Komentari na vest

Pljušte prozivke Roja Kina: Zar pored Sterlinga i Griliša da dete šutira poslednji penal?

m

moni

pre gotovo 3 godine

engleska reprezentacija na ovom prvenstvu je imala moćan tim, strašan skup pojedinaca...možda je i greška da najmlađi šutiraju...ali da su pofodili izrasli bi u heroje nacije...
H

Hmmm

pre gotovo 3 godine

Problem je da vi gledate očima premijer lige! Koji engleski igrač je top klasa i nosilaca igre svog kluba? Jedino Kejn! Kejn koji nije nikad ništa u životu osvojio kao ni njegov klub i koji u važnim utakmicama ne postoji. To za mene nije top klasa onda. Tko još? Maunt, Foden, Rašford? Možda budu u budućnosti, trenutno nisu! Ostali poput Šoa, Vokera, Hendersona, Sterlinga,... To su sve vodonoše, uz ostale top igrače velikih klubova i oni ponekad zabljesnu ali su daleko, daleko od top igrača.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Englezi sad makar znaju ko ima onu stvar, a ko nema. Pretpostavljam da je bilo ko zeli da suta.. I ne moze sad selektor reci npr Rasfordu koji se javio da suta, hej ti neces pucati, nego ce npr Grilis. I onda pogleda u Grilisa, a on se uneredio i noge mu se tresu od straha. Logicno je da ce pustiti momke koji se jave. A druga stvar, nije ni iz penala lako gol dati Donarumi.. Koliki momak, ogromne i ruke i noge, kad ga vidis zatreses se, a kamoli jos u ovakvom mecu..
n

nešto onako

pre gotovo 3 godine

Sterling bi ga promašio 100%...
V

Vart

pre gotovo 3 godine

U pravu je Kin bez obzira što kao trener se nije dokazao, morali su penale da izvode iskusniji igrači s ne Saka i Sanco. Za Rasforda to je uredu jer iako ima 23 godine ovo mu je čini mi se treći turnir. Englezi nisu ni trebali da dodju do penala s obzirom kako jak tim imaju a isto tako Donaruma je mnogo bolji golman nego Pickford. Englezi su do sada kroz istoriju odigrali tonu penala u dobili samo protiv Kolumbije na prošlom SP i Španije na EP 1996. Gubili su od Argentine jednom i od Nemaca, Portugalaca i evo sad Italije po dva puta. Neće ih prosto nemaju taj živac.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Zamislite samo da je to bila nasa repka. I da je selektor "X" ubacio igraca "Y" od 19 godina, taj promasi... Odmah bi bilo "menadzerske kombinacije...podebljan saldo u banci...", a da ga je dao, bas kao i da ga je dao ovaj izvorni anglo-saksonac, danas bi ga proglasili svecem. Kako je tanka linija od tragedije do vecne slave.
D

Dzos

pre gotovo 3 godine

Vratilo vam se sve za onaj penal smradovi jedni.
D

DIVAN

pre gotovo 3 godine

i milosrdan covek, bogate trenerske karijere, koji nikada nije namerno povredjivao igrace niti davao uvredljive izjave
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Najnesrecnija reprezentacija? Pa oni nisu ni trebali da stignu do finala, a znamo i kako su po istoj matrici osvojili SP 1966.
G

Gost41

pre gotovo 3 godine

Baš to. I sad su nameštali celo EP na svoju ruku ali....