Piksi naknadno pozvao i Srđana Babića

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.03.24. | 18:37

Nekoliko sati posle konačne verzije spiska

Malo iznenađenje na spisku Dragana Stojkovića za martovske mečeve protiv Rusije i Kipra. Štoper moskovskog Spartaka biće u konkurenciji za predstojeće obaveze Orlova, iako je Dragan Stojković nekoliko sati ranije obelodanio konačan spisak bez Srđana Babića.

Sport Klub je ovog popodneva preneo informaciju da se sve prpmenilo za nekoliko sati. Isti mediji navodi da je ka Moskvi otpremljeno obaveštenje da će, ipak, štoper Spartaka morati da se javi na okupljanje u Staroj Pazovi, narednog ponedeljka.

Izabrane vesti

Babić je bio na proširenom spisku, saopštenom sedam dana ranije, međutim, u finalnoj verziji nije imao mesta…

Za sada, nema informacija da je neko od reprezentativaca sa nekoliko sati ranije objavljenog izbora Dragana Stojkovića, otkazao dolazak na okupljanje. Na štoperskim pozicijama, selektor može da računa i na Nikolu Milenkovića, Erhana Mašovića, Strahinju Erakovića, Matiju Nastasića i Strahinju Pavlovića.

Iza Babića je sedam utakmica u reprezentaciji. Pozive je dobijao isključivo od Dragana Stojkovića, od oktobra 2022. Postigao je izuzetno važan gol u leskovačkom remiju protiv Bugarske.

Srbiju u martu očekuju dve prijateljske utakmice. Gostovanje u Rusiji zakazano je za 21. mart, četiri dana kasnije sledi meč sa Kiprom.

Okupljanje u Sportskom centru FSS zakazano je ponedeljak.


tagovi

Srđan Babić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara