Komentari na vest

Partizanovci u raskoraku – Antić: Danci nisu bolji za šest golova! Jovanović: Previsok poraz? Nije, nažalost...

zanima nas

pre 8 meseci

Šta Taki misli i kaže???
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

O Anticu cu suditi kad bude pod nekim boljim trenerom. Ovo sto trenutno gledamo od njega je katastrofa, naravno, ali niko ko se profesionalno bavi fudbalom ne moze biti bas toliko los koliko su Antic i Stojkovic izgledali u dvomecu protiv Danaca. Dacu primjer, posto znam da vecina navijaca ovde smatra Miljkovica "najgorim bekom Partizana u istoriji", Stanojevic je, recimo, sa njim u odbrani imao sasvim solidne rezultate. Cak sta vise, odbranu koja je te godine sa Stanojevicem prosla grupnu fazu Lige Konferencija su cinili i Miljkovic i Sanicanin koji kod Duljaja, recimo, zakucan za klupu jer Duljaj ocigledno misli da bi sa Sanicaninom u prvoj postavi bili jos gori. Znaci, kad covjek sabere 2+2, sta dobijas? Pa, da ima nesto i do trenera sasvim sigurno. A da Antic trenutno izgleda kao da je zalutao u profesionalni fudbal, izgleda, to ne sporim. Samo, dok ga ne vidim pod nekim novim, nadam se boljim, trenerom, necu sasvim sigurno biti jedan od onih koji donosi zaklucke na precac samo zato sto trenutno izgledamo kako izgledamo.
G

Gost Djape

pre 8 meseci

U pravu ste, nisu bolji za sest golova nego za sezdeset sest. Iako sam Zvezdas, navijam uvek za nase timove kada se igraju medjunarodne utakmice, to prepucavanje ko je bolji od nasih klubova ostavljam za domacu ligu. Ali stvarno juce je bilo zalosno gledati Partizan, ovi se igrali seve sa njima, loptu partizanovi igraci nisu mogli pipnuti, zaletali se kao deca sa ulice kad igraju lopte. Ne znam, da li vam je to do uprave, trenera ili igraca, ili sve skupa, ali ovo ne valja za srpski fudbal, da se nas jedan od najjacih klubova u Srbiji tako lose predstavi na medjunarodnoj sceni. Moje skromno misljenje je da je do trenera, i nafuranih igraca da su neka klasa, pa bato ako si klasa pokazi to na terenu, a ne pregovaraj stalno sudiji, i to nadmenim tonom. Nisu to nase sudije da im smete reci sta hocete, zbog toga sto igrate za Partizan. Na ovoj utakmici se videlo da su ovi stranci dosli da otaljaju utakmicu, nisu se trudili ni 50% koliko su se trudili tamo, a ipak su pokazali da su klasa za ove nazovi profesionalne igrace. Mora se tu menjati dosta toga iz temelja, sto bi nas narod rekao, da se zna ko kosi, a ko vodu nosi.

Pfc

pre 8 meseci

Krivci su svi komplet ali ne toliko igraci koji su sklepani onako na brzinu par nedelja pre pocetka sezone to su i komentarisali na Areni posle prve utakmice. Stavis Duljaja za trenera pa na to 5 novih stranaca i ocekivati da se sve to ukompunuje i napravi sistem, to ne bi ni Gvardiola mogao a ne neki pocetnik. Od uprave na dole sve treba menjati a igrace pa bar 10 ak mogu ostati nisu nimalo losi ako bi im se nasla prava uloga i malo pritegli da igraju agresivnije da ginu kao Belic makar i gresili pravili kartone ali trcali i borili se.
S

Stangla

pre 8 meseci

Zar te nije sramota da primis platu za predhodni mesec?
i

iq

pre 8 meseci

Ti si decko zalutao u Partizan.
T

Tačno

pre 8 meseci

Nisu bolji za 6 golova nego za bar 10.
D

Deyan X

pre 8 meseci

Danci su bolji za "da igramo do sutra ne bi stvorili sansu za gol" a kamoli da ga damo.
b

brine

pre 8 meseci

Zbog takvih izjava i jesi za fkp
C

Cut bre

pre 8 meseci

Anticu skolovala su te deca od 18 godina
v

vukasinnn

pre 8 meseci

Mi igramo antifudbal za ovo danasnje vreme, skoro cela liga, zato je i partizan jos i dobar u njoj, a kad naidju na evropski klub koji igra moderan fudbal, nakantaju nas da ih je islo dali bi nam 10 golova a ne ovih 6
N

Nameštaljka

pre 8 meseci

Sada sledi renesansa i niz pobeda. Od jednom Partizan ulazi u neverovatno formu. Tu je problem.
G

GostQ

pre 8 meseci

Nije bolji za 6 golova, vec za 10-15. Ako cemo realno po prikazanom. Juce su od pocetka igrali sa kocnicom, pa opet dali gol i mogli bar jos 2. Tamo lagano mogli jos 4-5.
O

O Bože

pre 8 meseci

Pa nikad nisam vidio tim da ovako nije htio da daje golove! Nije bolji za 6 ali za 12 jeste, mislim da je bilo plakanja i molenja treneru gostiju da ne daju toliko golova…
1

1989CN

pre 8 meseci

Нису од вас бољи за 6 голова,него за 6 светлосних година.
J

Jaaaaa

pre 8 meseci

Za 6 nisu, ali za 10 jesu!
?

??

pre 8 meseci

Jovanovic koji je najmanji krivac je realan, ovaj antic fudbalska neznalica prica kako ovo nije realan rezultat. Sta je uradio da bude bolji rezultat? Bruka. Ja ne bi izjavu ni davao, sramota bi me bila bilo sta da pricam. Ovi nemaju ni stida ni srama.
N

Nenad1246

pre 8 meseci

Da citiram čuveng mudraca. "Uradite vi nešto u Evropi". Aleksandar " Kalimero" "Nedaju mi titulu sa 98 bodova" Stanojević.
Ч

Чика

pre 8 meseci

Чак се не ради ни о резултату колико о разлици у тимовима (тактика, приступ, брзина, квалитет, ….). Па како превисок пораз, када нису искористили ни 50% шанси?
k

kukuuuu

pre 8 meseci

igrala je jedno letooooooo
v

vgost

pre 8 meseci

Sjedi sprdnjo. Da nije Osman izasao na poluvrijeme jurio bi ga ti jos oko JNA
b

biiilkeee

pre 8 meseci

Samo gol razlika da bude manja u grupi LS..
N

News

pre 8 meseci

Nasi igraci su svetski sampioni u davanju izjava. Da nisam gledao utakmice mislio bi da govore istinu.
j

jsd cirkus

pre 8 meseci

Nece danci da se sklanjaju sram ih bilo
U

Ujka zitko

pre 8 meseci

Bolji su za 20 golova , ajde sad placite hahahahaha
G

GostSteva

pre 8 meseci

Nego za koliko ? Tamo je mogla biti dvocifrena razlika
e

ejjj

pre 8 meseci

Uradite vi nesto u evropi - Stanojevic