Komentari na vest

Partizanova ideja u sazrevanju: Ljuba Fejsa za jači vezni red

v

vidju ga ovi

pre oko 3 godine

ne znam dal je Dejo Savicevic pored Fejse na slici al Dejova je frizura sigurno
G

Gost55

pre oko 3 godine

Pored njega je Sulejmani
B

Bodibond

pre oko 3 godine

@@Bodibond Care, jel umes da citas? Lepo sam ti napisao da je Partizan proizveo i prodao Jovetica u Fiorentinu ali sada je bitan sraf u Monaku i daje golove, Nastasic igrao u Sitiju sad je u Salkeu, a Matija kad je presao u Salke tad su plavi bili jaci nego kad je tvoj Vidic presao u Siti ili Juga u Juventus. E da, Partizan je proizveo i velikog Pedju Mijatovica koji je znamo sta je postizao u dresu Reala, onda Danko Lazovic u PSV, a tad je PSV takodje bio jak i osvajao titule a Inter je osvojio 3 titule od 2006-2021 godine. S tim da je 2006 dobio Juveovu titulu.
G

Gost55

pre oko 3 godine

Au al se covek napisati gluposti i ostade ziv.. Salke jaci bio od Juventusa sa Del Pierom, Vijalijem i Jugom.. Jel ti znas da su oni tada bili prvaci Evrope i da je Juga dao odlucujuci gol.... Vidic je prešao u Mančester.... Taj Mančester je tada bio strah i trepet u Engleskoj i Evropi... Mijat proizvod Partizana??? Mijat je postao igračina mnogo pre partizana.. Isto kao i Dejo, Miha i Pančev..
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Pa ti si zemljace cak pomesao i dva Mancestera, sto se pravis pametan bez potrebe!? O kakvom Nastasicu ti pricas i Salkeu majke ti?? Vidic na pragu Kuce slavnih u Engleskoj, a ti nam ovde drobis o Salkeu i Fiorentini...
b

batice

pre oko 3 godine

malo si pobrkao babe i zabe.. al dbr...ja jesma partizanovac al da poredis Vidica i Nastasica, vjeruj mi da ne ide, dva univerzuma...nastasic je ok igrac i nista vise a vidic je hall of fame tako reci.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Pa kad kasne plate u Arabiji , cemu drugi da se nadaju.
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

On je van forme zadnje tri godine u Benfici je zadnju godinu grejao klupu, jedva pet utakmica da je s klupe usao, u Alavesu jedva da je igrao, nisu hteli da ga zadrze, a u Al Ahli kobajagi nesto kao igra, mada je on u opasnoj stagnaciji, jedino iskustvom moze pomoci Partizanu, a sto se tice energije i snage za tim, bice kao i ova trojica Jojic, Markovic, Obradovic sto su se vratili, prosto im proslo vreme. Nije on igrac za titulu i borbu sa Zvezdom, tu treba sveza krv, Partizan je uvek imao svoje omladince i na to treba dodati 3-4 sposobna igraca i onda mogu Zvezdi na crtu, ovako tesko, iako je Stanojevic trener sa vizijom.
Н

Ноле

pre oko 3 godine

Стиже Фејсал Мулалић.Проверено.И машина се пали,потом достиже радну температуру и напокон се пали.
G

Gnu

pre oko 3 godine

Nije Mulalić nego Mulić! Ti se zezaš, a momak je prilično dobar,klasični centarfor, sigurno bolji od ovih što Partizan trenutno ima.
P

Postic

pre oko 3 godine

Dobar igrac samo mu treba jos neki ograc da ne vuce sam napad
S

Smejanje

pre oko 3 godine

Znaci realno je da on dodje sa platom od 1 800 000 da igra za ne vise od 300 000 po vasim pricama jer niko nema vecu platu od te za razliku od nas koji placamo sve po milion... a nije realno da dodje dragovic da igra za milion kod nas... odakle vama pare to je pitanje mi imamo drzavu (po vama) a realno uzimamo pare iz evrope a ne znam odakle vi uzimate ili ce sve to ici od sadika kad naplatite najnovije klauzule od 50 miliona? Nego vama puna usta kako imate tim za titulu malo vam fali a sad menjate pola tima... kakav ste vi cirkus...
G

