Komentari na vest

Partizanov špic zavisi od bonusa: Prednost Milovanoviću ili nekom od krila?

b

batabane

pre oko 2 godine

Kako ne shvata da je Markovic mnogo bolji na ofenzivnom veznom,nego po krilu.Em je nezainteresovan,em zauzima mesto Terzicu i Jovicu,em slabo pomaže beku.Tri debela razloga da ga ne stavlja na krilu.Kad je blize golu ,na desetki,Markec pokazuje neku želju, a obzirom da njegov kvalitet nije sporan,vidi se odredjeni kvalitet.Zato treba Natha da vrati na centralnom veznom,a ofanzivnog veznog da izguraju Markec i Bazdar.A Jevtovic da bude zamena za Zdjelara.
I

Igor78

pre oko 2 godine

Ne vidim zašto bi ikada Menig igrao pre Terzića, bez obzira na priču o bonusima. Takođe malog Jovića treba istrpeti, a opet ne vidi da ovi stariji na toj poziciji pružaju neki učinak. Pustiti decu neka igraju zajedno, sva trojica u napadu, a iza njih neka Natho pakuje dodavanja. Ako bude trebalo da se pojuri rezultat, neka uđe Marković kao lutajući špic ili na kraju Menig da istrči neku kontru. Tanki jesmo ali to je to. Ako naši najtalentovaniji klinci ne mogu da igraju kod kuće u domaćoj ligi, zašto ih uopšte držite u timu?
a

abc

pre oko 2 godine

Čuj Škuleta haha što ne igra Škuleta, da li bi Škuleta dao gol iz penala ili bi Škuleta promašio neNAMERNO??? Možda je dobro što ne igra Škuleta, kas je več na klupi trener partizana. Bema lakših utakmica za partizan od TSC i Čuke u ovom prvenstvu, neverovatno da su to timovi koji pruže najmanje protiv partizana, da Novi Pazar ima ovakve igrače rutinirao bi ovako jadno groblje svaki put.
S

Stvarno si

pre oko 2 godine

Abcbudaletina...samo lupetas.
T

Ticu

pre oko 2 godine

Kao prvo TSC je od kad je usao u ligu od 5 utakmica 2 puta skinuo bodove Partizanu dok naravno za divno cudo protiv drzavne mezimice od 6 utakmica imaju sve poraze.Druga stvar Zarko Lazetic je sa Metalcem skinuo bodove Partizanu sto dovoljno govori ko smo mi a ko vi.
a

abc

pre oko 2 godine

Jeste ali na minus 10, 15, Lalatović je pobedio Zvezdu sa Voždovcem na početku prvenstva a ti sad guglaj kojeg.
D

DzoniRS

pre oko 2 godine

Zapravo, TSC je prve sezone odigrao nereseno obe, ali posle toga su poceli da odmaraju po pola prvog tima kad igraju protiv vas. A za tvoje interesovanje, TSC ima pobedu protiv Zvezde. Toliko o tvojoj informisanosti i objektivnosti. Metalac i Lazetic su vam otkinuli bod dok ste mislili da ste najbolji na svetu i pre nego sto ste krenuli u svoje velelepne nizove. Pa ste dobili po nosu od drugoligasa i krenuli da zatvarate sve sto se moze zatvoriti.
V

Visente Del Boske

pre oko 2 godine

Lazetic je i ranije sa metalcem uzimao bodove partizanu.
C

Cccc

pre oko 2 godine

Nebi stavio ni centa na opkladu da će TSC sutnuti na gol Partizana a kamoli za nešto više. Partizanov čovek im trener, njima ništa ni bod ne znači a Partizanu je to od životnog značaja. Isto tako i u doigravanju sa Cukom.
Z

Znamo

pre oko 2 godine

Bivsi trener partizana ce da se skloni kao po navici,