Komentari na vest

Petrić se predao: Izgubio sam svlačionicu! Nema razloga da idem na derbi

S

SAX

pre oko 1 godinu

Dizete formu grobari za derbi, remi veliki uspeh. Da ste izgubili 2:1 opet imate pomak.
r

realno85

pre oko 1 godinu

svaka cast petricu sto si se uopste uhvatio ovog posla, kada niko nije htio. s ovakvom ekipom i nesposobnom upravom ne moze bolje.
W

West

pre oko 1 godinu

Kako da ti svlačionica vjeruje kad si pobjegao, furnuo.
o

otodjibaje

pre oko 1 godinu

Jos jedan dokaz, da ne mozes lepo sa ljudima, to dozive kao tvoju slabost....

1992

pre oko 1 godinu

Na stranu Popović, sad si zagrmio na njega, jer si planirao da ideš, zvini Petriću ali ovo nije posao za tebe. Tebi ekipa ne igra ništa. Ja znam da ovo nije tim za titulu, ali sramote kakve smo doživjeli za ovo vrijeme otkad si tu ja ne pamtim. Gledam od 95, ne sjećam se da smo doživjeli ovoliko sramote u pola godine kao s tobom, ispadanje iz kupa, onaj šamar od Šerifa, Mladost, plus igra je najgora u ligi ali najgora u ligi. I šta je Pop rekao što nije istina? Daš gol Radničkom i povlačenje. Ako je to rekao na poluvremenu, momak je u pravu, na stranu kakav je golman. I tad je bio u pravu i rezultat je pokazao da je u pravu.
b

batabane

pre oko 1 godinu

E Petricu,Petricu,ako te minira Popovic,on te je i izbacio iz Evrope.Drugi ,a pogotovo treci gol,nijedan prosečan golman nebi primio.Pa onaj gol protiv Spartaka,krajem jeseni.I jos desetak i vecih gresaka.Nisi smeo da počnes prolecni deo sa kiksarom na golu.Morao si da se resis njega Fejse,i Lutovca i da se dovedu novi igrači.Zatim tolerisao si neigru.Partizan zavrsi utakmicu bez ijednog suta sa distance,a ti kažes zadovoljan si igrom.Ma morao si kad tako odigraju,sa porazavajucom statistikom,da im odmah drzis kazneni trening posle utakmice.Da ne gledas blagonakleno prema otaljigavanju posla,vracanjem lopte nazad i golmanu,dali da nebi pogresili ili ih mrzi da trce napred.
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Pametan čovek,trebao je i ranije.
P

Pa sad

pre oko 1 godinu

Pametan a došao kada niko normalan nije hteo.
d

def

pre oko 1 godinu

Ma ja ne verujem da ima ljudi koji brane Petrica,gospodo zalutali ste u fudbal ! Ako postoji trener koji moze da pusti Pantica,Belica i Fejsu a postoji i pritom da ih hvali , i za tog coveka postoji jedna formacija i to ona sto je video na stonom fudbalu ,ja ne znam kako je taj coveok mogao i smeo da izgura polusezonu.Petric gospodin ejjj!? Pa vodite ga kuci ako vam se svidja
D

D.P.

pre oko 1 godinu

Rekoh pre godinu dana da Partizan necu gledati dok god Urosevic bude kapiten Partizana...Eeeeeee,to je realnost,uz ovu bandu sto vode klub.
K

Kazablanka

pre oko 1 godinu

Urosevic je jos i nas najbolji igrac
G

Goxi63

pre oko 1 godinu

Očigledno si veliki strucnjak. Pre dva meseca si rekao da ce ekipa podle ptiprema biti mnogo bolja. Sta bi? Ko je kriv? Pa naravno ti treneru. Očigledno da nemas znanje. Pocetni uspeh je bio po inerciji i ba foru. Kada je trebalo na videli da itadje znanje i rad, nigde te nije bili. Nije to za tebe idi radi nesto drugo
T

Tihon

pre oko 1 godinu

Napisa jedan velikan, da na Balkanu na 1 dram dobra idu 2 drama zla, da nema dobrote bez zavisti, niti najmanjeg predmeta bez sjene... Ne mogu izvesno-trenutni golman i "bekčić" odnosno spoljni, da stanu u istu recenicu sa g.Petricem. Djeco moja, milenijci, meta generacijo, trebalo bi da se ugledate na tog covjeka i da vidite sta je to dobrota i postenje, moral... Idi Gordane, ovakav Partizan te nezasluzuje... Pozdrav iz Banja Luke
d

datko

pre oko 1 godinu

a odakle mu kao gospodinu i stručnjaka.. da gradi zgrade po Vracaru?tu nema izgovor ili pošten pdnos ..tri reci ne zna da sastavi...
s

stavrogin1

pre oko 1 godinu

Sinak, on je to zaradio, kada ti, mozda nisi ni bio u dugorocnom planu...
P

PeraP68

pre oko 1 godinu

Treba bre da bojkotujemo i 20 godina ako treba nego da dajemo legitimitet ovom zlu nad Srbijom.
G

Gost9

pre oko 1 godinu

Tole vrati seeeeee.
D

Duh iz boce

pre oko 1 godinu

Šta izvodite ovde kao da ste maloumni ili šta već? Izaći će Partizan na derbi, Petrić možda neće, biće novi trener i sve 5. I, nažalost izaći će Partizan s onim što ima da bi dao legitimitet vašoj tituli., a vi ćete nas velikodušno počastiti nerešenim, kao poslušne đake. Niko neće pobeći nigde. Da se ja pitam sprdao bih se i izveo U21 tim, a prvom timu dao 4 dana slobodno. Jednom je tako uradio i veliki Liverpool u FA kupu kada nisu imali razumevanja da mu odlože utakmicu zbog svetskog klupskog prvenstva, a tamo je branio čast i ostrvskog fudbala, između ostalog. To je legitiman vid protesta. U ovom vremenu gaženja FKP bi morao da se služi Gandijevskim metodama.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Gazenja? Kako vas to gaze? Tako sto vam placaju licence i transfere? Javi se kad okacite broj za SMS na dresove umesto sponzora i kad umesto milionskih transfera i igraca krenete da dovodite skart
z

zaks

pre oko 1 godinu

A šta ako bude sve suprotno od ovog što si napisao, hoćeš li se izvinuti ? Naravno da nećeš.
A

Alo decko

pre oko 1 godinu

Kad neki nepismenjakovic napise izvinuti umesto izviniti momentalno mi se izvine zeludac. Hoces li se @zeks izvinuti sto si nepismen?
а

ађутант

pre oko 1 godinu

Из доста реалних извора из Партизана цури вест да је коловођа Урошевић, а не Поповић.У служби Остоје и СНС-а.Дуљај је потрошна роба.Преговара се са Немцем, још увек је у магли...
S

Skeptik

pre oko 1 godinu

Zreli ste konacno za "petardu" u derbiju...
b

baš čelik

pre oko 1 godinu

Ja bih vam i olakšao podvig, izveo bih omladince, pa se iživljavajte ako vas nije sramota, 20:0, recimo.. I izvodio bih omladince svakog sledećeg derbija sve dok se ne bi u avgustu znalo ko je šampion (Zvezda). Drugi možemo biti i ovako i onako, može i četvrti, svejedno.
e

e moj ti

pre oko 1 godinu

Znalo se jos u junu ko ce biti sampion, a ne u avgustu i to junu 2022.
G

Gost779

pre oko 1 godinu

Kada budete shvatili da od 11 igraca imate samo boljeg spica od Zvezde a da su ostali ispod proseka bice bolje. Vi ocekujete od Vujacica, Sanicanina, Urosevica, Lutovca, veterana Fejse i Natha, leteceg Holandjanina koji ne zna da hoda a kamoli da vodi loptu, top prospekta Jovica koji ne zna da doda loptu i ostale boranije da osvoji titulu? Ubedjuju vas da vam neko ne da da igrate dobro, saplicu vas.. Pa gde majstore da vas saplicu kada puzite, treba prvo da prohodate da bi vas neko saplitao. A sto je najgore, da Partizan nema povlasceno sudjenje kao i Zvezda pitanje je da li bi se borio sa TSC-om i Cukom za drugo mesto. Sto se tice derbija bice klasicno 0:0, 1:1 i svi srecni i zadovoljni. Cokna ako ne pobedi u petak ovako jadni Partizan, koji trenutno igra kao skup nekih amatera, momentalni otkaz.
N

News

pre oko 1 godinu

Igor Duljaj je novi trener Partizana.
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Koga Magiko salje po pljeke u Stepin vajat
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Tebe ?
A

Asad

pre oko 1 godinu

Ne vidim zašto je uprava kriva ako Radnički ima veći posed lopte na JNA? Ako Mladost rasturi Partizan na JNA? Isti ovaj tim je odigrao dobro protiv Kelna ili Nice! Više mi liči na bušenje od strane Ostoje da bi preuzeo FK!
s

slep kod ociju

pre oko 1 godinu

Ako ne vidis onda ti je iq manji od broja patika
R

Realizammmm

pre oko 1 godinu

Veliki čovek i još veći gospodin... Jednostavno nisi trebao bi dolaziti u klub kakav je Partizan, ova struktura je smešna i srozali su veliki klub, a još je gore što su potrošili par velikih ljudi, uključujući i Petrića. Ne bi da ulazim u njegovu stručnost, ali čovek zna fudbal i ne bi se složio sa vama da je loš trener, jednostavno ima loše igrače, a sad neće on igrati umjesto njih. Opšte poznato je su najbolji treneri okruženi još boljim stručnim timom i to sve zaokružuje celinu u trenerskom poslu, trenutno u PFC nema ništa tako da dođe sam Gvardiola za trenera ne bi ništa napravio, iskreno... Neka nam je Bog u pomoći i sledeći put kad nešto kažemo za CZV prvo treba da gledamo usvoje dvorište i da počistmo smeće iz svog, pa tek u tuđi...
i

ivko svemirko

pre oko 1 godinu

Ne navijam za partizan ali mi nije jasan ovaj petrić, što mu ovo treba u životu. Čovek ima novca "kao blata", u opasnim je građevinskim poslovima, nije mu moranje da se razvlači u ovom mulju.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Izgleda će Igor Duljaj predvoditi Partizan do kraja sezone.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Već se javljaju vijesti da je Duljaj došao na trenersku poziciju Partizana. Ajde objavite nešto opsirnije
D

Dragan 1985

pre oko 1 godinu

Ne bi me iznenadilo da Partizan u derbiju koji sledi za 4 dana pobedi nekim minimalnim rezultatom tipa 0:1 ili 1:2 samo da ova uprava Partizana ostane. Zvezdi poraz ne znaci nista jer bi imala prednost od 10 bodova, ali bi dobila jos 3 godine ovakvu upravu Partizana koja bi u novoj sezoni 2023/2024 dovela Partizan na 4 mesto iza TSC-a i Cukarickog.
p

petricu odlazi

pre oko 1 godinu

Ovaj je u svadji sa mozgom
H

Herakle

pre oko 1 godinu

I mi smo nosili broj za spas a spasa bi na vidiku. Resavajte svoje probleme i nekukajte. Menjate upravu, donirajte, snadjite se. Setite se Lukica, Vesica, a nas puna marakana protov smedereva 40 hiljada, mi bod prednosti a oni menjaju Pizona sa Kratko Ostanicem...prosli smo golgotu koju ne zelim nikome ali vodite svoje bitke, okupite legnde i ne kukajte. Gde Vam je tumba da preuzme tim da pomogne, gde su vam Jokan, Mijat, Tumba, Cira, Sava, Batica, Nadj, Tomic...pa nisu Valjda Vucela i Vazura partizan...gde je ta avangarda, grobarstvo do krvi, familija kojom se toliko busate. Zelim Vam sto brzi oporavak i da nam budete kvalitetan rival i konkurent pa da punimo stadione zajedno na derbiju i da se trese evropa kad se igra derbi
D

Derbi

pre oko 1 godinu

A pevali su sve vreme "Hiljade poruka" (na te iste majice) i slali nas u Boljevce, nekako su isprovocirali sve ovo. Ja im zelim da se sto pre oporave i da "puca" od duela kao u kosarci, jedino je to zdravo za sve!
n

nzzz

pre oko 1 godinu

RASPAD SISTEMA.
T

Terziću

pre oko 1 godinu

dzavolce sta uradi komisijama?
S

Stolice

pre oko 1 godinu

vrati se.

RARITET

pre oko 1 godinu

Bezi bre iz Partizana vise lazni pedagoze!!
K

KojMoj

pre oko 1 godinu

!!!pedagoze??? šta je to
Т

Тодор

pre oko 1 godinu

Зашто не објавите коментар???
G

GostBM

pre oko 1 godinu

Čuda velikoga...pobegne veliki Želimir sa finala KLS a da ne pobegne neki Gordan Petrić sa jednog derbija?!

1992

pre oko 1 godinu

Misliš kao vaš veliki mister sa prošlog derbija?
S

Sascha 74

pre oko 1 godinu

Popović je rekao istinu
D

Dmitar

pre oko 1 godinu

Najbolje da u toku dana napusti Partizanove prostorije. Zajedno sa Vučelom i Vazurom. Jedan udarac na gol protiv Nišlija. Da ne bi Popovića izgubili bi utakmicu. Ispadanje iz kupa, sraman poraz od Mladosti i eliminacija od Šerifa su obilježili trenerski staž ovog dobrog čoveka i istovremeno fudbalske nezalice.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Tesko da je dobar covjek. Za ostalo si u pravu.
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Šta je Popović rekao pogrešno? Kad su popili gol najednom krenuli da trče. Tad mogu da budu oko šesnaesterca i izvrše pritisak? Do tada kao mrtve krave, nema života u njima. Jeste pritisak u poslednjih 10 min. bio jalov, ali je bio, znači može se kad se hoće. Igrače Radničkog hvataju grčevi, igraju na 150%, a naše primadone se čuvaju, za derbi valjda. Šta bi se dogodilo da nas razvale petardom ili npr. mi njih. Ja ću vam reći: 1000 komentara ovde i to je sve. Prvenstvo je rešeno odavno, Partizan više nema za šta da igra, a igrači se štede. Za čega, da dođu odmorni svojim devojkama ili ženama? I sve se ima razumevanja za njih. Ja nemam. To im je posao, radno mesto i ima da su posvećeni svom poslu za koji su izvanredno plaćeni. I da trče svih 90 min. da im duša izađe na nos. Da igraju 90 min. svaku utakmicu kao poslednjih 10 danas, neko bi i došao da ih gleda. Ogorčen sam i na strance. Tu su da naprave razliku, imamo ih 6. Umesto da budu navijeni, da igraju kao razjareni, ne, i oni se uklopili u klaj-klaj. Gde misle da se prodaju dalje, za veće plate? Bio bih za to da derbi odigramo s 11 mladih da osete atmosferu i pritisak, jer je to rezultatski nebitno. Neću se javiti ni da izgubimo 8:0 jer odavno smo mi izgubili sve.
G

Gostivar

pre oko 1 godinu

Ljudi Zvezda nece pobediti partizan u derbiju. U najgorem slucaju bice nereseno. Ako ponize partizan ode uprava, ako izgube eto njima materijala za bolji smo, dokazali smo, i td... A realno Zvezdi odgovara ovakva uprava partizana.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

nereseno , kolko god smo mi krs borice se jel znaju da ta utakmica prodaje igrace a realno i zvezda je krs sto evropa pokazuje
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Toliko srećnih lica danas kad je Partizan u nikad goroj situaciji zahvaljujući jednom čoveku i marionetama koje je taj isti postavio. Sledeće godine u ovo vreme kad ova vlast padne i bude katanac na fudbalskom klubu crvena zvezda toliko tužnih lica će ostavljati cveće ispred stadiona i moliti za oproštaj. Partizan je svetinja i on se voli pa i u ovakvim vremenima. Ničija nije do zore gorela!
G

Gost94

pre oko 1 godinu

Samo da te potsetim da smo slali sms poruke toliko.....
M

MarkoBeograd

pre oko 1 godinu

Vidi ovako..... tvoja mrznja prema Zvezdi je velika , ne umes da je sakrijes , tim mi je draze sve ovo sto vam se desava ,jer ste jos i licemerni. Imate sponzore , pomoc drzave i to niko ne krije iz partizanove uprave , nijedan funkcioner niti bivsi igrac nije hapsen za razliku od vremena zutih na vlasti , na jugu se peva Zeko lopove , uzimaju se titule , Tole likuje na celu FSS, kradja na svakoj drugoj utakmici , Mateus i Asprogenis pisu o namestanjima a Zvezda tada..... nema sponzora , 2344 za pomoc , ali ima nas , zvezdase , mobilizacija , na svakoj utakmici nas je 20 000 , podrska.... gde ste vi? nema vas 500 na stadionu, to je lljucna razlika , nismo isti.... jedva cekam derbi pa padnete na zasluzeno 4.mesto. Zvezda je zivot!
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Не знам шта ће бити у фудбалу кад падне власт, али први одлази Жељко Обрадовић.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

PODRSKA ZA DZAJU NOVOG PREDSEDNIKA FSS!
G

Goust

pre oko 1 godinu

Radnicki daleko bolji, Partizan nebi dao gol da nije bilo tog kiksa odbrane. Rdk ih u svim segmentima nadigrao. Posed 58%-42%,sutevi u gol i van- Par 5/3 a Rdk 7/5. Partizan ne lici ninasta, da im nije imena borili bi se za play off. Gledao sam ih prvi put ove sezone i tesko razocaranje, sto se vidi i po poseti. Petricu svaka cast na iskrenosti ali ostaviti tim 4 dana pred derbi nije ok, a rekao juce da ce ostati do pauze. Ako se nesto drasticno ne promeni moze TSC da uzme drugo mesto lagano
M

MVPČAČAK

pre oko 1 godinu

Smešno je to koliko su navijači czv sigurni u sebe i prosipaju pamet, kao da su Barsa. A oni jadni veze nemaju, da im nije nameštena svaka utakmica, bili bi i oni jad i beda. Zaboravili su brzo kako su se proveli u Evropi,ove sezone.
t

trebinje

pre oko 1 godinu

Zaboravio si reci zadnjih pet sest godina
@

@mvpRural

pre oko 1 godinu

Za vas smo Real Madrid licno!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Aha, sad bi, znaci, da podvijes rep? A poslije Mladosti GAT ti to nije palo na pamet? Ili poslije Serifa? Ah da, umalo da zaboravim, ti ono ne dajes otkaz zbog rezultata nego zbog bolesti. A ni sad ne pricas ovo zbog jos jednog LOSEG REZULTATA nego ti je i sad razlog nesto drugo. E moj Petricu, "gospodine"... idite "vi" ljecite vase kurje oko, pustite "vi" nas Partizan, prezivjece on i "vas" kao sto je prezivio i ostale zlotvore kao sto ste "vi" da im ne spominjem sad svima imena jer mi nece objaviti komentar.
D

DelijaNP

pre oko 1 godinu

Sami malo, hoće li neko iz Kragujevca da podnese ostavku zbog izgubljena dva boda protiv ovakvih pacera kao što je Partizan???
j

jos nije reseno

pre oko 1 godinu

ako pobegnu kao u kosarci,bice samo 3:0 sluzbenim.. nek razmisle o tome
B

BCS Šabac

pre oko 1 godinu

Verovatno neće u petak biti derbija,virus ili nešto drugo će biti.Partizan će sigurno tražiti odlaganje,ima i IO,navijači,problemi na sve strane.
n

nadrealnooo

pre oko 1 godinu

Bezi Željko sa terena i od derbija napusta ligu,beži Gordan,ko je sledeći ? Koja komedija...hahahahahaha
G

Gost1999000

pre oko 1 godinu

"Ovo je realnost FK Partizan i nase ekipe" Pa ovde vam je covek sve rekao sta misli o upravi i tome ko vodi Partizan.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 1 godinu

ja ne mogu da zamislim da bi neko bojkotovao trenera od igraca !! ti igraci su placeni gubili ili dobijali i to placeni vise nego bi bilo gde dobijali. Vecina njih nema kvalitet za partizan i tu platu koju prima .Znaci ako oni nekog bojkotuju onda ...
G

Gost4

pre oko 1 godinu

Znali smo svi kad je preuzeo Partizan da je tu to jednog momenta, da nije projektovan da vodi tim, da nema znanje, iskreno 90% Grobara je znalo da ce doci do ostavke vidjelo se na pripreme da on ne zna i nema znanje da vodi tim, kad nije dobio 1 mec na pripreme sta ocekivati u ligu onda. Znalo se od kad je dosao da ce se ovo desiti i da je uzeo ekipu jer niko drugi nije htio, on se zrtvovao i evo sta ga je snaslo, samo se zeznnuo sto je prihvatio ovaj posao, jer pre Partizana nije vodio nijedan malo ozbiljniji tim.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

E pa budi šmeker do kraja, Gordane. Pošto nemate šta da izgubite na derbiju, izađite i odigrajte muški. Da svi uživamo, nebitno za koga navijamo.
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Izadji mala
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Nemaš ni potrebe da ideš. Derbi će biti prijateljski odigran 1:1 ili 0:0.

ivan2nina@gmail.com

pre oko 1 godinu

Sećam se pre 7-8 godina, kada se pevalo...Kurva Gasi Se...jeste, gasili su nam struju, bili smo bez sponzora, pa smo slali SMS poruke. Tada nam je Boris Tadić dao pomoć od 3 miliona, i to kakvu, zadužio nas u banci na kredit!! Tada smo prodali grb KK CZ, da bi platili plate...U to vreme JSD Partizan je igrao LŠ u fudbalu, košarci, rukometu, vaterpolu!! Lepo ste se sladili!! I šta sada? Kriv je vlast?? A ko dade pare za KK Partizan, ko je platio licencu?? Ko? Danilović, Divac....Željko je došao za džabe, ili ima 1,5 milki po sezoni??

Sakur

pre oko 1 godinu

A sada nabroj sponzore koje je Partizan imao u fudbalu?Posto neces nabrojati ni jedan jer ga nije bilo,reci koliko smo igraca doveli sem radise ilica za tu ligu sampiona?Jesi ti realan covec?Najveci ugovor u istoriji sprskog sporta ste dobili za vreme tadica i ti ovde nesto pricas ahahahahahahahahahaha
D

Domaći

pre oko 1 godinu

EPS je bio sponzor,za sve kratkog pamćenja!! Ej EPS...dosta sa onim što vas truje,trgnite se za vaše dobro da se ne ugasite vi!
g

gost333

pre oko 1 godinu

Da, bio je EPS, posto niko drugi nije hteo, pa su ih verovatno naterali da daju neku crkavicu
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Ima nade... Za 5-to mesto... 😂😂😂
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Ima nade... Za 5-to mesto... 😂😂😂
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Nema preadaje.... Dodji na sever na infuziju.. 😂😂😂
S

Srki0405

pre oko 1 godinu

Nema preadaje.... Dodji na sever na infuziju.. 😂😂😂
K

Kratko i jasno

pre oko 1 godinu

Povlače se iz jednog razloga, nemaju kvalitet da non stop napadaju. I nisu svesni da uopšte nisu bolji od dosta ekipa u ligi, neverovatno je da su uopšte drugi na tabeli.
G

GostMaestro44

pre oko 1 godinu

Sada je jasno zasto Partizan gubi bodove i da je to ucenjena uprava Partizana pristala zajedno sa ovim diletantom. Sve je jasnije kada se vidi da bi jedan od podpresednika FSS u Dzajicevom timu trebao da bude Žemberi predsednik TSC. Ocigledno je projektovano da TSC bude drugi na tabeli i ide u kvalifikacije za LŠ a da Partizan padne na trece ili cetvrto mesto. Uglavnom Partizan se gasi a Grobari cute. Sramota! Zar ste se svi prodali?
A

A taj gospodin

pre oko 1 godinu

zemberi jel nije mozda on bio u Partizanovoj nekoj upravi?
S

Sto se

pre oko 1 godinu

mene tice moze se i za opstanak boriti.
5

56789

pre oko 1 godinu

SVI NA UTAKMICE ABA LIGE! KOSARKASI ZASLUZUJU PREPUNU ARENU NA SVAKOJ UTAKMICI
l

lol12

pre oko 1 godinu

Vec zaboravili 3 derbija sto ste izgubili i onu jednu pokradenu pobedu?
Џ

Џорџ Бест

pre oko 1 godinu

Ко задњи изађе нек угаси светло
5

56788

pre oko 1 godinu

SA FEJSOM NA TERENU JOS NISMO DOBILI UTAKMICU
P

Petricu

pre oko 1 godinu

Gace su same spale
r

royalist85

pre oko 1 godinu

Ima jedan taxista u Čačku koga iz milošte zovu Ljubo June, e dotični Ljubo kao da je blizanac Gordana Petrića.

07.08.16

pre oko 1 godinu

Ma nema veze,oni sad ionako prate odbojku...
О

Огњен 161

pre oko 1 godinu

Сви ћете једног дана на суд, срам те било Петрићу, дете које је извадило Партизан 5х ове сезоне си нашао да пљујеш а одговорају ти Саничанин, Фејса, Пантић, Белић и Јовић.
K

Kon

pre oko 1 godinu

Nisi trebao da vodiš ni ovu utakmicu, ako si podneo ostavku to je kraj priče. Kako da ne izgubiš svlačionicu kad si bivši, stvarno ne znam šta ti ovo treba.
J

Jaaaaa

pre oko 1 godinu

Pa zamolili ga da ostane još malo ... Do -19 se toleriše sve 🤣😂
l

lol12

pre oko 1 godinu

Sta je to Popovic toliko strasno rekao i slagao pa da mu ovaj prebacuje toliko?Sad ispade ta izjava nesto najgore sto se desava partizanu a momak upravu
P

Petrovic Raca La Cucaracha

pre oko 1 godinu

Nisi ti brate kriv, ne znam sto si se toliko smorio i ucmizdrio, pa krivi su igraci, ne igras ti na terenu. Kazes lepo ti ti i ti igras, das im loptu i oni moraju da igraju ako imaju kvalitet, a imaju ga.
b

bokibre

pre oko 1 godinu

Jel ovaj nije vec neki dan dao ostavku? Onaj Iliev isto vec pre dve godine. Sta se to desava?
n

nidza1981

pre oko 1 godinu

moze da mu se svasta zameri ali mi se cini da je jedan gospodin i pre svega iskren... Mi kao narod mi mnogo napredovali da mnogi na nekim funkcijama kazu 'nije ovo za mene' i napusti... Imamo 7-8 trenera koji su izmenjali sve ekipe u ligi, u svakom timu po par meseci....
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Manite se više, vi zvezdaši, te mantre o gospodinu Petriću. Nama treba trener, a ne čovek gospodskih manira pod kojim Partizan trpi serijska ponižavanja. Nije ovo više ni za pod......nje, suviše je ozbiljno. Kad niste imali za šampone ja se tome nisam rugao. Ko zna, možda nećete imati opet.
V

Vccpdr

pre oko 1 godinu

Da, dobar covek i gospodin, ali nama treba i da je trener. Svako ko se razume u fudbal samo gledajuci utakmice konta posle 5min da Fejsi , Sanicaninu, Vujacicu .. nije mesto u klubu . E sad ako on to vidi i pravi se da ne vidi jer zna nesto sto mi ne znamo , onda je i ovo covek i gospodin upitno
G

Gost031

pre oko 1 godinu

MMXXIII Mozda se ti druže nisi rugao a ne znam dal se sećaš, posle vaše pobede u derbiju kad je ovogamikrsta Lalatović došao kod vas u svlačionicu da čestita a Stanoje i ekipa (ekipi je dozvoljeno u euforiji posle pobede u derbiju) pevaju "K.... Umire k.... Gasi se" Jel to isto spada u neruganje? Samo jedan od primera...
n

nks

pre oko 1 godinu

Dajte Nadja da lupamo klempe u petak :)
3

33 titula

pre oko 1 godinu

Koga bre vi da lutate,pa vi ličite na neregistrovan kamion a ne na parni valjak.
A

Asim

pre oko 1 godinu

Koga vi da lupate prijatelju moj... sve ispod 3:0 za Zvezdu u petak bice veliko iznenadjenje, jedino mir u kuci moze da vas spase. A u najboljem slucaju po vas bicete na -10....dotakli ste dno odavno vi
n

nvs

pre oko 1 godinu

Nadj kao ima velike uši, a u petak je derbi pa kao fora da mu lupamo klempe u fazonu da ih izgazimo na terenu. Kapirate?
S

SvuSuOniZajedno

pre oko 1 godinu

Škola i putem Ivice Ilieva, svi su oni zajedno, samo je ovaj manje antipatičniji. Sve su politizovali, a koriste se istim radnjama kao i političari i stalno poturaju nekakvu žrtvenu jagnjad. Gubi se Petriću ,pod ruku zajedno sa Ilievim, samo molim te nekako da povedete i duo VV.
m

mali srbin

pre oko 1 godinu

Ne provociraj organizam a ni orgazam!
Y

YayaT

pre oko 1 godinu

Brate, sto si se uhvatio u kolo sa lopurdama? Dosao si , sve je bilo fer , korektne izjave o Zvezdi; cela javnost te zagotivila i onda si poceo da pricas kao Ilijev, kako Zvezdu guraju u prvenstvu itd...i sada sta? Ne valjaju igraci? Nisi za trenera, nisi cvrst karakter vec neki laganica filozof...
D

Duh koji lebdi nad rupom

pre oko 1 godinu

Jesi ti video golove sa poslednje utakmice?Kod prvog da nije pogodila lopta vašeg (ne znam ko je) Katai(magico) ni korner zastavicu ne bi pogodio.Drugi gol je smeh-niko ne sme da isprati igraca,ukliza,blokira ...još golman se kao nervira....
C

Chacarita

pre oko 1 godinu

Jel se secate onih godina kad su mahali Toletovim barjakom na stadionu, svirali sami sebi penale i pevali o tome da mi umiremo? A jao kako djavo dodje po svoje. Jos, jos, nije ovo jos dosta bola i patnje, jos.
I

I m Jose Mourinho

pre oko 1 godinu

Nemoj da budeš druze isti kao oni , dokazujes mrznjom da nisi nista bolji od njih kad im prizeljkujes bol i patnju kao i oni nama nekada zbog čega se sad tu i nalaze. Ja im zelim sve NAJBOLJE od srca, osim kad igraju protiv nas !
N

NARAVNO

pre oko 1 godinu

Naravno da se secamo tad se o titulama odlucivalo direktno u derbijima,sad 5 godina ne mozete da izgubite na svom stadionu bolji ste cak i od Barse i Reala zajedno.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Sami smo sebi svirali penale osim u derbiju gde ga nije bilo 1/4 veka i dok smo mi igrali Evropu vi ste ispadali u sezoni kupanja a sada mi na prolece u kupu Slavice Cukteras a vi ni tamo ne mozete.

NemanjaKZ

pre oko 1 godinu

Simo da nije izmisljen ovaj Kup Slavice Cukteras vi Evropu ne bi videli ni na jesen ni na prolece. Busate se u grudi sto ste prezimili u takmicenju koje je i izmisljeno za klubove kao sto je Partizan. Kad je nas izbacio Serif kv. za ls vama je to bila komedija, sad vas je duplo slabiji Serif od tog tad izbacio u trecem po rangu evropskom takmicenju i vi se hvalite sto ste docekali prolece tu.
g

gostgg

pre oko 1 godinu

Mi i ovako polupani igramo evropu , vi ste pricali o samponima a o brukanju u evropi da i ne pricamo..
M

Majko mila...

pre oko 1 godinu

Kakva predstava za javnost. Da bi ovaj otisao sto pre kao on se naljutio na Popovica i sada ce da pobegne, Kazaliste JNA
t

titel

pre oko 1 godinu

Jedina moralna osoba unutar klubaaa
G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

'Bo takav klub onda ako je on jedina moralna osoba u njemu. Onda bolje da ni ne postojimo ako je to istina.