Komentari na vest

Petar Stanić blizu pozajmice u Spartak

S

Steva ns

pre gotovo 2 godine

Idealna sredina za njega spartak baš i traži igrača na njegovoj poziciji tim koji hoće plej of i gde će igrati nikako mi nije jasno kad zvezda pozajmi u pazar kakva je to sredina za napredovanje
M

Mister Lister

pre gotovo 2 godine

Bolji su Krsta i Srna. Ginu za sveti dres. A znaju i da "prastaju". Zato moraju da igraju, da se metnu u izlog pa kad se neko upeca da se "razduže". Stanic nije iz te price.
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 2 godine

Stanic umesto Kange - ne moze. Stanic umesto Kangve - ne moze. Stanic umesto Sanoga - ne moze. Stanic umesto Ivanica - ne moze. Da ke Stanic bolji igrac od nabrojanih? Pa nije, tj nije jos. Momak prosto ne moze da pokrije te pozicije kvalitetom, jer kvalitet igraca koji igraju na tim pozicijama je daleko jaci. E sad, da li moze umesto Krsticica i Srnica da ulazi u igru, pa verovatno moze, ali ovi imaju vece iskustvo (sto ne znaci da su bolji). Ako je logika da je bolje da igra, nego da ulazi sa klupe, vec je bolje na klupi da budu Srnic i Krsticic…pa, ima smisla realno, jer decko mora da se razvija. Mislim jeste razocaravajuce jer ima to nesto, ali nema prostor od nabrojanih igraca da to nesto postane kvalitet. Deluje kao korektno resenje.
f

fusbaler

pre gotovo 2 godine

po meni nista nije pokazao i treba da ide na pozajmicu ima talenta, zna sa loptom to stoji ali nesto se ne trudi
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Lepo sam rekao da ima još treninga i da ništa nije završeno! Za sve klince se traži rešenje!
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da verujem da je ovo istina. Kad god sam gledao Stanica, video sam igraca koji zna da igra, ume da doda, ima sut, dribling. Umesto toga gledam kako Stankovic konstantno stavlja Srnica u vezni red, a zatim ga menja Krsticicem. Obojici prosao rok trajanja, spori, nedovoljno kreativni. Za Srnica bih nasao poziciju na desnom beku, jer mislim da bi jedino to korektno odradio. Kangva ne moze biti konkurencija, nadam se da klub shvata da on igra istu poziciju kao Kanga, a sigurno mi je bolji od njega i trebao bi biti prvi pik. Sanogo takodje u godinama, inace nikad nije bio brz, bolji je za stopersku liniju. Prakticno bi tu bili kandidati Nikolic, Stanic, Stankovic. Da se razumemo, stavio bih pre svega Ada, ali izgleda da nista od dolaska. Sredina bi trebala biti Sanogo (Stanic, Stankovic) - Kangva, levo Ivanic, desno Bukari/Mustafa, sredina Katai i u spicu Ohi. To je kombinacija koja daje brzinu, efikasnost. Najveca slabost je prakticno desni bek, sto bi ponavljam pre Gobeljica i Picinija, bolje odigrao Srnic.
S

S visnjom burek

pre gotovo 2 godine

Mislim da će Nikola Knezevic zauzeti njegovo mesto pa je bolje da ima sezonu u nogama.
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Lepo je sto svi bolje znaju od trenera koji svaki dan gleda ovog Stanica.
t

trupci (balvani)

pre gotovo 2 godine

Koje su to gluposti od trenera. Dajte i Lučića pošto će samo sedeti na klupi i gledati. Sve dajte na pozajmicu. Kada se povrede ili pocrvene Kanga i Kavanga igraće mu Srnić i Krstičić dva najveća sporaća na sredini. Sve pametnjakovići u zvezdi. Ove godine ni Evrope osim 3 lige a u ping-pong će biti bar 5 poraza i od pingponga ništa. Ko će vam biti bonus kada ode Eraković. Nigde mozga.
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

E da mi je tvoja pamet, hladno pivo, i lezaljka u hladovini pa da uzivam po ceo dan. Kad pricas o Srnicu stani mirno, jer on je jedan od najproduktivnijih igraca na terenu. Decko je radilica, covek od zadatka, ali ti da imas pojma o fudbalu odavno bi to video.
E

Eskalator

pre gotovo 2 godine

Srnić možda jeste radilica, realno je i dao dosta Zvezdi, ali realno je naša igra dosadila svakom iole normalnom ljubitelju fudbala, pa svako gunđa. Sem mečeva sa Milanom i Rendžersom, naša igra je toliko negledljiva, toliko spora i bezidejna, da priče "nemaš ti pojma o fudbalu ako ovako pričaš za Srnića" je besmislena. Imao je Srnić ozbiljnih fulanja, a onda je svakom ljubitelju fudbala logično da je bolje pustiti klince da fulaju, možda od njih ispadne nešto, nego to isto dozvoljavati igračima na zalasku karijere. Sa ovakvim pričama na temu mladi igrači/igrači na zalasku, od Zvezde nikad ozbiljan klub...
а

армата

pre gotovo 2 godine

очекивано, кад је станковић прозивао да се поједини са клупе понашају ноншалантно кад уђу, један од њих је био Станић.
T

Tutiftiti mister

pre gotovo 2 godine

Ne bi se ja više vraćao u zvezdu da sam na njegovom mestu, ni on ni Lučić ni Stanković. Pošto će sve njih ovaj nesposoban mister oterati. Bitno je da mu je tu i da se izfoesiraju, Pićini, Krstić, Srnić sve sporać do sporaća.
G

Gost cccc

pre gotovo 2 godine

Posle pozicije krila,najveca konkurencija je u veznom redu i verovatno ne bi dobio odredjenu minutazu.Ovako je ipak bolje za njega ako vec ode tamo,dobije minutazu,proigra i sazri (primer Jugovica nekada,kada je otisao u Rad i ostalo je istorija) u igraca.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Dečko još uvek nije kvalitet.Kangva je daleko bolji,bolji je i Stanković....a nije mu potrebno da sedi na klupi.
s

smf

pre gotovo 2 godine

Nikad vise mladih i dobrih igraca nismo imali u timu kao sto ih imamo sad i nikad manje sanse za njih da igraju. Sramota je da nemaju minute makar u domacim utakmicama, pogotovo kada vodimo 3-0 gde nam sa klupe ulaze Srnic, Krsticic, Gobeljic..
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Pravi se mjesto za Motiku da bude bonus,ako Eraković ode.
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Dobar potez. Minute bi tesko dobio, a kvalitet za Zvezdu trenutno nije. Neki potencijal postoji, ali bolje da ima minute i da se razvija nego da sedi na klupi.
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Ja vise nista ne kapiram....obnovis ugovor Gobeljicu i Srnicu, ostavis Krsticica koji teren video nije i kad ga vidi bolje da nije usao, na beku ti igra polupenzioner Picini, nigde nema Falca, niti ga prodaju, niti se pojavljuje, dovodimo onog poluamatera Bogdanovica na stoperu a Stanica saljemo na pozajmicu. Stankovic ce ostati u klubu i nece ulaziti ni minut ni pri rezultatu 3:0 za nas.....a u napadu Pavkov, koji ima motiv samo na velikim utakmicama, Ohi i Richario, koji je pored sveg kvaliteta ocigledno nezainteresovan???
P

Potpis

pre gotovo 2 godine

Potpisujemo ti komentar! Tim lako ,gomilamo,bacamo pare i srljamo. Mnogo toga nije jasno. Ko sastavlja tim? Terzić ili Stanković? Terzić kaže,moja je poslednja oko dovođenja!? Ok,bravo za pet titula i sve ostalo,ali rođače,50 puta si promašio i bacio paruštine u vetar!
T

Tansije CZBG

pre gotovo 2 godine

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mali-lazetic-%E2%80%9Cuplasio%E2%80%9C-dekijev-strucni-stab-mnogo-je-dobar-bolje-da-ne-igra/361860 Evo kako se usisivac stankela ophodi prema klincima.
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Imamo kukavicu za trenera,karikaturu za sportskog direktora i kleptomana za predsednika...
G

Ganga

pre gotovo 2 godine

I takvi imamo dve duple krune
f

fftt

pre gotovo 2 godine

@Ganga @ Nije problem kada imamo komsije koje imaju upravu puta 5 nabrojano. Imamo uspeh u Evropi i to je tacno, ali da je sve kako treba imali bi i vise samo na to i bolje igrace i lepe prodaje stalno, medju najjacima ekonomski bi bili u ovom delu Evrope, nista manje nego Red BuL Austrijski koji pravi pare kao bankomat, koji ima bogatijeg gazdu ali smo mi mnogo veci klub a to bi mnogo znacilo
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Ne mogu da verujem da se ovom momku nije dala sansa.Igrace se na tri fronta. Deki gleda samo rezultat.Ali takodje ostace upamcen da je osvojio najvise trofeja,da je svake godine igrao Evropu,ali takodje i da je bio trener Zvezde koja ima najplacenije igrace u svojoj istoriji i takodje da ni jednog igraca nije stvorio.To drugo bi trebao i morao da ispravi.
D

Don Jon

pre gotovo 2 godine

Pa stvorio je Erakovica. Gurnuo u vatru Nikolica i Gavrica. Kada je oterao Gavrica kukali ste svi na sva zona, a momak ne moze da odigra 2 min u Ferencvarosu! Gurao je onog crnogorca u napadu, gurao je posle Lazetica. Lazetica uprava prodala za 5 miliona. Hoces LS ili meces LS? Hoces 1/8 LE ili neces? Pitanja su prosta, odgovori jos prostoji, ali dzaba kada je pamet kratka ko’ u zlatne ribice
O

Out-aut

pre gotovo 2 godine

Ove godine neće Lister ni biti trener od jeseni. Sa ovim igračima pravi trener bi se prošetao u linglong a i u Evropi, a videćete ove godine ni lš Evrope a ni linglonga.
S

Splavar

pre gotovo 2 godine

I šta je on napravio? Nije Erakovića a on napravio nego Dragović. Nema on tu zasluge ni za jednog igrača a i taktika 0. Trener pripravnik igra x pa kada primi gol svi u napad.
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Kad god je igrao pokazao je veliki talenat i potencijal. Ne znam razlog zašto ne dobija prostor, bolje on nego Sanogo i Krstičić.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Budi ozbiljan,ono što može Sanogo u važnim utakmicama to će Stanić možda moći za 7-8 godina.
G

Gosiwiwowj

pre gotovo 2 godine

nije iznenadjenje posto koliko kod mozzart i arena sport propaganda uzdizala ovog dečka od svog talenta nije pokazao nista imao je jedan roling i jednu precku za svo ovo vreme.
g

ghost11

pre gotovo 2 godine

Za koje sve vreme kad je šansu dobijao na kašičicu? Falko i Živković ni toliko nisu pokazali
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Gomilanje igraca je nas najveci problem,Kangva dosao ostali Sanogo,Krsticic,Srnic oporavio se Nikolic po meni I za malog Stankovica pozajmica je najbolje resenje dok se ne oteraju ovi posto Sami da odu nece izuzev Sanoga
S

Splavar

pre gotovo 2 godine

Sve te Krle, Srnić... zajedno sa Nikolićem je trebalo na pozajmicu a ne obrnuto. Neko reče napravio Nikolića, Erakovića, on nije napravio ništa.

Zelenooki

pre gotovo 2 godine

Ovo je dobro, dečko u Zvezdi ne bi odigrao ni minut a realno po onome što je pokazao na pripremama nije ni zaslužio. Verujem će u Zvezdi aktivirati ideju da Stankovića probaju na desnom beku. On i kao vezni igrač igra previše blizu desne aut linije a sa svojim fizičkim predispozicijama može da bude idealan desni bek. Na taj način bi imao odličnu minutažu u domaćem prvenstvu kao bonus igrač ako ode Eraković bio bi siguran starter. Pićiiniju se baš nešto ni ne igra fudbal po ovim našim livadama i sklon je povredama. Na ovaj način ovog italijana bi čuvali za evropske utakmice dok bi mali Stanković peglao u našoj ligi.
W

WarWho YoungMan

pre gotovo 2 godine

Stanković na desnom beku? Šta ovde ljudi pišu, neverovatno. Guraju mlade perspektivne igrače na pozicije koje nisu njihove, a upravo na tim pozicijama se forsiraju igrači kao što su Srnić i Krstičić koji su u ovom drugom mandatu blago rečeno kriminalni. Nikola Stanković je vezni igrač, izuzetno kvalitetan ako se sa njim bude radilo kako treba i nikako nije njegova greška što je uprava nesposobna da 5 sezona nađe adekvatna rešenja za bekovske pozicije.
T

Tuneki

pre gotovo 2 godine

Stankela ne voli nasu decu,a sina je hteo da dovede
G

Gostik

pre gotovo 2 godine

iznenadjenje? meni nije stankovic ne voli mlade igrace domace
S

Statler

pre gotovo 2 godine

Reklo bi se da si dobacio samo do naslova. Uloži dodatni napor i pročitaj tekst.
Г

Гост

pre gotovo 2 godine

Овог дечка сам гледао против Војводине у Новом Саду. Био је најбољи на тој утакмици, са таквом лакоћом је играо и баш ме је одушевио уживо. И погодите шта, после те утакмице више није улазио ни са клупе, а не да је био прва постава све до краја сезоне кад је добио нешто мало минута. Срамота, пре бих гледао њега и трпео него да гледам оног Срнића...
S

Sladajac

pre gotovo 2 godine

Važno da nam je ostao Krstičić...
2

2305

pre gotovo 2 godine

krstaca ne moze 10 min da izdrzi u visokom tempu.neupotrebljiv
J

Jesse Custer

pre gotovo 2 godine

Važno da ima mesta za Srnića. Neka ga kući vodi Stanković da mu igra veznog.
G

Gost021

pre gotovo 2 godine

Polako se kupuju bodovi
G

GostKg

pre gotovo 2 godine

Pa nije Zvezda kriva najboljoj skoli na svetu sto nema bonusa ni za sebe a kamoli za pozajmice drugim timovima.

rty

pre gotovo 2 godine

Mogli bi Motiku u partizan da i tamo kupimo koji bod mada oni su nam redovne musterije mozda vec kupujemo...
S

Snoopy

pre gotovo 2 godine

Kupovali bi i vi...Banatski Dvor.BSK.Borča.Smederevo.Hajduk Kula.Al ih nema ..Cak su i predsednici tih klubova bili u vasem upravnom odboru...