daj nam Gazprom za sponzora, državu da oprašta sve dugove i 5-6 filijala u ligi da nam daju svoje najbolje mlade igrače za budzašto pa ćemo se boriti za koeficijent.
@

@Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Све сте то имали, 6 година бахаћења па погледај сада... Викендом сте играли пријатељске, а у европи тресли вас тикве, шамроци...

Istina

pre gotovo 2 godine

@@Zeleznik | Sta je to Partizan imao u onih 6 godina i kakve to veze ima sa Petah Tikvom ajde Samrok je bio ali vi mesate periode Partizan je tada kada je usao u ligu sampiona dobio samo sponzorstvo Epsa u vidu struje koje cak nije ni bilo na utakmici protiv Arsenala iskljuceno bilo 3 reflektora tako nas je gurala ta vlast a vama je dat Gasprom.
S

SAX

pre gotovo 2 godine

Bolje da je otišao N.Pazar ...
i

ivko svemirko

pre gotovo 2 godine

S obzirom da od cipuripi kupa nema ništa, ostaje još ovo takmičenje memorijalni kup boro i ramiz
S

SAX

pre gotovo 2 godine

Kao zvezdaš .... stvarno me je sramota partizana. Ranije smo jedne druge zezali... sad je stvarno bezveze i dosadno.
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Uprava Partizana je mudro odložila utakmicu za vikend, čujem a ne znam da li je tačno, da su tražili da se na Kipru ne prodaju karte Srpskim navijačima, no neće moći navijače da izbegavaju večno! Uprava napolje!
P

Pliz vejt

pre gotovo 2 godine

Druže,nije Kipar Koreja!Ko može kome da zabrani i zbog čega Kiprani ne bi zaradili na vama?!Istina je da nemate navijače na Kipru a ovi domaći nisu dobili vaučere tako da....
L

Logicki

pre gotovo 2 godine

i ja napisah pre 6 sati kakva dvojka,kakva kvota osam rikardo i pobeda partizan, i rekoh primice dva gola grobari i da se igra gol gol... logika
G

Godzila

pre gotovo 2 godine

Ovi Kiprani su tek na pola priprema. Prvenstvo im pocinje tek za 3 sedmice. Cirkus od Partizana 😄
V

Vuk M

pre gotovo 2 godine

Stolica hoce da pravi igru a to sa ovom ekipom ne moze. Stanoje je ozbiljan trener i on je iz njih izvukao 150% mogucnosti... Oni mogu da igraju samo na polukontre.. Defanzivni blok mora biti jak... Svi stranci sem Natka su slabi igraci, ne prave razliku ni u nasoj linglong ligi... Mafijasi vode klub, haos, ugasicemo se....
@

@Vuk

pre gotovo 2 godine

Koliko se razumes u fudbal objasnio si sa onim "Stanoje je ozbiljan trener"... Komedija!
M

Mini Atletiko 98 bodova

pre gotovo 2 godine

Gde je Mini Atletiko 98 boodva iz prethodne sezone koji je žario i palio?
G

Gost200

pre gotovo 2 godine

Pa otišli su igrači koji su žarili i palili i trener. Šta tu nije jasno?
G

Gost za 200

pre gotovo 2 godine

Vi ste tražili da odu,sad neko drugi kriv.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Pa otišao Markec, a on je silne golove dao.
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Жарили и палили су Рикардо, Натхо, Мениг, Урошевић, Саничанин, Вујачић, Здјелар који је јуче отишао... Изгледа је ипак нешто друго...
L

Lepi B

pre gotovo 2 godine

SRAMOTA!!!Pa nije ovo TSC i Radnicki .Ovi su egal sa Pazarom.......
G

Gost❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

TSC je ozbiljan klub. Ne mesaj babe i zabe.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Uvek su nezgodne te ekipe sto hoce da igraju fudbal. Realno, ne zna se ko je gori u ovom duelu, da li Partizan ili AEK. Sve u svemu, sve ocekivano. A zamislite sta bi bilo da ste naleteli na ozbiljnu ekipu...
Ш

Шпе

pre gotovo 2 godine

Ако се по јутру дан познаје ово значи да можемо да очекујемо петарду у дербију и борбу за лигу конференција следеће сезоне
G

Gost22

pre gotovo 2 godine

Alo upravaaa jos ste tu?
T

Tugaa

pre gotovo 2 godine

Opet nam prosipaju bodove za nacionalni koeficijent.

RARITET

pre gotovo 2 godine

Prosipali ste i vi nama protiv Slovana,Cernomoreca,Kairata pa nismo to potencirali.Moras da shvatis da ne mogu oba kluba biti dovoljno jaka da bi pravila rezultate u Evropi.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Pa vi ste STUB SRBSTVA! PONOS NACIJE. Vi sve možete. Vi ćete sve sami. Sta vas briga za ostale "male" i nebitne klubove u Srbiji.
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

Partizan ima šanse da prođe AEK, obe ekipe su loše odigrale i sa puno grešaka. Ima i povoljan žreb pa se nadam da će završiti u nekoj grupi. Ipak definitivno Partizan nema igrače a ni tim. Ovakvom igrom ni u našoj ligi ne može puno postići
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Pre nego što pljunete po treneru(koji jeste dokazani krš) treba da znate da se čitavo proleće čekalo da Stanojević produži ugovor, a zatim su ih odbijali svi redom dok se nije ušlo u paničnu završnicu jer su pripreme počinjale i bilo je daj šta daš. Igrači skupljeni s'konca i konopca, sve što je vredelo pobeglo je a oni koji su ostali nisu ni za ligu ispod. Jedini koji može da igra solidan fudbal u prvoj ligi je Urošević. Sramno, tužno.
D

Djole 960

pre gotovo 2 godine

Ne moze ni on.
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Nabroj to sto je vredelo i pobeglo ? Zdjelar i Jevtovic,ostali su najureni,jer nisu ni za Zitoradju.
l

lirika

pre gotovo 2 godine

Epox videces. Imaces i sta da gledas. Sigurno nece biti igra kao ovaj vas cemer i jad. Jesi li gledao sinoc poeziju?
K

Krivo je more

pre gotovo 2 godine

Nikad vise ljubavi mlade partizanke ovog leta
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Grobari dajte sansu Stolici, tek je pocetak sezone. Ne stvara se tim preko noci. Samo mali klubovi menjaju trenere nakon nekoliko utakmica.
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

Bar da je bilo dva igraca u odbarani tokom kornera pa ida kaze covek. Ovako svi dosli da brane korner i opet gol. Sacuvaj me boze
S

Stolica

pre gotovo 2 godine

Ovo su nekorektni tekstovi. Igrali smo tećno i kreativno. Gol koji smo dali nije dat slučajno niti na račun individualnog kvaliteta fudbalera, ono je rezultat moje fudbalske filozofije koju smo vežbali na treningu. Neću dati ostavku, pre meča sam rekao za medije da je dobar rezultat svaki koji je nadoknadiv u revanšu a ovaj minimalni poraz svakako jeste. Mada, da budem iskren, i da smo izgubili 7:0 opet bih rekao da je nadoknadivo i ne bih podneo ostavku.
M

Mare Mošnica

pre gotovo 2 godine

Grafit za Iliju! Dobija ovo kod kuce na teorijsko znanje i fudbalsku filozofiju ispred svog vremena.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Groblje, reč necu da čujem protiv Saničanina i Vujačića, ali reč jednu! Oni su "komandivali odbranom" koja je primila 5 golova na polusezoni u prošlim prvenstvu, po vama su zasluzili titulu i Kup, samo lepe reči o ovim majstorima.
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

A ovi mandovi,što likuju,moraju znati da bez jakog Partizana ni njihov klub ne može biti jak.
M

Ma bas

pre gotovo 2 godine

Vidim,evo vi se 6 godina raspadate i to nista ne utice na nase brutalne rezultate
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Sto se vidi iz rezultata poslednjih godina, samo se vi tesite 🤣
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Није тачно, кад смо били прваци Европе у ватерполу, Партизан је био трећи у лиги. О фудбалу да не говоримо. У кошарци освајамо све, а ви у Ф16 АБА.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Niko ne likuje, samo vam ljudi hoće reci da ovaj tim ne moze da osvoji 98 bodova ni u ligi Malte, ali po vama tutula vam je ukradena prosle sezone, a kako su oni osvojili 98 bodova ti zaključi.
p

prike

pre gotovo 2 godine

Najveca glupost ikada. Pogledaj Bajern. Mi zelimo da ispadnete iz lige. Shvatas? Tamo vam je mesto prevaranti.
n

ng

pre gotovo 2 godine

🤣🤣🤣 idi begaj
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

I sta kazu, partizan zasluzan za koeficijent Srbije, kako bre?! Da nema njih mi bi odavno bili u LS, samo kanale srpski fudbal.
S

Sipa

pre gotovo 2 godine

Ko sve igra u Partizanu i ko ga vodi i da očekujemo bilo kakav rezultat !? Smješna, žalosna , ekstremno limitirana ekipa ! Da li bi Vujačić, Saničanin, Urošević, Živković, Lutovac, Fejsa...mogli igrati u nekom evropskom klubu koji ima ambicije tipa Liga Evrope ? Mogu igrati u klubovima iz kojih su došli u Partizan i to je plafon njihovog fudbalskog umijeća. O treneru u pokušaju ne vrijedi trošiti riječi. Lopovska uprava i treba da nam ovo radi, jbg. Zatvaraj sve, gasi svjetlo, beton liga, pusti djecu (koje više nema) neka igraju, pa šta bude. Bolje tako, nego gledati ovu patnju. Kraj.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Nabroja sve domaće,a Andrade nije bolji igrač ni od Lole,Mening ne zna koja mu je leva a koja desna noga.Nikakve vi koristi od njih nemate,to što je slučajno lopta došla do Meninga kod gola,ne može promeniti činjenicu da je potpuno bez uticaja na igru Partizana.
L

Ludi Gojko

pre gotovo 2 godine

Odlicno je ekipa izgledala na terenu. Puna podrska za trenera i upravu!
M

Mator

pre gotovo 2 godine

I dobro su stajali....
G

Gost 1234

pre gotovo 2 godine

A dije bate nestao 😂😂😂
N

Narodni poslanik

pre gotovo 2 godine

To znači igrač od 30 sekundi 😄 ostatak utakmice ne igra 🤣
A

Andjoos

pre gotovo 2 godine

Najavio sam vam,AEK ce izbaciti FKP,ipak ja sve znam ....molim trenera KKP da mi odgovori ko mu je dao 3mil evra platu.Pozdrav
Ž

Želimir O

pre gotovo 2 godine

Daj broj da ti posaljem na wa ne smem ovde javno
M

Moreplovac2

pre gotovo 2 godine

Nadam se da je ovaj poraz prelio času i da ce uprava podneti ostavku,ni igrači u ovakvoj situaciji ne mogu da igraju,molimo lepo upravu još jednom da podnesu ostavku!
D

Djsnsjssj

pre gotovo 2 godine

Stolice ostani....
G

Gost 8

pre gotovo 2 godine

Golman partizan je mnogo nizak 182 cm pa to je trenutno i za štopera nisko. Nemojte sada ;a bilo je i nižih golmana Bartez i slično. Jednostavno ne dominira u šesnaestercu.
G

Gostbre

pre gotovo 2 godine

ako ostanemo bez evrope sledi rasulo...treba brzo reagovati vremena nema...mora neka sok terapija..znaci stolica napolje...ko god dodje ovi igraci ce se lako vratiti na stari sistem igre...a posle toga kvinslinska uprava napolje
G

Goat23

pre gotovo 2 godine

Pa ako ispadnete i od levskog treba vas ugasiti
5

56789

pre gotovo 2 godine

SRAMOTA VELIKA SRAMOTA OD KLUNA
G

Gostivoje

pre gotovo 2 godine

i za ovo Fss pozajmio 2 milion evra za licencu , čemu kome.....
S

Ser Axel

pre gotovo 2 godine

Zasto povike i kritike? Jesmo izgubili ali smo hrabro igrali i reprezentovali nas fudbal. Idemo dalje. Imamo ligu konferencija osiguranu i lep finansiski benefit.
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Nemojte vise da ga reprezentujete...mole vas svi u Srbiji
b

brt

pre gotovo 2 godine

a kad je osigurana
G

Gnjatic Paviljoni PFC

pre gotovo 2 godine

A sta kaze Ilija? Dobar mec ali se ne moze protiv iskonstruisanih pritisaka. Takodje je bila vlaga neka, nisu im dali da dobiju. Deda spava, nemojte ga buditi.
R

Rakija11

pre gotovo 2 godine

Stevanovic 4(greska kod prvog gola totoalno ne siguran kasni sa dodavanjem) Vujacic 6 nista specijalno al bolji dio stoperskog tandema,Sanicanin blagi uzas oba gola ne cuva peterac, Filipovic 5 da igra stopera bio bi dobar, Urosevic 5 nije igrao mec, Natko 5 nije postojao,Andrade 4(bez komentara) Dijabate 5(uzece kintu misli da je Ronaldo za nase uslove) Menig 7(mozda bi bilo bolje al imam osjecaj da ga ekipa nepostuje) Fejsa 5(nekad dobar igrac sad ne pokriva ni 4 kvadrata) Rikardo 6 zbog asistencije( da moze ono sto Stolica trazi od njeg igrao bi u Barsi) Tr. Stolica 2 ( ekipa od 20min nema suta sem precke Rikarda( ruku na srce slicajno) uzmjene ne zelim ni da kometarisem. Nijedan igrac sa klupe koji udje moze donjeti promjenu.. uprava napolje
M

MOT

pre gotovo 2 godine

Dno dna a veliki filozofi u Upravi se prepiru sa Ostojom. Mars iz Partizana svi redom.
Z

ZDj

pre gotovo 2 godine

Ruku na srce koji god klub da prode odjje od ova dva kluba nije ni za ligu konferencije a kamo li za ligu Evrope.Kvalitet Srpske lige smo gledali na zalost.
T

Tom Tejlor

pre gotovo 2 godine

Sta li ce zeks sada da smisli? Jedva cekam analizu meca da se ismejem, i izneverujem jos malo sta je ljudski mozak u stanju da smisli.
G

Gost777

pre gotovo 2 godine

Kako slaba ekipa Larnaka...pa ove bi i Vojvodina i Cukaricki lagano dobili...
r

reyales

pre gotovo 2 godine

iskreno
R

Realni Arth

pre gotovo 2 godine

Idemo dalje, sta je tu je, i veci klubovi gube od slabijih, (Real Serif 1:2) ali ovakvo ponizenje kluba od nekih svojih igraca to nisam doziveo, alo bre Rikardo ko mrtav gleda kako ispred nosa mu prolazi lopta ni da se pomeri, da ne pricam da trci po igracu, Natka hitno na klupi, ne moze covek vise ozbiljan fudbal da igra, ima on i kvslitet i znanje i iskustvo ali nema snage, on moze solidno jedno 20 min, i to je to. Ja ne mogu da verujem da Sanicanin i kompletna odbrana Partizan su zalosni, ali bukvalno zalosniiii! Pa svka lopta ka golu pola sanse za gol! Za golmana nemam reci, posle Stojketa (mog Delije) vi nemate dugoooo krstenog golmana, pa ovaj Stevanovic nije za Partizan ljudi, a ni onaj mladi decko, vaam treba ozbiljan golman! Kako gledam, zaista los tim ima Partizan, sa ovim igracima ni Murinjo ne bi mogao da napravi rezultat. Ja zaista ne znam sta sad moze da se uradi, odigrano vec 4 kola, pa evo i ova veceras, da li moze da se dovede neki dobar igrac ili neko osvezenje, jer ovo mirise na nesto mnogo lose, ali mnogo!
G

GEOS

pre gotovo 2 godine

Pa ta odbrana o kojoj pricas je ista kao prosle godine, a tada su bili mini Atletiko ? I sad mi nije jasno, jesu li dobri ili losi ?
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Totalno loše. Partizan gubi, treba da napada, a ono ništa.. Teku poslednje minute, napad partizana, nije bila u pitanju kontra, nego napad, igrač sa loptom na strani, centrira, a samo jedan igrač na skoku. Ne razumijem zašto. Igrači nisu uopšte pokazali volju da izjednače. Ima još koliko hoćeš primjera i gresaka.. Partizan igra dobro za prvo mjesto u grupi u konferenciji.
h

humska.rs

pre gotovo 2 godine

Tvoj komentar je pokazatelj povrsnog gledanja. Izgubili smo zbog dva gotovo poklon gola posle kornera, to je pocetak i kraj. To se ne nadoknadjuje. Zasto je to tako, pa zato sto je stav, orijentacija, sagledavanje pogresno u Srbiji od trenera do navijaca. Pogotovo, sto smo usli u poslednjih 25 minuta sa deficitom, a nemamo rotaciju. Nemamo stukturiran tim sa rotacijom, ocekivati da Beljic, Bazdar, Terzic ugroze prevejane defanzivce Aek Larnake na juris je vise nego naivno.
R

Realnooo

pre gotovo 2 godine

Ovo je toliko lose, nema igre nema nista , Biče najgora sezona!
G

Gostza

pre gotovo 2 godine

Sve sto je moglo da se pokvari Stolica je pokvario. Ali nije on kriv, ne zna. Riba smrdi od glave, glavonje. Ne unizavajte vise Partizan, odlazite bre.
r

reyales

pre gotovo 2 godine

ja se nadam da shvatate da je ovaj aek mnogo los tim, zvezda bi im 5 komada ubacila. Tolko jedan tim je bio bolji gotovo ceo mec. Kolko je partizan pao ne mogu da verujem, ovo sto radi uprava partizana je zlocin za koji treba da se odgovara. Izbor trenera pokazuje ogromnu nesposobnost uprave koja nema predstavu sta treba da trazi prilikom izbora trenera. Onaj ko ga je doveo svaka mu cast sto je uspeo tako visoku poziciju da zauzme bez mozga. Trener je odgovoran za ovu igru, gde ja gledam imaju loptu, niko se ne izvlaci, svi stoje u mesto i nista ne rade. A da l je trener dobar odma se vidi, ne treba mu 2 godine da ugira tim, videlo se to kod milojevica, covek doso za kratko vreme sve to ukonpovao kako treba. Svaka cast mocartu za onaj tekst od pre neki dan i ostoji sto je digo glas. Plasim se za partizan i sad, a i u potencijalnom play offu za lk. Makar u lk neka udju, ne moze zvezda sama da nabije koeficijent u 10. Mada kolko smo jaki ne bi me cudilo i da stignemo do polufinala le pa i to da osvarmio. Podrska partizanu da sto pre otera ove sto apsolutno nemaju veze sa zivotom.
w

walter white

pre gotovo 2 godine

navijao sam za vas (radi koeficijenta)...ali mislim stvaaarno ste talašika. Jos kad cujem komentatora kako vam hvali igru i lozi vas da ste dobri...strašno. Gledam ono sinoc i ovo...znaci, nebo i zemlja. Atomski fudbal za ovo krljanje.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

I onda će doći komentar Pjunik je dosta lošiji od AEKa .. AEK nema uopšte neku taktiku. AEK se oslanja samo na prekide. Zvezda bi to dobila minimum 2 razlike. Partizan nije pokazao ni trunku gladi za pobjedom. Sacekajmo uzvratni meč u Bg..
S

Saaat

pre gotovo 2 godine

Ajde Stolice, molim te idi, kao čovek koji voli Partizan, i poštuje tebe kao čoveka, ne ide ovo, imaj dostojanstva, pokupi se i idi, vidiš da ne ide.
G

Gost+31

pre gotovo 2 godine

Kao što rekoh, Zdjelar krpio krpu dok je bio tu, sad krpu više ne može zakrpiti ni najbolji krojač.
D

DaPitam

pre gotovo 2 godine

Hoce biti naslov Iliji se drme Stolica) ?
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

A ova ljiga sa Arene ubedjuje i sebe i gledaoce da je partizan bio bolji, ne znam samo u cemu, vise suteva vise golova za AEK. Bas insistira lik onako "objektivno" kao i uvek.
G

Gost...

pre gotovo 2 godine

Grobari da izuzmemo ono plaćeno smeće sa juga, čast izuzecima, hoćemo i dalje da ćutimo i trpimo ovaj zulum?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD()

pre gotovo 2 godine

1) Partizan može da pobedi ove u Beogradu sa dva gola razlike, Ali Partizan nema kvalitet za LUGU EVROPE. 2) Ja mislim da Stolica u ovoj flašici sipa rakiju.
R

Radko Metić

pre gotovo 2 godine

Odlicna opservacija. U jednoj kruška pa onda zaliva vodom.
G

Gosutujuci

pre gotovo 2 godine

Posto nam srpsko-balkanski lobi namesta slabe protivnike samo da bi zvezdana mogla lakse da uzima milione (ne zato sto nas vole, ne zanosite se) onda i bolje da ispadnemo odmah, da odvratnoj komsinici prostitutki umre krava. Takodje, veceg luzera od Stolice odavno nisam video, ta izbezumljena faca je neprocenjiva.

besiroviccc@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Ovi komentatori ih izbaksuzirase,kazu da je slaba tacka Larnake prekid a isti im dadu 2 gola baš iz tog prekida 😂
h

humskapfc...

pre gotovo 2 godine

Pa sta te to cudi.. Novi Pazar izgubio 3 i nas dobio, Radnicki nis samo nas dobio
V

ValensijaKK

pre gotovo 2 godine

Nije problem što ste izgubili, i veći i bolji timovi su gubili na Kipru, ovaj rezultat je vrlo nadoknadiv kod kuće. Problem je što nemate tim, nemate trenera.
K

KakavSlom

pre gotovo 2 godine

Nije ovo nikakav slom, već veliki uspeh kluba koji je uspeo da se spase petarde i da časno izgubi i zadrži nadu za revanš:)))Stručnjak i pre svega veliki filozof Stolica već ima taktiku za revanš gde će uspeti da izvuče nerešeno, ali će teško dostići trenerskog maga Šamroja koji je na svom terenu odigrao istorijsku utakmicu protiv nikad jačeg Šamroka:)))
i

ijaoooo

pre gotovo 2 godine

Nema penaltizana nema pobede
Б

Булдог Пфк

pre gotovo 2 godine

Док се не врате прави гробари на стадион, нема леба...
F

Fakerica

pre gotovo 2 godine

Jo's u martu Sam uplatio da ce Partizan biti 4...pasce mi ticket...
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Kad se samo setim kako sam pljuvao Radnički... Za vas nemam ni snage ni volje da ispustim makar jedan slog, ni to niste zaslužili.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

bukvalno nikad gori partizan,a to kažem kao zvezdas,. gledam fudbal od 1990 i moj skromni zaključak, stevanović sanicanin ,vujacic živković ,lutovac ,belic pogotovo,nisu ni za područne lige ,a jović je možda najveća prevara ikad. nadam se da će te objaviti komentar, hoću da derbi bude kao nekad,jak, ovo će biti strasno sto sledi.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Pa ci ste doveli do togs da imamo ovakav ruiniran Partizan. Šta se sad kao čudite?
G

Gost...

pre gotovo 2 godine

Sve si u pravu.. ...pošten komentar I sve si u pravu, samo razloge treba tražiti prilucno unazad, sa raznih aspekata.....nista nije slučajno, partizan je uništen klub i pred gašenjem
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Šta sam ja mogao da uradim,prodali ste za 150 miliona eura igrače, poslednje godine 12 pavlovic, 10 sadik,šta sve be rekoste,pa gde su pare.Belic jbt!
4

442

pre gotovo 2 godine

Jbg ovo više nije smešno.Postaje tužno.
G

GeOs

pre gotovo 2 godine

Nista mi nije jasno. Zar ova odbrana nije bila mini Atletiko prosle godine ? Zar Rikardo nije resetao sve zivo ? Zar je moguce da se osvoji 98 bodova a da se ne osvoji titula ? Kako sada, prekidi ahilova peta a prosle sezone primili na 40 utakmica u prvenstvu 10-11 gola samo ? Pa zar ih niste vi sa Mocarta malo zeznuli ?
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Dobro Nemci kazu, Srbi su proklet narod jer ne mogu da se sloze, i nikada nisu navijali za svoje, zato ce sve u zivotu izgubiti. Ko veceras nije navijao za Partizan u Evropi taj ne moze biti Srbin, nego Hrvat ili Albanac. Ceo svet nam se smeje i postuju Albance zato sto su slozni, a mi neka komsiji crkne krava.
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Ма шта наприча неко ко не подноси Звезду!?
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Baš isto kao što navijači Boke navijaju za River i obrnuto. Mančester Junajteda i Luverpula.Olimpijakosa i Panetenaikosa.Intera i Milana.Barcelone i Reala. Dinama i Hajduka...Navijači su svuda isti.
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 2 godine

Isti rezultat ocekujem i u revansu
C

Czz

pre gotovo 2 godine

Ne zelim da dosipam so na ranu. Sad i sami vidite da nije krivica Vucica, UEFA-e, svemira i ko zna sta… vasi navijace moraju to da shvate i da se probude jer slusaju neke emisije u kojima se blati sve osim prijatelja voditelja sa kojima se ljubio dok je sve bilo kako treba. ovo je prvi put u zivotu da sam navijao za partizan u bilo kom obliku, jer ga jednostavno ne vidim kao konkurenta mojoj Zvezdi. Izgledaju nemocno, bezidejno i sto je najbitnije bez hemije ikakve. Zao mi je i trenera koji ovaj tim nije sastavljao nego je uzeo vruc krompir iz vatre i sad sve po njemu. Drznite se komsije. I mi imamo mafiju oko kluba ali makar rezultati ne trpe. Zelim vam brz uspon. I naravno pobjedu u BG.
D

Def

pre gotovo 2 godine

Druze sve je tacno sto kazes ,zaista nemam zamerke.Samo bih dodao da Partizanu trebaju pare ispod ruke kao sto je Zvezda dobila otpisivanjem dugova i ne znam ja kako.Vi prosle sezone zaradili u evropi koji evro vise a doveli ste brutalne igrace a pogledaj Partizanov prelazni rok i klupu.Onog trenutka kad dobijemo koliko i vi kao sto je u kosarci onda mozemo da se poredimo.Trenutno smo u rangu sa Cukarickim.
C

Czz

pre gotovo 2 godine

@def ne slazem se. Zvezda je dovodila i promasivala, to stoji. Otuda i kasne plate igracima. Ali Zvezda ima osovinu evo vec 5 godina. Ne prodaju se najbolji. Vi ste sve prodali sto je valjalo. Sumu i Sadika ste dali za kikiriki a doveli Rikarda sad (koji nije ni sijenka onog iz proslog mandata) a zamjena za sumu necu ni da govorim. Mali stevanovic i ostali… Zvezda od 2017 pa na ovamo ima Borjana, Rodica, Kataia, Ivanica, Kangu, Bena… tu ih je jos ali da se zaustavim na ovome. Od ovih igraca samo Ben trenutno nije standardan. Ostali sve nosioci. Tu je glavna razlika a ne u oprostu dugova od drzave i glupostima. Morate da budete objektivni a ne da krivite sve osim vas. Jeste Zvezda grijesila ali i 5 godina evrope zaredom nam je to dozvolilo. Nije to samo prihod od UEFA-e nego je tu brdo drugih prihoda koji se ostvaraju na kontu tih utakmica. Ali sve je to manje bitno. Uvjek ste imali bolje skaute i pogadjali strance. Mi smo uboli i ne damo. A sad vi u klin a mi u plocu ali problem ostaje. Nije do Zvezde i drzave, do vas je.
d

def @ czz

pre gotovo 2 godine

Nije Partizanu kriva Zvezda ali objasni mi kako se od sampon sezone i 40 mil dugova i maltene samog gasenj stize do lige sampiona? Jel to znaci da i Partizan moze za sezonu dve u ligu sampiona? Budi malo realan,oprost 20 mil dugovanja agro i marfin banke nije mala stvar koliko god vi to negirali.
X

Xide

pre gotovo 2 godine

def Vidi upravo ti je Covek gore objasnio.. naravno da je bilo tu svasta sa tim dugovima Banaka to verovatno necemo nikad u potpunosti saznati kako je i preko ciji ledja taj dug prebijen... Ali vi Grobari kao da imate neku amnestiju sta je radjeno od 91 na ovamo... isto tako vrlo rado zaboravljate da je Milojevic 2017 krenuo od 1.kola sa pojacanjima kao sto Vujadin Savic i Filip Stojkovic itd.. uspeo je da se plasira u LE i od tada krece nadogradnja tima.. e sad ti uporedi sta se desavalo u Zvezdi zadnjih 5 godina a sta kod vas..
O

Otodjibaje

pre gotovo 2 godine

Secam se ovog Ilije Stolice po cuvenoj izjavi, kada je bio selektor, valjda mlade reprezentacije, i kada je rekao novinarima da iskljuce telefone i kamere, ima on nesto vazno da im saopsti, kao to je toliko bilo vazno i poverljivo da ih je zamolio da njegova vizija svih nasih selekcija ne zavrsi u javnosti....Lik nesto filozofira i pokusava da bude Gvardiola iz 2010 godine....Njegov stil je neprimenjiv u nasim uslovima i u 95% klubova sveta, ali gori je onaj koji ga je doveo u Partizan...ovo sve pricam kao navijac Zvezde...
N

Njemac011

pre gotovo 2 godine

Nije sto navijam za Zvezdu ali najiskrenije, ova utakmica je bilo muka gledati. Drago mi jer sam igrao keca jako, ali i jedna i druga rkipa kompletni antifudbal. Čuka samo da očisti obraz za današnji dan. Nije toliko trener kriv njima cela uprava treba da leti, pod hitno.
I

Ilija flašica

pre gotovo 2 godine

Koja Trenerčina!!! Imali ko gori??
4

49+

pre gotovo 2 godine

PA OVI NISU NI DA IM SE ZVIZDI,,A KAMOLI DA IM SE PEVA,,,DNO DNA,,,EJ LJUDI NEKI BELIC,,LUTOVAC,,A TEK NASI STOPERI,,JAD,BEDA,,CEMER,,TUGA,,
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Ilajdža Chair,teška dunsterčina.Nije prosao pored trenera.Evo ispališe Arenu i za izjave posle utakmice,krš i lom su od kluba napravili.Sramota
l

lirika

pre gotovo 2 godine

E tako. Raspad od kluba. Da se nama niste smejali i prizivali gasenje pa ajde i da vam ne zelim ovo. Medjutim najjace je sto Partizan nije bio gori u istoriji od ovog sada. Kako je slatko gledati vas kako ne mozete pola da predjete protiv neke Larnake. Lutovac, Belic, Zivkovic, Sanicanin, i ovaj Fejsa koji se vratio su ljudi koji ce da vas sahrane. Nista, bar cete moci da gledate EVROPSKU CRVENU ZVEZDU! Poezija od fudbala. KATAI DRAGOVIC IVANIC BUKARI PESIC KANGA KANGVA I BORJAN. DREAM TEAM!
E

Epox76

pre gotovo 2 godine

Dream team za siromašne,videćemo te igrače koje si nabrojao protiv malo jače ekipe sinak.
k

kentaur.

pre gotovo 2 godine

epox cekaj samo. Ove godine igramo ligu samiona preko Izraelaca. A sledece direktno. Pati.
E

Epox76

pre gotovo 2 godine

Prošle godine ste igrali preko Šerifa ako se dobro sećam?
z

zosim

pre gotovo 2 godine

a šta nije u redu sa ovim rts komentatorima? jel strajnić godinu dana ne može da nauči da se čovek ne zove mening nego menig? i još onaj što golmana radničkog uporno zove damjanović umesto dujmović. a partizan neću da komentarišem, boli me glava svaki put kad ih gledam, sramota na šta smo spali.
z

zgimi

pre gotovo 2 godine

Ja ne razumem vas grobare??pa vi dobijenu utakmicu izgubite!!treba vas staviti u rubliku verovali ili ne.....
Z

ZzzRrr

pre gotovo 2 godine

Uzmite Stolici flašicu, možda pobedimo
S

Sinergija

pre gotovo 2 godine

Partizan jednostavno nema niti ideju niti kreaciju...vezni red i napad posvadjani,Stevanović i Saničanin pod hitno na klupu ..a golmanu možda se i zahvaliti....Ilija Stolica posle ovog poraza nadam se da je bivši...jer novi trener će barem imati 7 dana da spremi nešto jer taktika 4-1-4-1 je nešto što je Partizan najgluplje igrao u svojoj istoriji..ta taktika ne prolazi ni u našoj njiva ligi..ovo je sramota ali smo ravnodušni..
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Ko vam je sad Kriv? Imate 5 puta skuplji tim? Ili je namesteno kad se god gubi?
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

2.5. Ali vama matematika ionako teže ide. Vi znate samo da trošite državne pare i da vam brišu dugove.
D

Džentlmenska ponuda

pre gotovo 2 godine

Da li bi Mozzart mogao da mi da kvotu da na JNA u revanšu neće biti više od 12.000 ljudi? To bi bila poseta debelo ispod polovine kapaciteta stadiona, a voljan sam da uplatim četvorocifren dinarski iznos na tu opkladu.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Ne zaslužuju ni 1000 ljudi.
B

Bajmok

pre gotovo 2 godine

Posto je pelet?
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Da valja 38000
a

ale ale ale ooooooo

pre gotovo 2 godine

Pelet ne sme da bude skuplji od 38.000 din. po toni. Inace cestitke svima u FK PARTIZAN, na odlicnom pocetku sezone.U stvari, sam pocetak uopste i nije toliko bitan, koliko cinjenica da nemaju cemu da se nadaju sa ovim MEDRANOM od ekipe i trenerom KOJI ZNA SVE O FUDBALU, ciji tim na utakmicama sa PAZAROM, TSC, I AEKOM daje 1 GOL!!!
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

sve što je Zvezda osvojila za koeficijent,ovi dunsteri i nislije su prokockali za 90min
E

Ej

pre gotovo 2 godine

Golman metar i cevap....
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Zao mi ovog voditelja u pm, vec godinama mi ga zao.
K

Kakav je

pre gotovo 2 godine

majstor ovaj Radulovic sa Arene. Bio je bolji partizai a? Kad je revans mec Radulovicu?
m

miile

pre gotovo 2 godine

.............slava mu.
J

Jaaaa

pre gotovo 2 godine

Živeo Vučela, Dominator, Hoklica ... 💪
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

pa pobedice kuci 2 0 ili vise i idu dalje ne sekirajte se zvezdasi
n

ng

pre gotovo 2 godine

nije stvar dal će da pobede kući nego da nisu pobedili tamo
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Ovi glodari su smesni. Samo slabe rejting Srbije. Ovaj Stolica je prava diarea. Mi ako i njima ne damo 5 komada, nista nismo uradili !
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

imaš golmana moje visine (176cm) na ovom nivou🤣🤣🤣 zamišljam sebe kako branim za partizan,smejao bi sr sam sebi
M

MakiJaki

pre gotovo 2 godine

Nema izjava posle utakmica, gde si Stolice majstoreeee? XAXAXAXA
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Iskreno se nadam da Partizan ove sezone nece uopste izboriti Evropu za sledecu...niti zasluzuju niti trenutno imaju igracki kadar za tako nesto. Ispred su i Vojvodina i Čukarički i TSC. A Zvezda je neki drugi svet. Pa neka se pregrupisu i dozovu pameti jer ovako im sledi katanac za 3,4 godine.
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Daj nam jedan Gasprom za sponzora i brisanje polovine svih dugova pa da se "pregrupišemo". Kakav komentar ja ne verujem. Nije ti ovo FM.
m

mačva šabac1919

pre gotovo 2 godine

UPRAVA NAPOLJE...UPRAVA NAPOLJE....
G

Gostijko

pre gotovo 2 godine

Stolica uhvatio onu flašicu i ne ispušta je
-

-7

pre gotovo 2 godine

AEK je napravio ekipu za LS, 'nate?Vucic je namestio zreb a Terza platio sudiju...
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

🤣🤣🤣🤣
h

hhhhahhaah

pre gotovo 2 godine

AEK projektovan za finale lige evrope haahha
b

bokiiii

pre gotovo 2 godine

Prefigani su ovi Kiprani, ošišali travu na visoko.
t

test22

pre gotovo 2 godine

Ovo je najgori Partizan zadnjih 10 god. Ocaj. E od Larnake sa kipra da gubimo. Procemo al ocajni smo. Zvezda je miljama ispred po igrackom kadru. Stolice sns odlazi!
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Proći nećemo. Na JNA primamo bar 1-2 gola sve i da damo dva.
G

Gostun

pre gotovo 2 godine

TI SI PRVI TRENER STOLICE
P

Pfk

pre gotovo 2 godine

Svaka čast! Odličan rezultat kakva je igra bila. Sve smo gori i gori to valjda tako treba…
М

Мафке

pre gotovo 2 godine

Ви не скупљате, ви жањете бодове за српски фудбал. Раднички је више освојио. 🙄
H

Hz

pre gotovo 2 godine

Koja je sansa da budemo bez evrope dogodine i damo sansu nekom drugom klubu, tsc il vosa, ovo je besramno
M

M A R Š

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje, povedite i Stolicu i neka ponese i flašicu sa sobom.
O

Ovooo

pre gotovo 2 godine

Ovo je najgori partizan u poslednjih nekoliko godina.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Ovaj bucmasti komentator Ivan Radulovic sa Arene je nesto najodvratnije sto se pojavilo na televiziji u poslednjih 30 godina. Bolji je Partizan, je li? Jedno od boljih izdanja crno belih. Ponovio je isto 20 puta. Kaze da ce sudija svirati kraj utakmice pre isteka 96. minuta, pokazao je... Ili ipak ne? Kolicina gluposti koje je u stanju da izgovori ova neznalica je NEVEROVATNA. P.S. Je li revans za 7 dana u Beogradu, Radulovicu?
D

Djole 960

pre gotovo 2 godine

Da li postoji zivih navijaca,da DOCEKAJU delegaciju sa Kipra???????
U

Uprava

pre gotovo 2 godine

Gospodo iz uprave! Nadam se da vam se svidja ovoj Partizan, svaka čast ko takvu upravu ima i ne treba mu protivnik!!
T

TheStitch

pre gotovo 2 godine

Pakuj se stoliceee. Makar i zadnji bili, samo tebe i ovaj duet da ne gledano vise
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Mnogo je loš partizan ove godine, ne pamtim kad je lošiji bio. Tuga
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Dugo nisam video ovoliko los partizan.
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

jedva cekam derbi
G

Goko

pre gotovo 2 godine

Daje stanoje tu nebi se bojo benfike ovaj muceni aek pojma nema a pobjedi nas
V

VecaBgd

pre gotovo 2 godine

Da je provere gramatike ovde ti ne bi mogao da zines ovde...strasno
P

Proka grobar

pre gotovo 2 godine

Ako trenera ne promenimo...PROPAST!!!
G

Gost789

pre gotovo 2 godine

A ko će da dođe u ovo rasulo?
M

M A R Š

pre gotovo 2 godine

Zašto samo trenera? Uprava napolje!
G

Gospodin Dr.Terzic

pre gotovo 2 godine

Jedinica kao Dubai, gori krava gori stala !
M

Mikicaaa

pre gotovo 2 godine

sramotaaa!!!!
G

Goxxx902

pre gotovo 2 godine

Boze, kakav ste vi raspad od ekipe... Tesko vama u derbiju...
N

Nikad jači AEK

pre gotovo 2 godine

AEK je projektovan za osvajanje LE, ali šta je tu je. Probati u Humskoj nadoknaditi, a ako se ne uspe u tome, okrenuti se LK i borbi za 5. mesto koje vodi u Evropu. Podrška Stolici i ekipi.
G

Gostzzzzzz

pre gotovo 2 godine

Ala se sramotite,odose i bodovi i koeficijent i sve u lepu...
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Daj nam Gazprom za sponzora, državu da oprašta dugove, i jedno 5-6 filijala u ligi da nam daju svoje najbolje mlade igrače za budzašto pa se nećemo "sramotiti".
H

Holse

pre gotovo 2 godine

Po vama je partizan bio bolji ovaj mec? Bravo strucnjaci
G

Gost07

pre gotovo 2 godine

Ti si prvi trener flašice

Delija

pre gotovo 2 godine

Vas nije samo onaj ko je zurio na Bus hhahha koliko mi drago, onko iskreno mi je drago!
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Ahahahhaah. Auuu koja faca, prava ultrakopovska.
N

Neko ko zna

pre gotovo 2 godine

Aahahahaha 🤣
C

Crni Grom

pre gotovo 2 godine

Mozda ce ovo da ti olaksa tvoj zivot, jer druge srece verovatno nemas
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Ode nacionalni koeficijent kao da ga nije ni bilo, sta ce tek biti sledece godine…

Wolfasin_Gerilac

pre gotovo 2 godine

Stolica blizu ostvarenja cilja. ◼️◻️💀

Vaahn

pre gotovo 2 godine

O pokojniku sve najbolje. 😉
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Tog pokojnika ste vi napravili (zajedno sa državom) kao i ostatak lige. Uništavate sve oko sebe svojim "napredovanjem". Najbolje je da se ni ne igra, da sve pare idu vama, da vam se odmah preda pehar u julu svake godine i kraj.
С

Слоба

pre gotovo 2 godine

Не треба нама нико ништа да да, ми освојимо све зато што смо бољи од других, то сте ви навикли да вам неко нешто даје па кад престане да даје онда вам је криво све живо само не ви. Једва чекам дерби, крајње је време да вам набијемо 5 комада, да видите где вам је место.
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

najgori fudbal koji sam u zivotu gledao
P

Ppppp

pre gotovo 2 godine

Protiv levskog ce tek da nas bole oci, ide 2x 0 0 i na penale levski u konferenciju