Petar Stanić blizu pozajmice u Spartak

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.22. | 14:37

Pomalo iznenađujuća vest iz tabora Crvene zvezde

Očekivalo se da Vladimir Lučić ode negde na pozajmicu - ostao je. Očekivalo se da Nikola Stanković ode na dodatno usavršavanje, u trajanju od šest meseci ili godinu dana - ostao je da pokuša da se nametne Dejanu Stankoviću.

Crvena zvezda sa širokim rosterom počinje sezonu u Superligi, uz evidentan deficit na poziciji napadača, ali na Marakani čine sve da pojedinim mladim igračima omoguće kontinuitet igara i minuta. I deluje da će u narednih nekoliko dana pojedinci, bar na kratko, napustiti Ljutice Bogdana.

Izabrane vesti

Sa Marakane stiže i pomalo iznenađujuća vest: mladi vezista Petar Stanić mogao bi da ode na šestomesečnu pozajmicu u redove subotičkog Spartaka, saznaje Mozzart Sport.

Posle sezone privikavanja na veliki klub, u jednom trenutku se činilo, da će momak iz Pančeva biti jedan od prvih bonusa Crvene zvezde. Posebno posle potencijalne prodaje Strahinje Erakovića. Imao je i tokom prethodne takmičarske godine visoki vezista dobre momente. Roling na večitom derbiju, dobro odrađen meč protiv Vojvodine u Novom Sadu, gol protiv Novog Pazara u Zvezdinoj kanonadi od 8:0.

Međutim, nije bilo kontinuiteta. Procena ljudi iz Crvene zvezde je da u oštroj konkurenciji na sredini terena, Petar Stanić ne bi imao dovoljno mesta da pokaže sav potencijal. Posebno, što je taj deo terena ojačan dolaskom Kingsa Kangve.

Pored njega, Petar Stanić bi za minute morao da se bori sa Kangom, oporavljenim Veljkom Nikolićem, u nekim varijantama sa Mirkom Ivanićem i mladim Nikolom Stankovićem. Procena je da bi imao prostora da pokaže šta i koliko može.

Subotički klub je aplicirao da dovede i Andriju Radulovića, ali je rođeni Kotoranin na kraju izabrao Mladost Gat.

Očekuje se da Crvena zvezda na pozajmice pošalje Nikolu Kneževića, možda i štopera Vuka Bogdanovića. Neizvesna je i sudbina golmana Gordića.

Pored Erakovića, na poziciji bonusa Dejan Stanković će moći da računa na Stefana Lekovića, Nikolu Stankovića, Vladimira Lučića i Nemanju Motiku.


tagovi

Petar Stanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara