Komentari na vest

Petrić: Nikada ne izdvajam igrače, ali večeras moram Ljubomira Fejsu

b

batabane

pre oko 1 godinu

Samo se pitam dali ce Petric odgladati snimak utakmice.Da vidi ,ako ima oči,i da se izvini sportskoj javnosti.Jer ako se posle pregledanog snimka ne izvini,onda je on ili neznalica ili bezobrazan čovek.Evo bice i vise puta snimak utakmice u toku dana,svako može da pogleda i uveri se u ovo sti cu reci.Ne da je bio dobar,Fejsa je ubedljivo najgori igrac Partizana.Pogotovo u prvom poluvremenu,tako reci ni jednu loptu nije osvojio.Bukvalno,Fejsa trčka oko protivničkih igrača i oko lopte,ali nikako da stigne.Sve opasne situacije su dobrim delom njegova zasluga.Nizao je greske.U drugom poluvremenu pored ostalih gresaka izdvojio bih dve izgubljene lopte na sredini terena zbog sporosti i neznanja i otvorio kontre.Jednom ga je sudija spasio i svirao mu blagi kontakt,ali drugi put je pustio igru.
H

Hermano7

pre oko 1 godinu

Nikada te nisam vredjao, necu ni sad, samo spakuj stvari i pali kad ti Fejsa najbolji igrac. Boze zdravlja, bicemo cetvrti u nasem prvenstvu sa tobom.
5

56789

pre oko 1 godinu

Kad se igra BUNKER Fejsa je dobar i zahvalan igrac.Spor je za ofanzivni fudbal
s

sta reci

pre oko 1 godinu

A ne zaplakati.Ovaj covek sto glumi trenera u Partizanu nije smesan nego jadan.Fejsa i komplet drustvo trebali bi da idu negde u njive i bave se poljoprivtedom a trener u pokusaju je prezadovoljan njihovom igrom. U drugom poluvremenu usli svi u svojih 16 kao da imamo 3 igraca manje-ono je bogu plakati.Sehovic divus,pravi faulove na 16 pocetnicke,ne zna da izbije loptu i namesta cistu sansu protivniku i na sve to kaze-doceko je svojih 5 minuta.E jadna nam majka.Vujacic i nesretni Markovic ne mogu igrati ni u drugoj ligi-jednostavno nemaju pojma,tako da nemamo Natha Dijabatea i Rikarda bila bi teska borba za opstanak i u ovoj nasoj nesretnoj ligi.UZAS.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Jel vidite sta nam je obezbedio gospodin Petric leprsava igra Partizana uz pregrst sjajnih poteza.To je samo dokaz da i bez pojacanja Partizan moze da igra dobar fudbal na oko.Naravno u pitanju je sala jer je ovo ANTIFUDBAL sto Partizan igra.
P

Popović brat

pre oko 1 godinu

Nas sačuvao kad je odbranio onaj zicer, da je to ušlo ćao zdravo...
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Nemoj Petricu, decko je bivsi igrac... Partizanu fale pet kvalitetna igraca, krilo ili ofanzivni vezni, stoper, zadnji vezni, desni bek i golman. Ne mogu da razumem da niste ni pokusali da dovedete nekog...
P

Parcov

pre oko 1 godinu

Koga da dovedu kada je klub bankrot? Ova štetočinska i instalirana uprava je ojadila klub.
m

matoriekspert

pre oko 1 godinu

Ako smo mi pobedili ovaj Šerif sa igračam manje, pa šta bi im tek Mladost uradila?
m

mačva šabac 1919

pre oko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE...
T

This

pre oko 1 godinu

Popović se iskupio
S

Sta reci

pre oko 1 godinu

Zao mi Petrica...izgubio se vise braneci ove igrace a pola njih zalutalo u Partizan, ko zna kakve su kombinacije tu
E

El Capo

pre oko 1 godinu

Popovic 9.0, Vujačić 4.5, Marković 7.0, Šehović 6.0, Filipović 6.5, Fejsa 7.0, Belić 5.5, Natho 6.0, Diabate 6.5, Menig 5.5, Rikardo 7.0
n

nemas pojma

pre oko 1 godinu

Markovic3,Sehovic 3,Fejsa 4...
E

El Capo

pre oko 1 godinu

@Pojma nemas ti dečko. Kada ocenjejuš igru igrača gleda se i individualni i timski doprinos. Natho je više doprineo u defanzivnim zadacima. Fejsa pravio pametne faulove, Šehovića je bio prisutan i u napadu i u odbrani jednako i doprineo u igri u oba smera. Sve se uzima u obzir, ne samo intervencije, golovi i asistencije. Jedan trener to najbolje zna da ceni. Nije lako izdvojiti pojedinca jer je timski sport, ali ako neko odradi prljavi deo posla dobro onda je to jednako za pohvalu kao i Rikardov gol.
H

Host of other

pre oko 1 godinu

Je li realno sta izjavi covjek??? Fejsa ubjedjivo najgori igrac u 1 poluvremenu, svaki duel izgubio ,nijedan koristan pas , a pretrcavaju ga kao cunj redovno.. posle crvenog nijedan se igrac partizana nije ni vidio pa ni on ,i tad je bio najkorisniji.
И

И21

pre oko 1 godinu

Очито ниси гледао утакмицу, јесу га у првих 20' претрчавали, али после тога је сваким мечом био све бољи ... Иначе да си гледао 2. полувреме или утакмицу у целини, видео би да је Партозан био бољи у другим полувремену и где је имао 3 баш озбиљне шансе ... Што и није чудно, јер Партизанов тим је конструисан да игра на контре
n

nezvani gost

pre oko 1 godinu

Kad čitam komentare, niko živ nema pojma samo ovi što komentarišu. Ti verovatno znaš bolje i razumeš se više u fudbal od Petrića. Ne samo ti nego većina ljudi koji komentarišu. Svašta. I nije mi jasno šta hoćete, koliko para toliko muzike. Uostalom šta je to Srbija u fudbalu a o super ligi da ne govorim Gledate svetske timove na TV i hoćete da naši timovi tako igraju. Pa ti klubovi potroše više para na održavanje terena nego.što je Partizanov godišnji budžet.
s

sila bozijaaaa

pre oko 1 godinu

Hvala ti crno bela ljubavi! A ove iz komsiluka ako nije sramota nek uzmu titulu!
G

Gost84

pre oko 1 godinu

Ne lupaj,, sto bih ih bilo sramota? 11 bodova prednosti?
a

aleksa1234

pre oko 1 godinu

Necemo mi, uzece vam Mladost GAT 0:4. Nemate ni igre a ni trenera, katastrofa, mnogo srece, svaka cast na pobedi
g

glok

pre oko 1 godinu

Mladost Gat like this. Alibi prica kako vi satro igrate dobro Evropu, sto niste usli u LE onda?Larnaka vas resetovala.Tako da pokazite se junaci 2.Mart i Marakana.Nemate skoro 4 godine pobedu u derbiju u ligi
V

VeritaS

pre oko 1 godinu

Sto ne pobedite Zvezdu majstore? Septembar 2019 zadnja u ligi.U zadnjih 6 godina jedna derbi ligaska pobeda. I od ova dva derbija dobicete 0 opet.
D

Dario1104

pre oko 1 godinu

Ma nećemo da umemo titulu. Evo vama, vi ste dobili serif u Moldaviji, tako da je stavrno sramota ako ne uzmete titulu posle ovakve utakmice. Serif od novembra nije igrao takmičarsku utakmicu, ali nema veze. Ipak je to partizan, parni valjak. Kako to niko onoj mladosti da kaže.
@

@Gost84

pre oko 1 godinu

Bice 14, derbi je 2 marta. Tek ce tada sramota da nas bude
K

Katastrofa

pre oko 1 godinu

Moram da ostavim komentar. Pa da li je ovaj covek normalan???!!! Fejsa? Pregazili ga na sredini, pretrcavali, nadjacali, vrteli ga kao babu neku. Spor, trom, krije se od lopte. Covek bukvalno tezgari. Molio sam boga da ga klempa zameni i nista. Covek nestao zadnjih 10 minuta, mislio sam da je pobegao sa terena. Katastrofa!!!!

Sakur

pre oko 1 godinu

Sta covek izlupeta,prvo poluvreme su nas bukvalno unistili a lik izjavi mogli smo jos koji gol da damo ahahahahahah mars iz kluba
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Otimace se o ovog "TRENERA" Evropski velikani!Izgubi kuci od predzanjeg u ligi 0:4 pa pbedi u gostima sa igracem manje celo poluvreme.I jos hvali coveka zbog koga smo mogli da gubimo 1:0 u prvom poluvremenu.
d

deki maky

pre oko 1 godinu

Mudamuni, Mudauni, Muamuani, Muauni,Mumuni-stq reci za komentatora, on je ogledalo naseg stanja u drustvu,za njega bese Popovic igrac utakmice,Ljuba nije ni spominjao zato sto je lomio jezik na izgovor pojedinih igraca domace ekipe.!! A Gordan sretan na ovakvu igru....?
h

holse

pre oko 1 godinu

Ovom izjavom je pljunuo u lice golmanu..ako je neko bio za pohvalu on je