Komentari na vest

Partizanu se ponovo promenila lista protivnika za LŠ

Č

Čeda koliko

pre 20 dana

Koliko para toliko muzike
G

Grobarcina

pre 22 dana

BICE REPRIZA U EVROPI I NOVIH 6 KOM. KO OD DECE IZ DANSKE!
7

789

pre 22 dana

Da li neko moze da objasni zasto drugo mesto Srpske lige (11. na tabeli) ne salje drugoplasirani tim u trece kolo kvalifikacija vec Ceska liga (15. mesto)? Po ovoj logici Slavija krece iz treceg kola kvalifikacija kao druga a Sparta kao prvak Ceske krece iz drugog kola kvalifikacija??????????
N

Nenad1246

pre 21 dana

Zato što tu šampion nema ništa zagarantovano, a Zvezda kreće iz plej ofa i ima LK zagarantovano.
A

Azazel

pre 21 dana

Ko da je bitno. Necemo da Partizan predstavlja Srbiju u Evropi, on je sramota za Srbiju.
P

PD

pre 21 dana

Pa to bi trebalo autor teksta da objasni ali on očigledno ne zna. Inače totalno je nelogično, mada mislim da je njihov lični koeficijent uticao da se zbog toga što je Benfika ušla direktno u LŠ ( oni su to opet zbog Atalante uspeli) oni pomere za jedno kolo. Takav sistem je uefa uvela po prvi put ove godine. Sportski pozdrav
K

Kumovi Vrbas

pre 21 dana

Zato sto se od ove godine gleda klupski a ne nacionalni koeficijent, da je to pravilo ostalo od prosle godine, onda bi Partizan bio u trecem klu kao TSC. Pravilo se promenilo.
d

delije1234567

pre 21 dana

Nacionalne lige daju broj timova u evropskim prvenstvima a klubski koeficijent odredjuje rundu i potencijelne protivnike i u kvalifikacijama!

Rx

pre 21 dana

I klubski koeficijent ako se gleda onda TSC ne bi imao sanse da igra odma plej off za LK sa bilo koje pozicije.
j

joksaaaa

pre 22 dana

S ovakvom upravom Partizanu ne trebaju drugi protivnici.
I

Istinsky

pre 22 dana

Da sam neki nepristojan i loš komšija ja bih sigurno rekao da je najvažnije što Danci nisu potencijalni protivnici😉. Ali, pošto sam jako dobar komšija, ja neću o tome nego ću samo napomenuti da je Dinamo iz Kijeva grubo očerupan, u smislu da nemaju strance u ekipi, a nisu baš ni reprezentacija Ukrajine, tako da može da se igra sa Dinamom.
K

Kumovi Vrbas

pre 22 dana

Ali bi Danci mogli Zvezdi da budu potencijalni protivnici. Mitjeland bi bio nagazna mina za Zvezdu. Zvezda moze u LS samo ako ne izvuce Galatu, Yang Bojs ili Mitjeland. A po svemu sudeci oni ce biti na kraju potencijalni protivnici uz Spartu iz Praga i Qarabag.
0

0211

pre 22 dana

Burazeru, Partizanu tezak protivnik Dinamo Vranje, zamisli Kijev.
L

Lepi mica1

pre 22 dana

Ja da sam los komsija rekao bi da ne igrate evropu jer ce te biti ponovo kanta za napucavanje😆ali posto sam dobar komsija zelim da ostvarite sto bolji rezultat u LE
R

Realni Arth

pre 22 dana

Milsim da vrlo tesko cemo imati predstavnika u LS, mozda neka mala sansa za Zvezdu ako se pojaca kvalitetno, a ne bez veze. Partizanu ko god da mu bude protivnik tesko cee da bude ljudi ne mozes u Evropi sa Natkom od 40 godina, Nikolicem koji nikad nije ni igrao Evropsku tekmu, Sanicnain, Antic, Stojkovic,.......pa sve do Sverine, Kalula... itd, Boze pomozi! Pa respektabilniji tim ima TSC od Partizana, zato ko god pricao kako ce nasi klubovi igrati Evropu smao pitanje koji rang, imam poruku, voleo bih ali TESKO! Uostalom videcete ! Pozdrav!
r

rto

pre 22 dana

Klub zvani sreća. A trebali su Salzburg koji je najjači, Fener i Slavija .p. A ovako slabašni Kijev.

