Komentari na vest

Piksi može da čeka sa spiskom do 7. juna

P

Pixy

pre 20 dana

Ramadanija.
V

Vaj not

pre 20 dana

Predlažem da Piksi okupi svoje nekadašnje saigrače,organizuje im dva mjeseca priorema i napravi tim od njih.Više bi pokazali od momaka koje sad ima.
G

Gorostas

pre 20 dana

Samo nemoj da firas Žila i Sašo Lukića igramo prelepo, mnogo dobro organizuje Sašo. Nema šta. Pleni talentom. A Zilo je standardno dobar na poziciji desnog napadača 5 golova na 60 utakmica, sto vi bi ko krilo bolje? Plus odradjuje defanzivne zadatke popunjava rupe ovim zvezdinima sto ne znaju nista. Strahinja Pavlovica da nastavi iz odbrane u napad onda ce biti i vise golova na utakmici, zasluzio je Jos dok je igrao za Partizana kada je Partizan bio treći sa Savom, ima Sava njuh za igrače, pogledajte kako je uzdigao Partizana bio nego je aparthejd pa nam ne daju. Napravio nam Strahinju Paavlovica najboljega u evropama. Videćete vi kad ode on u Juventus, smejacu vam se, do tada Cu da pišem da ide u Juventus da je mnogo dobar u Salzburgu iako nisam gledao ni jednu utakmicu ipak je on iz Partizana i samim tim je savrseni to sto je Partizan primio najvise golova dok je on bio takozvani stub odbrane, video sam u komentarima.
S

Selektorova.majka

pre 20 dana

Piksi sluša samo svoju starmajku koja je u brdima. Ona mu rekla da mu Mitrovic najbolji i to je to. Saso Lukić, Zilo i Strahinja Pavlovic uz Mitrovica i to je to protiv Engleske. Valjda ce Zila i Saso Lukic da prorade posle pet godina ničega.
V

VecZnamoDa

pre 20 dana

koga god da pozove, rezultat ce biti isti..
V

Veljko9

pre 20 dana

Koja je kvota da ce zvati Filipa Djuricica? Decko je ladno i stavljen na slicicama a greje klupu u Panatiakosu..
G

Gorostas

pre 20 dana

Zilo mora da igra prvu dominira u reprezentaciji već godinama a igra u najboljem klubu Evrope Paoku. Dokazao se u kvalifikacijama ponovo zajedno uz Sasu Lukova, kako su samo organizovali igru.
Č

Čudilo

pre 20 dana

A Piksi kao da vodi Francusku pa ne zna kog će da pre da pozove. Ne mora da nas drži u neizvesnosti, manje-više se zna koji će igrači igrati, možda bude samo jedno novo lice.
E

Evo ja odbrojavam!!!

pre 20 dana

Svaki dan, sat, minut, prosto se tresem od uzbudjenja od sledećeg leta našeg belog orla!!! Prosto je neizdrživa ta neizvesnost koje će bravure izvesti oni naši fudbalki madjioničari!!! Koje li je zamke našim dušmanima spremio mister mag, taj uzvišeni fudbalski um!!! Idemo na nemačku da im vratimo za sve!!! Njih ćemo u finalu, hrvate u polu, zapadnu šipadiju u četvrt a ovu južnu u osmini, i amere ćemo isto iako su preko bare, nema veze, beli orao visoko leti, zariće kadže u pnog beloglavog!!! Uh,uh uzbudjenje, iscelivanje i pdbrojavanje!!!
g

gostiona

pre 21 dana

kakav jun?! daj piksi, nema žurbe do novembra, ionako ćemo da prespavamo evro, pa treba nam spisak za sledeće kvalifikacije
Н

Најбоља одбрана је напад!

pre 21 dana

Богданова на списак, ако крене нека неурачунљива фудбалска 100ка да нас набија 30 разлике - да бар његовим соло продором на ограду смањимо увек прекидом на регистрованих 0-3.
G

Guliver22

pre 21 dana

Ja kao psiholog po struci (ispredzadružni) moram da kažem da je Piksi jedan jako nadobudan čovek bez imalo šarma. On laže ljude, on obmanjuje sve. Ne smete da mu verujete u ono što priča, razumete li to. Morate da budetw oprezni kad razmišljate o njegovim rečima. On je jako opasan čovek, ne treba ga olako shvatati, može da bude prilično nezgodan kad se naljuti. Ja se ne bih zamwrao Piksiju.
L

Likoblik

pre 21 dana

Kolega,ja bih dodao da je gospodin gorespomenuti narcisoidan sa egom kao Himalaji.To nekada moze biti i dobro kao na primjer u Portugalu ali i pogubno kao sto smo se uvjerili na SP.Sami trenerski kvaliteti selektora su i te kako upitni.
e

ej ej

pre 21 dana

Bravo za Komentar bolje se ne bih moglo opisati kakav nam je Selektor
G

Gorostasa.Ateista

pre 20 dana

U Portugalu smo pobedili zato sto je Zilo izasao iz igre i usak Radonjic do tada nismo probili ni jednom po desnoj kao sto ni u ovim kvalifikacijama ni jednim nismo Prisli po desnoj na kojoj igra Zilo iz najjaceg kluba Evrope Paok.
P

Piksi Pasi Poljana

pre 21 dana

Ce sacekamo, polako be sa ti spiskovi, april je
S

Smederevo23

pre 21 dana

Reprezentacija igra jako lose u poslednje vreme. Glavni problemi su u odbrani. Jednostavno nemamo kvalitet u igraca u odbrani. Nijedan nas odbrambeni igrac ne igra u veikim timovima liga petice. Jedini koji igra u velikom timu je Jan Karlo Simic. Ali on treba da pomogne omladinskoj reprezentaciji da se plasira na neko prvenstvo. Eto u ovoj poslednjoj recenici se vidi kakva pamet vlada u FSS. Zaostalost u glavi je najveci problem. Najboljeg odbrambenog igraca saljes u omladinsku reprezentaciju. Ubijas mu motivaciju.

Неко реалан

pre 21 dana

Бабић, Гајић, Јан Карло Симић, Настасић, Павловић, Миленковић, Ераковић под обавезно.Одбрана нам је као сир, појачати је. Од ових бољих одбранбених немамо.
B

Bilbil

pre 21 dana

Umesto Gajića Veljković
G

Gost13

pre 21 dana

Znajući kako voli da bude drama majstor, biće spisak 6. juna u 10 uveče.
T

Tarzanko

pre 21 dana

Mora se odmoriti i regenerisati Tadić. Bez njegovih 100% angažovanosti, reprezentacija nema igru. Takođe i Kostić mora popraviti formu. Vratiti Nastasića za bolju odbranu. I juče je protiv Reala potvrdio da se nalazi u odličnoj formi. Možda i Matića za čvrstinu na sredini terena...
g

gost1234

pre 21 dana

koliko god da se trudim, jednostavno ne znam kako da se nateram da navijam za ovakvu reprezentaciju
Č

Čenga

pre 21 dana

Mogu čekat 5 dana, mogu čekat 10 dana, mogu čekat 10 godina - reprezentacija igre nema...
P

Piksi odlazi

pre 21 dana

Uvek je bilo 23 igraca da se vode,a ovaj nas se buni jer ne moze sve menadzerske igrace da zove u tih 23 pa mora da mu podignu na 26.
A

A bre

pre 21 dana

Idemo u drugi krug sto odsto. Samo da nas tu neko ne nakanta. To nam je objektivan maksimum.
о

одсто

pre 21 dana

????
A

A bre

pre 21 dana

Sta nije jasno rodjace? Ne znas srpski jezik?
@

@A bre

pre 21 dana

Што рођаче пишеш на латинском, а касније питаш јел зна српски?
M

Ma pusti spisak

pre 21 dana

I daj jednu rakijicu. Kakvo bre eventualno?
Н

Нишка Бања..

pre 21 dana

топла вода...
S

Srbin1224456

pre 21 dana

Prvi put idem kao Drzava Srbija!!! ono sto je bilo je jugoslavija i nista nema sa nama hvala bogu !! Zivela Srbija
@

@Srbin

pre 21 dana

Napred Srbija!!!
С

Србин Јужни Словен

pre 20 dana

Можда са тобом нема ништа, са мном има.
d

djape11

pre 21 dana

I naravno cekace se poslednji dan za spisak, jer mi smo mi eto kao bitni.