Komentari na vest

Pljušte pohvale na Kejnov račun: Novi Maradona, vrhunski plejmejker i veliki čovek

G

Ginola 14

pre oko 2 godine

Suštinska razlika između Kane-a s jedne i Lewandowskog i Benzeme s druge strane je ta da je Kane dijete kluba. Dakle, prošao je Tottenham akademiju i razvio se u igrača koji je danas. Čitam komentare kako ga porede sa Maradonom na osnovu jedne utakmice?! Ko prati Tottenham i gleda utakmice, a ne samo rezultatske izvještaje, zna da je ovaj čovjek doktor fudbala. Peti najbolji strijelac najjače lige na svijetu svih vremena. On i Sonny su najbolji napadački par lige svih vremena po broju golova i asistencija. Lewandowski i Benzema su klasične devtke, a ovaj je jednako dobar kao devetka i desetka. Njuh za pas i gol koji ima su fenomenalni. Daj bože da ostane i da mu dovedu par kvalitetnih igrača na ljeto, sa Tottenhamom bi mogao napasti titulu iduće sezone. He's one of our own!
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Hahahahahahaha . Klasicni englezi. Sad je za njih najbolji na svetu, a da je danac ili poljak rekli bi da vredi 20 miliona
p

pola

pre oko 2 godine

Sta kad je najbolji napadač na svijetu. Tip je bomba. Jucer je igrao brutalno dobro. One duge lotpe koje je dijelio su bile cisto savrsenstvo. Vraca se u svoju polovicu i razigrava ekipu. Njega bi Real trebao dovest a me Halaanda.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 godine

Kejn je najbolji napadac sveta jedino ako benz i leva igraju hokej. Pa druze ne meri se neciji kvalitet na osnovu jedne partije. Leva i benz su 10+ godina na tom nivou. I to ne samo u ligi vec i u evropi.
p

plavac

pre oko 2 godine

leva i benz su bolje devetke a znacajno gori fudbaleri sveukupno od kejna.ovo govorim kao navijac celzija,samo corav i sujetan ne priznaje kakav je ovo fudbaler.
U

Uo

pre oko 2 godine

Znaci ja sam sujetan i corav ako se pridruzim misljenju da Kejn ni u snovima ne moze biti bas najbolji napadac sveta? Levandovski i Benzema su prva 2 kandidata za zlatnu loptu, dakle, kazes Kejn je igracki bolji od njih, to nas dalje dovodi da je najbolji fudbaler sveta. Sta je s' mozgom?
p

pola

pre oko 2 godine

Treba uzet u obzir da Kane igra u Tot. A oni u Bayernu i Realu koji su jedni od najboljih kluba na svitu. Probaj zamislit kako bi oni igrali u Tot pa ces vidit da ke Kane bolje od njih.
P

Pavkovinjo

pre oko 2 godine

Benzemini saigraci su ili su bili Modric, Marcelo, Ronaldo, Isco, Kros, Karvahal, Kazemiro, Di Maria, Ozil. Levijevi saigraci su ili su bili Xabi Alonso, Miler, Riberi, Roben, Kimih, Javi Martinez, Gnabri Kane-ovi saigracu su ili su bili Eriksen, Dier, Paluniho, Dany Rose, Aurier, Soldado, Lamela, Moura. Niko od njih izuzver Eriksena ne moze se smatrati fudbalerom za top timove lige petice. U tome je veca vaznost Kane-ovih golova