Komentari na vest

Pljušte pohvale za srpskog golmana: Đorđe Petrović je Čelsijev novi Petr Čeh

G

Gost45424

pre 2 meseca

Realno je da bude prvi golman repke,ali posle ep,jer vms ce brani redovno i izneo je kvalifikacije cele tako da zasluzuje da bude prvi golman na evropskom,posle toga petrovic do penzije
S

Sordnja

pre 2 meseca

Pa prvo je Gapko pogodio tvoju stativu-samo kažem!Dobar si golman samo još budi i objektivan jer si moga lako primiti sinoć tri-četiri komada!
V

Voždovac

pre 2 meseca

Baš si Gapko.
1

1134

pre 2 meseca

Вероватно чита то што му кажеш, пошто видим да му се директно обраћаш 🤣
D

Delija33

pre 2 meseca

Po meni jos nije bilo odbrane gde bi rekao da je ovo tesko odbraniti sta je petrovic odbranio sto znaci da bi to i nasi drugi golmani kao i ostali to odbranili..ima vremena za njega, potencijal je siguro veliki a kao manu mu vidim lose postavljanje na liniji,ako bude dalje branio vidim ga sledece sezone medju najboljim golmanima na svetu
N

Nikos1988

pre 2 meseca

Golman i treba da brani ono sto se brani, ako iskoci tu i tamo neka intervencija super, ako ne, nikom nista, a ne da pravi neke bravurozne intervencije, a prima golove kroz usi.
D

Delija33

pre 2 meseca

@Nikos1988 pogresno ste me shvatili mislio sam na to da jos nije imao vau odbranu kao neki de gea kurtoa itd cak i kod rajkovica sam dosta puta video vau odbrane a kod petrovica su bile samo odbrane
K

Kaze

pre 2 meseca

Petrović i Svilar treba da budi sigurni putnici na ep i slatke muke ko će da bude prvi golman, Đorđu za sad mala prednost... Rajković ili Kovačević treći golman, a VMS plaža i sezona kupanja...
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Koliko se ne/razumeš, toliko i pričaš. Nemap veze sa životom. Vms je broj 1, zasluženo i autoritativno. Kraj.
G

Gost83

pre 2 meseca

Tačno više neću gledati reprezentaciju sve dok ovaj momak ne postane prvi golman iste...cuj VMS iz Torina prvi golman, pa smejurija ziva
P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Decko kao Macka a ne kao Mrtav Konj Vanja. Brate Vanja ima ga 2 Metra i dole i u raslje i lobovanje sve ulazi covece.
r

rea

pre 2 meseca

Za koji je to gol koji je Srbija primila zadnje 3-4 godina kriv Vanja?
k

kikomam

pre 2 meseca

Super, golman Celzija ce da nam bude 3 golman reprezentacije. Klasicni Srbi. Rajkovic ima sjajnu sezonu u Majorci. Po meni Petrovic 1, Rajko 2, Vanja 3.
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Kad je neko glup, nemoguće mu je objasniti. E pa, tebi je nemoguće objasniti.
G

Guh

pre 2 meseca

Ovi što pljuju po Vanji ne znaju da je Vanja trenutno drugi najbolji golman serie A odmah iza Sommera
G

Gostiii

pre 2 meseca

A kako si napravio tu listu "najboljih golmana"? Posto sam prilicno siguran da to bas i ne postoji
@

@gostiiii

pre 2 meseca

Po tome što ima 13 clean sheatova u sasvim prosečnom Torinu, po čemu je odmah iza Sommera.
G

Gost123...

pre 2 meseca

@Gostiii Postoji, u pitanju je zvanična statistika Serije A, gde se računa procenat odbrana u odnosu na broj šuteva u okvir gola i broj utakmica bez primljenog gola i po toj statistici Vanja jeste drugi najbolji golman iza Somera. Iz tog razloga i meni zaista nisu jasni toliki napadi na čoveka, kad je on među najboljim golmanima jedne od tri najjače lige na svetu. Da li je on za prvog golmana reprezentacije u odnosu na Rajkovića i Petrovića, to zaista jeste stvar izbora selektora, ali nije kao da je zvao nekog anonimusa i da mu je on prvi izbor u odnosu na golmana Čelsija.
M

MilošR

pre 2 meseca

Nemam pojma, gledao sam utakmicu, on juce nista spektakularno nije odbranio, bilo je jako malo šuteva. Liverpulob gloman j eimao mnogo više posla.
k

kikoman

pre 2 meseca

ti si trolcina
G

GEYAFIX

pre 2 meseca

Nisi ti ni gledao utakmicu.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Prvi golman na Euro aloo, sada u prijateljskim ga vec isprobati
J

Jovisa

pre 2 meseca

Definitivno golman za reprezentaciju!! U reprezentaciji ce imati iste ovakve uslove kao u Celziju,sut na gol po minutu,tako da ce se lako uklopiti,a salu na stranu,ima mu*a i brani dobro!
J

Junker

pre 2 meseca

gledam Celsi zbog Djordja, stvarno i pored svih primljenih golova nisam video neku konkretnu slabost. U svakom segmentu igre je dobar. Da li ce biti prvi izbor na EP, iskreno ne verujem. Smatram da je bolji golman od Vanje, ali Piksi je verovatno drugacijeg misljenja. Svakako i Vanja ima dobru sezonu, Torino malo prima golova.
K

Kleo

pre 2 meseca

Gledao sam svaku Celsijevu utakmicu ove sezone od kad je on stao na gol, branio je fenomenalno, i po meni nije imao ni jedan ocigledan kiks, gde je mogao nesto da odbrani a nije. Po meni mu je konkretna slabost istrcavanje, bilo je dosta situacija gde je mogao da istrci i da uhvati loptu, to su mu cesto i saigraci sugerisali, najcesce Tijago Silva. Ali dobro, da se i to popraviti u medjuvremenu, svakako fantastican pocetak u Celsiju.
F

Filipppppppppppp

pre 2 meseca

Ko bi rekao iz Čuke pa Amerika pa Čelzi, nije mala stvar..
M

Mighty King

pre 2 meseca

Bravo. Izvadio si suštinu. Do Čelzija bez gurke, hajpa oko njega, menadžerskih šema. Doveden kao back up opcija, a učvrstio se na golu. Baš zato dižem obe ruke za njega.
f

fhjghkjlkč

pre 2 meseca

Ako ga ostave na golu da skupi iskustvo i samopouzdanje i prevaziđe ono linijašenje na prekidima, pre svega kornerima, zaista mislim da može da bude odličan golman. Sem Petrovića i Palmera ostali ne deluju kao naročiti potencijal kako igraju i koliko su plaćeni.
P

Piksi kombina

pre 2 meseca

Dzabaz Vanja ce da brani
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 meseca

Prvi golman reprezentacije i tu ne sme biti nikakve dileme.
9

9e039393939

pre 2 meseca

Ispratio sam sve njegove i Vanjine utakmice tokom ove sezone, ima Djordje potencijal veliki, ali u ovom trenutku je Vanja i dalje bolji uz to ima 12 sacuvanih mreza u Seri A gde je drugi, iapred njega je samo Somer u daleko jacem Interu. Vanja zaista brani neverovatno ove sezone i misljenja sam kao neko ko redovno prati sve nase fudbalere da je u ovom trenutku Vanja bolji po reprezentaciju. Djole je dobar i bice bolji, ali ima jos mnogo da uci, lose se postavlja na gol liniji i to ga kosta dosta. Sigurno je buduci golman br 1 (ako Svilar ne eksplodira), ali bice vremena za njega.
G

Gostgost

pre 2 meseca

Ne brani Vanja neverovatno, nego Torino igra odlicno odbranu. Te utakmice bez primljenog gola su posledica i njegove igre, ali daleko vise igre poslednje linije i zadnjih veznih. Da bi mu neko sutnuo na gol protivnici moraju da se okoze, a i tad su obicno zatvoreni sa jedne strane, i sutiraju onako kako moraju a ne kako zele. Njemu samo ostaje da se ok postavi i najverovatnije ce da skine sut jer taj sut nema gde drugde sem u njega direktno. Gledao sam ih i ja cesto zbog kladionice, i veruj mi, nije on nista posebno branio.
P

Pop1536383

pre 2 meseca

Možda je Vanja trenutno bolji al je ljakse. Tako da prednost Petroviću.
C

Cjepka123

pre 2 meseca

Izgleda da smo konacno dobili vrhunskog golmana.