Ante Rebić (©Reuters)
Ante Rebić (©Reuters)

Pljušte prozivke u Hrvatskoj, Rebić poručio Prosinečkom: Ostavi se gemišta

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.06.21. | 19:18

Proslavljeni fudbaler mu brzo odgovorio

Bura trenutno duva hrvatskim fudbalom posle eliminacije reprezentacije sa Evropskog prvenstva. Daleko od toga da je neuspeh poraz od Španije na produžetke u osmini finala, međutim, i te kako se ima šta zameriti slici koju je svetski viceprvak ostavio na i dalje aktuelnom turniru.

Poraz od Engleske, pa remi sa Češkom i onda ne baš lako ostvarena pobeda nad Škotskom nagovestili su da će Hrvati imati problem u nokaut fazi. Tako je i bilo. Punih sat vremena nisu postojali na terenu duela sa Španijom, ali ih je u životu održavao komičan autogol rivala. Trgli su se tek izmenama i ulakom Mislava Oršića, te su od 1:3 stigli do izjednačenja, ali onda u dodatnih pola sata primili još dva gola...

Izabrane vesti

Krivaca je mnogo, počevši od izbora selektora Zlatka Dalića, pa do neodgovornih Joška Gvardiola i Antea Rebića, koji su izlaskom s terena da bi menjali kopačke i pili vodu omogućili Špancima drugi i treći gol. Mladi Gvardiol je, ipak, igrama ublažio kritike, dok se to ne može reći za krilnog napadača Milana. Bio je Rebić bez dileme najslabiji u hrvatskom timu tokom Evropskog prvenstva.

I, umesto da pokuša da objasni zbog čega je tako ili se bar povuče iz javnosti i sačeka septembarske utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo ne bi li se boljim izdanjima iskupio, rešio je da svojim komentarima na društvenim mrežama verovatno precrta svoje ime za duele sa Rusijom, Slovačkom i Slovenijom, koji će biti odlučujući u borbi za mesto na katarskom Mundijalu.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Ne samo da je bio grub, već i vulgaran.

"Nakon svega, nije ni bitno ko je "krivac", činjenica je da smo zadnje dve-tri godine go**o. Žao mi je što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentovanu generaciju", napisao je Rebić na svom Instagram profilu, a potom i obrisao, pa čak i deaktivirao profil.

Jasno je da se poruka odnosila na selektora Dalića, ali pre nego što je odlučio da stane, Rebić je prozvao i nekadašnje reprezentativce Roberta Prosinečkog i Gorana Vlaovića.

"A stručnjaci sa TV-a ostavite gemišt pre emisije i navijajte za Hrvatsku", poručio im je.

Nije mu Prosinečki ostao dužan na to...

"Ne znam ko je Rebić, nisam ga nešto video već duže vreme", izjavio je Veliki Žuti za Indeks.


tagovi

Ante RebićRobert ProcinečkiZlatko Dalićfudbalska reprezentacija hrvatske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara