Komentari na vest

Pioli posle debakla od Intera: Da se izvinim navijačima? Zašto bih? Nismo namerno izgubili

a

arroyo

pre 8 meseci

nije ovde Pioli toliko odgovoran, nesposobna uprava otera Maldinija, prodaje Tonalija i dolaze prevare kao sto su Lotus i Pulišić koji su nivo druge holandske lige i onda se pitamo kako to. Merda je popunjena i uigrana i moze samo da nam bude krivo zbog toga
G

Gost39

pre 8 meseci

Razumem navijače Intera što su poleteli u nebo, ali da ih podsetim da je ovoj odbrani Milana i Sasuolo spakovao 5 komada na jednoj utakmici proletos, što ne čini Sasuolo jedan od najboljih timova na svetu, nego Milanovu odbranu lošom. Inter tek treba da dokaže u Ligi Šampiona da na sreću došao u finale, kako i dalje vide navijači engleskih klubova. Ono što Inter svakako može sa ovakvim Piolijem je da stigne i prestigne Milanov rekord od 6 uzastopnih pobeda u gradskim derbijima.
D

Druze sta pricas

pre 8 meseci

meljemo vas zadnjih 5 utakmica ,da je Inter osvojio ligu sampiona sta bi onda trebalo opet dokazivati vama nesto.Nije vas samo sasuolo nabio nego vas je i Atalanta demolirala forza Inter za najbolje navijace ...

Pjanić sa tri žutaa

pre 8 meseci

Ono kad ne mozea da pohvalis svoj tim, pa uzmea da omalovazis tudj. Cuj, engleski navijaci smatraju da je Inter srecom dosao do finala. Pa gde si nasao misljenje čuj engleskih navijaca kao relevantno? 😂 I kako se to na srecu prodje grupa i tri runde eliminacione faze, svaka po dve utakmice? Pre bih rekao da je Siti imao srece jer smo imali onog debila Lukakua koji je branio njihov gol. Engleski navijaci...hahahahahha 😂😂😂
G

Gost39

pre 8 meseci

Druže lepo sam rekao da mnogi, pre svega ljubitelji premijer lige smatraju da se Inter (a i Milan u polufinalu) prošao do finala zahvaljujući sreći i slabijim protivnicima u odnosu na stranu gde je bio Siti. Takođe sam rekao da je nerealno da navijači Intera na osnovu dominacije nad Milanom smatraju da je Inter najbolji tim u Evropi, ako su ti promakli takvi stavovi pogledaj bolje. Nigde nisam rekao da Inter u ovom trenutku i generalno ove godine nike bolji od Milana u svakom pogledu, tako da nisi razumeo moj komentar.
N

Nazario

pre 8 meseci

Ti i dalje tvrdis da ovaj Inter nije bolji tim od Milana, sigurno je da se ne razumijes u fudbal i da si u nekim drugim stvarima mozda bolji.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Not so much fun fact: pocevsi od (cuvene) sezone 2011/12, mi protiv juventusa imamo skor 6-7-21 (6-3-15 u prvenstvu), a protiv Intera 7-8-18 (5-7-13), ako to nije jedan veoma sramotan podatak, onda stvarno ne znam koji to jeste i ne znam sta je teska bruka i sramota.
p

pikslaa

pre 8 meseci

Dok je kalabria vođa i kapiten u derbijima nema zime za inter
m

milaninjo

pre 8 meseci

Šta to znači? Da si u nekim prethodnim situacijama kada si se izvinjavao namerno izgubio?? Drsko,otersito,uši mu se još uvek crvene od muke nakon novih šamara Inzagija. Izjava za otkaz.
L

LOLZOR1

pre 8 meseci

Bukvalno te Inzagi resava na isti nacin vec 5 utakmica za redom, daju gol na pocetku utakmice, stanu svi na svoju polovinu, ekipa ti postane nervozna i onda krece panika. Teo Ernandez ti igra najneozbiljnije iako je odlican igrac, direktan krivac za 2 gola sa nekim rizicnim loptama kada je sa jos 2 igraca na svojoj polovini, naravno pas pogresan i sledi kontra. I ne znam kako te nije sramota da ovako nesto izjavis da nemas zbog cega da se izvinis, neznalice jedna obicna.

..mmmmoih

pre 8 meseci

Ja sam cekao oba daju gol za 249 eura tako da me briga moglo je biti 1000:1 nogomet je ionak nebitna stvar a nogometasi su obicni idoli kojima se klanjaju samo oni bez
S

Sempre Ac Milan

pre 8 meseci

Inter je zasluženo dobio i nema tu šta da se kaže,rezultat je takav kakav je i mora da se živi sa time!Biće još svega a i juventus je tu iako inter ima najjači tim!kao šta reče murinjo jednom bolje izgubiti jednu utakmicu 5-0 nego 5 utakmica po 1-0!Idemo dalje ovo je samo početak,glave gore!FORZA MILAN!!!
D

Duke0591

pre 8 meseci

ma to je zbog dresova
D

Della Vale

pre 8 meseci

Milan je u LŠ jer im je korumpirani italijanski sud bukvalno "dao" to mesto. Oni su na terenu završili na 5. mesto prošle sezone. Pioli ce biti na velikom ispitu ove godine, koja mu moze biti i zadnja.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Korumpirani? Da ga nije mozda Milan potkupio? Nismo mi verovatno zasluzili da igramo u LS jer smo na takav nacin upali u prva cetiri, ali, tek sto nije ni tvoj rube, to je sigurno.
1

101

pre 8 meseci

Zasto ne reci istinu: Inter je puno bolji tim. Inter je jedan od najboljih timova na svetu.
Z

Zoi

pre 8 meseci

Inter je od polivine prosle sezone nekako kliknuo, sve do finala LS su bili odlicni, a onda su tu iznenadili sve, bili bolji od ManCity-a gde su svi ocekivali da budu torpedovani. Od tog meca pa sve do juce sa Milanom, Inter igra nekako lezerno i sa nikada vise samopouzdanja. Na pripremama su sve utakmice igrali lagano, PSG okrenuli kao iz sale, evo sada u prvenstvu sve bez tenzija i cimanja dobijaju lagano. Sigurno je da ce biti padova i gubljenja bodova, ali ovaj nivo samopouzdanja ako odrze do kraja sezone siguran sam fa ce biti to ubedljivo slavlje Skudeta. Juce su od prvog do zadnjeg minuta znali sta zele, kako da zaustave svakog igraca Milana, bukvalno 1 na 1 niko od Milanovih nije mogao da napravi razliku. Malo opustanja ih je kostalo da prime gol, ali su onda dodali malo gas i izresetali ih. Milan je izmenama bio jos slabiji, dok je Inter dobio na svezini i tako podigao razliku na terenu. Sto se tice spornih detalja to mogu samo navijaci Milana da spominju kao jeftin pokusaj opravdavanja ovog gazenja
d

dinča

pre 8 meseci

Čitao sam do onog dela "bili bolji u finalu od Sitija". "Objektivnost" je urodjena crta navijača Intera.
G

Gost83

pre 8 meseci

Ti si vec sada bivsi...

Oldboy

pre 8 meseci

Druže, da li stvarno misliš da vaši novi igrači mogu da naprave preokret ili odigraju bilo kakakvu značajnu ulogu u derbiju? Pa ni Inzagiju ne igraju Fratezi i Pavard, a provereno su najjača pojačanja u oba tima ovog prelaznog roka. Milanisti su u iluziji ako misle da Pioli ili bilo ko može da počne utakmicu sa novim igračima i da napravi čudo. U zadnjih 5 utakmica dali ste Interu 1 gol. Pa da su Mesija, Mbapea i Nejmara doveli, ne bi uradili mnogo jer je još rano. Potpuno očekivana pobeda Intera sa ovolikom gol razlikom. Sportski pozdrav

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Ako neko 11 ili 12!!! puta zaredom u Derbiju povede protiv tebe (i to najcesce upravo u uvodnim minutima "Madonine"), definitivno moras da se zapitas sta to pogresno radis i zasto te matiraju tako lako, tacnije, zasto te gaze gde god stignu.
Z