Gost1978

pre oko 3 godine

u pravu si all dragovic i prijovic da igraju za 5 i 15 puta manje pare
J

Jack Black

pre oko 3 godine

Koliko zluradih komentara, ne samo ovde, već svuda oko, nas. Iznova i iznova. Ljudi, saberite se. Čemu ćete učiti svoju decu? Da navijaju za svoj klub (ako se okrenu sportu) ili da mrze suparničke klubove? Toliko je mržnje posejano zadnjih godina (decenija) u Srbiji, da to prevazilazi granice zdravog razuma. Strast i ljubav prema klubu DA, ali mržnja prema bilo kojem drugom klubu NE. Pokojni otac me navukao na sport i ljubav prema Zvezdi. Nikada me nije učio da mrzim bilo koga, a kamoli navijača protivničkog kluba. Pričao mi je da je svojevremeno išao na stadione sa navijačima drugog kluba, a da su se posle utakmice sastajali u kafani i oni čiji bi klub izgubio plaćali bi piće ovima drugima. Da li je to normalno ili razbijanje glava samo zbog toga što neko navija za drugi klub, neka me neko razuveri? I sam imam velike prijatelje koji navijaju za druge klubove, jedan od četvorice najboljih prijatelja za Partizan. Između nas dvojice je zdrava zajebancija, a tako je i u odnosu prema drugim navijačima koji ne navijaju za Zvezdu, klub za koji ja navijam. Urazumite se ljudi. Nama je potreban jak Partizan, jaka Vojvodina, jaki Radnički (niški i kragujevački), jak Napredak ... Samo tako ćemo imati, zdravu konkurenciju i kvalitet u našoj ligi.
G

GSO

pre oko 3 godine

Mrznju su prouzrokovali oni lazima o tudjmanu, zagrebu, osnivanju, ustasama k ....., palcima ,kradjom, namestanjima , licemerjem. Jednom recju zlo odvratno od kluba i navijaca. Nikad nisam toliko mrzeo zvezdanu a sad mi samo na spomen dodje muka i povraca mi se. Kao da sam govno pojeo samo kad cujem bilo sta vezano za njih. Mnogo se krvi prolilo zbog te mrznje za koju su krivi. Evo ja bih pristao da se ona ugasi za sva vremena a pre bih rekao ipak ne, treba nam derbi. Sada potpisujem da nestane, j... derbi.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Eto Gso je bas realan u komentaru. Za svoju mrznju je lako nasao opravdanje bez gledanja svog kluba i ljudi koji su u njegovom klubu placeni da seju mrznju. Takvi ocigledno ne mogu biti realni i mrznja ih hrani.
G

GSO

pre oko 3 godine

Nikad je nisam mrzeo. Bili ste mi ne bitni. Pratio samo zbog nas, bodovi razlika i to. Od kad su krenule price ustase, siptari, zagorci, tudjman, ante pavelic, max luburic, osnovani u zg. Pa cekaj bre pratim fudbal nije bitno koliko i odjednom Partizan ustaski klub ej bre. Zamislo koji monstrum moze to da izmisli jebo te lebac. A ovo sada sto kradu i namestaju, pa to je njihovo pravo lice od osnivanja.
B

Brane74

pre oko 3 godine

Tu mrznju je posijao niko drugi nego Zeljko Pantic. Na svom youtube kanalu siri mrznju, netrepeljivost, zlobu i pakost kod navijaca Partizana. Jako los covek.E sad, ako imas mozga znaces kako da ga upotrebis, ali ako nemas onda se veruje psiholjubu.
H

Hesus Hill

pre oko 3 godine

Kad vec pocinjes o tome prvi je abolirani u nekom intervjuu izjavio da navija za Partizanove protivnike,a posle i onaj buzdovan Dule Savic. Davno je to bilo,tada je sve i pocelo,malo po malo pa uzimalo sve vise maha. Za razliku od njih odusevio me Karasi. Bio neki intervju sa njim pre nekog derbija i covek kaze da ima puno prijatelja u Partizanu i ide da gleda ne samo derbi kada je u Humskoj,nego i kada Partizan igra medjunarodne utakmice. "Ja ih pozovem i trazim ulaznicu,oni mi daju i ja odem i gledam utakmicu"....E to je ljudina i sportsmen na takve ljude svi treba da se ugledaju, a ne na one kao abolirana slina i buzdovan Savic...
G

GSO

pre oko 3 godine

Malo je gospode medju njima, veruj mi Hesuse. To su decenijska izivljavanja Ludojka Pantica u prenosima i da ne duzim. Ne moze se covek ni setiti svega bre. Naravno da pozdravljam normalno rivalstvo ali sam im pronikao u mentalni sklop i svaki zvezdas kog poznajem vise mrzi Partizan nego sto voli zvezdu. I samo tudjman ,aaaaaa siptari aaaa , boze me sacuvaj i sakloni.
G

Gost....

pre oko 3 godine

Ne Kacure nego Kucure, opstina Vrbas.....
Z

Zvezda IDEA Zauvek!

pre oko 3 godine

Uz Fejsu daj Marka Dmitrovica, Golemica, Golubovica, Mirka Topica, Jovana Stojanovica i Peru Skuletica za pocetak nove visegodisnje dominacije, jos ako uz to dobijemo nekog jakog inostranog sponzora kao sto oni "na nivou" imaju Gasprom, bicemo najmocniji tim na Balkanu, a i sire, cetvrtfinale LE zagrebackog Dinama ce biti nista u poredjenju sa rezultatima koje bi Partizan pravio sa ovako mocnom ekipom. A evo i sastava crno bele masinerije kojoj narednih 6 godina niko nece moci da uzme titulu : Dmitrovic, Golubovic, Golemic, Vujacic, Obradovic, Fejsa, Topic (Zdjelar ako ostane), Jovic, Stojanovic, Asano, Holender, Skuletic.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Jel se ovaj bata sali ili ?
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Valjda ne bi ispali iz lige sa ovim timom?
M

Mauzer

pre oko 3 godine

Zaje*avas se jel da?
G

Gost013

pre oko 3 godine

Mene kao partizanovca je sramota sta nam se radi od kluba.
K

Klazimodo

pre oko 3 godine

Nije realno da Partizan dovede Fejsu, ali je zato realno i izvesno da ce Zvezda dovesti Kolarova, Dragovica, Krsticica i Prijovica, ma vazi.
R

Realno123

pre oko 3 godine

Samo sto si izostavio da je Zvezda 4 godine zaredom u evropi dve ls i dva play ofa le i eto para a vi ste sve sponzore oterali losim rezultatima i losom politikom koju vodite (sve kao namesteno) a ne mozete nijednu ozbiljnu ekipu da dobijete. Zvezda zadnjih godina pobijedjuje ili izbacuje ozbiljne ekipe kao Krasnodar,Ludogorec,Olympiakos,Sparta Prag,Kopenhagen,Yang Boys,Liverpul,Keln,Gent,Salzburg pa i Slovan nije bas naivna ekipa ima remije sa Napolijem Hofenhajmom Olyem. Ima i velike poraze od svemirskih ekipa ali to je velika razlika. I kako onda dovodimo velike igrace. Bolje se pitaj odakle vama pare za Natka Tosica Markovica Jojica koji imaju milionske plate ili skoro milionske. Kod nas je sve transparento a kod vas se nezna ni koliko klinci dobijaju.

PFCSRB

pre oko 3 godine

Још Ивица Краљ и пали се машина.
T

Tarwal

pre oko 3 godine

Znači još jedna ramadanijeva vedeta, fuj na šta liči Partizan
B

Bobinjo

pre oko 3 godine

Bilo nekada,a vala i sada nikada nikog prestići nećeš spor si ko kornjača Fejsaaa. I to kao veliki navijač Partizana ne bih voleo da se vrati.
G

Gost1204

pre oko 3 godine

Smesan igrac,ne moze da hoda po zemlji,pokusao da osuri Arape, ali nisu ni oni ludi
G

GSO

pre oko 3 godine

Jbt cige ovakvog igraca nisu imali 30 godina. E sad u kakvpm je stanju, to je pitanje?!
g

glok

pre oko 3 godine

Prvo on nije partizanov igrac. Drugo partizan od osnivanja nije napravio u svojoj skoli najboljeg stopera PL Vidic Nemanhu,nije napravio igraca kao sto je Jugovic, ni kao Dejan Stankovic.Nadjite mi jednog igraca kog je partizan napravio da je bilo to da je taj igrac u nekom velikanu svetskog fudbala nosilac igre.
V

VeritaS

pre oko 3 godine

Pa nk partizan za celu istoriju postojanja nije napravio igraca kakav je Nemanja Vidic.Ne napravio,vec sve sto je proslo kroz nk partizan vredi kao jedna noga Nemanje Vidica, i to mozda.
B

Bodibond

pre oko 3 godine

@glok Evo ti takvih igraca nosilaca: Vlahovic i Milenkovic u Fiorentini, Nastasic igra u Salkeu godinama, Jovetic prvotimac Monaka, Stefan Savic uzdanica Atletika, Sulejmani igrao za Ajaks, Benfiku, Jang Bojs, Lazovic u Psv, Kezman bio prvotimac Psz, Fenera i Celsija, Delibasic u Spaniji...Jel da nastavim da nabrajam?
N

Nastavi, brt....

pre oko 3 godine

... jer ovo nabrojano nije u rangu Lalatovica, a kamoli Vidića.
@

@Bodibond

pre oko 3 godine

To su svetski klubovi? Fiorentina?Onda mi ne pratimo isti sport momcino ocigledno.
@

@Bodibond

pre oko 3 godine

Stefan Savic nije igrac partizana vec Bsk, odatle je dosao u partizan.Ja ti kazem daj mi klub gde je igrac partizana nosilac, svetski klub, kao Dejan u Interu, Vidic u Junajtedu, Juga u Juventusu.Kada su u zenitu karijere i klub na vrhuncu.Nemoj da mi nabrajas osrednje evro klubive ili klubove koji su veliki,a trenutno nemaju nikakvu ulogu u svetskom fudbalu.Daj igraca kog ste napravili,a igra u top klubu,top nivo?Nemate ga od tipa Vasovica od pre 50 godina i vise.
G

Gostza

pre oko 3 godine

@glok ti pomenu tri igraca i podmiri Evropu. Jugovic vasa skola ili Radova, da Vidic nije dosao iz Uba? Nije bitno, ko od vasih igraca igra ili je igrao u nekoj bitnoj ligi, koliko ih je, za koliko ste ih poklonili? Tu trazi izvore prihoda Partizana, doduse dosta te prihode carinili neki poput Velje nevolje koga je, zna se ko, instalirao u FK Partizan, pa poput vidjenog sina, koji je menadzer prodaje igraca Partizana... Opstace ta partizanova skola jer vredi i jer je trenutno prva u Evropi. A Vidica sto se tice, pa Bleki je vrlo mlad, a smesi mu se put u Mancester, imace vremena, Pavlovic je jos klinac, odlazi Stevanovic, pojavio se Jovic i on ce u ligu petice gde uostalom i odlaze klinci iz partizanove skole. Sto se vase skole tice, ove lige posetili su braca Ilic, Grujic, Racic, Bosko Jankovic, Jovic i da, Dejan Stankovic. Izvini ako sam nekog zaboravio.
C

CZ Sweden

pre oko 3 godine

Fejsi je bolje u Zvezdi da dodje,igrace grupne faze ovako sa ovima bi ispadao u kvalifikacijama inace cenim puno ovog igraca.
B

BotMan

pre oko 3 godine

Ovo vazura ili stanoje licno aktivirali botove?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

dajte bre sansu nekoj mladjoj deci kakve Fejse, Lole i Jojici vise
e

ej bre

pre oko 3 godine

Ovo kao da Terzic licno bira pojacanja za Partizan.....ionako mu je Stanoje neki ortak
Y

YAYA

pre oko 3 godine

MOZE,AL PRVO DA GA PLATITE FSS ZA OTIMACINU IZ KULE
i

iz 1 u x

pre oko 3 godine

pa vi dugujete Borcu za Vujakliju još uvek, Radu za Bainovica...
o

ovo

pre oko 3 godine

Ovo bi bio pun pogodak, pošto je jako iskusan, osvajao mnoštvo trofeja, i dalje je odličan igrač
z

zak

pre oko 3 godine

Ovaj je sa 32 godine iskusan , a Prijović sa 31 deda, po vašim komentarima.
m

medjed

pre oko 3 godine

Asena Nikolova pod hitno da vratite!
G

Gostaca

pre oko 3 godine

fejsa i natho su isto godiste!!!
G

Gostić

pre oko 3 godine

Pa nije primao platu u Arabiji sada da dodje i u Srbiju da ne prima platu.Dodji Fejsa u Zvezdu,da vidis kako je igrati za velikana.
P

Prle kacket

pre oko 3 godine

Ti si prvi trener Stanoje! Ti i Ilijev ce te vratiti duplu krunu u Humsku, tamo gde i pripada
P

Prijepoljac

pre oko 3 godine

Bravo za Vazuru, Stanoja i Ilijeva. Pravi Grobari su uz vas!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

bravo za vazuru !!!! haha ti ako si grobar ja sam Ricard Gir .
M

Marko Maricic

pre oko 3 godine

Bravo Vazura ! Bravo Stanoje! Verujemo u vas !!!!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

marko maricic zvani prijepoljac predpostavljam ?
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

sto se tice kvaliteta ima jel niko ne moze da me ubedi da je Bajbek kvalitetniji od domacih igraca .Igraca za Partizan nema iz razloga sto ako nisi u vazurinim kombinacijama mozes biti i Mesi al zaboravi na Partizan
M

Miki aus

pre oko 3 godine

Bravo za upravu i trenera Partizana. Samo oni mogu vratiti Partizan na staze stare slave
r

reljabasarsss

pre oko 3 godine

Jović najbolji igrač lige
h

humska

pre oko 3 godine

Piksi iz koronera@ zvezda vas pregazi ahahahahahahahahahahaha koga vi pavijane pregazite, ovo vamje prva pobeda u derbiju u poslednjih deset.. Kako izgleda gazenje pogledaj prvo poluvreme ili poslusaj Radeta Bogdanovica sta kaze.. trebali ste da primite 2 do 3 komada u prvom.. Niste nam stvorili nijednu sansu za 90 min.. dali nam gol iz prekida i to je to, cak i ako ste bili bolji u drugom, mi smo imali stopostotnu sansu Suma.. Prvi ste zato sto sve namestate i od straha se svi sklanjaju za 4 sezone izgubili ste samo 3 nebitne utakmice ako se ne racuna derbi..
b

blic škljoc

pre oko 3 godine

Od dolaska Miloja do danas odigrano je 10 prvenstvenih derbija, poznatijih kao "večiti derbi", odigrani su:155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, partizan je dobio samo 161 večiti derbi i NIJEDAN više, a hteli bi titulu...Ne biva sinovče, ne biva.

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

Ko je Rade Bogdanovic i zasto bi me zanimalo njegovo misljenje????
G

GETAFIX

pre oko 3 godine

Šta, i ti si igrao?
J

Ja sam...

pre oko 3 godine

... trebao da budem predsednik Amerike, ali eto, ipak je Bajden. Tako je i Partizan trebalo da pobedi, ali je izgubio. Inače, Partizan ima jednu pobedu u derbiju u poslednje 4 šampionske sezone.
G

Gost111

pre oko 3 godine

@E moj ti, bolje sam prestani da pises kometare posle pitanja ko je Rade Bogdanovic!
p

palisemasina

pre oko 3 godine

Da li ce ga docekati opet sa istom pesmom? Nikada nikog prestici neces spor si ko kornjača. Fejsa Fejsa vrati milion i dvesta
G

Gost 234

pre oko 3 godine

Iskreno malo je star igrac, drag mi je nema sta, ali ipak treba dati prednost klincima iz pogona... Sve uzimaju neke starije igrace, Lola, Obradovic, pa i Jojic i L.Markovic ...Sad i Fejsa... Najgore je od svega sto nista od njih nismo posebno dobili... Tosic je doktor za njih.Ocekujem Drulovica uskoro...
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Opet neke isluzene rage?!Svi znamo da titulu necemo da vidimo,da imamo trojanca bata Djore.Evo kompromisa:da podmladimo tim kao sto je svojevremeno uradio Ljubisa Tumbakovic promovisuci u prvi tim Ilica,Ivica i Duljaja,Kezmana i Ilijeva izvinjavam se ako sam nekog zaboravio.Drustveno-pliticke okolnosti su bile slicne,posle Obiliceve titule ovo je bila neminovnost,i sad imamo Obilic?!
G

Gost273633882

pre oko 3 godine

Terzić/vucic je arkan, Obilic je današnja "zvezda"

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

Naravno da titulu videti necete kad vam bodove uzimaju fenjerasi i Zvezda vas pregazi lagano sa 30% snage.

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

Ehhh uvek svi protiv vas...
b

blic škljoc

pre oko 3 godine

Koliko ste dobili derbija u prvenstvu od kako je došao Miloje pa preko Dekija? Jedan sine, jedan derbi od deset odigranih...Idi palamudi na drugom mestu.
c

cccc

pre oko 3 godine

Sima, ali tada su vedrili i oblacili Tole I kompanija, I ko god da je nosio dres Partizana bio bi šampion.
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

@Blic Skljoc Od tih derbija u kojim ste IZVUKLI X koliko je bilo pod sumnjivim okolnostima?!Gol kroz plecku,gol iz ofsajda i crveni oprosten Savicu,Pavkov izjedacuje jedinim golom protiv Partizana za 5 godina u radnickom i zvezdi.
K

Kakve gluposti. ..

pre oko 3 godine

...Pavkov je dao gol Partizanu i u Zvezdi i u Radničkom,ima na jutjubu. Možda i u Vojvodini, ne znam,ali znam za Zvezdu i Radnički. Vukanovic je, recimo, dao više golova Partizanu, nego Dijara Zvezdi.
G

Gosts

pre oko 3 godine

Mislim da nije tacno Vukanovic koliko ja znam da je dao 3 gola jedan za Zvezdu 2 za Napredak od kojih jedan u kupu a Dijara je Zvezdi dao 5 golova 2 u kupu i 3 u prvenstvu.
D

Dao je...

pre oko 3 godine

... Vukanovic 4 gola Partizanu.
9

951357

pre oko 3 godine

Hahahaha, culi da tamo gde igra Fejsa obicno dolazi titula, pa resili da ga dovedu :D
G

Gost9

pre oko 3 godine

Spor si kao kornjača, Fejsa....

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

Ma nista dok ne vrate glavnog igraca iz vremena kada su "dominirali" Karadzic T.
N

North side gay pride

pre oko 3 godine

Bolje karadžić nego brmabicka vulin vucic covkezi kokezanija i sns kompanija

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

@North side gay - Klub vam je pun tih sns-a, bolje ticu! :D
S

Sticky fingers

pre oko 3 godine

@piksi.... Ne pravi se ti lud mnogo. To je treca liga SNS-a. Kod vas je najbitnija figura
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

A ovaj deda sa super platom ce vam bas pomoci.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Opa, a nama kojima je UEFA lično generalni sponzor su našli da kukaju odakle plate, dok oni dovode i skuplje igrače iako igraju kup tekstilne konfekcije 1. maj Pirot.
D

Drvojed

pre oko 3 godine

Opa batice, Komentar ti je za Nobelovu nagradu. Kazes da je CZ, koja je u poslednjih 20 godina samo 6 puta igrala grupne faze, gde se dobija novac UEFA njen licni sponzor, a Partizan, sa svojih 11 grupnih faza i 1/8 finala LE, gde se dobiva lova, sto je za CZ nedosanjan san,je jelda po tebi jedno UEFINO,pastorce koje moljaka za sendvic. E vidis druze da se lagati ne isplati.Sskoro je portal Mondo, imao tabelarni pregled evropskih zarada nasih najbolji timova, gde na tvoju zalost jasno stoji da je u poslednje 2-ije decenije Partizan, najvise kasirao od evropske kuce fudbala UEFE.
9

951357

pre oko 3 godine

@drvojed - Pa mi smo za ove 4 godine uzeli više para nego vi za sva ta silna učešća. A sem toga, kad ste toliko puno učestvovali u grupnim fazama, gde su vam pare? Istina je stvarno zeznuta stvar.
@

@951357

pre oko 3 godine

Jeste druze, istina je na vasoj strani. Eno i Zmaj od Sipova, na svom blogu iznosi podatak da je u nekom Trik -Filmu, dosao do podatka kako je CZ sa duplo manje ucesca u grupnim fazama od UEFE, zaradila vise od Partizana. Ovu vest je potvdio i sudija Privrednog suda i clan UO CZ, gosp. Milosevic, koji je vodio postupak izmdju duznika FK.CZ u sporu sa Agro bankom, bez obzira na sukob interesa,a radilo se o dugu CZ od 17 mil.evra. Posto je CZ zaradila, mnogo vise od Partizana, kako od UEFA,tako i od prodaje igraca, u proces se ukljucio i dr. Terzic, dostavljajuci sudiji za prethodni postupak gosp.Milosevicu, overen originalan 5. primerak uplatnice, kojom se dokazuje da je CZ, svoj dug od 17 mil.evra, prema Agro banci, u potpunosti anulirala,sto je cela Srbija pozdravila. A gde su to druze tolike pare CZ, kada je zaradila vise, ali samo u Basnama,od Partizana? Zasto su pre 6 meseci uzimali kredit od 3 mil. da bi isplacivali plate.? Zasto smanjise plate kako fudbalerima tako i zaposlenim, a leze, kazes na parama koje su zaradili od UEFE ? Tugo nasa.. Zasto sada od drzave traze jos soldi,---- ( a vec od srpske sirotinje uzimaju skoro 6 mil. evra godisnje, srbija gas-naftna renta 4,5 i telekom srbija 1,5 mil.evra )----- 1,5 mil.evra, pa im je to odobreno i da se vlasi, ne bi setili taj isti iznos je odobren i Partizanu. Pozdrav kolega i oslobodi se malo subjektivnosti.
9

951357

pre oko 3 godine

@@ mislim da bi i ti hteo da znas sta si hteo da kazes. To gde su pare svi znamo, ali je cinjenica da je Zvezda za ovih nekoliko sezona uzela mnogo vise nego Partizan. I pricas o Zvezdinim finansijama, a dug nam kao i vas, s tim sto je nas bio duplo veci a vas duplo manji. Sad su isti. Pritom se svasta nesto izgradilo oko stadiona. A plate i to, pisali su ljudi ovde da u Teleoptiku nema ni za sapun vec sami kupuju. Nema tu subjektivno i objektivno, samo cinjenicno.