Mirko Ivanić (©Starsport)
Mirko Ivanić (©Starsport)

Pešić se oporavio, Ivanić za glavobolju pred Makabi

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.08.22. | 08:30

Ne zna se još hoće li iskusni vezista moći da zaigra u Izraelu

Sreda, 17. avgusta, sa početkom od 21 sat u Haifi. Crvena zvezda protiv Makabija kreće u odlučujuće bitke za Ligu šampiona, nažalost, možda bez Mirka Ivanića. Kako piše Sportski žurnal, 28-godišnji as iz Bačkog Jarka još se muči sa povredom zadnje lože i mada lekarski tim crveno-belih čini sve što je u njegovoj moći neizvesno je da li će Ivanić moći tako brzo nazad na teren.

Ivanić je iz istog razloga propustio i revanš meč sa Pjunikom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je pre toga bio nezamenljiv u Zvezdinoj startnoj postavi i na pet utakmica postigao gol i namestio njih još šest.

Izabrane vesti

U Jerevanu ga je u timu odmenio Seku Sanogo Gelor Kanga dobio nešto ofanzivniju ulogu – mada je pitanje da li će, ako bude nužno, tako biti i u Haifi ili će šef struke Dejan Stanković posegnuti za nekim drugim rešenjem, recimo Slavoljubom Srnićem. Malo je verovatno da će protiv brze Makabijeve ekipe ostaviti tandem Kanga – Kangva u vezi, a Ivanića odmeniti drugim ofanzivnim igračem, na primer, Stefanom Mitrovićem. Malo verovatno, ne i nemoguće.

Sa druge strane, ima i dobrih vesti na stadionu “Rajko Mitić“. Aleksandar Pešić, koji takođe nije igrao u Jermeniji, već redovno trenira i oko njegovog učešća nema nikakvih sumnji. Pa, da li on ili Milan Pavkov u špicu, to će već Stanković tek odlučiti.



tagovi

Mirko IvanićAleksandar PešićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara