Petrić: Nikada ne izdvajam igrače, ali večeras moram Ljubomira Fejsu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.02.23. | 23:22

„U proteklom periodu je bilo dosta negativnih komentara na njegov račun, večeras je odigrao utakmicu na pravi način, nadam se da će tako nastaviti u nastavku sezone“, kaže strateg Parnog valjka

Trener Partizana Gordan Petrić zadovoljan je pobedom nad Šerifom u Kišinjevu, uz napomenu da je njegova ekipa u prvom poluvremenu trebalo da bude mirnija na lopti i da bi u tom slučaju mogla da možda da postigne još neki gol, a na kraju se ispostavilo da je bila opasnija sa igračem manje.

Strateg Parnog valjka svestan je da je završeno tek jedno poluvreme i da neće biti nimalo lako za sedam dana u Beogradu.

Izabrane vesti

Iako nikada ne izdvaja igrače pojedinačno, večeras je morao da izdvoji Ljubomira Fejsu koji je odigrao odličan meč.

„Sve čestitke momcima. Mislim da smo u prvom poluvremenu mogli da budemo bolji, mirniji na lopti, sigurno bismo postigli još neki gol. Na kraju smo imali bolje šanse sa igračem manje. Nikada ne izdvajam igrače, ali večeras moram. U proteklom periodu je bilo dosta negativnih komentara na račun Ljubomira Fejse. Večeras je odigrao utakmicu na pravi način, nadam se da će tako nastaviti u nastavku sezone. Pohvale i svim ostalim igračima. Ovo je samo prvo poluvreme, igrači Šerifa su pokazali da mogu da budu prilično opasni. Biće teško u Beogradu, ali nadamo se prolazu. Momcima sada želim da dobro odmore, jer nas već u nedelju očekuje teška utakmica“, poručio je Petrić za Arenu Sport.

Revanš meč se igra narednog četvrtka u Humskoj od 18.45.


tagovi

Gordan PetrićLjubomir Fejsa

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara