Komentari na vest

Pep zna ko može da parira Salahu: Silva je najbolji igrač Premijer lige, sa loptom može šta poželi

M

Manci®

pre preko 2 godine

momak je izuzrtan u svakom pogledu ,mozda i najbolja sezona u kojoj uopste igra fudbal..ko i kako gleda na to da li je ili nije najbolji uopste nije vazno jer je milina gledati carolije koje izvodi po terenu..Dok su Mess(ija) i "Roki" aktivni samo ce oni uzimati te prestizne nagrade.
C

Citizen

pre preko 2 godine

Dobro, od strucnjaka u komentarima nisam ni ocekivao da prepoznaju genijalnost Bernarda Silve, ali sto se autor teksta zalepio samo za golove i asistencije, verovatno ne pogledavsi ni 2 utakmice Sitija ove sezone. Nikad nisu golovi i asistencije bili presudni kod Bernarda, vec to sto covek ne staje sa trcanjem 90 minuta, oduzima lopte, vrsi presing, zakljucava loptu, covek je poezija na terenu. Ubedljivo najkompletniji fudbaler na svetu trenutno.
t

trto

pre preko 2 godine

kako se moze silva uporedjivati sa Salahom,razlika je kao dan i noc
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Kako je moguce, daj nemoj te pa to je onaj Silva kojeg su mali navijaci milana dovodili na pozajmicu u mali milan AHAHAHAHAHAHA
B

Bel

pre preko 2 godine

Samo sto je mali Milan veci klub od Intera to je sa realne tacke gledista po trofejima i svemu ostalom haha tako da navijas za Inter i kazes da je Milan mali van pameti ne navijam za nijedan Italijanski klub al ti si onako bas bezobrazan klinja.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

@Bel bas je milan veci klub sa 18 titula u Seriji A u odnosu na Inter sa 19 Skudeta. sto se evropem tice jednu TRIPLETU koji ima Inter to milan nece osvojiti ni za narednih 100 godina, INTER JE VECI KLUB OD malog milana i po tome sto nikad nije igrao Seriju B kao milan, pozdrav i uzivaj AHAHAHAHAHAHAHAHA
B

Bel

pre preko 2 godine

Milan ima 7 LS,Sedam decko,sedi jedan dzabe bijes sam sebi lajkove.
M

Menjac

pre preko 2 godine

Stvarno je Silva majstor fudbala
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Šta prica kvaj hahahahah. Protiv nas se nije vidio. Ja ga lično ne pamtim. On je za Salaha ono dijete sto izlazi sa igračima na početku utakmice.
M

Molim

pre preko 2 godine

kojih vas?
I

Istina

pre preko 2 godine

Salah je trenutno najbolji