Komentari na vest

Petrić: Ja sam za to da se Džajić i Vidić udruže

K

Kon

pre oko 1 godinu

Ni deca više ne čitaju bajke, što znači da Stanislav preterano s......
N

Neko drugo ime

pre oko 1 godinu

Ja sam za Dzenifer Lopez
B

BokiUSA

pre oko 1 godinu

Mislim iskreno da treba da se uvedu granice minimum i max za bilo koje izbore (politicki fudbalski za mis) max 60 i kada odradi taj mandat penzija. Tako svugde ... zvezdas sam ali ne razumem ove kandidature kada covek ima skoro 80 god...
N

Novi Sad Liman

pre oko 1 godinu

Pa kako da se udruze kad se Dzaja vec udruzio. Jasno je ko mu pravi to drustvo. Prvi i najbitniji je Terza. Ostali tipa Nedimovic su tu da popune rupe, tj da zauzmu mesta. Vidic zna da u takvom drustvu nema mesta a za razliku od Dzaje nikad i ne bi bio u tom drustvu. E posto nije sa njima onda je po svoj logici za partizan hahahahah. Vidic je za Partizan, koliko i Zvezda za Srbiju.
N

Novi Sad Milan

pre oko 1 godinu

Pre će biti da je Nedimović tu a da Džajić popunjava rupu. Diplomatska izjava Petrića, da se udruže, pa to su različite kombinacije da bi se udruživale. Džajić samo sprovodi.
H

Hesler

pre oko 1 godinu

A gradjevinska dozvola je ipak u pitanju zar ne?
I

IVAN 82

pre oko 1 godinu

E nesrecnici i poltroni. A od toliko Partizanovaca gde za 70 i kusur godina nismo imali predsednika saveza, vi podrzavata coveka od skoro 80 godina, kome ce Terzic govoriti sto da radi. Vidic koji ne umije svezati 2 recenice. Pa ovo je neverovatno sta se desilo sa ovim nekadasnkim igracima Partizana, normalno ne sa svima??
S

Sve smo to sanjali

pre oko 1 godinu

Tole nije postojao
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Ne slazem se sa Mister Petricem mislim da bi Vidic trebalo da se cuje sa Branislavom Ivanovicem jer jos nije zvanicno pristao da bude u timu gospodina Dragana Dzajica.Treba da ga pozove i ubedi ga da mu se prikljuci u njegovom timu.Mada i Mister je izneo predlog koji postujem iako sam za ovu moju kombinaciju.
g

gost 1944

pre oko 1 godinu

Ja znam da si ti volusina , ali nisam znao da si tolika .
M

Mislimo

pre oko 1 godinu

Mi, šta god hoćemo, ali meni ovaj Petrić deluje kao veoma dobar i pošten lik. Čovek razmišlja trezveno i pametno. Ja kao Zvezdaš sam te baš zagotivio.
p

perinco

pre oko 1 godinu

Kada je na pomet toga od par meseci da bi Bjekovic mogao biti predcednik,zamalo rat nije izbio!Zalosno je sto je Partizan doveden do ovoga do cega je doveden!Nit ga ko sta pita nit koga interesuje njegovo misljenje!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Trezveno i pametno, ali ako pricamo o obrazovanju/pameti do maksimum nekog 4 razreda osnovne skole. To pod jedan. A pod dva, pitao bih te koliko ga stvarno gotivs da nam Zvezda gleda u ledja umjesto sto je obrnuto. Ono sto sam ja primjetio je da su vama svi nasi treneri koji nemaju nikakve rezultate sa Partizanom "dobri i posteni likovi", a dok neko sa Partizanom osvoji titulu odmah je kreten, seljak, neotesanac, kriminalac, itd.
M

Milos Veliki

pre oko 1 godinu

E moj Petricu....ako se oni udruze kako ti kazes i s obzirom ko je na vlasti to je definitivni krah Partizana u najavi. Kao da niste nista naucili iz vremena 'cica Miljana', Sajbera i ostalih koji su bili ljudi od zadatka
Л

Ложач

pre oko 1 godinu

Како се мења плоча после пар позива из централе напредне странке! Очекујем за 10 дана да каже 'ја сам увек био за Недимовића, чуј мене Џајића'
S

Svekar

pre oko 1 godinu

Nece Vidic sa njima da se udruzuje. Vec su ga zvali, i odbio ih je. Ali vidim sad se pise po nekim novinama da ce im se pridruziti jos jedan bivsi kapiten reprezentacije!