Komentari na vest

Piksi kao Napoleon u Rusiji: Najteži poraz srpskog selektora

B

Borax

pre oko 1 mesec

Ovom čoveku uvek lepo, i kad gubi, a samo to i radi uvek nadje opravdanje. Genijalac! Pa gde ti je savest čoveče ili tamo u toj selendri gde si rastao ne postoji pojam savesti?!
S

Sandej Oliseh

pre oko 1 mesec

Milion evra za gospodina!
E

Emanuel Amunike

pre oko 1 mesec

Imam viziju za EURO - bodova 0, gol razlika 3:12. Specijalni gosti FSS-a: Aca Lukas, Breskvica, Jovana Jeremić i Tijana Ajfon. Piksi obara rekord iz Katara i tuče dve flaše viskija na dan.
B

BG

pre oko 1 mesec

Bruka!
V

Viola

pre oko 1 mesec

Ja nisam vidio ekipu koja se slabije kreće i to ne samo sinoć, već to traje, kao da su preležali upalu pluća. Fudbal je igra bez lopte, 85 minuta i više bez nje, a samo par minuta ukupno sa loptom u nogama. Nekima je šteta dati je u posjed i par sekundi.
S

Srbija 1991

pre oko 1 mesec

Tovarite braco Rusi 😀
p

pikseta

pre oko 1 mesec

orobljivač svega što se lati.pa let na istok i pa pa na novih 10 godina....
i

ima neka tajna veza...

pre oko 1 mesec

pikseta je zločin koji traje....
p

prti

pre oko 1 mesec

Ljudi ovo uopste nije bio los rezultat. Prosli smo fantasticno kao Partizan u Danaca ili Norvezana sta su... Znaci moglo je lagano 10 komada da se primi golman i okvir gola spasli stvar. Srecni i nasmejana lica nazad kuci fantastican rezultat. Jos milion za selektora.
z

zločin koji traje....

pre oko 1 mesec

zločin koji traje....
p

pikseta

pre oko 1 mesec

zločin koji traje....
L

Lalegale

pre oko 1 mesec

Sve je isto .
B

Bl rs bih

pre oko 1 mesec

Zbog odnosa prema Vidiću i postavljanje u savez stranačkih poslušnika i ne zaslužujemo ništa bolje.
P

Pixeta od Niš

pre oko 1 mesec

Piksi je pokazao da apsolutno zaslužuje produženje ugovora. FSS zaradio lovu, nismo dobili petardu, šta hoćete više.
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Čemu lozenje? Bićemo četvrti u grupi ovako i onako. Engleska 7 bodova, Danska 5, Slovenija 2, Srbija 1. Idemo tamo turistički. Ja sam opušten i reći ću samo jedno,, ipak je bolje da smo tamo, nego da nas nema. Bitno je ne očekivati ništa, jer slabi smo, realno. Zar nije put do Eura dokaz? Bili smo drugi iza Mađara i u zadnjem kolu trebao nam je bod protiv Bugara da uopšte odemo. To je bila najslabija grupa u istoriji. Toliko.
S

Stami

pre oko 1 mesec

Nije loše biti u top 4..
П

Пјер

pre oko 1 mesec

Селектор одлично аплаудира Оскару. У авиону, камиону, или било где да треба. Тако да, није баш да ништа не зна.
S

Spa

pre oko 1 mesec

Ljudi, dok ne oteramo upravu i ceo FSS nema nam spasa. Ovo je neviđena bruka od jedne prosečne selekcije. Šta reći za Englesku, Nemačku, Francusku, Portugaliju, itd. Svako ce glat da nam da po 5, 6 komada, na EP bod ako uzmemo slavicemo. Sve smo gori i gori, a svi znaju koji je razlog - upliv politike u sport i sns bande. Dok se to ne promeni gledajte i nervirajte se. Ja neću, jer znam ko je na čelu i ko vodi ovo!!!
L

Lollip

pre oko 1 mesec

Da je Cukaricki igrao danas m, znaci prvi tim bolje bi igrali. Ovi blage veE nemaju.
P

Popsi

pre oko 1 mesec

Majko mila rođena. Ima li ovaj čovek malo stida?!
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Najtezi poraz do Engleza, a tu ce biti ovo danas pa puta 2.
g

gama

pre oko 1 mesec

Ne leze nama slovenski narodi
O

O yeah

pre oko 1 mesec

Pre će biti da nam ne odgovara niko. Ne odgovaraju nama ni Skandinavci. Danska nas je već oducavala od fudbala. 2 razlike za njih lagano.
B

Biće bolje možda

pre oko 1 mesec

Gajić uopšte nije kriv za penal, Pavlović nije izašao sa svima u liniju i bio je 2 metra iza svih. Da su svi bili u liniji ovo bi bio čist ofsajd i tjt.
B

Bok

pre oko 1 mesec

Nije kriv zato što je vaš bivši, tako reci, skrati muke. Pobjegao mu je njegov igrač, a što je još gore napravio je čist crveni karton i dobio gol, onako amaterski i šibicarski, na samom početku utakmice. Gledao sam ekipe koje sa igračem manje čak i pobijede, a mi bez jednog kao nema pola tima. Od selektora još samo nismo čuli ono čuveno : "Pa šta.", popularno u zlatnom dobu, gdje je sve okolo gladac unutra jadac. Ma bitno je samo da su drugi sada prvi,čiji navijači, juče smo saznali, čak imaju i izvore finansiranja.
S

Smislov

pre oko 1 mesec

Pa jel ga Pavlović srušio onako amaterski za penal, gol i crveni karton ili neko drugi. Kriv je ovaj što nije napravio korak napred i napravio ofsajd? Svašta. Primiš gol i to možda, i ideš dalje, utakmica tek počela, ovako neka visi Pedro.
E

Euro 2024

pre oko 1 mesec

Bas katastrofa, pa i od Brazila bi bila a kamoli od ovakve reprezentacije Rusije koja je bas prosjecna reprezentacija. Ne znam zasto igraci nemaju ponos da ne dozvole da se ovakvi teski porazi desavaju. Sto se tice crvenog kartona igrac koji ga je napravio nije kvalitet za prvih 20 igraca ali uvijek neki eksperimenti i izgovor kao nije bitan rezultat, a jeste bitan za cast za kult za bilans, tradiciju, za to da kad smo bolji od nekoga kvalitetom da to i dobijemo a ne da nas ovako ponize. Kao i Danska u prijateljskoj ranije. Selektor treba da ostane ali za ovaj poraz snosi ogromnu odgovornost a igraci i sa igracem manje treba da se bore i da izjednace protiv ovakve Rusije.
b

bvbbl

pre oko 1 mesec

PIKSIJEVE FUDBALSKE METODE SU ZASTARJELE, PIKSI I MODERAN FUDBAL NE IDU U ISTU REČENICU, PRELOŠE EKIPA IGRA S OBZIROM KAKVE IGRAČE IMAMO, PRIJATELJSKA JESTE ALI OVO JE OČAJ.
N

Nenad B.

pre oko 1 mesec

Mislim da Oskar treba Piksiju da produži ugovor do 2030.godine, da može čovek na miru da radi i usavršava se, a onda će valjda doći i neki rezultat.🤣🤣🤣
p

prvi gol

pre oko 1 mesec

Ajde sto onaj gajic uradi amaterski potez nego pogledajte kako ispade Erakovic tugo moja
E

Englezi se već klade

pre oko 1 mesec

Između sebe ko će nam natrpati više golova...
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Хоће на силу да игра неко из цз или партизана,а клубови у распаду.Боде очи колико дуго цз није дала играча за Србију,а ненормалне паре се улажу у њу.Реалност је да морамо да јуримо децу наших гастарбајтера јер се у Европи много квалитетније ради и поштеније,у будућности више ће играча бити из дијаспоре него из Србије.
m

menadzeri

pre oko 1 mesec

Dok nam menadzeri sastavljaju ekipu necemo proci ni grupe sportski pozdrav Piksi je samo tu da da izjavu za medije…
t

tako je

pre oko 1 mesec

Nazalost je tako :(
K

Katastrofa

pre oko 1 mesec

Bitno da se glupe Delije i Grobari prepucavaju oko dva štopera koji im je bolji a 4 gola primismo e tugo moja podjelite po 2 gola i da se ne raspravljamo…
U

Upravo

pre oko 1 mesec

A svakako bi primili četiri komada.
I

Iskreno

pre oko 1 mesec

Ajde sad hvalite Erakovica i Pavlovica…Delije i Grobarcine odlicni su obojica ne mogu kolač od mušica sačuvati….
2

2ud

pre oko 1 mesec

Za Pavlovica znamo da je limitiran, a za Erakovica je problem sto nece to da se prizna, nego ga trpaju u kos sa Gvardiolom.
J

JovanCzv

pre oko 1 mesec

Vladimir Ivic za selektora!!!
B

Brt

pre oko 1 mesec

Neće čovek. Pixi je trenutno najbolje što imamo, koliko god to apsurdno zvučalo.
@

@Brt

pre oko 1 mesec

Ivic drzi do sebe i verovatno nece, kao i Jokanovic, ali da bolje od Piksija nemamo verovatno nije istina, postoji jos podg***ih muva koje bi taj posao obavljali mozda i bolje.
0

0211

pre oko 1 mesec

Stojkoviću ODLAZI.
P

PedjaPFCCCC

pre oko 1 mesec

On da ima malo Karaktera i Obraza dao bi sam ostavki i nebi produzio ugovor. Mali Pavlovic je uradio sve kakk treba. Bitno je sta si u Srcu a ne na Papiru. Ovaj Savez je Katastrofa. Igraci nista nisu bolji.
P

Prosao je Piksijev vozzz

pre oko 1 mesec

Prosao je Piksijev vozzzz
S

Savio

pre oko 1 mesec

Kad budemo shvatili gde nam je mesto bilo bi nam lakše. Negde između 4-og i 5-og šešira .
D

DDF

pre oko 1 mesec

Posle kvalifikacija za SP2026 vracamo se izmedju 3 i 4 sesira,gde realno pripadamo i ostati duzi vremenski period u tom"prostoru"...sa ljudima koji vode savez,kvalitetnih trenera koji je zele da rade u FSS nema na vidiku,kvalitetnih igraca koji ce biti nosioci reprezentacije nema ni na"kraju tunela"...dokle god budu funkcioneri iznad igraca,nece biti organizacionog i kvalitetnog fudbala i sporta u Srbiji nikada

Bojank91

pre oko 1 mesec

I to srrćom jer Brazil nije bio zainteresovan da zapinje
К

Кљаки

pre oko 1 mesec

Најмања је кривица Пиксија. Постоји кривица али не толико велика. Ми смо често са различитим селекторима и играчима доживљавали дебакле што значи да имамо хроничан проблем а не појединачни. Фудбалски нама су потребне корените промене у свим структурама које би трајале рецимо 10 година. Један човек појединац вам неће решити проблем.
М

Марлоне

pre oko 1 mesec

Човјек који стави Срђана Мијаиловића на десног бека, који није одиграо једну добру утакмицу на тој позицији је итекако крив. Он је доведен да покрене репрезентацију, а не да је уништи. Експериментише већ 2-3 године. До сад је требао да има уиграну екипу, која прави резултате.
D

Danas je

pre oko 1 mesec

Ovde neko Komentarisao kako je Bosna i Hercegovina u Rangu sa estonijom, maltom itd i da je Srbija puno jaca ja sam na to napisao da smo tu nedje evo Bih je trenutno bolja ekipa od ukrajine a Srbija popusila 4 a mogla je 7 komada
B

Bane1989Ns

pre oko 1 mesec

sa ovom postavom smo mogli na Singapur ili Nepal.Ako ce sa ovom igrom na Engleze smenjuj Piksija i dovedite Ivica,Jokanovica ili Paunovica.Da se ne brukamo iskreno
O

Ok

pre oko 1 mesec

Samo jedno pitanje. Gde je to selektor gradio trenersku karijeru. Koji su ga vrhunski rezultati u najkvalitetnijim ligama preporucili. Covek radio u poluamaterskoj Japanskoj ligi. Uvek bio u kombinacijama sa velikim parama. I u Zvezdi i u reprezentaciji. Velicanje coveka koji dosad nije pokazao ni znanje ni veliki rad. Gluma velicine.
p

paaaat

pre oko 1 mesec

ako cemo realno, koji nas selektor u poslednjih 10 godina je imao neke rezultate pre nego sto je uzeo Srbiju
S

Svakako nebitno

pre oko 1 mesec

Druže, u toj "poluamaterskoj" ligi Japana je bio i Venger koji je nakon toga vodio Arsenal dvadesetak godina. Jedinu titulu prvaka Japana tog istog kluba koji je vodio taj isti Venger je osvojio sa Piksijem na klupi. Al' nebitno... Koji srpski trener ozbiljno radi ne u ligama petice, nego u Evropi generalno?
G

Grdne rane

pre oko 1 mesec

Najvaznije je da je Mijailovic usao na pocetku drugog, a Samardzic pred kraj utakmice. Ovaj nas savez sve sa selektorom izgleda tjera ovaj narod da NE gleda utakmice Srbije
R

Rebel

pre oko 1 mesec

Dajte mu jos jedan ugovor, da nas dokrajci kako i zasluzujemo
S

Sa

pre oko 1 mesec

E moj Piksi, tebe je udario brzi ruski voz, a ti se jos uvek trkas sa putnickim.
С

Сале2323

pre oko 1 mesec

Ово на шта личимо је знак дебакла на ЕП, а онда кад јуре Пиксетија након ЕП, наплатиће раскид масно, наравно са другима из ФСС-а ће се делити лова. Нама људи треба Хрват за тренера. Јесте странац, али и као није, па ће ове бандоглаве некако да стегне, да им подигне набој као што њихови играчи имају, ма биће бољи од овог што сад гледамо. Тудор, који и јесте и није већ потписао у Италију, Ковач који је отпуштен скоро, можда и Далићу да дају огромне паре, Јурића из Торина, ма немам појма. Било кога, само Пиксија не, јер ово је ужас од фудбала!
S

Sjswn

pre oko 1 mesec

Треба нама било ко,.ево видимо просечан Италијански тренер шта ради са Мађарском. Али не да га бојкотују како што су Адвоката или неког другог странца, да савез стане иза њега како што је иза Пиксија. Али то се неће десити, тако да макар доведу нашег тренера неког сви су бољи од овог. Па Тумбаковић је Русима пет комада стрпао. Шта даље да причамо. Ивић, Јокановић, Пауновић, Милојевић из Емирата, Николић итд не би се ни са њима усрећили али би били боље решење од овог. Друловић ма колико смешно деловало је бољи од Пиксија, прво нешто је освојио озбиљно, друго каква год да је млада репрезентација има неку идеју у игри, неки систем се види и играче боље зове него овај, где се ама баш ништа не види.
H

Heroj na magarcu

pre oko 1 mesec

Žao mi je što smo se obrukali u Rusiji i pokazali ovakvu nemoć! Nije isključenje Gajića uzrok ovog debakla! U isto vreme čestitam pobedu, ali Putinu na izborima!
R

Raspad sistema

pre oko 1 mesec

D.S. Piksi je veliki iluzionista! Bio je nekada uz Deja Savićevića najbolji igrač SFRJ, to stoji, ali to ne mora da znači da dobar igrač mora da bude i dobar trener. Ima mnogo nedostataka u igri Srbije, Neću da licitiram, ali onome ko zna, sve je pokazala utakmica u Moskvi. Nije isključenje Gajića glavni uzrok raspada sistema! D.S. Piksi kao ni "pedantni stručnjak iz Aranđelovca", nema tu osobinu da može da prepozna mladog igrača u kome je skriven kvalitet. NEču da govorim koji su to mladi igrači, jer to je uzaludan posao kada je DE.S. Piksi odabrao ovakvu grupu igrača!
L

Lineker

pre oko 1 mesec

Kad se samo setim da nas za 3 meseca čekaju Foden,Kejn i Saka nije mi dobro. Očekujem debakl epskih razmera i nakon utakmice izjavu Pixija:"preuzimam odgovornost na sebe"!
L

Loris1

pre oko 1 mesec

Hahahahaha, original.
L

Logisticar

pre oko 1 mesec

Pa sto kukate sad? zar ne treba da igramo sa 4 pozadi sa covekom koji to ne igra od kad se vodi kao trener? I to ubedljiv poraz sa 4 pozadi. Kako vam nije vise jasno da je nebitno dal imate 3 ili 6 pozadi ili isto to i sa spicevima? Bitan je kvalitet igraca na pozicijama na koje igraju uz selektorovu ruku da prepozna i spakuje u neki sistem. Danas sam pisao sta ce da bude i sa 6 pozadi da pocinje. Da bi igrao 4 3 3 gde su nam igraci za taj sistem? Da bi igrao 4 2 3 1 ko tu igra krila? Gacinovic,Zivkovic? Pa Gacinovic od kad igra fudbal nema 10 datih golova kao ni ovaj drugi prckojevic i u kojoj oni ligi igraju uopste? Sporohodnoj! Eventualno sta moze da igramo je 4 4 2 gde nam ne trebaju krilni takvi jer su nikakvi. Kvalitet krilnih i ne samo tako ,udjes na njih vidis da vrede oko 7,8 miliona (nasi igraci) naspram drugih iz drugih repki ,od 45 do 150,220 miliona na krilima ? Mi moramo da igramo sa igracima u starnoj postavi koji su priznati u ozbiljnom fudbalu i koji imaju jako veliku cenu u starnoj postavi. Tako mozemo sakrijemo slabosti trenutnog nemanja krilnih igraca. Kriti se u neke formacije u koje nam igraju najjskuplji, samim tim nisu bezveze najjskuplji(znaci da imaju kvalitet) Ja vam tvrdim da Pixi ne zna da igra sa 4 pozadi jer on to ne igra od pamtiveka,a ako treba da igramo sa 4 pozadi tu mora dodje novi selektor koji to igra i poznaje a nazalost ga i nemamo. Tako da Pixi ako je tu vec on ne mora da podleze javnosti to boze ako igra sa 4 nazad osvojice svet jer pazi duva ako igra sa 3 ( ustvari to nije sa 3 nego se vracaju svi i ispadne da je skoro pa bunker odbrana) To sto se ne vracaju je problem i igraci koje igraju neprirodne pozicije za taj sistem jos. Greska njegova je u tome sto je previse visoko drzao Zivkovica koji nije ving bek na svestkom i Kostica samo malo da je spustio, umesto Zivkovica ving bek ili bek da ne bi duvalo. Tadic,Sms,Zivkovic,Vlahovic,Gudelj oni ne igraju odbranu i to je problem. Zivkovic i da se vreca dzabe kad nije on pravi bek on je neki drmr igrac kojeg ne bi ni zvao. Idi decko pod ruku sa Gacinovicem Jovicem Sms u Begaljicu. Pixi vrati sistem i nabaci ving bekove sta slusas ove debile svako jake. Daj da menjamo sistem a nemas igrace za to,pritom ni sam Pixi to ne igra? Pobrkana nacija.
N

Nemam pojma kazu

pre oko 1 mesec

Razvali nas Rusija koja nigde ne igra kukala nam majka na evropskom. Lepo rece Rade da Stojkovic pojma nema ali mora da uvije u celofan kad kaze.
J

Jovan Louer

pre oko 1 mesec

Ljudi polako. Sacekajmo prvo Dikin izvestaj da nam kazu kako je ovo zapravo uspeh i da mozda nismo lepo videli? Jer su onaj debakl u Kataru na kraju predstavili kao uspeh i sebi podelili masnu lovu. Tako i ovo. Nije sve tako crno. Do iskljucenja i penala smo bili egal ali nas je brzi gol presekao. Idemo dalje, uz novi, pojacani ugovor a kamarili oko njega nagrade!
G

Gost83

pre oko 1 mesec

😂🤣😭 Šta napisati...ne znam evo...nista, ama baš ništa. Jednostavno ih necu gledati na EP, pronaći cu sebi neku simpatičnu reprezentaciju i 'navijacu' za njih, kao nekada kada sam isao u osnovnu školu 🤷‍♂️
D

Dragan Myrtil

pre oko 1 mesec

drzao sam njegov poster iz tempa kao dete. on i dzajic, skolski primer kako se od hodajuce legende srozati do dna.
S

Srbija Majka

pre oko 1 mesec

Reprezentacija je u velikom padu i to jos od Svjetskog prvenstva...ocigledno da sve sto smo uradili do tada je bilo na cist entuzijazam i euforiju...ego selektora je otisao u nebesa, a realnost ubrzo pokucala na vrata, i pokazala da je Piksija ocigledno napustila i sreca. Produzenje istorijskog ugovora i prica o kontinuitetu ne drze vodu...nego samo pokazuju neznanje i nestrucnost ljudi u FSS.
U

Uzsrbijuuu

pre oko 1 mesec

Do selektora je.Tacka!!!
J

Jay Jay Okocha

pre oko 1 mesec

Karpina za selektora Srbije. Pravi fudbalski znalac, a ne ova neznalica Pixeta...

Jlubisa Urosevic

pre oko 1 mesec

koja je rupetina ovaj erakovic, pa on vise igra rukama nego nogama i jos igra celu utakmicu. Svima je bilo jasno zasto je bio pozvan pre odlaska u Rusiju a sta sada, pa ako bude igrao na EP trpace nas svi redom.
J

Joe D

pre oko 1 mesec

Pavlović?
D

DechkoT

pre oko 1 mesec

Šta kukate, Piksi je pre neki dan rekao da se pobeda protiv ekipe kao što je Portugal dešava jednom u 50 godina 🤣🤣🤣
d

dfbfnvgfngf

pre oko 1 mesec

Hm, pa ova igra ne liči na onu kada smo izvukli veliki bod kući protiv fudbalske velesile Bugarske, te se istim plasirali na EP! Onda smo izgledali, pa nekako baš moćno!
4

4574574573

pre oko 1 mesec

Neka mi crkne televizor ako ikada vise pogledam reprezentaciju...Neverovatna bol u onoj stvari naših igrača pa to je neverovatno....Da li smo mi ikada pobedili u prijateljskoj utakmici ne znam, ali znam da nas redovno pune do vrha...Posle svake naše utakmice zatvore se najmanje tri škole fudbala u Srbiji...
e

evo ovako

pre oko 1 mesec

Piksi odmah da podnese ostavku. A svadjati se ovdje ljudi koji igrac je vise kriv je bezveze jer su 70 do 80 posto igraca Srbije kanta.
L

Lazzarrr

pre oko 1 mesec

Vracaj Blekija i teraj Erakovica sto ispucava svaku loptu u aut, pretrcao bi ga moj deda
?

??

pre oko 1 mesec

Tako je. Erakovic je problem jedini i najveci. Daj covece ne pricaj gluposti
g

gost111

pre oko 1 mesec

bitno je da mu se ugovor produzio,jos dve god.propasti
6

666999

pre oko 1 mesec

ПИКСИЈА ЋЕ СМЕНИТИ ТЕК КАД НАМ ЕНГЛЕЗИ ДАЈУ СЕДАМ ГОЛОВА У ГЕЛЗЕНКИРХЕНУ
O

Omladinska zadruga

pre oko 1 mesec

Prava šamarčina za otrežnjenje i spuštanje na zemlju.
i

ivko svemirko

pre oko 1 mesec

Pod hitno peticija da se ne ide na Euro
s

sramota

pre oko 1 mesec

VELIKA SRAMOTA OD IGREEE I BORBENOSTI
H

Hovar

pre oko 1 mesec

Gledati nasu reprezentaciju je vrhunac mazohizma. Platiti ovog trenera amatera preko milion evra je vrhunac pljackaskog zanata. Kakva sramota.
P

Piksara

pre oko 1 mesec

Fudbal nije bio pravedan prema Srbiji
Ц

Цане

pre oko 1 mesec

Пуно самопоуздња, а ни зера знања...
B

Beda

pre oko 1 mesec

Jad i beda
J

Jakoo

pre oko 1 mesec

Samo ti drzi Pavlovica na stoperu i daleko ima da doguramo.
g

gostiona

pre oko 1 mesec

Decko je jedini krsten odbrambeni igrac! Na leto u top klub ide! Treba Erakovica skloniti,balvan ne zna loptu da ispuca.
K

Kako.ne

pre oko 1 mesec

Prstis Pavlovica u Salzburgu iz kafica glavati? Iskomentarisi da je svaki put primljen gol preko Pavlovica glavati?
J

Jakoo

pre oko 1 mesec

Hahahahaha najbolji nas igrac,danas direktno za dva gola kriv u prvom poluvremenu i Gajicev crveni zato sto nije napravio ofajd zamku kad su svi izaslo,zato sto je neinteligentan,kod drugog gola ostaje sam sa igracem Rusije na skoku posle koga primamo gol,u 70 i nekom minutu proturaju mu loptu kroz noge posle cega Petrovic jedva brani uz pomoc stative,svaku utakmicu kiksa zato sto je fudbalski neinteligentan!
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

Jako ahahahaha pavlovic kriv za gajicev crveni ahahahahaha koja logika 😆😆😆😆
V

Vulex

pre oko 1 mesec

Pavlovic nije lepo izbacio loptu to stoji ali jedini koji nema strah sa loptom i u defanzivi, Erakovica pretrcavaju kao nista, svaku loptu ispucava u aut, sramota..
Z

Za vulex

pre oko 1 mesec

Erakovic je za Pavlovica,Bolt,kad vec pricas o pretrcavanju.
Z

Ze

pre oko 1 mesec

Piksi je zasluzio da mu se produzi ugovor.
V

Volim fucu

pre oko 1 mesec

Defanziva ne postoji, igrači se jedva kreću. Rusi nam pokazali kako se igra fudbal, brzo i precizno. Kreacija u veznom redu ne postoji. Sve je presporo. Piksi je trener ranga treće lige, nema nikakvu ideju a ni plan. Ja sam zvezdas, ali mislim da je Marko Nikolic ili Vladimir Ivic sto puta bolje resenje.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Kakav bre Nikolić, jesi li prs'o ??? Ivić je okej
N

Nexxx

pre oko 1 mesec

Preklinjacemo dan kad smo se kvalifikovali na EP
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

I sta kaze kiksi,ne moze da veruje kako je Partizan ostao prvi sve do marta.A mi ne mozemo da verujemo kako smo se plasirali na EURO,bolje da nismo!😂😂😂😂
T

Teca

pre oko 1 mesec

Bravo za komentar🤣🤣
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Šta će Englezi da nam rade. Auuu
g

goe9

pre oko 1 mesec

Mi bas onako prijateljski igramo,pogotovo u gostima :))
с

ссс

pre oko 1 mesec

мрш у јапан па тамо менаџериши, а не овде свој народ да правиш лудим
V

Veljko9

pre oko 1 mesec

Gajic unistio utakmicu, do kartona i penala sasvim smo bili izjednaceni.
6

616161

pre oko 1 mesec

Kakva si bio igracina uhh. Sta ti je ovo trebalo, ogadio si mi se ne mogu da te gledam ni cujem.

Владан

pre oko 1 mesec

За мене наш најбољи играч.. ал и мени се огади.. никад нисам могао то да замислим.
G

Gostimir.

pre oko 1 mesec

Nema veze, svi igraju fudbal je a i lopta je okrugla
M

Mujagic

pre oko 1 mesec

Pa vi vidite da mu produzite ugovor sto pre!!! Ne trenerskim amaterima i diletantima iz saveza!
K

Kleo

pre oko 1 mesec

Nadmeni sarlatan, to je on, nek se vrati nazad u Japan pa nek njima prodaje maglu i svoju demagogiju.
M

Mujagic

pre oko 1 mesec

Bravo za komentar!
R

Robert Lewandowski

pre oko 1 mesec

Mora da privikava naciju na lose rezultate, zna i sam sa će doživeti debakl na Euru, pa da se ne razočaraju ljudi. Šteta samo što Euro nije u Španiji ili Portugaliji, pa da imaju igrači produženi odmor na moru. Ovako će jadni morati da obave još jedan let...
K

Kokaniđa

pre oko 1 mesec

Jedina njegova sličnost sa slavnim imperatorom je u visini. Doduše ima i "napoleonov kompleks". Sve ostalo nije vredno pomena.
U

Ujka Zitko

pre oko 1 mesec

Alo kiksi,dje ces biciklom na rusiju?😂😂😂😂
B

Babaroga

pre oko 1 mesec

Sa 4 u odbrani nemamo pojma u odbrani, gore igramo nego sa 3. Plus u vezi i napadu su svi pogubljeni. Nemamo normalne bekove i to je to. 3 pozadi i svi u napad pa šta bude bude
H

Hahahaabnaannana

pre oko 1 mesec

To će englezi da nadopune sa još 5 golova
i

izgleda

pre oko 1 mesec

da se ugovor nece potpisati :)))))
M

Mujagic

pre oko 1 mesec

Dabogda!
N

Niski Jday

pre oko 1 mesec

Sramota me je u ime ovog coveka a verujem jos par miliona nas Srba koji pratimo fudbal. Da ima malo casti i obraza dao bi odmah ostavku jer ovakvom igrom protiv ekipe koja nije igrala protiv neke iole ozbiljne reprezentacije pune dve godine, mi nema sta da trazimo u Nemackoj. Odrace nas i Danci i Englezi a vrlo verovatno i Slovenci.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

"Popravice" to engleska u junu, a ne bi me cudil da i danci odluce da makar izjednace ovo veceras, na kraju krajeva, pre 40 godina su nas pobedili 5:0.