Jeste

pre 22 dana

Moze Real kada bi i on igrao kvalifikacije da nam padne u drugom kolu proslih godina skracivanje grupa Partizan dodju u plej off za LK neki klubovi koji bi mogli igrati LS a Zvezdi dodje Pijunik.
S

Samo gost

pre 22 dana

Sramota je kako se Partizan sistematski uništava i ponižava.Ovo ni Zvezdi ne bih poželeo.
V

Vratolom

pre 21 dana

Sramota je sto drzava zbog Partizana unistava druge klubove u Srbiji, decenijama unazad.

Marko Pavlovic

pre 22 dana

Naspi vule bar pola finansija koliko sipaš zvezdi da imamo 2 tima u LŠ. Zarad cele nacije i lige uopšte.
E

ErcovDelija

pre 22 dana

Da Vule ne sipa, vi ni licencu ne bi imali.

PFK NIŠ

pre 22 dana

Dok se uprava ne promeni nema nista od Partizana. Sa Nadjom kao trenerom, Kaluluom, Gohom, Nikolicem, Stojkovicem, Severinom, Anticem, Sanicaninom u LS? Vazura da organizuje pojacanja, novog dobrog trenera? Ko u to veruje stvarno nije normalan.
j

jedva cekam

pre 22 dana

ala ce da bude punjenja
L

Lepi mica1

pre 22 dana

Pricas o zvezdi ili?😆😆😆
B

Babaroga99

pre 22 dana

🤣🤣🤣🤣
P

PITANJE ZA

pre 22 dana

MOZZARTSPORT necu da malerusem komsije, bio bih srecan da udju u LŠ ali protiv Dinama i Febera sanse su ravne NULI. Pitanje glasi, ako partizan ispadne iz Kvalifikacije za LŠ onda ide u Kvalifikacije za LE i ako tamo isto propadne da li ide u LK ili isto u Kvalifikacije mada je to onda 6 utakmica samo u Kvalifikacijiama to mi je nesto nelogicno, ili se tu zavrsava evropski put, ako neko zna neka napise. HVALA!
L

Lionac

pre 22 dana

Ako ispadne 2kolo za ls ide u 3kolo za le ako ispadne ide u pley-off za LK,ako prodje 2kolo i isapadne u 3kolo ide direktno grupe LE kao tsc prose godine
D

DDF

pre 21 dana

Partizan nema sigurno obezbedjeno nijednu grupnu fazu takmicenja,mora makar jednog protivnika da izbaci pa makar bilo i kv.za lk
a

ajah

pre 21 dana

Lionac, ne ide, za svako ispadanje ofe u kvalifikacije nizeg takmicenja. Ako prodje drugo kolo, onds ima garant LK. Apsurd je da 2. nema a 3. iz lige (TSC) ima garantovano mestp u grupama
Z

Zaza Paculia

pre 22 dana

Dinamo Kiev je IDEALAN protivnik! Pustili su strance, igraju samo solidni Ukrajinci, nemaju domaci teren. Fenerbahce opet nije osvojio titulu, idu izbori i verovatno novi predsednik, je najavio veliko trenersko ime, i skupa pojacanja, sto moze da ispadne i ovako i onako...
d

d.g.

pre 22 dana

Slično razmišlja i Dinamo.
I

Ivan3333

pre 22 dana

Sto posto izvlacimo fener i primamo 10 u dvomecu
s

samo

pre 22 dana

Kakve to veze ima sa bilo cim?Partizan kad bi igrao sa prvakom Lihtenstajna,bio bi totalni aucajder.
N

Niko12

pre 22 dana

Salzburg i Partizan idu u trece kolo ako Atalanta zauzme 3 ili 4 mesto sto ke sad sigurno, tako pise na uefinom sajtu a zasto bi Slavija isla pre Partizana, pomeraju se 10 i 11 na listi
B

Bnj

pre 22 dana

Jedino ako se ne gleda koeficijent tima..
M

Manche

pre 22 dana

Da li su navijaci partizana svesni da ovo znaci da nema evrope za njih sledece sezone ? Ne salim se i nisam maliciozan, ali zaista ste u velikom problemu i sledece sezone ce i drugo mesto biti uspeh za vas.
Z

Zema

pre 22 dana

Partizan lagano ulazu u ligu šampiona a Zvezda ispada u kvalifikacije i neigra Evropu sledeće sezonu. Prošle sezonu su zauzeli poslednje 32 mesto u Evropi sramota za Srbiju. Kada uskoro dodje bolje vreme Zvezda ći im budu oduzeti svi bodovi za poslednje sedam godinu i će budu izbačeni u četvrti ligu ko što je Rendžers bio izbačen u četvrti ligu. Dase zna šta ih čeka.
r

rrrr

pre 22 dana

U redu,zvezda je bila 32.u elitnom evropskom takmicenju,to su cinjenice.Daj reci nam nesto orejtingu partizana,vii se da baratas materijom.
h

hahahahahahahaha

pre 22 dana

Tablete ne rade ocigledno. Povecaj terapiju na 2x dnevno.
r

reci nam

pre 22 dana

sta je bilo kada si se probudio?
m

ma da bre to

pre 22 dana

koliko ti blage veze nemas, a ko ti placa internet veliko je pitanje....
D

Dddd 1975

pre 22 dana

Auuuu kakav san ...kosmar trbalo ti je vremena da se povratis kada si se probudio .
Ч

Чокот

pre 22 dana

Ау, човече!🤣🤣🤣🤣
R

Realno istina

pre 22 dana

Sve je moguce u fudbalu. A isto tako u kosarci.
A

Aca LJotic 89

pre 22 dana

Zema A sta ti verujes u bajke koje pises? E si iso u neku skolu pored toga sto lupas gluposti kao otvoren prozor na promaji ni gramatika ti nije jaca strana.
Z

ZEMO ZEMO

pre 22 dana

Nije tebi lako!
Z

Zema

pre 22 dana

Vidi štp mi lupaju minusi a i oni znaju da sam upravu . Vi sledeće sezonu izpadate u prvo kolu i neigrate u evropi uopšte morate dase pomirite sa tim a partizan ulazi u ligu šampiona i ako ima mnogo teži raspored od Zvezdu. U evropi nemogu da vam pomagaju sudije ko u našoj ligu. A uskoro ći ih uefa izbacu i četvrti ligu zbog nameštanja utakmica.
K

Kme

pre 22 dana

2,3 nije bitno 2 utakmice i gotovo, kuciiiiii
з

зока_мип

pre 22 dana

кад је некад давно Душко Радовић писао, "наш неуспјех је ваш највећи успјех", нисам то тада разумио. данас је јасније.
G

Gooxy

pre 22 dana

Dovoljno je bilo vidjeti proslo kolo igru Partizana.kakav odnos prrma igri pojedinih igraca.a sta tek reci za onu situaciju kad protivnicki igrac prolazi pored odbrane kao na rekreaciji i sutira ili pustanje protivnickih igraca da sa 16 metara sutiraju bez bloka.Partizanu samo moze pomoci promjena uprave,da se dovede solidan trener i brdo igraca.ovo trenutno je uzas
S

Saša_PFC

pre 22 dana

Očigledno da nam je domaca liga povecala kvalitet i da se ove sezone moglo pogledati dosta dobrih i kvalitetnih utakmica.Medjutim problem nastaje kada se nasi klubovi nadju u Evropi...TSC i Čukarički su doziveli katastrofalne rezultate u Evropi i pokazali da im tamo trenutno nije mesto a isto vazi i za Vojvodinu.Njihovim nastupom prosle sezone Srpski fudbal je samo izgubio i na taj nacin izgubio i direktnog ucesnika u nikad slabijoj Ligi Šampiona.Partizan je apsolutno podbacio u Evropi ali donekle opravdava i samo stanje u klubu gde se ocigledno vise vodi racuna o sopstvenom dzepu nego rezultatu ekipa kako u domacem prvenstvu tako i u Evropi.Šta reći za C.Zvezdu...ponižavajuće....klub koji je zvanicno proglasen najlošijom ekipom u grupnoj fazi Lige Šampiona gde nisu uspeli da cak i kroz grupu obezbede zimu u Evropi.Imali su neverovatno srece protiv M.Sitija gde mogli da ponove prethodne"briljantne"nastupe gde su u 3.utakmice imali gol razliku 0:17...ipak ih je sreca pogledala i to sto su ostali klubovi u grupi osim Y.Bojsa potcenili C.Zvezdu pa su uglavnom igrali sa kombinovanim sastavima.Svu nemoc smo videli u Beogradu gde su pukom srecom ostali neporazeni sa igrom koja je na nivou drugoligaskih ekipa iz liga petice. Dakle dok se nedesi cudo u Srpskom fudbalu i nepromeni sve iz korena focicemo u situaciju da nam klubovi budu kanta za popravljanje gol razlike kao sto je to C.Zvezda bila sa rezultatima 0:6-1:6-0:5 i slicnim pa rekli bi teniskim rezultatima.
D

Don Vito Corleone'

pre 22 dana

@Saša PFC. Ajde bre folirantu koga bre ti foliraš. Niste igrali ligu šampiona 15 godina, pobedu u kupu-ligi šampiona nemate 41 godinu, i ti prodaješ tu prazne priče kako je Zvezda doživela katastrofu u ligi šampiona. Imali smo sreće protiv Sitija, ma nije valjda, imali sreće protiv kluba koji ima budžet milijardu evra po sezoni. Pogledaj rezultate Sitija u Mančesteru poslednjih nekoliko sezona u ligi šampiona, i uopšte njihove rezultate, gde su samleli sve velike Evropske klubove, Lajpcigu su prošle sezone dali 7 komada u Mančesteru i to u četvrtfinalu lige šampiona. U BG smo protiv njih igrali egal utakmicu, i ako su igrali u kombinovanom sastavu, ali je bilo i dosta važnih igrača. Protiv Lajpciga smo bili bolji drugo poluvreme i u Nemačkoj i drugo poluvreme u BG. Jedina moja zamerka ove sezone u ligi šampiona je utakmica protiv YB u BG, gde smo morali da pobedimo. U Bernu smo trebali da vodimo 3:0 u prvih 15 minuta. Ti si našao da pričaš o Zvezdi Evropskom i Svetskom šampionu koji poslednjih 7 godina igra Evro grupe, 3 lige šampiona u 5 godina i 4 lige Evrope od toga 3 proleća. Bolje ti brini o svom malom klubu koji doživljava stalno ponižavanja u Evropi od prosečnih klubova Šerif 1:3 Norsjeland 5:0 0:1 itd itd itdddddd.
R

Realno istina

pre 22 dana

A o svom klubu nista!!!
1

1912

pre 22 dana

Da su prošlogodišnja pravila na snazi Partizan bi bio u 3. kolu kvalifikacija za LŠ. Zvezda bi kao ove sezone išla direktno u elitno takmičenje uz uslov da Dortmund ne postane prvak Evrope. Međutim UEFA je dosta toga promenila. Ako 4 ekipe idu u 2. kolo ligaške staze kvalifikacija za LŠ logično je da to budu vicešampioni 12., 13., 14. i 15. lige sa liste koeficijenata. To su Fenerbahče, Lugano, Dinamo (k) i Slavija. Srbija je na 11. mestu pa grobari po tom parametru trebaju da startuju od 3. kola i da imaju zagarantovanu LE.
B

Burek

pre 22 dana

Grobari, idete definitvno od drugog kola, ne od trećeg !!!
d

don222999

pre 22 dana

Ipak krecemo od 3. kola!!!!
C

Cer

pre 22 dana

Netacno
S

Simicmacan

pre 22 dana

Pardon, moj prethodni komentar je greska koju je neko na wikipediji napravio pa sam ja poverovao i ispao glup
B

Burek

pre 22 dana

Dešava se to, nisi jedini :) Baš sam sad gledao sajt UEFA - tamo ništa ne piše u vezi žreba, zato su ljudi i mogli videti samo na Wikiju procedure za to
S

Simicmacan

pre 22 dana

Ne znam koliko je merodavno, ali upravo se na Wikipediji sve promenilo. Sada pise da ne postoji drugo kolo za stazu nesampiona, vec da se zbog Benfike sve prebacilo u trece kolo, tako da i Partizan pocinje kvalifikacije od treceg kola. Ako je zaista tako, onda Partizan ima sigurnu jesen u Cipiripi takmicenju. Kazem, tako pise na Wikipediji, nisam siguran da li je tacno

Mr 007

pre 22 dana

Moze groblje izbaciti Ukrajince. Protiv Fenera je moguca cak i repriza Nordsjelanda.
?

??

pre 22 dana

Fener je prosao kao groblje protiv Nordsjelanda
@

@??

pre 22 dana

Ali Fener je bar kod kuće pobedio, Partizan je i u Humskoj izgubio
D

Don Vito Corleone'

pre 22 dana

partizani i liga šampiona, daj nemoj da me zaebavaš ahahaha ahahaha. Oni su Mukice jedini klub na celom Svetu koji nije pobedio u kupu-ligi šampiona neverovatnih 41 godinu. Zvezda ima više pobeda u kupu-ligi šampiona nego partizani odigranih utakmica. Oni kao klub nisu trenutno ni nivoa konferencije. Trenutno su po kvalitetu 5 klub u ligi, ispred njih su Tsc, Vojvodina, Radnički KG.

Naravno

pre 22 dana

Na samo ucesce u LS Zvezda cekala vise od 2 ipo decenije a sada nakon tri ucesca ima citave 2 pobede nakon vise od 30 godina uprkos svim upumpanim milionima stvarno ogromna razlika u odnosu na Partizan.
k

kondor007

pre 22 dana

Don Vito , mutavi kada je FKP igrao finale KES Zvezda nije znala kakvo je to takmicenja . U finalu izgubio od Reala sa 2: 1 vi nikada necete igrati finale LS protiv Reala to je nemoguce . Igrali ste finale protiv osrednje ekipe i jedva pobedili posle izvodjenja penala . Nemas pojma o evropskom fudbalu a tu se previs kao da nesto znas . Jos mnogo treba da ucis kada je fudbal u pitanju .
S

Sascha 2010S

pre 22 dana

Partizan je u 3kolu kf. i ima sigurnu grupu LK
K

KAKO IMA

pre 22 dana

Sigurno evropu? Kolioo znam iz Kvalifikacija za LŠ ako ispadbes onda ides u Kvalifikacije za LE i tu te isto cekaju ozbiljne ekipe, tu ako ispadnes nema dalje! Nema nikakve LK .
S

Samo jedan covek

pre 22 dana

Glupo je u istu rečenicu stavljati Partizan i LŠ!
P

PetardiranjeUNajavi

pre 22 dana

Izvukli Turke ili Ukre crnim dečkima petardiranje ne gine, a onda idu istorijski dueli sa strašnim Šamrokom ili moćnom Florom u grčevitoj borbi za kvalifikacije u Cipiripi kup:))))))U Evropi ne rade štitovi i tu će se videti da je drugo mesto ove sezone nezasluženo:)))
s

sdfsdf

pre 22 dana

Ovi nece ni u kup Bebana Gavrilovica da idu
V

Valdano

pre 22 dana

Partizan treba da dovede Ivica i da on selektira ekipu i da se napravi iskorak u evropi.Kvalitet fudbala u Evropi je nikad gori,pogledajte samo Bajern u Njemackoj vise ne moze da dominira,Juventus i Milan u Italiji,Mancester j u Engleskoj,Ajaksa nema u Holandiji,Salcburg je srusen u Austriji,Porto i Benfika u sjenci Sportinga,dakle Zvezda i Partizan uz bolju organizaciju moraju da grupne faze bar lige uefa svake godine ako ne i jedan lige sampiona.Tsc i Vojvodina takodje,bar ligu konferencije.Zvezda je kiksala sa Baharom,da je bio pravi trener igrala bi se liga sampiona,jer Zvezda ima kvalitet(svi stranci su odlicni igraci ove godine).
S

Simicmacan

pre 22 dana

U ovaj Partizan, dok se ne smeni uprava, Ivic ne dolazi. On je sam rekao da uprava treba da ode
a

arroyo

pre 22 dana

ne lupetaj, pa upravo zbog toga što nema više monopola na lige je prosečni kvalitet porastao
E

Ej

pre 22 dana

Dzabe ivic kad stranac cuje da plate kasne...

Bojan Urosevic

pre 22 dana

A na UEFA sajtu piše da LIL,Twente,i Partizan idu direktno u 3 kolo.
M

Milojko Arsenic's

pre 22 dana

Ako je nikad jači Srpski Bajern redom padao od omonije, kairata, šerifa, makabija onda je jasno da je sve moguće u fudbalu.
M

Mile led

pre 22 dana

Norsjeland 5:0 0:1 Šerif 1:3. Partizan i liga šampiona ne idu u istoj rečenici.
D

Delija NBGD

pre 22 dana

I onda izbacimo polufinalistu LE Salcburg 🤫🔴⚪🔴⚪
D

Dzoe

pre 22 dana

Makabi Petah Tikva? Taj Makabi spominjes?

Bojan Urosevic

pre 22 dana

Ako Union Sent Giloa bude 2 mesto u Belgijskoj ligi Partizan ide u 3 kolo
B

Burek

pre 22 dana

Otkud to ?
G

Gggg

pre 22 dana

Ja na sajtu vidim Partizan u trećem kolu
P

Pjer Karden

pre 22 dana

Partizanu to nema značaj zato što ima najgori tim u poslednjih 40 godina i svejedno ispada,fokus treba da im bude pre svega na kvalifikacije za LK gde uz malo sreće mogu da dobiju neki Linfild ili Olimpiju i prođu u grupnu fazu.Ukoliko ni ove godine ne bude igrao makar LK Partizan će se suočiti sa potpunom propašću i sledeće sezone će se grčevito boriti za 3 mesto u ligi.
B

Burek

pre 22 dana

Pazi, veće su šanse da Partizan kiksira u ligi ako bude igrao evropsko takmičenje zbog borbe na više frontova (a klupa im je tanka)
B

Burek

pre 22 dana

Ako izvuku Dinamo, možda se nekim čudom provuku samo zato što se nijedan meč neće igrati u Ukrajini (mada su Kijevljani i dalje dobra ekipa), a protiv Fenera ih čeka petarda
l

lagano samo

pre 22 dana

kad nikad jaca zvezda v.2 od barija nije mogla da izbaci serife i haife
G

GOROSTAS

pre 22 dana

Bogme Serif pobedio Reala a Makabi Juventusa. Nisi kesten.

Naravno

pre 22 dana

I Jang Bojs je pobedio Juventus a pre toga je porazen od Partizana a Dinamo Zagreb ispao od Skenderbega koji je takodje porazen od Partizana.
Č

Četnici Jug

pre 22 dana

Dajte Ukre da se igramo, igramo, igramoooo! To bi bio veliki derbi! Poznato je da su navijači Partizana i Crvene Zvezde veliki rusofili i antifašisti, tako da bi bilo baš zanimljivo kako na terenu tako i na tribinama!
i

igor978

pre 22 dana

Apsolutno je svejedno ko će biti protivnik u kvalifikacijama ovakvom Partizanu. Mi ne možemo dobiti ni Šerif koji je za nas postao institucija u Evropi…Sjajan rad uprave Partizana