Komentari na vest

Pavar: Nisam seksi kao Hakimi ili Arnold, ali...

s

salamander

pre preko 2 godine

ovaj da nije francuz igra bi beton ligu, prespor je za beka, svako brzo krilo ga ubija, sreca da igra smesnu bundesligu gde postoje 2 krstene ekipe, ko misli drugacije video je jucer kad treci leverkuzen dobije 5 komada za 37 minut
I

Ifa

pre preko 2 godine

A i pogba naso glumit pred golmanom onda kad je prpa daj zagalami na nekog a imao covjeka sa desne strane al mora frizer da se pokaze
I

I

pre preko 2 godine

U Bajernu niko ne dolazi do izrazaja jer svaki igrac radi iskljucivo svoj posao. I samo svoj posao. Svi su deo tima. Ono sto Benzema radi u Realu, te iznosi loptu, te proigrava, te igra veznog, te spica, sve uloge na terenu, u Bajernu mu jednostavno ne bi bilo dozvoljeno da igra tako. Zato bi Bajern odrao real 5-0. Svi rade svoje.
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Pavar vrhunska odbrana, malo slabiji napad, Arnold i Hakimi vrhunski napad, malo slabija odbrana. Kimih kad bi igrao desnog beka - KOMPLETAN. Ali njega niko ne pominje, kao sto Pavar kaze nisam zanimljiv. Kimih je jedan od najboljih veznih na svetu, a kao desni bek sigurno najbolji na svetu.
G

Gost300

pre preko 2 godine

Ja se ne mogu dovoljno nadiviti Kimihu kao igracu
M

Mekkyaku

pre preko 2 godine

@gost300 mislim da niko ne moze
J

Jaffa keks

pre preko 2 godine

Secam se kad je Bajern dobio utakmicu, lupicu, 3, 4, 5 prema nula i Gvardiola dolazi do tada jako mladog Kimiha i drzi mu predavanje gde je sve pogresio i sta moze bolje. Koliko god ljudi pricali da Gvardiola "upropastio" Bajern, on je sve tri sezone dolazio do polufinala, pokazao zube bez 3 standardna prvotimca Barseloni koja u napadu imala trio MSN. Svako mora se odati priznanje Gvardioli koji ga je i premestio i pomogao u adaptaciji u veznom redu.