Komentari na vest

Piksi: Rezultat protiv Katara nije važan, to je samo trening za Luksemburg

s

saptac

pre preko 2 godine

2016e protiv njih smo igrali utakmicu zatvorenog tipa, bez novinara, bez ikakvih informacija, tek kada se sve zavrsilo saznao se rezultat. Katar je 2017e izgubio kod kuce od Lihenstajna. Ko zna koliko smo love dobili tada da izgubimo. Zasto se vec ogradjujemo unapred i danas. Sportski pozdrav
G

Gos

pre preko 2 godine

Konačno selektor sa stavom kome nije problem da kaže ono što misli. Hvala Bogu da se zauvek rešimo onih što vrte jedne te iste floskule za izgovore "svi danas igraju fudbal, lopta je okrugla, svaki protivnik je nama jako težak, jao pripremni meč znate gledamo kao finale svetskog prvenstva". Nije sramota reći da nas nije briga mnogo za sutrašnji meč i da razmišljamo već o Luksemburgu i Irskoj.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Ako bude igrao na osovinu Vlahović/Birmančević u napadu i ako da malom Terziću šansu na beku, uz Svilara ili VMS-a na golu (nisam siguran koji je pozvan) onda kupujem priču, jer pokazuje da je stvarno ozbiljan o razigravanju celokupne ekipe i opštih kratko i dugo-ročnih interesa reprezentacije. Ako opet gledamo bunarenje na Mitrovića i forsiranje Tadićeve ševe, odnosno pristupa koji nikad nisu, niti će, proizvoditi uspeh protiv ozbiljnih protivnika, onda je sve ovo samo lupanje prazne slame.
K

Klein

pre preko 2 godine

Postovanje i srecno , ali Piksi zasto suncane naocare na treningu ? ? ? Video od Spanaca ( Lopetegi, Luis Enrike ) ?
l

lalalalnd

pre preko 2 godine

Necu da kritikujem Piksija, tek je poceo I imao je solidan pocetak. Ali ne svidja mi se ovo "pobeda nije vazna" vazna je itekako, kako ekipi usaditi pobednicki mentalitet tim recima, pritom svaka pobeda se racuna za koeficijent od kojeg zavisi da li ce Srbija na nekom takmicenju biti u drugom, trecem ili cetvrtom sesiru.
Č

Čarli Braun

pre preko 2 godine

Nama rezultat nikad nije važan.Naša deviza je "važno je učestvovati".
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Katar nebitan totalno. I da nas nabiju 3:0 nije bitno ako je u cilju uigravanja tima i 6 bodova protiv dva protivnika koji se broje.
L

Lex123

pre preko 2 godine

Ne znam za vas, ali meni je drago i uliva optimizam kad vidim njih trojicu na slici - Piksi, Djorovic i Drulovic.
N

Nex

pre preko 2 godine

Igramo fudbal po prvi put u zadnjih 20 godina. Reprezentaciju sam prestao skoro potpuno da pratim u zadnjih 7-8 da ne bih gubio zivce i sad konacno posle ko zna koliko vremena zeljno ocekujem utakmicu drzavnog tima. Piksi je vratio nadu a nadam se da ce i publika to prepoznati. Napred orlovi!
G

Gost89

pre preko 2 godine

Prodali utakmicu 100%
D

Dachazvezda

pre preko 2 godine

Koliko si stavio na kladionici protiv nas?!? Ima da se opariš dobrano!!! Što mi je pun k... ovih što znaju sve teorije, namestaljke, priče, govorkanja, a lizalicu nisu uzeli na to.. VAŽNO DA ZNAJU?!???!
b

brobar

pre preko 2 godine

Samo nemoj da se desi da preksutra piše da smo jedna od retkih reprezentacija koja je uspela 2 puta da izgubi od Katara..
G

Gost333

pre preko 2 godine

potpisao bih sa izgubimo od Katara i da pobedimo sve kvalifikacione