(©Reuters)
(©Reuters)

Partizanu se ponovo promenila lista protivnika za LŠ

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.05.24. | 19:57

Atalanta napravila pomeranja

Iz nedelje u nedelju tumbale su se liste klubova koji će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, zavisno kako od rezultata u domaćim prvenstvima, tako i od završnice evropskih kupova.

Tako su se Partizanu promenio spisak mogućih rivala u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada je Atalanta osvojila Ligu Evrope, a danas se taj spisak ponovo promenio nakon što je klub iz Bergama obezbedio sebi da Seriju A završi iznad petog mesta.

Izabrane vesti

Od danas situacija glasi: Partizan i švajcarski Lugano će biti nepovlašćeni na žrebu za 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, dok će povlašćeni biti Fenerbahče (Turska) i Dinamo iz Kijeva (Ukrajina)! Dakle, crno-belima se vratila opcija da imaju samo dva moguća protivnika i to će biti ili vicešampion Turske ili vicešampion Ukrajine.

Partizan će 18. juna saznati protiv koga će igrati u kvalifikacijama, a utakmice su na programu 23/24. i 30/31. jula.

Pobeda Atalante izbacila je Romu iz Lige šampiona, a ubacila je Benfiku, tako da se trijumf crno-plavih u Bergamu danas jednako slavio i u Lisabonu.

U isto vreme Atalanta je pomerila Red Bul Salcburg i Slaviju iz Praga iz drugog u treće kolo kvalifikacija, što će im svakako mnogo više goditi, makar iz razloga što će kasnije početi evropsku sezonu.


tagovi

FK PartizanLiga šampionaMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara