Komentari na vest

Partizanovo oružje - visok presing: Baždar izgoreo u želji, Nathova hladnokrvnost presudila Aja Napi

A

Alo decko

pre 3 meseca

Bazdar nije dostojan ni ovakvog partizana a kamo li da bude neka nada. Osim sto igra ocajno on se ponasa ekstremno bezobrazno i odvratno. Sta mi imamo od njegovog kvazi talenta evo vec trece godine? Nista. Sto se drugog poluvremena tice primetno je da Antic ne bi bio pojacanje cak ni da predje kod ovih poluamatera, Sehovic je i od njega gori. Ta pozicija bi morala da se popuni da bi sve ovo ostalo sto stvarno vredi (Natho, Saldanja, Zahid, solidna krila, Taki, pa i Arandjel i Sveta) imalo smisla.
s

shommy

pre 3 meseca

Zahid je TATA
N

Nesa Nis

pre 3 meseca

da nismo malo vise poleteli, neznam cime se hvalimo nismo mi nista odigrali cak sta vise i dalje se nezna ko sta igra i kakva mu je uloga pa onda svi i sve igraju a to protiv jacih ekipa nemoze. nemamo odbranu.mozda ovi momci i znaju ali nemaju m..a.
A

Alo decko

pre 3 meseca

Mozda oni znaju ali ti NE razmak druze ZNAS!
Z

Zeko

pre 3 meseca

Potrebno je da se što pre spustimo na zemlju i da idemo od utakmice do utakmice hladne glave ali maksimalno borbeno do koske, tada će doći i rezultat, dali će to biti dovoljno za titulu, videćemo
D

Da podsetim...

pre 3 meseca

STVARNO 'STRASNO' ORUZIJE IMATE...6 KOMADA OD DECE IZ DANSKE,SABAH 3.KOM I 4 KOM.OD TSCa...BUCE TOGA JOS!
h

humaka pfc_pfc

pre 3 meseca

Pa ta deca iz Danske gluperdo dala 7 komada Fenerbahčeu, 6 Ludogorecu, a vama bi dali 8 kavi ste jadni, tamo nema da vam se sklanjaju..
L

Lepo rečeno

pre 3 meseca

Druže, ide ona pesma.. "Silence is golden" Bio neki derbi malopre. Budžet 60 miliona protiv raspalog partizan itd ste pričali!!
K

Kiki Golub

pre 3 meseca

Da podsetim derbi odlagan 5 puta,sudije menjane 10 puta i opet moša ! Nemoj to da zaboraviš.....
L

Lično ja

pre 3 meseca

Sve si u pravu...a tek vi što ste nas odrali, idi...još mi odlagali i odlagali derbi...uh, čekaj...hahahhahahahahhah
П

Партизан

pre 3 meseca

Па ти ниси нормалан, последњи у свим групама лиге шампиона, једино да вам је играо или судио вучић онда би били бољи!
D

Deyan X

pre 3 meseca

Slabi protivnici, losi tereni.... hm.. prava priprema za domacu ligu. Ali PFC mora da se sprema za Evropu, da vec sada misli na leto.
b

banence

pre 3 meseca

I U PRVOM A NAROCITO U DRUGOM POL. PARTIZAN JE POKAZAO DA IMA IGRU DO NOGE I VIZIJU..NEBITAN MI JE REZULTAT..MEDINA DOBAR SA VECIM ZNAMJEM OD ILICA..SEVERINA JALULU OK...ZAHID I NATHO OSOVINA JAD IM SE PRIDODAJU KANUTE I OVUSU UZ KOREJANCA...BICE TO VRLO VRLO JAKA EKIPA I VAN LIGE...MISLIM DA NECEMO PROPUSTITI SAMPIONSKU TITULU..
D

Danci x6

pre 3 meseca

@banence Kupujte jeftine maramice dok su jos na popustu,trebace vam za kraj sezone kad Terza podigne i 8-mu🏆 za redom a vi opet u kup ere ojdanica pa opet Nordsjeland i Sabah!

@Danci x6

pre 3 meseca

Ne bi bilo neocekivano imate budzet veci od cele lige ali sta god da se desi mislim da smo ovoga puta garantovano bar u ligi Evrope razocaranje svakako za vas.A onda da vas cujemo kako se i to takmicenje pretvara u kup Ere Ojdanica zato sto su u i njemu kao u onom trecem svi nasi predstavnici osim Partizana zavrsili kao poslednji ove i prosle sezone.
s

srka

pre 3 meseca

Profesor ne odustaje. Pomalo se muči, ali opet je najbolji. Svaka mu čast.
F

Francuzi x 10

pre 3 meseca

Ne kolega Danac x 6, nije 8-ma uzastopna nego 18-a uzastopna titula koju ce gospodin Terzic, uzeti. U narednom periodu prije nego sto napises nesto o tzv.kupu Ere Ojdanica, prisjeti se kako se zvao kup u kome je igrala CZ u periodu 2006-17= punih 11 godina, da li kup Tijane Ajfon,Mace Diskrecije ili kup Atine Ferari.?

Sakur

pre 3 meseca

Meni nije dobro kada vidim da onaj scekic zaradjuje dobre pare od fudbala
G

GOST 510

pre 3 meseca

Ono u prvom poluvremenu je sastav slab i za našu ligu. Drugo poluvreme je već neki pokazatelj.
o

onaj sastav

pre 3 meseca

ne bi pobedio ni gajdobru..ovom u drugom treba jos par igraca da bi bilo dobro..
J

Jelenko P

pre 3 meseca

Odlicno drugo poluvrijeme.Iz prvog jedino dobro su Bazdar, Kastiljo i Roganovic.Sehovic i Scekic bruka ziva.
S

Soko

pre 3 meseca

Dokle to omalovazavanje nase lige kakvi su navijaci takva je i liga. Kad navijaci budu sposobni da plate godisnju kartu 2 do tri hiljade funti bicemo ko Englezi. Do tada oladte.
u

u cemu je problem

pre 3 meseca

u kosarci placamo karte kao da igramo nba pa nema rezultata...ja sam utakmice bindes lige kao nivo 200 .i premium placao oko 30 e..i sefim pijem jedem.ne dizu me zbog duplih karti ne teraju me..ne vade mi sve iz torbe .dzepova..mogu izaci uci..ne stoje po hodnicima ..stepenistu..
T

Trnjina

pre 3 meseca

Au druze, gde ti zivis??? Pa naravno da ljudi omalovazavaju ligu kad je besmislena i namestena u korist BG blizanaca, i tako vec 30 godina jlunazad. I jos neko da placa karte za utakmice, pa dal si realan ti? Sta ti nije jasno?
n

nemam pojma

pre 3 meseca

Mesto da su otišli na pripreme gde se pripremaju kvalitetniji timovi, pa da pripremne igraju protiv jačih, pripreme teku sa nepoznatom formom. Partizan može nbapredovati samo ako igra protiv jačih. Ajde neka Duljaj organizuje prijateljsku sa Šahtjorom, Dinamom iz Kijeva, Bolonjom, gde smo poslali Ilića, timovima koje treniraju naši bivši igrači. Samo tako mogu napredovati.
R

Rodman93

pre 3 meseca

Partizan se ne priprema za novu sezonu sa mnogo novih igrača nego sa postojećim sastavom za nastavale tekuće. Nema potrebe da se nešto posebno novo uigrava i isprobava. Biće potrebno da se novi momci uklope i to je to. Nema potrebe da se igra s nekim jačim i prži neki visok intenzitet. Partizan se pojačao i može biti samo bolji nego jesenas i to je to.
G

Gost 1234

pre 3 meseca

Mislim da ni to nije bitno, jer se spremaju za našu ligu i ništa više.
J

Jelenko P

pre 3 meseca

Partizan je imao zakazane pripreme u Turskoj na terenima koji su za tri klase bolji od ovih na Kipru i zakazane utakmice sa jakim ekipaama.Medjutim veliki vodja je sugerisao( citaj naredio ) da nasi timovi ne idu u Tursku( iako su Novi Pazar i Niski Radnicki ignorisali to i otisli tamo).
a

a gde da igr

pre 3 meseca

sa sajtjorom ili kojevom..ili da pita lalatovica on trenirao zorju..i koja iole ozbiljna ekipa se priprema..sads igraju prvenstva..pa sad je lepse vreme nego u...to sto mi nemsmo stadione.igrace ..infrastrkuru.to se obrati nekom drugom.
Z

Za Jelenko

pre 3 meseca

Pa da je naredio,ne bi otisli,znaci ipak preporucio.
n

nemam pojma

pre 3 meseca

Ne razumem taj seljački rezon da nam ne treba da igramo jake utakmice. Iz dana u dan tim treba da se jača i napreduje. Protiv ovih kiprana sve je ličilo da igramo sa amaterima. Zahid, Natko, Severina, toliko su bili nadmoćniji da je to bilo smešno. Kao i ovaj brazilac u odbrani, tehnički dobar, ali ko zna kakav protiv brzih, kvalitetnih napadača. Da opet ne bude neki danski Osman o kome naši nemaju pojma, a sad se prodaje za 20 M evra, a pošto je nas napunio pre pola godine. A još smo šuplji na bekovskim pozicijama, sem Stojkovića. I da dodam, glasam za ligu od 12 klubova!
N

Nepozvan gost

pre 3 meseca

Dajte Jovanovica batalite Bazdara vise 60 utakmica odigrao nista uradio nije
C

Cxz

pre 3 meseca

Zato imaju da ispadnu iz lige! Vucko jje zlopamtilo.
B

Bijeljina RS

pre 3 meseca

Bazdar je ponovo dokazao da nije za takmicarski fudbal. Prvo nema snage,nema duel igre za ozbiljniji fudbal.Onaj penal sto je izveo jer on zbog nedostatka snage ne moze jace sutnuti loptu i moj otac sa 64 godine bi odbranio. Personalno decko je zaista primer svima po ponasanju,tako da se ovaj moj komentar odnosi iskljucivo na fudbalske sposobnosti, mjadjanog Bazdara..
m

merllin_pfc

pre 3 meseca

Nije ni cudo syo ukrajinci ni da cuju o odlasku Kastilja. Decko je zalutao u nas fudbal. Pojedini nasi igraci nemogu da ga isprate mislima. Nedostsk kondicije je vidljiv Ali to se da dotjerati. Jos ovaj korejanac I to je to. Partizan popunjen na svim mjestima u timu. Klupa ce biti bas mocha. Samo da to jos Duki poslozi. Bice na mukama oko sastava tima. Ako Severinu zaobidju povrede Bice top pojacanje.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Po meni, samo da je Urosevic umesto Antica. Bili bi skroz kompletan tim.
R

Realan!??

pre 3 meseca

Klupa prejaka.. Na klupi Saničanin, Živković, Baždar, Nikolić, Šehovic, Šcekic. Zvezdina klupa, Katai, Kanga, Spajić , Kangwa, Milunović, Degenek.. Na klupi Zvezde retko da ima igrača ispod 500 000 -600 000 evra godišnje.

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Nije sve u parama...
z

za Realan

pre 3 meseca

Katai i Ksnga su najbolji igraci Zvezde poslednjih pet godina,o cemu ti pricas,kakva klupa?
m

merllin_pfc

pre 3 meseca

Tesko je napraviti klupu a jos teze ko ce da igra u startnoj postavi Kalulu ,Severna, Ovusu , Kanute, Mening, Kastiljo , Nathko, Saldana, Korejanac ,Stjepanovic....
A

Alo decko

pre 3 meseca

Antic je bas velika rupa, a i resenja za bonus nema. Ako je De Medina bolji od ovog klinca koji je dosao ja bi bonusa doveo iz omladinaca na levom krilu. Gori od Antica i Sehovica ne moze da bude
R

RV

pre 3 meseca

Kako to nisam ispratio, nisam gledao
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 3 meseca

Za šta se Partizan sprema igrajući s ovim protivnicima, uz dužno poštovanje prema njima?
G

GostRadan

pre 3 meseca

Tek je pocetak, ali namecu se nekoliko cinjenica; Bazdar ima neki problem u glavi, dobro bi mu dosao psiholog. Odbrana deluje nedorasla za ozbiljne utakmice, mali Stjepanovic obecava, ostali iz prve postave solidni, a bez Natha se ne moze. Jos uvek.
i

igor978

pre 3 meseca

Ajde da vidimo i taj visoki presing sa Nathom u ekipi…

Bibras Natcho

pre 3 meseca

Mozete pricati sta hocete, ali Partizan ima mnogo bolji napad od zvezde.
P

Partymaker

pre 3 meseca

Imaju napadača Saldanju, Zvezda ima drvo Šerifa koji ni na treningu ne može da pogodi gol
j

jel

pre 3 meseca

strucna procena?
A

Alarano

pre 3 meseca

Napad za sta? Nasu ligu??? Videlo se sve u Evropi gde su i sta su, i jedni i drugi, bruka Srbije.
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Videli smo taj napad u Evropi i Stelt igru Saldanje...
p

pancevac992

pre 3 meseca

hahahahahahaahahah ima ima,dokazao se taj napad u evropi
C

Cer

pre 3 meseca

Naravno, videli smo u derbiju.
m

mikop

pre 3 meseca

Igor Duljaj trenerčina
.

.....

pre 3 meseca

TSC 0-4. Vetar je kriv.
P

PFC

pre 3 meseca

@.... 2:1 protiv vas,tu se iskupio🤫🤫🤫
L

Ljuljaj Duljaj

pre 3 meseca

Odlicno je ovo, titula ce biti crno bela !
V

Vreteno

pre 3 meseca

Titula u ovoj kvazi ligi vredi koliko i jedna banana.
Đ

Đoxna

pre 3 meseca

Biće od Baždara nešto ako ovako nastavi da grize!
M

MILAN GALIĆ

pre 3 meseca

Natho Saldanja Zahid vele majstori i ostali su ok.Dobro ovo nije protivnik pravi.Ali vidi se pas igra.To mi se svidja.Prvo poluvreme pojedini klinci su jos klinci.Ovaj Kastiljo mi se svidja trazi igru.Ali nema snage.Nikolic se zezao.Bice bolje sa pojacanjima.Mislim bice ok.
B

Bon.Jovi_985

pre 3 meseca

Zemljače ovo nije telegram. Velemajstor i "vele majstor" nije isto, zatim tačka, zarez, veliko i malo slovo... daj to malo smislenije brate mili.
S

Steki_Le

pre 3 meseca

Mnogo smo jaki!!!
1

1303

pre 3 meseca

TSC 0:4.
R

Ratatui

pre 3 meseca

Za ovu nazovi ligu mozda, ali Evropa to sve pokaze.
O

Osman iz Danske

pre 3 meseca

I ja to kažem, letos sam se uverio u to. Mogu misliti kakav je tek Real