Komentari na vest

Pedri: Fudbal je postao robotizovan, ali ja ga igram iz zabave

P

Pedrigavi

pre gotovo 2 godine

Ako ti ke bilo uzitak dva puta gubit od bayerna 3 0 onda nesto s tobom nije uredu pogotovo sto pasa nisi imalo nego si gledao kako se bayernovi igraci dodaju.
n

nadrealnooo

pre gotovo 2 godine

Kqd je tako što ne igras ispred zgrade ,što se mucis da uzimaš milione od tog zlog, robotizovanog fudbala? Bas ne kapiram.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Čuveni dribler Pedri. Pa ovaj nije dodao loptu igraču koji je udaljen od njega više od tri metra, a ne da predribla nekoga. Zato nam je fudbal tu gde jeste jer smo počeli da se divimo ovakvim igračima. Takvih je pre bilo za izvoz. Samo u staroj Jugi od Safeta Sušića, Pižona, Sliškovića, Piksija, Deje, Robija, Bobana, Peđe Mijatovića...... Svi su u nogama imali genijalnost kakvu ovaj na mapi nije video. Da ne nabrajam i ostale svetske majstore fudbala tog vremena.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Još nisam odlučio da li je talentovaniji Pedri ili Gavi.

Katalonija

pre gotovo 2 godine

U Barsi je Pedri pokazao mnogo vise, ali Gaviju samo treba jos vremena, ono kako jede italijansku ili portugalsku vezu je krajnje fasinantno... A tu je I Tore, slican talenat kao pomenuta dvojica!
H

Hammers Srbija

pre gotovo 2 godine

Uporedite npr Barselonu i Man Utd trenutno, 98% vrhunskih igraca bi u svakom trenutku preslo npr iz Bajerna, Sitija, Celsija, Lpula u Barsu da dobiju iste uslove kao u prethodnom klubu, zato sto je u Barsi milina igrati i svi uzivaju i da igraju i da gledaju ma kakva ekipa bila, dok npr Utd koji je do pre 15 god bio gigant za predjasnje ne moze da dovede vise igraca ni iz Intera, Ajaxa, Porta klubova koji su nivo ispod najvecih, a moze da priusti sebi da potrosi mnogo vise od ovih drugih, ko razume shvatice
t

tesko

pre gotovo 2 godine

ko tebe razumije shvatit nece sigurno
D

DDm

pre gotovo 2 godine

Zaboravio je da kaže i da odlično, profesionalo nameštaju utakmice
A

Aiiii

pre gotovo 2 godine

Ne kažem da je sve čisto,daleko od toga.Ali kad sam vidio kako ovaj momak igra u najvećem derbiju na svijetu,zanijemio sam.Tu mirnoću nikad nisam vidio,kao da igra fudbal sa društvom u dvorištu.

NemanjaKZ

pre gotovo 2 godine

@DDm: Evo ga klasican balkanac. Za 90% utakmica zna zasigurno da su namestene i uzeo je ukupno 0 dinara na svim tim namestaljkama.