Komentari na vest

Partizanovih osam godina dominacije u kupu

T

TzT

pre oko 2 godine

Pogledajte vi sa kim oni igraju od pocetka takmicenja.Ovo da je Zvezda ovakve protivnike dobijala izbila bi revolucija.
P

Pa1

pre oko 2 godine

Dve godine bez trofeja u Srbiji i oni su 'kraljevi kupa"? Čovek se baš potrudio da ih motiviše
S

Sila je to!

pre oko 2 godine

Pošteno, treba im se odati priznanje, najteži put imaju, evo, pogledajte samo ovu sezonu. Dva trećeligaša (ili beše četvrtoligaš pa trećeligaš, ne sećam se?), sad drugoligaš, do finala možda čak i sa nekim prvoligašem igraju... Ko zna...
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

Šta bi bilo da nije aparthejda, najvećeg u istoriji sveta.
0

0211

pre oko 2 godine

Jel mozzart deo rika?
2

20:14

pre oko 2 godine

Koliko ja znam gospodine Joksicu, Zvezda ima sest pobeda vise od partizana u direktnim susretima u kupu i ima devet kupova vise kao i vise finala. Tako da jedini klub koji dominira u kupu je Crvena Zvezda! a akmo cemo da izvlacimo iz konteksta, mozemeo i da napisemo da partizan nije osvojio kup pune 32 (!) godine, od 57 do 89! Jadna je ta "dominacija".
D

Djosa

pre oko 2 godine

A Evropa nista
S

Sh

pre oko 2 godine

Kakav tekst
C

Cirkus

pre oko 2 godine

Hahahaha....Kakav tekst...
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Samo u kupu a liga a derbi a slaba igra u Evropi protiv Fejnorda kao da je Mancester Siti u pitanju.Partizanu za pocetak mozda treba strani trener.Na primer neki Holandjanin,Spanac,Portugalac,Francuz i da se forsira ofanzivan fudbal i vratiti nekog bivseg igraca za skauting sluzbu da se dovedu dobri igraci.Tek tada ce Partizan biti konkurentan narocito u Evropi.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

@Pobeda je resenja Ne treba strani trener ne lupaj!Dovesti Ivica, Paunovica vratiti Savu, dovesti dobra pojacanja, ako smeju da se dovedu naravno i bicemo top.
@

@Dzo Black

pre oko 2 godine

To da neko zabranjuje Partizanu da dovodi pojacanja je notorna glupost. Pa da je tako ne bi ste doveli Rikarda, Meniga, Asana, Natha, Sumu, od domacih Fejsa, Jojic, Markovic, Tosic... sve su to igraci sa jakim platama. Jeste, sad ide delegacija Partizana u sastavu Vazura, Vucelic kod nekoga i onako skruseno moli "vase visocanstvo, mozemo li da dovedemo X igraca", a ovaj ce "ovog mozete, nije mnogo dobar".
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

A kakvi su to igraci? Ti to nazivas igracima...😂Samo Ricardo... a ovo ostalo ni na klupu mi ne bi bili...Kada je doveden Asano, Sadik itd, e pa sledece godine su jos trebali da se pojacaju a oni ni jedno pojacanje nisu doveli, Savo podnosi ostavku, dolazi Samroje i dovodi Jojica, Obradovica, Miljkovica, Holendera itd cek i to su po tebi pojacanja...
@

@Dzo Black

pre oko 2 godine

To su igraci sa velikim platama koje je vas trener hteo. Sad mozemo do mile volje da pricamo da li su dobri ili nisu, da li su opravdali ulozeno ili nisu, ali cinjenica je da su debelo placeni. Ali dobro, veruj i dalje da neko brani Partizanu da dovodi "prava" pojacanja.

Ms

pre oko 2 godine

Koje igrace ima Partizan ove sezone je dobar i ono sto je valjalo osim Natha je Stanojevic rasterao Sadik i Asano eno ga sada daje golove u Nemackoj ,Jojic zvani Zeka miloner koji je stalno guran vec vise utakmica ne pocinje i odma se vidi razlika .Jovic se forsira mnogo vise od Terzica a na golu veci deo sezone bio Popovic koji je solidno branio ali odavao veliku nesigurnost koja se prelila na ostale.