Zaza Paculia

pre 8 meseci

Izjava je malo cudna i bezobrazna. Ono sto je problem svakog derbija od poslednjih 5 ili 6 je ubacivanje igraca Intera iz drugog plana, to vezni red Milana ne uspeva da resi jer nema kapacitet za to! Prodati Tonalija kada je Benaser povredjen je ravno samoubistvu. Posle ova 4 kola deluje da su Milan, Inter i Juventus po meni skoro sigurni u top 4, Napoli ocekivano posrce, i verovatno slede zanimljiva vremena, mozda i otkaz Garsiji uskoro. Rimski klubovi vrlo lako gube bodove, mada verujem da ce Roma biti bolja kada se uklope Lukaku, Dibala i vezni red.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Ne treba samo da se izvinis svim Milanistima nego i da lepo moralno postupis i podneses NEOPOZIVU ostavku, bruko jedna i sramoto! Razlog zbog kojeg Milan nece osvojiti titulu je i taj sto jos sinoc nije smenio ovog coveka koji nas vec PODUZE vreme unistava zajedno sa svojim (katastrofalno nestrucnim i stetocinski nastrojenim) kondicionim trenerima (oni koji malo pomnije prate znaju i koje dve persone iz strucnog staba su u pitanju) kojih ne zeli da se odrekne. Kad bismo sad doveli Kontea ili De Zerbija, verovatno jos ne bi bilo kasno za "skudeto", ovako, veliko je pitanje koji cemo biti na tabeli. Inace, nije sp izjavio da smo bili ocajni u prva cetiri minuta jer i nismo bili, bas naprotiv, rekao je da smo u tom intervalu mi imali gotovo iskljucivi posed lopte sto i jeste tacno, ali, ova njegova izjava je presmesna i sluzi za zamazivanje ociju, poznat je po tome sto voli da izvlaci stvari iz (veoma neprijatnog i negativnog) konteksta, nije mu ovo prvi put da cak i u poslednje vreme tako prica, ali, iskreno se nadam da mu je (bar u ACM) poslednji put...
g

galijani misterx

pre 8 meseci

Da se izvinis sto te Inzagi masakrira poslednjih nekoliko godina istom taktikom,da se izvinis sto ti ne pada na pamet da promenis pristup igri..da se izvinis sto pravis izmenu u 78-om minutu..da se izvinis sto se igraci zalazu kao da igraju sa Bolonjom..da se izvinis sto ti igra Kalabrija i Krunic..i ima jos mnogo toga zbog cega bi trebalo da se izvinis..a ja se iskreno nadam da ces dobiti pedalu uskoro pa nece biti vremena da se izvinjqvas
d

dinča

pre 8 meseci

Kad neko pomene Krunića u negativnom kontekstu, odmah znaš da taj neko nema blage veze o fudbalu.
A

Aranaut Cecen

pre 8 meseci

Nema MILAN ekipu nis LE a kamoli za LŠ ! Kakav crni preokret umleo ih Inter , nebi im pomogao ni Ronaldihno . 2 dana da su igrali Milan nebi dao gol . Milan ako bude ove sezone 5 treba da slave .
G

Gost0007

pre 8 meseci

Uh, hrabra izjava ovo za navijace koja ce sigurno doci na osudu. Niko ne zeli da izgubi, tacno, ali danas je tim delovao bas sporo. Ipak mislim da je kriv i Pioli, na rezultatu 2 1, morao je izbaciti Zirua i staviti Okafora, pa na neku brzu kontru pokusati dati taj drugi gol. Realnost je ta da Milan nema trenutno igraca koji ce biti mozak stedine terena, kao jedinog trenutno vidim Benasera ali njegov oporavak je dosta spor. Bilo kako bilo, idu Njukasl pa Verona i Kaljeri, potreban je brz restart u glavi i nastaviti igru pre reprezentativne pauze.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

Sto bih voleo da mu Ranijeri potpise otkaz, jos "samo" deset (ako ne i manje od toga) dana ako Bog da...
d

dinča

pre 8 meseci

Imaju madjioničara sa loptom Adlija na klupi, ali njega kvazi-trener Pioli "ne vidi" već drugu sezonu.
a

aldeles

pre 8 meseci

Pri rezultatu 2:1 za INTER, MILAN da postigne gol na kontru? 😄 sjajna taktika, da su uveli Okafora, sigurno bi Inter stavio svoju odbranu na centar i rekao, evo nudimo vam se za kontre 😄