Komentari na vest

Piksi otvoreno: Vlahović na Mitrovićevom nivou, volim inteligentne napadače, pravi je bombarder

V

Vart

pre oko 3 godine

Odličan tandem. Samo se nadam da će Piksi zadržati formaciju 3-5-2 do kraja kvalifikacija. Jako hrabro od njega pošto je to sistem koji retko ko koristi i dosta je rizičan. To mu dodje kao kod Kontea u Interu po principu kakve igrače imaš takva će da ti bude taktika. Mi u ovom trenutku prvi put imamo situaciju da su sredina i napad mnogo bolji od odbrane. Samo je Bleki dobar igrač dok su ostali prosek ili ispod toga. Sa igračima koji igraju u Fejnordu, Strasburu i Serkl Briza.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Uz duzno postovnaje mitru za sve sto je uradio u reprezentaciji i klubovima, vlahovic je ove sezone na visem nivou nego sto je on ikad bio. U jednoj fiorentini, koja je na 7 bodova od 18.mesta koje vodi u seriju b, biti drugi strelac lige zaitsa nije mala stvar. I to sve sa 21 godinom. Svaka cast.
a

as

pre oko 3 godine

Nama je bitna reprezentacija. Mitar je tamo tata, tek kada Vlahović bude počeo da daje golove u kontinuitetu, kada je dres reprezntacije u pitanju, moći ćemo da kažemo da je iznad. Podolski, osim Kelna, nema klupsku karijeru, pa ga to nije sprečavalo da bude jedan od 2-3 ključna igrača Pancera skoro 10 godina.
S

Smesno bas

pre oko 3 godine

Lepo je biti drugi stelac serije A i drugi strelac bundeslige to je liga petice i nemoze bolje.as@ Daj Vlahovicu da igra 5-6 utakmica za redom a mitrovica na klupi garantujem da ce ovaj dati duplo vise gola uz asistencije nego napadac koji je povlascen mesto u reprezentaciji iz nepoznatih razloga.Cuj isti nivo ovaj dade 21 gol a drugoligas 3.
r

reljica

pre oko 3 godine

Moj Nemanja Jović zaslužuje poziv
s

samo polako

pre oko 3 godine

Bice interesanto videti naredne transfere nasa tri spica.
R

Relja Basara1

pre oko 3 godine

Obrati pažnju i na Nemanju Jovića sjajno se kreće
P

Partymaker

pre oko 3 godine

Ne znam čemu minusi, mlad je Nemanja ali je do sada bar mene, pozitivno iznenadio, videćemo ali ja mislim da će napraviti lepu karijeru