Komentari na vest

Pesma, pivo i euforija kakve nema u Evropi: Slovenci plasman čekan 24 godine slavili do duboko u noć (VIDEO)

š

šid

pre 5 meseci

Eh šta je fudbal. A kao skijaška nacija. Šteta šta smo suvi prosek u fudbalu. Gledanije je izvlačenje grupa za Euro nego finale Munobasketa i Wimlbdona zajedno.
k

kokoskov

pre 5 meseci

Mnogima nije pravo kad se kaže da je Hrvatska evropska super sila, a i svjetska s obzirom na medalje koje imaju. Od ostalih zemalja ex yu, postoji samo neko loženje da su neke kvalitetne reprezentacije. Srbija evo igra EP nakon x godina, Slovenija takodjer, ostale nisu nikad ni igrale i to je realnost. Češka, Slovačka, Rumunija, Madjarska su reprezentacije za koje ovdašnji narodi kažu da su slabe i da je njihova reprezentacija bolja, a ove nabrojane igraju svaki turnir i kvalifikuju se bez problema a kod nas uvek neko sabiranje i racunanje.
b

bergkamp10a

pre 5 meseci

I mi bi slavili da smo igrali kako treba....
h

honduras

pre 5 meseci

medalje na prvenstvima u odbojci, kosarci, rukometu, 52 medalje na olimpijadama a 2 miliona stanovnika isto kao grad beograd.
и

и зато за њихове

pre 5 meseci

репрезентације обавезно игра и по неки Словенац....
B

Batistuta1

pre 5 meseci

Znate li zasto je Slovenija cista i sredjena?Dolazi cistacica 2 puta sedmicno.
,

,Vrela..

pre 5 meseci

Bosanska krv...
u

udri me do zore

pre 5 meseci

videli od nas
n

nedaje in bom

pre 5 meseci

o ovome sam pricao pre neki dan, da smo mi nezahvalni i razmazeni sta smo mi uradili za nase fudbalere koji su uradili istu stvar kao i Slobenci?! nista! mi ih mazemo.kako su najgori, da je bio docek otisli bi ja i jos 300ljudi maks podrska za reprezentaciju bre!!
н

нема вас 300

pre 5 meseci

не лаги....
G

GostLazar

pre 5 meseci

Po cemu razmazeni druze? Sto igramo EP jednom u 24 godine? Sto uvek budemo najgori na SP? Sto nam je igra katastrofa i sto ne mozemo da se sklopimo kao tim? Seti se euforije sa Anticem kakva je bila, pa onda sa Muslinom, sta sada da budemo euforicni zato sto smo igrali 1:1 i 2:2 sa Bugarima, izgubili 2:1 dva puta od Madjara i jedva prosli grupu?? Dobro oni jos i imaju podrsku, koliko zasluzuju. Da su bolji, ne bi se tako pisalo. Toliko nas je fudbal sve losiji i losiji da sam od euforicnog deteta dosao do toga da sam zeleo da izgubimo od Bugara, a Crna Gora da dobije, da se vrati Piksiju i igracima zbog prepotentnih izjava pre meca.
c

cipar

pre 5 meseci

Na EP se u poslednje 24 godine plasirala kurta i murta. I da nisu proširili broj učesnika ne bi se plasirali ovi naši manekeni. Pa jedna Albanija ima više plasmana od Srbije, meni je to dovoljno.
в

врела

pre 5 meseci

Босснска крв....
S

Sokol

pre 5 meseci

Dokazao je Kek mnogo puta do sada da je odličan stručnjak, oni imaju kult selektora, što gle čuda mnogi nemaju, ako me razumete
b

borovo

pre 5 meseci

Proći će,kao i mi što ćemo proći,nula bodova u grupi i ajmo kući,sudija je kriv niko nas ne voli.
N

Ne bih

pre 5 meseci

Baš rekao, za razliku od nas oni su grupnu fazu odigrali odlično, a mi bi u ovakvoj grupi sigurno ispali
G

Gaginjo

pre 5 meseci

Mi osvajamo, ne znam sta ti nije jasno.