Komentari na vest

Pioli pred meč sezone: Zaslužili smo da igramo Ligu šampiona, moramo da verujemo u hepiend

D

Djuraa

pre gotovo 3 godine

Atalanti nista ne znaci ova utakmica i samo tako Milan moze da je pobedi
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Što bi Atalanta prepustila pobedu Milanu , Napoli je pobedom preskače .....
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ma sta briga tebe Pioli za LS, vi ste zimski sampioni, to vam niko ne moze oduzeti...
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Mogu da razumem da nisu imali snagu, tim, a ni iskustvo za titulu, ali da imas serviranu mec loptu na svom terenu sa Kaljarijem i da ne pobedis i da se dovedes u situaciju da se vadis sa Atalantom koja zadnjih par godina igra najbolji fudbal u Seriji A, e to stvarno ne kapiram. Jedino ako odigraju kao sa Juventusom i ako Atalantu stigne umor sa finala kupa imaju cemu da se nadaju jer u poslednjem njihovom mecu ih je Atalanta demolirala.
J

Juventino10

pre gotovo 3 godine

Jes kriv je pioli a ne idiot maldini sto nije doveo napadaca. Doveo mandzu koji je zadnju sezonu kod nas vuko se ko prebijena macka. Pioli uz sarrija najveci doktor kod Italijan. Forza Pioli, cim ode Ronaldo zelim te u Juventusu!!!
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

e moj strucnjak nit je kriv pioli nit maldini. za koje pare da dovede napadaca?? napadac nece ni jedan dodje ako tim ne igra LS mislim hoce al onda trazi extra platu a ameri neckaju se chalhanoglu daju 5mil a ne da nekom napadacu daju 7-10mil. milan je mogao lagano prodje da je imao u timu jos jednog kvalitetnog stopera bakajoka i napadaca to sve je moglo se kupi za 120mil ali ameri nisu dali pare i sad se strepi i opet nema ko u napadu da igra.

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Stvarno ne razumem.Imaš prvo mesto,sve je sjajno i dođeš u situaciju da možeš da izvisiš za LŠ,kao pre 2 sezone,ako se ne varam.Razumem i da je klupa kratka i sigurno ne bi do ovoga došlo da su doveli kvalitetnije zamene.Glupo je reći,pogotovo trener te iste ekipe,da su zaslužili LŠ.Nije još obezbeđeno,prosipaš bodove protiv očajne Specije i solidnog Sasuola.Toliko su svi verovali da je ovo ta sezona i iskreno,posle onakvih komentara kao da su osvojili Seriju A,ne bi me čudilo da se ne plasiraju u LŠ.Moram da dodam da sam pratio jednu stranicu na instagramu.To je bila naša stranica vezana za Milan.Kad je došla utakmica sa Zvezdom,toliko su loše rekli o Zvezdi,kako ona krade,kako se sve namešta.To jeste istina.Namešta se svima.Ko u to ne veruje,neka batali sport.Nameštali su i Partizanu pa su petardirani.Nameštali su i Vojvodini pa su ispadali u letnjoj sezoni.Zvezda je pokazala kvalitet.Toliko prozivanja i svega,toliko komentara kako su prvi,najbolji,osvojiće ligu i te prazne priče.Ako su oni prošli Zvezdu,nekom srećom,kako misle da budu jači od Napolija,Intera,Lacija,Atalante.Ovi momci su ginuli na terenu ali su i igrali,malo slabije.Samo zbog onoga,kada su mislili da su osvojili sve,ne verujem da će ući u Ligu Šampiona.Pozdrav
g

galijani misterx

pre gotovo 3 godine

kako ćeš da popijes otkaz u nedelju nisi ni svestan

MILAN1989

pre gotovo 3 godine

Iskreno,ovo nije trener za Ligu Šampiona.On je trener koji će podići ekipu.Od sredine tabele do Lige Evrope.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Nismo mogli da pobedimo ni Caglari Sta ocekivati sutra....,, Sramota
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Nadam se da tebi sutra zadnja utakmica kao trener Milana! Ako ovi imaju mozga teraju te jakoooo daleko od San Sira Gubitnik no1