Komentari na vest

Partizanova slika i posle dve nedelje zamagljena, Šturm bi trebalo da je izbistri

b

brine

pre 10 meseci

Igram singl na šturm 1-13+ da imam igrati vikend
R

Rezervisti Šturma kao generalna proba

pre 10 meseci

Igraju protiv rezervista Šturma, prvi tim Šturma igra u 18:00 protiv Arisa iz Limasola. Utakmicu protiv Partizana nisu ni najavili na svom sajtu, stoji samo Aris u 18 časova.

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Igrace i jednu i drugu utakmicu kombinovani sastavi sa po pola prve postave.
П

Пандило

pre 10 meseci

Далеко је ово од резервног састава брт. Пола тима је чинило гро екипе током читаве прошле сезоне. Уз првог голмана Шерпена, капитена Хирлендера и најскупљег играча Емануела Емеге. Елем, на сајту је саопштење о утакмици буквално на почетној страни. :P
v

v1ad

pre 10 meseci

Prvi ozbiljan protivnik na ovim pripremama za Partizan. Stvarno ne vidim poentu igranja sa treceligasima posle nekog uvodnog dela priprema.
R

Rezervisti Šturma

pre 10 meseci

To su rezervisti Šturma. Prvi tim igra u 6 sati protiv Arisa iz Limasola. Utakmicu protiv Partizana nisu ni najavili na svom sajtu. Stoji Aris u 18 časova i sutra u 19:00 protiv Galatasaraja.
M

MILAN GALIĆ

pre 10 meseci

Duljaj trci za napadace.Ima ih.Stoper i odlican graditelj .To nam treba.A zasto mu Bazdar nr igra malo povuceno od spica.Moze da igra kao Moca iza Bjekovica.Ima tehniku .
P

Pedja108

pre 10 meseci

Svideo mi se onaj deo za Duljaja "mladi strateg".
i

igor duksi

pre 10 meseci

43 godine ima?
Đ

Đeneral Draža

pre 10 meseci

Moram reći da i ova prva postava (ako je prva) izgleda baš tanko, a šta će biti kad se proredi tokom sezone? Jedino je sigurno da će ova dva nesretnika ispred odbrane morati da zakrpe sto rupa i da će se brzo, hteli ne hteli, nakupiti kartona. Verujem da će biti još nekih pojačanja, ali ukupno je to i tanko i kasno.

jokboj09.07@gmail.com

pre 10 meseci

Sa ovim sastavom su u borbi za opstanak...

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Ma bice novih igraca ali ne valjda sto ce jedni igraci proci pripreme a igrati posle drugi doci ce 4 do 5 igraca do pocetak Evrope.
A

Antiupravnik

pre 10 meseci

Šta dočekamo od direktora Kralja i com, igramo poslednju kontrolnu u matineu protiv trećeg tima Šturma, jer oni igraju u popodnevnom terminu protiv Kiprana. Ima li još?
N

Nele 007

pre 10 meseci

To je unapred planirano da se sakrije da je tim los... pogledajte samo protiv koga igrali: Pesnica,Drava a prosecni tim Bohemijansa je lagano pobedio ovu smesnu ekipu partizana...zato uprava smisljeno radi generalna proba protiv Struma jak protivnik i zvuci dobro ali Strum nece igrati u najjacem sastavu vec sa c timom
L

LukeCage

pre 10 meseci

Realno, samo čudo može ovaj tim da dovede do drugog mjesta. Sa ovakvom upravom, više bi bilo iluzorno očekivati.
Б

Блаф

pre 10 meseci

Е мој друже друго место са оваквим тимом је велики успех. Успех би био и четврто место. Ма лепота....
F

Fudbalista

pre 10 meseci

E, moj Partizane, šta si dočekao. Da pred početak prvenstva ne znaš koga ćeš imati na spisku igrača. Prognoziram nam borbu za visoko peto ili šesto mesto i č ekam Vučellića da izjavi kako je uprava odgovorna ali nije kriva.

1992

pre 10 meseci

Tim za 9. mjesto, u najboljem slučaju mjesto dva više, ali može biti i 2 ispod. Katastrofa.
J

Jelenko P

pre 10 meseci

Pripremne utakmice nikada nisu bile pravo mjerilo spremnosti tima.Tek kada pocnu takmicarski mecevi vidi se stvarna slika.
B

Baxter88

pre 10 meseci

I to je tacno, Partizan sad izgleda da ce biti 4. a kad pocnu takmicarski mecevi, mogu da zavrse na kraju cak i kao 6. realno...