Rade Krunić i Marko Grujić (Reuters)
Rade Krunić i Marko Grujić (Reuters)

Piolijev ratnik Rade dobija veliku povišicu i ostaje u Milanu, Marko Grujić nije zaboravljen ni posle Maldinija

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.08.23. | 10:36

Doveli su Rosoneri već trojicu veznih fudbalera ovog leta, ali bi lako mogli dodatno da se pojačaju u manevru

Lebdela je senka Radeta Krunića nad Istanbulom ovog leta, Fenerbahče je obrađivao Milan i pokušavao da pronađe formulu kojom bi Dušanu Tadiću i Edinu Džeku doveo i radilicu iz Foče, ali izgleda da će reprezentativac Bosne i Hercegovine ostati na San Siru. Rosoneri su nedavno zacepli cenu od 15.000.000 evra za Krunića koju Fener nije bio spreman da plati, a izgleda da su nerealna potraživanja italijanskog velikana bila plod njegove nespremnosti da se iskusnog veziste odrekne.

Prema najnovijim informacijama Gazzette dello Sport, Milan je Kruniću spremio novi ugovor sa debelom povišicom. Ratnik Stefana Piolija na San Siru ima još dve godine ugovora po kojem zarađuje 1.500.000 evra po sezoni, a Rosoneri su odlučili da mu primanja povećaju na 2.500.000 evra. Dakle, kako ne uživa poreske olakšica u slučaju Krunića, novi ugovor nekadašnjeg veziste Empolija i Donjeg Srema koštao bi Milan 4.600.000 evra bruto na godišnjem nivou.

Izabrane vesti

Jučerašnje vesti da će Milan u slučaju odlaska Krunića potražiti zamenu u vidu Bolonjinog Nikolasa Domingesa dobile su dopunu. Na listi želja nije samo 25-godišnji Argentinac već i Marko Grujić! Zagledao se Milan u reprezentativca Srbije još nakon dvomeča osmine finala Lige šampiona protiv Intera. Grujićevih besprekornih 180 minuta upalili su alarme kod oba milanska velikana, ali konkretnih akcija nije bilo.

Rosoneri su sada obnovili interesovanje za vezistu Porta koji je prvenstveno bio želja Paola Maldinija. Međutim, uprkos odlasku klupske legende u ranom junu, izgleda da ime Marko i prezime Grujić nije zaboravljeno u Gradu mode. Pritom, Milan uprkos činjenici da je otišao samo Sandro Tonali, a da su u vezni red stigli Tižani Rajnders, Ruben Loftus Čik i Junus Musa, želi još jednog igrača u manevru.

"Za mene je vezni red već kompletiran. Dopada mi se i nadam se da ću nastaviti da radim sa njima. Da li mislite da bih poslao na teren igrača koji ne trenira dobro? Dela i ponašanje je ono što se računa, ne reči. A sa Krunićem nikada nije bilo problema", rekao je nedavno Pioli.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih Milan traga za četvrtim pojačanjem u sredini terena jeste teška povreda Ismaela Benasera s kraja prošle sezone. Povratak Alžirca na teren projektovan je tek za februar mesec što znači da neće biti na raspolaganju Pioliju praktično dve trećine dolazeće sezone.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Marko GrujićRade Krunićac milanMilanPorto

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara