Petrić (© Star sport)
Petrić (© Star sport)

Petrić se predao: Izgubio sam svlačionicu! Nema razloga da idem na derbi

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.02.23. | 16:52

„Možda u ova četiri dana može da se napravi neka šok terapija, da neko drugi povede, da vidi kako će ići“, kaže strateg crno-belih

Nagovestio je Gordan Petrić da će ostati na klupi Partizana do reprezentativne pauze u drugoj polovini marta, mada izgleda da je spreman da se povuče odmah. Kao razlog za promenu odluke naveo je utisak da više ne vlada situacijom nad grupom koju vodi.

Najlošija stvar koja je mogla da se dogodi crno-belima nije nerešen ishod na meču sa Radničkim iz Kragujrevca (1:1), već tajming tog kiksa, pa deluje da bi sa novim šefom stručnog štaba mogli u petak na večiti derbi.

Izabrane vesti

Ako imam osećaj, možda me ne vara, da sam izgubio svlačionicu, onda nema razloga da idem na derbi. Ako me razumete...“, smireno je konstatovao Petrić na konferenciji za medije po okončanju polslednjeg meča 23. kola Mozzart Bet Superlige. „Kad trener izgubi svlačionicu onda to više nije to. Da li sam je izgubio? Možda... Moj osećaj je da jesam, čim igrači komentarišu, poput Aleksandra Popovića“.

Podsetimo, u tunelu stadiona Partizana, neposredno posle meča sa Šumadincima golman je rekao da „ne razume zašto se njegov tim već 17 utakmica povlač“, što je iznerviralo Petrića do te mere da je rekao kako bi mladog Užičanina javno kritikovao kazavši da bi trebalo da ga bude sramota.

Možda u ova četiri dana može da se napravi neka šok terapija, da neko drugi povede, da vidi kako će ići“.

(© Star sport)(© Star sport)

Po okončanju meča nije bilo prijatno igračima dok su izlazili sa terena, Slobodan Urošević u svojstvu kapitena je razmenio nekoliko reči sa malobrojnim navijačima sa istočne tribine, koji su imali velike zamerke na izdanja u poslednje vreme.

„Nije bilo mnogo publike, pa se sve čulo. Rekao sam da momci koji se bave ovim poslom moraju da budu spremni na sve. Imaju gledaoci pravo da pričaju, platili su ulaznicu, nema ljutnje. Zaslužili smo svaku kritiku. Igrači će se baviti ovim poslom godinama, moraće da se naviknu na ovakve situacije“.

Tokom mučnog ponedeljka u Humskoj, u drugi plan je pao debi Andresa Kolorada, Kolumbijac je asistirao za gol Kvinsiju Menigu.

Zna da igra fudbal, čita situacije, sigurno će pomoći Partizanu“, smatra Petrić.



tagovi

FK PartizanGordan Petrić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara