Komentari na vest

Pljušte prozivke u Hrvatskoj, Rebić poručio Prosinečkom: Ostavi se gemišta

K

Kroasan

pre gotovo 3 godine

E moj Rebicu, operi usta Domestosom prije nego se udostojis staviti Robijevo ime u njih.
m

mesina

pre gotovo 3 godine

oni se pobiše ko je kriv što su ispali u četvrtfinalu od Španije,posle produžetaka.Mi bi naše čekali pred skupštinom.
W

Wat

pre gotovo 3 godine

Gvardiol je igrama ublazio kritike phahahaha... Taj decko i fudbal su na razlicitim talasnim duzinama, mozda su ga jedino popustili zato sto je klinac i verovatno ce kukavac imati jos barem jedno prvenstvo da pokusa da nesto uradi sa sobom
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

Koje je to stanje uma i nivo arogancije, kada strucni konsultanti u emisiji ne smeju da iznose svoje misljenje, vec treba da se skupe u emisiju i da cute..? Pritom jedan od gostiju robi, postigni pola onoga sto je on, pa ucutkuj momce.
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Daj boze da se i mi posvadjamo zasto smo izgubili od Spanije na EP a ne ko je kriv sto pola utakmica u kvalifikacijama nemaju takmicarski znacaj.
M

Ma da

pre gotovo 3 godine

Kad budes ucinio pola koliko je Robi javi se.
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Evo jos jednog dokaza da su nasi...krenuli i oni da se pljuju i okrivljuju medjusobno a do juce smo svi govorili kako ih krasi sjajna atmosfera i nacionalni naboj prema reprezentaciji. Svakoj ljubavi dodje kraj pa tako i njihovoj...ovo ce sigurno na dugo ostaviti dubok trag, a sada im ide jos jedna smjena generacija gdje ostaju bez kljucnih igraca koji su nosili reprezentaciju i nevidim im neku sjajnu i perspektivnu buducnost kao sto su imali sa Modricem, Mandzukicem...Srnom i Rakiticem!!! Raspad sistema...
P

Plavi10

pre gotovo 3 godine

Hahaha. Kod nas kazu sto je babi milo to joj se snilo. Ovo sto si ti napiso to je tvoja zelja da se desi hrvatskoj reprezentaciji. Al nista od toga, nema nikakvi svadja nit im iko sta zamjera sto su ispali, a ovaj Rebic je nebitan dobijo je dosta utakmica nije nista pokazo i zato ce svoje mjesto prepustiti nekom drugom, mozda Orsicu koji ce vjerujem vise pokazati od njega.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

A Orsic ti je lik u najboljim godinama hahahaha
P

Plavi10

pre gotovo 3 godine

28g najbolje godine, al nebitno koliko ima godina, nego u kakvoj je formi i kako je motivisan.
J

Joca11

pre gotovo 3 godine

Voleli bi mi Srbi da smo kao Hrvati u fudbalu. Pustite njih svaka im cast gledajmo nase dvoriste i nas cirkus od fudbala.
G

Gost 88

pre gotovo 3 godine

Rebić je krkan obični,kao igrač ništa posebno. Trebao bi ustati kad se obraća Prosinečkom.
d

da zahvali menadzeru

pre gotovo 3 godine

nisam ga gledao mnogo ali kad god sam video bio je beskoristan, izgleda lenj ...protiv zvezde on i Ibra dva najgora igraca na terenu .Gobelja izvini zaboravih i tebe
0

0211

pre gotovo 3 godine

Žuti ga opet stavio sa autokomande
N

Nemanja77

pre gotovo 3 godine

Prevara od igraca, jedino sta je uradio za Hrvatsku u bitnim tekmama je onaj gol protiv Argentine i to posle uzasne greske Kabaljera. Od svih igraca iz velikih klubova na evropskom prvenstvu je bio najgori, Da Bruno i Calhanoglu su bili losi i beskorisni ali definitivno nisu najveci krivci za neuspeh svoje reprezentacije vec su problem selektori koji nisu iz njih uspeli da izvuku ono najbolje
G

Gostić

pre gotovo 3 godine

Ala mu je Žuti,onako šmekerski šuknuo:-))))
S

Sine

pre gotovo 3 godine

Vidi ovako, Prosinecki je sa sve spricerom u ruci i cigarom u ustima mogao da napravih koliko hoces takvih kao sto si ti. Ono sto je bio on, ti ne mozes postici ni na Sony-u na amateur. Sportski pozdrav.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Ne branim Rebica, naprotiv mislim da je odigrao uzasno. Ali kriviti njega za 1 gol Spanjolske nema veze sa mozgom! Rebic nije obrambeni igrac niti vezni, a niti bek da bi trebao stajati iza lopte kad se ekipa brani! On je bas zato i postavljen u igru jer je plan bio igrati na kontre i on je trebao biti taj igrac koji jedini nije iza lopte kad se Hrvatska brani! Prvi gol ide na dusu cijeloj obrani kao i veznom redu jer su majstorski izigrani od strane Spanjolaca. Dakle: Rebic nije kriv za prvi gol i nema mu tko sta reci i amen, a kritizirati Rebica za opcenito prikazanu igru - to slobodno. Da nisu zabili tada Spanjolci nitko nebi ni skuzio da Rebica nema i da mjenja kopacke, tako da manje trebaju oko toga svi s r a t i.
S

Smouth

pre gotovo 3 godine

Ne branis ga, a ipak to radis. Druze moj kada te protivnik pritiska i gusi ne izlazi se sa terena da bi menjao kopacke. A to da on ne treba da stoji iza lopte je najveca glupost koju sam ikada cuo. Napadaci su uvek prvi stub odbrane. Njegovim izlaskom 2 igraca se oslobadjaju i mogu da odu lagano napred bar 20tak metara. Jedan igrac uvek visi. Pogledaj samo kako stoji ta strana kada je Perisic tu i sve ce ti biti jasno
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

mislim da od njega imate mnogo mnogo boljih igraca ako ne boljih onda bar pozrtvovanijih
g

gost133

pre gotovo 3 godine

@Smouth gdje ti vidis prijatelju da ja njega branim? Jos sam napisao da ga se slobodno moze kritizirati za igru a ne za ovo sa kopackama. I da, Rebic je upravo zato igrao da bi u kontrama mogao dobiti prvi loptu i povuci ju naprijed... po ovom sta si ti napisao nesto za 20 metara i da se otvara prostor za 2 igraca ispada eto da Spanjolska igra totalnu ofenzivu hahah da im golman ide do centra i od tamo prati akciju ono.... i sam Dalic je rekao ovo sto i ja pisem, Rebiceva uloga nije bila defanzivna nego ofenzivna za kontre i kriviti ga za prvi gol nema smisla kad je izigrana cijela obrana i sredina, sta su oni svi radili Pobogu??
g

gost133

pre gotovo 3 godine

@metlika moj ma imamo da, ja iskreno nisam nikad volio nesto posebno tog Rebica.... Perisic je top klasa ali Rebic ne....
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Koliki tekst pomislih da znas sta pises. U danasnjem fudbalu napad krece od stopera a odbrana od spiceva, eto tako najprostije nadam se da ces razumeti.
A

ARISE

pre gotovo 3 godine

To su te prepotentne igrace sa parama a nista u glavi i u nogama!!!!!!!!!!!
D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Jovic i Rebic su dokaz toga!
K

Keva mu iz Čačka

pre gotovo 3 godine

Djevojko nasa iz Beograda, reaguj, brani djecaka plavog.
r

roni

pre gotovo 3 godine

rebic calhanoglu kastiljeho i com samo raspalom milanu odg
К

Кева из Чачка

pre gotovo 3 godine

Шути, само шути, шути мој дјечаче плави…
O

Odakle je tvoja

pre gotovo 3 godine

Iz splita
В

Вождовац

pre gotovo 3 godine

Дјечак те је бубнуо 3 пута у месец дана са резултатом 5:0, знамо да још увек осећате укус знаш већ чега :) а кева му јесте из Чачка у сваком случају. :)
S

Smi

pre gotovo 3 godine

Ima neka rima za to 😂
Š

Šalalalalaaaaallaaaa

pre gotovo 3 godine

ROBERT PROSINECKI ROBERT PROSUNECKI!!!
n

nemanja1512

pre gotovo 3 godine

ne mozes prosineckom ni kopacke cistiti.
g

gost133

pre gotovo 3 godine

Moze moze, i te kako moze. Mozda nije igrac kakav je bio Robi ali Rebiceva generacija i tim u kojem je on bio standardan je napravila veci uspjeh nego Robijeva. Ali ne volim usporedbe nikada.
W

WLB

pre gotovo 3 godine

Da nisu neandertalci uništili onu državu, živote milionima ljudi i ko zna koliko generacija unaprijed, vidio bi šta bi Robi i njegova generacija postigli!
g

gost133

pre gotovo 3 godine

@WLB sve se ja slazem sa tobom ali kljucan dio tvoje recenice je 'vidio bi sta bi sve postigli' jer do toga nazalost nije doslo. Meni je krivo sto je sve tako zavrsilo ali eto, ova momcad gdje je Rebic bio starter je uzela srebro 2018 i po tome ce biti uspjesnija od Robijeve iz 98', to je činjenica jbg....