Lorenco Pelegrini (©Reuters)
Lorenco Pelegrini (©Reuters)

Pelegrini propušta EURO zbog povrede, Kastrovili uskočio

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.06.21. | 14:59

Još jedan otkaz zbog preopterećenosti...

Nešto više od dana ostalo je do zvaničnog početka Evropskog prvenstva, a lista igrača koji otpadaju u poslednjem momentu sve je duža – Lorenco Pelegrini morao je da se povuče zbog povrede butine i umesto njega pozvan je Gaetano Kastrovili.

Petak, 21.00: (6,50) Turska (3,50) Italija (1,63)

Izabrane vesti

Čekao je Roberto Manćini do poslednjeg minuta kako bi saznao zdravstveni status svog veziste, Kastrovili je od juče bio u stanju pripravnosti i sada je definitivno da fudbaler Rome neće moći da odgovori izazovu na predstojećem kontinentalnom takmičenju.

“Nažalost, prokleta povreda butine mi ne dozvoljava da igram na Evropskom prvenstvu. Osećam se razočarano i gorak je ukus u ustima trenutno, ali ovo je takođe momenat kada moramo da se zbližimo kao tim više nego ikada ranije i podržimo jedni druge. Imamo fantastičnu grupu igrača. Verujem u vas momci, napred Italija, svi zajedno“, napisao je Pelegrini na društvenim mrežama.

Pelegrinijeva povreda dodaje samo teret na i ovako ne baš idealnu sliku Azura, jer su u ovom trenutku povređeni Marko Verati i Stefano Sensi.

Podsetimo, zbog povreda su svoje nacionalne timove napustili Arkadijuš Milik, Doni van de Bek, Dijego Ljorente, Trent Aleksander Arnold...

Italija put ka tituli počinje u petak od 21 čas protiv Turske, a očekuje se da će Manćini poslati na teren sledeći sastav u sistemu 4-3-3: Donaruma – Di Lorenco, Bonuči, Kjelini, Spinacola – Barela, Žoržinjo, Lokateli – Berardi, Imobile, Insinje.



tagovi

Euro2020Lorenco Pelegrinifudbalska reprezentacija ItalijeGaetano Kastrovili

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara