Komentari na vest

Piksi o FSS i Džajićevom izboru: Lepo je to, nismo bili u svađi

Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Savest, obraz, integritet ... šta je to?
D

Dedadakaže

pre oko 1 godinu

Pa bre nigde Čoveka da nadjem....au...
9

95

pre oko 1 godinu

Nisi u komunikaciji sa Dzajom samo si ga optužio da je pokrao milione iz Zvezde. Sve se zaboravi kad su pare u pitanju
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Jel vidite kakav je gospodin Piksi zapravo gospodin.Nikad nije bilo svadje sa gospodinom Dzajicem nikad jer ipak u svetu postoji jedno carstvo u njemu caruje drugarstvo.
s

slavija

pre oko 1 godinu

Nista ni ti nisi Bolji od Dzajica i Nedimovica isti Ste .
p

pjer

pre oko 1 godinu

Dragan prodao dusu djavolu ,jos jedan primer da su Anunaki stvorili ljude
D

Dzos

pre oko 1 godinu

Da ispravim naslov samo: Piksi o nedimovićevom izboru.
J

Jadno

pre oko 1 godinu

Kakvi su ljudi ovi zvezdasi sad se vidi sve na ovim primerima!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

@ jadno Kakvi god da smo (a ima nas raznih, dijametralno različitih, kao što se videlo proteklih dana, VEĆINA JE BILA ZA IZBOR VIDIĆA, bar na ovom sajtu), Ali to nikako ne menja stvari kad ste vi i vaš klub u pitanju.... Bili ste trube, sad ste trube, i kako stvari stoje narednu deceniju:BIĆETE PRVE TRUBE GUČE I DRAGAČEVA.
@

@jadno

pre oko 1 godinu

Mi jadni? Samo se seti sta su vasi igraci pevali sa sve trenerom stanojem od samroka u svlacionici posle osvajanja toletove titule. Pa vase konstano vredjanje zvezde i to na utakmicama gde ne igrate protiv nas. Pa na poslednjem derbiju kada rikardo udara erakovica. U kosarci ono udaranje lesora koje vi kao navijaci avangarde odobravate. Gledaj prvo sebe i u svoje dvoriste pa onda druge
f

ff

pre oko 1 godinu

Piksi ODLAZI!
M

Milojko Arsenić

pre oko 1 godinu

Smešno..
i

iggx

pre oko 1 godinu

Ne sme da kaže da je protiv izbora Džajića nažalost. A vidi se da jeste.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 1 godinu

Piksi : " Što se tiče odnosa sa predsednikom FSS, NISMO BILI U SVAĐI, A NISMO BILI NI U KOMUNIKACIJA"???!!! ,,,, Pametnom dosta. Mi smo jedna komedija, tačnije tragikomdija od naroda, od javnosti, i tako naviknuti na poniženja i ropstvo svakojakog oblika, u stanju smo da progutamo svaku ponuđenu pomiju bez mnogo razmišljanja i gunđanja. Zato naši zvaničnici na bilo kom položaju znajući sa kakvom bezličnom masom (da ne kažem balegom) imaju posla, bez milosti i pardona gaze po istom, i što je najjadnije, NI NJIH A NI NAS UOPŠTE NIJE SRAMOTA ZBOG TOGA.
l

lambretta

pre oko 1 godinu

Jedino sto ces morati pola sata pre razgovora da objasnis prvom coveku naseg fudbala ko je on, ko si ti i cime se vas dvojica bavite, kao i sta ce on tu..... ali van toga, ima da saradjujete kao dva bubrega u loju.
s

svi svi svi

pre oko 1 godinu

Ste se usemili ! Sram vas bilo sve , od predsednika do nepostojeceg zamenika la sve do selektora i kapitena reprezentacije! Svaka cast Lazovicu sto je podrzao Vidaru! Zbog toga i nije pozvan u repku , iako je u kdlicnoj formi..... placenici bili , placenici ostali!!!

bojke

pre oko 1 godinu

Danko Lazovic je podrzao vidica , ne darko
z

za bojketa

pre oko 1 godinu

Gresis prijatelju. Imas internet hvala nogu pa pitaj cika gugla....
l

lepo

pre oko 1 godinu

Ste se usemili svi protiv Vidare. Gde je Lazovic na spisku kao jedini ko je podrzao Vidica? Ah , da , zaboravio sam da je decko zavrsio svoju karieru u repki zbog toga.... Stidite se!!!!!