Komentari na vest

Pičini bio u Valensiji na terapijama, vraća se sa dobrim vestima

Y

YayaT

pre oko 2 godine

Picini je sjajan igrac , sve su ostalo price za malu decu. Da, povredjen je - pa sta? Cekali smo Ivanica godinu i po dana, Kataija par puta po par meseci i sad je problem sto potencijalni italijanski reprezentativac treba malo vremena..>Svasta.
I

Izvinite što sam glup

pre oko 2 godine

Da li su zadnji vezni (DM) i centralni vezni (CM) isto?
d

dzonidzoni123

pre oko 2 godine

нису
E

Ej

pre oko 2 godine

Sa italijanima sama nesreca,falcineli omonia ovaj rangers,treci pojma nema.
G

Gos

pre oko 2 godine

фалчинели је био добар нападач
B

BoskovMali

pre oko 2 godine

Vraća se u Valensiju?
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Srpsko zdravstvo dno dna. Da covek zbog zadne loze (prilicno cesta povreda) mora da ide u Valensiji na preglede??? Boze sacuvaj, Partizanovac sam al zelim Picinija svako dobro i da se sto brze vrati.
R

Ref

pre oko 2 godine

Dobio i on upalu misica verovatno
D

Deki maky

pre oko 2 godine

Nema od njega nista, stakleni nije vezao 7 utakmica 5 god. Taj ko ga je doveo-treba zajedno s njim i onim nazovi Mesijem put Italije. Da je zdrav ima potencijala, skolovan igrac-ali ljudi moji telo ga izdaje-kom tu sta nije jasno osim Mrkeli i ekipi budi Bog s nama!!!!!

07.08.16

pre oko 2 godine

Kupili smo rovitog igraca,koji ce vecito biti rovit.Naravno,da je zdrav i spreman i da nije imao povredu,ne bi ni bio kod nas,to je jasno.Za sada,problem desnog beka nismo resili.Da bismo imali jacu desnu stranu,treva nam i bek,ali i krilo sa kojim ce bek da saradjuje,kao sto je to slucaj po levoj strani.Za sada,Picini nije resenje,ne pravi onoliku razliku kakvu bi trebao.Valjda ce nakon letnjih priprema to biti bolje.
O

Ojsa

pre oko 2 godine

Videlo se da napreduje iz utakmice u utakmicu ali da igra nekako u grcu i uplaseno, ali imam osecaj da posle priprema ima da bude odlican samo da mu se dovede dobro pajacanje sa kime ce da saradjuje na desnoj strani.