Komentari na vest

Pavkov pogađao i pakovao, Kanga gazdovao, Zvezda lagano srušila Ilićevu Čuku (VIDEO)

M

Marinjo1

pre preko 2 godine

Raduje me minus 2 pred derbi da konacno udjemo od orvog minuta napadacki

Aleksandar

pre preko 2 godine

Ovo su desavanja samo od pre par meseci: 1. nude ti za igraca 3 miliona ti odbijes i prodas ga za 1,2 m posle par meseci . 2. od 4 najbolja igraca u timu ti trojicu izbacis iz tima na pocetku priprema i posle ih vratis na kraju eliminacija 3. na kraju eliminacija, ti zelis da kupis trojicu igraca koji su potpisali za strane klubove a do skoro su igrali u domacim klubovima i bili ti na 500 metara . U bilo kom klubu samo ovo bi dovelo do otkaza svih , a da ne idemo dalje od 6 meseci .
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Greota kakvu je seljačku ekipu napravio Saša Ilić od Čukarickog. Ovakva bunkerčina je u prethodnim mečevima protiv Zvezde bila nezamisliva, prštalo je na sve strane, padalo po 5,6 golova redovno. Zvezda razbila bunker i trebalo je da postigne još barem 3-4 gola. Kanga odličan, ostali na visini zadatka. Sad pauza da se dobro spremimo pa da preuzmemo prvo mesto na tabeli bez obzira što bunkeraši sve nameštaju i što ih guraju sudije i FSS.
M

Mordor

pre preko 2 godine

Ova i ovakva cuka je medju najboljim ekipama lige, da skresu na cetiri igrali bi. Al najbolje da skresu na jednig ucesnika, sta ima taj velikan sveckog kova da uopste igra za titulu.
G

Ganzibell

pre preko 2 godine

I sad ce Pavkov opet biti sklonjen jer stize neki Richairo, strasno nikako momak da dobije sansu i napakuje 20komada za sezonu
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Risario moze i umesto Bena.
I

Iz okoline

pre preko 2 godine

Kanga je tempirana bomba, sad odmor i pripreme za nastavak, posle proletera ocekujem ga na lavoru da odigra kao zmaj i derbi je nas.
S

Sale@

pre preko 2 godine

Srpska liga ide ka fizionomiji portugalske... 2 ekstra jaka tima, jedan u povoju, ostali boza. Kod Portugalaca su tri ekstra jaka tima, mada i Sporting dugo nije bio na nivou,ali sada jesu. Ovaj naš treći što je u povoju je TSC. Ostali su katastrofa, ali katastrofa!!! Jaz između Zvezde, Partizana u odnosu na ostale je sve veći i veći, gotovo neshvatljivo! Vosa propala, Radnički Niš užas, Spartak se drži nekako, ali slabo je to, Čukaricki seoski tim bez ambicije, ovo ostalo... Tuga bre, tuga! Srbija od 12 klubova ne sme da ima u najvišem rangu takmičenja! Valjda bi tih 12 podiglo kvalitet svih koji se takmiče!
R

RSB

pre preko 2 godine

Jos jedna sklanjalica jel da haha gazi zvezdooo...
N

NORMALA

pre preko 2 godine

Dajte Superligu s 12 timova.
F

Familija

pre preko 2 godine

ČESTITAMO ŠAMPIONI odlična utakmica spektakularna pobeda u nizu i nova tri osvojena boda šampionska utakmica zato i jeste ŠAMPIONI čestitke svim igračima i kompletnom stručnom štabu kangina majstorija pavkov ruši redom dragović i degenek zaključali odbranu eraković danas dobar bravo i čestitke svim ostalim igračima i na terenu i na klupi mali odmor je ispred nas i nastavljamo dalje u istom ritmu u istom raspoloženja čestitke još jednom lavovima u crveno beloj familiji na terenu i tribini cigani još jednom se pokazalo koliko zvezda može da RAČUNA NA NAS punimo sve sektore pesma koja ne prestaje takva lojalnost i pripadnost kao i požrtvovanost klubu to je fascinatno spektakularno i neponovljivo to je unikat u svetu fudbala i kada je teško i kada je lepo uz ZVEZDU NJENE DELIJE uvek uz klub uvek uz igrače zato i jesmo ŠAMPIONI a ovo danas može se objasniti u tri reči OVO JE ZVEZDA čestitke još jednom UVEK ZA TEBE UVEK UZ TEBE i samo napred gazi familijo
Z

Zabrinut

pre preko 2 godine

Je l ti dobro??

gemathegreat

pre preko 2 godine

@Zabrinut Njemu jeste a tebi???
G

Ganga

pre preko 2 godine

Rutinska pobeda!! Svaka čast momcima koji su pokazali da su fizički besprekorno spremni. Svi odigrali odlično po jednom od najgorih terena u našoj ligi. Na odmor pa cepamo dalje! Napred Zvezda!
L

La Kukaraca

pre preko 2 godine

Jbg grobosi se ponadali... Do derbija ste prvi posle ćao
T

Teodul

pre preko 2 godine

Mislim da nas se jako plašite, jer ako izgubite derbi.... Biće opet Mister nema pojma, Terza odlazi, Mrkela aut😀😀😀 I titula ćao rođaci crveni kmeri...
K

Komsije kazu

pre preko 2 godine

Da je Sale Ilic izdajnik koji unistava Partizan zajedno da drzavnim vrhom, napred Zvezdo u inat dusmanima.
z

zongla

pre preko 2 godine

Stankovicu gde su mladji igraci za koje si govorio da ce dobijati priluku???
G

Goust

pre preko 2 godine

Pustio nas Sale :)))))
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ovo je upravo ono o cemu smo pricali posle Serifa i ispadanja iz LS. Odigraju mec u nasoj amaterskoj ligi , od Cukarickog imamo 4x bolji tim . I onda izlaze ovakvi tekstovi sa hvalospevima , te super taktika , pa igraci neverovatni , doktori fudbala.. I onda citaju ovo nasi igraci i misle jbt pa mi smo strasni. Ovo je isti odnos kao Zvezda PSG , tako da danas Cukaricki kao da je igrao protiv PSGa. E to smo mi u ovoj ligi i to svi znamo. Do lige je nije do nas jbga , treba bre na 8 klubova da je skresu toliko nema kvaliteta..
G

Gost13

pre preko 2 godine

Kakav je ono krtičnjak, njiva brate. Kukuruz ladno može da se posadi umesto korner zastavice. I to je ta famozna Superliga. Daj još 15 klubova malo je ovo.
M

Motilo

pre preko 2 godine

U potpunosti se slažem sa tobom, osim onog za kukuruz koji se seje a ne sadi !!!
H

Hej Pavkov...

pre preko 2 godine

...daj gol glavom!!!
X

XD

pre preko 2 godine

Or'oja njivu.
9

951357

pre preko 2 godine

Potpuna kontrola od pocetka do kraja. Steta zbog glupo primljenog gola, ali nema veze. Izgleda da kako vreme odmice tako se mi zahuktavamo i bolje igramo, a onda se zamene 2-3 igraca i odradjuje se posao do kraja.
Z

ZZ Crew

pre preko 2 godine

Kanga i Katai kakva lepota fudbala...
7

777

pre preko 2 godine

Ma pustio nas je Sasa Ilic, Cukaricki je nasa filijala

Sakur

pre preko 2 godine

Ladno nasa legenda stavi rezervnog golmana da brani,mozda ga je odmarao jer se golmani inace puno umore ako vezu par utakmica hahahahaha koja je ovo smejurija
d

doce

pre preko 2 godine

Ne mlati bzvz. momak sve odbranio...

ANALIZA

pre preko 2 godine

Ladno je rezervni golman spasio Čuku od teškog poraza...Nemas ti veze o fudbalu...sto bi se reklo talentovano glup...idi cuvaj ovce al pazi da ih ne izgubis hahaha
P

Penzioner

pre preko 2 godine

Decace, informisi se pre nego napises komentar. Golmanu Petrovicu je ovo cetvrta utakmica u kontinuitetu, tako da eto, sta reci!?

ANALIZA

pre preko 2 godine

Trebao bi ti da odmoris mozak vidiš da se pregrejao pa ne funkcioniše kako treba
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Moguće,on je iz generacije poznate po namestaljkama,preslo u naviku.Inace golman najbolji igrac Cuke veceras.

Vixtra

pre preko 2 godine

Brate, ne lupaj. Mićović igra već 4 utakmice u prvenstvu zaredom. On i Petrović se mijenjaju kao kod nas Popović i Stevanović.
K

Komar

pre preko 2 godine

Pa ako je Cukaricki organizovan klub, sta su ostali? Kakva je ovo oranica od terena? Da je normalan teren popili bi petardu veceras od Zvezde...
a

abc

pre preko 2 godine

Ovo je primer regularne utakmice i suđenja koje je bilo štetno po Zvezdu, u prvom poluvremenu najmanje tri žuta su trebala biti pokazana igračima Čuke, najdrastičniji primer je povlačenje za dres Kataia faul je sviran aki nije pokazan karton. Groblje kad prvi put odigra regularnu utakmicu prosuće bodove, a to će se desiti samo u dva derbija, nažalost.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Nazalost u pravu si. Mozda se nekad nesto i promijeni.
T

Teodul

pre preko 2 godine

Puknite od muke, iscepacemo i vas uskoro, stubovi lažnog poštenja!!!
Ž

Žan Pol Gotje

pre preko 2 godine

Nema šta da se zameri,odigrali su konkretno,dinamipčno,rezultat i nije realan trebali su još 2 gola da daju,ali ostaje gorak utisak da Zvezda i pored 40 igrača na platnom spisku praktično nema klupu i čim zapne i proceni se da je neka utakmica visokog rizika guraju se u vatru oni najbolji.čak i kada su umorni.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

I degenek bolji od babica i pankova? :) ...Samo mi nikako nije jasno ako vec ne mozemo da kupimo beka sto ne uzmemo nekog iz omladinskog tima ne moguce da nema ni jedan igrali su klinci 2 lige sampiona...Nikako mi nije jasno.
s

skunipen

pre preko 2 godine

Jeste, bolji je ! Pa neka kiksne jos deset puta, opet vise zasluzuje da igra u prvoj postavi. Pravi navijaci znaju ko je i sta je Degenek i koliko je do sad doprineo klubu svojim igrama.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Eto, kada pitam da mi navedu koje su TACNO greske napravili Babic, Petrovic, i jos neki, a da cu im ja na svaku njihovu gresku navesti bar po pet gresaka koje su nacinili Degenek, Sanogo, Kanga, Katai... i to gresaka koje su direktno uticale na rezultat - pljuvaci ne znaju da ih navedu. Ali zato po difoltu pljuju decu od dvadesetak godina koja su im kriva za poraze i kada sede na tribinama.
I

Iz sljivika@

pre preko 2 godine

Ne zajebavaj da ti je Babic igrac? Dobar si lik imas korektne komentare iskrene i bez lozenja ali sad si me iznenadio, seti se kvalifikacija neznam tacno prosle ili pretprosle godine kad je Babic krenuo kao starter pa pocelo da duva na sve strane a ovi brze bolje vracaj Degeneka iz Kine ili odakle vec da spasava stvari, nemoj nemam nista protiv coveka ali veliki strah ima i brate mili deluje pogubljeno, jos kad se setim da je placen Sosijedadu 800k osedim od muke.
B

Boli

pre preko 2 godine

Samo nek je otisao Milunovic da ga vise ne gledam!!!
d

d.g.

pre preko 2 godine

Koliko je bedna liga ako je ovo derbi.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Posle se dva tabora medjusobno prozivaju za pobedničke nizove… pa kako da ne budu nizovi kada su svi ostali za 6 klasa ispod, a ovi “moderno poslujemo” Čukarički i TSC neka budu 4 klase ispod i to je to. Treba 20 planeta da se poravna da se protiv tog jada i čemera prospe neki bod.
S

Sf

pre preko 2 godine

A ko kaze da je derbi, za derbi su potrebne 2 dobre ekipe. A ne samo Zvezda. Gledaj sad Tvoj partizai protiv Reala sa nisave. I to je derbi.
d

d.g.

pre preko 2 godine

@sf ja sam Zvezdas. Smesno mi je da Cuka puca na gornji deo tabele sa ovako bednom igrom. Nisu imali dve akcije celu utakmicu a oni su kao domacini.
С

Спарта

pre preko 2 godine

Канга доктор фудбала.
G

Gašić StarMo

pre preko 2 godine

Rutinski,dominacija,kvalitet…baš dobra takmičarska tekma!
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Zamalo pa pobeda sa pola gasa.
D

Daaa

pre preko 2 godine

Napišeš ovoliki tekst, a nigde nema da piše koji je rezultat bio..
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Daaa-Ponovo pročitaj tekst,možda nadješ i rezultat,ne možeš promašiti ako pažljivo čitaš....
D

Dale32

pre preko 2 godine

Naslov kao da je bilo 5-1, uobičajeno.

ANALIZA

pre preko 2 godine

@Dale 32 po prikazanoj igri i sansama trebalo je da bude 6-2 za Zvezdu
b

bojank911

pre preko 2 godine

Pustio nas Sasa Ilic
l

lol12

pre preko 2 godine

Trebalo biti bar 3 razlike s obzirom na prikazano danas.Ako nekom nije jasno sto se trpi povremeno Kangino ludilo nek pogleda danasnju utakmicu.
l

lisabon

pre preko 2 godine

teren je uzas posle dve kise, sta ce biti zimus katastrofa kakvi su nam tereni
D

Dasa22

pre preko 2 godine

Šta će biti zimus - ne postoji u srpskom jeziki. Zimus - proslo vreme, prošle zime. Šta će biti na zimu - pravilno, buduće vreme.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Bitno Daso da nas ti poducavas srpskom JEZIKI 😆. Ajde, manite se detalja, suština je bitna 😉
D

Drvo

pre preko 2 godine

Deda Krle placen 500k godisnje da vezuje Kangi pertle i pere mu kopacke.
B

Baobab

pre preko 2 godine

Све све , али зашто мени онај дебели француз не личи уопште на фудбалера ???
N

NoName1

pre preko 2 godine

Verovatno zato što on i nije fudbaler.
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Vrhunski odigrana utakmica, osim onog nesrecnog klizanja na ocajnom terenu, na kraju, Odbrana kao sat, bez sanse za protivnika. Erakovic je bio odlican takodje.
n

nba

pre preko 2 godine

Haha pa kad namjestate bar namjestite da nije providno,prvo brani golman amater rezervni,drugo najbolji igrac ndiaye odjednom niko ne zna dje je ,ne igra..trece igraci cukarickog se 90 min setaju kao na njivi da su juce bili jer kukakvi ne smiju da igraju..bravo lazni sampione

Вукашин Кљајевић

pre preko 2 godine

Страшно шта вам ради ваша легенда...
@

@nba

pre preko 2 godine

Hahaha Saša Ilić da pusti Zvezdu....smešan si i ispadas glup....da nije bilo tog mladog golmana Čuka bi primila šest gola ... Zvezda ima za nekoliko klasa jači tim
@

@nba

pre preko 2 godine

Lažni šampion je bio partizan kad je posle titule ispao od Samroka u Evropi
G

Gostbojan

pre preko 2 godine

"ne zna dje je".... "namjestate" Ti si iz Beograda? 😀😀
G

Gostfcrs

pre preko 2 godine

Trece dovedite partizanovca za trenera protivnika, oh wait...
G

Gostbojan

pre preko 2 godine

"kujavi ne smiju da igraju"... Kukav si ti vidim ja...
k

kmeeee

pre preko 2 godine

kmeeeeeeeee
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

Ako je ovo golman amater, onda vaš Popović nije ni za žensku ligu.
L

Lako i prosto

pre preko 2 godine

Mi gazimo ti plačeš, plakaces još niz godina
N

NoName1

pre preko 2 godine

Pa pitaj vašu "legendu" Flašu Ilića zašto nam se sklonio.
T

Tacno

pre preko 2 godine

Sa Sasom Ilicem dogovorili sve
Ž

Žila

pre preko 2 godine

I tvoj mozak smo namestili sad nece da te izlece ni najbolji stručnjaci na planeti
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Hoćemo mi bolje da namestimo al Saša Ilic ne zna naucio covek sve pošteno u patlidjanu od vučelića
T

Toooooo

pre preko 2 godine

Najviše me raduje kad Zvezda pobedi a ti ostavila ovakav komentar... uskoro svecu ce da ti kupimo...
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Profi trolivanje....