Komentari na vest

Piolijev ratnik Rade dobija veliku povišicu i ostaje u Milanu, Marko Grujić nije zaboravljen ni posle Maldinija

r

roni

pre 9 meseci

ovaj krunic je najgori igrac u univerzumu.ja garantujem da u kadetima lepenskog vira ima bolji zadnji vezni znaci dobije se kvalitetniji igrac za stipendiju i ostane im 9 mil za dve godine, taman ono sto se maldini utalio na lazeticu i jos im ostane.

Zvezda ispred svih!

pre 9 meseci

Uh, voleo bih Grujica u Milanu. Mislim da bi se dobro uklopio.
G

Gile2

pre 9 meseci

Zašto bi Milan doveo igrača koji nije standardan ni u Portu. Grujić prošle godine u Portu odigrao 1122 minuta podatak sa flashscora. 1122 PODELIŠ SA 90. iSPADNE DA JE IGRAO CELIH 12 UTAKMICA. Portugalska liga ima 30 kola + kup + liga šampiona..

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Bas tako. Odlican je Grujic igrac, ali, nije za Milan.
@

@vladarizsenke71@gmail.com |

pre 9 meseci

Kako nije za Milan hahah, pa koga to Milan ima u veznom redu? Krunic im bio starter a Tonalija prodali, nista spec i mogao bi Grujic lagano da bude strandardan tu.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Ne bi mogao da bude starter, imamo Rajndersa i Benasera kao i Loftus-Cika i Musaha (s tim sto je Benaser povredjen), a nadam se da ce nam doci jedan dobar zadnji vezni.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Kakav dvomec Porto-Inter, decko je pretprosle sezone igrao protiv Milana u grupi LS.
V

Veljko9

pre 9 meseci

Grujic mora da bude standardan u reprezentaciji, sjajno prenosenje lopte i vrlo pouzdan igrac. Dve utakmice koje je zapoceo pobedili smo bez primljenog gola u kvalifikacijama.

bez_EU4ije

pre 9 meseci

Krunić je zahvalna rezerva, univerzalac i čovjek zadatka. Nikad se nije bunio što nije startna postava. Pravi squad player i backup option.
S

SSSR

pre 9 meseci

Red bi bio Rade da pomogneš FK Donji Srem,klub koji te je afirmisao.Sve najbolje u budućnosti.
1

1122334

pre 9 meseci

A zasto bi on to radio?!? Drugi pokrali lovu, i nikom nista, niti da se procesuiraju da se odvedu na robiju i da im se zabrani bilo kakvo ucesce u fudbalu. Oni treba da daju lovu tj da vrate + kamata a ne on iz svog dzepa da daje.
S

SlucajniGost

pre 9 meseci

Mogao bi i da se oduži Bosketu, koji mu je pomogao da od konobarisanja u Foci dodje do ozbiljnog fudbala... Covek mu se našao u najtežim danima na početku, ali ga je zaboravio 😉